2367
  • KingPunisher
    Haha ne idegeskedjetek amugy nem vagyok stat buzi és nincs is ebben a játékban olyan ^^ szóval nem tudom miről beszélsz..
    TS van True Skill az a szerepe hogy hozzád hasonlo ellenfelet adjon.
    Amugy megnéztem ts 20 meg ts 23ak vagytok ami nem 25 kis cicus miket kamuzol itt ?? Ja amugy 500 game alatt hoztátok össze teamben összeszokott csapattal én 100at toltam és ts 27 vok szedett vedett idegenekkel..
    Haha..
    1v1 be zero tolt 1-et majd sirdogálva behuzta farkát ,te 25-öt amiből 9!! gamet voltál képes megnyerni.. LOL
    Te alkotsz véleményt ?? ugyan ember egy duncosüvegbe egy döglött aranyhalt nem tudnál megfogni .
    1x toltam veletek de olyan szinten voltatok hogy lépetem is tovább..
    Sm gyenge 1v1-be ? haha olyanokat irtok itt fetrengek, tipikus szerencsétlen noobok vagytok itt sirdogálsz hogy CHiit anyu megcsiteltek azt nem birtam már nézni..
    Beirtam nektek a frankot lehet utálni ..
    Ennyit akartam ezt a vitát én lezártnak tekintem mivel nem vagyunk egy szinten ebben a gameben igy érdemben vitázni sem tudunk rola..
    "Az 1v1 csak buzulás, semmi értelme.
    Aki gyorsabban klikkel, meg több szerencséje van az győz." LOL
    Meg akinek nagyobbat ut hőse xD meg jobba chítel..
    Öreg vagyok én ehhez gyerekek nem vitázom veletek ezzel nem lehet..
    DE azért jokat röhögtem :)
  • robotnyk
    +1
  • uwu
    Ha én is elkezdenék statbuzulni, biztos többet tudnék produkálni mint te.
    Csak ez a játék nem ér annyit. Inkáb maradok a civ4-nél ott tényleg a tudás számít.
    Az rts-es faszlámák meg statbuzik véleménye nem igazán hat meg.
    Bocs, hogy beskatujázlak, de aki accontokat csinál, hogy a többi statbuzi előtt villogjon, arról meg van a véleményem.

A legjobb játékos akivel összefutottam placo volt, vagy valami ilyesmi a neve, akkor épp ő volt a 3. a ranglistán. Semmi különöset nem csinált, semmit sem mutatott amit tanulhattam volna tőle, csak precízen klikkelt. Erről szól az egész. Ezért egy primitív fos ez a jaték, olyan mint az fps-ek közt a cs. Nem tartom érdemesnek energiát ölni bele.

Viszont nagyon jó vele játszani. Van fílingje.
    Én ezért játszok. És a hozzás hasonló statbuzik a gamer társadalom leg szánalmasabb példányai.
  • uwu
    LOL
    Ha neked még nem volt sinc error, akkor csak egy noob lehetsz.
    Egyébként a csíteket főleg publicon próbálgatják.
    Ha egyedül vagyok publikozni szoktam. Az 1v1 csak buzulás, semmi értelme.
    Aki gyorsabban klikkel, meg több szerencséje van az győz. Ráadásul sm-el esélytelen, én meg őket szeretem a fíling miatt.
    A 3v3-ban legalább van esély taktikázni, és csapatjáték is kell hozzá. Tehát egy magasabb szintű játék.
    Szerintem egy aberrált pöcs aki egy ilyen primitív fossal még primitív módon is játszik
  • dronkZero
    Bazdmeg, te tényleg ennyire pöcs vagy? Kapd be a faszom, idióta.

Nem csodálom, hogy nincsenek magyar ismerőseid. Gondolom ha valakivel két mondatnál többet beszélsz, az rögtön levágja, mekkora egy ostoba beképzelt faszkalap vagy.
  • KingPunisher
    Haha tipikus, "azt leszarom" hogy mi pro , de ha kikapok akkor meg kurva chíterek mert igen én értek hozzá!! ugy hogy 2!! replay-t láttam életemben..
    Figy toljatok 3v3-at ami nektek jol esik de baromságot nem kell irogatni , én sem irok esszéket agysebészetről meg quantumfizikáról..
    Én pl. nem tudok egy csomo mindent a game-ből látok ma is újat pedig hozzátok képest kocka vagyok, bár én csak 1 game-vel tolok és ez a dow2 semmi mással nem játszom..
    De magyarok miért ilyenek ? ezért hagytam ott régi accom csináltam ujat külföldi barátokkal akik 5x normálisabbak ha kikapnak gratulálnak tippet kérnek esetleg adnak ha ők a jobbak..
    Sajnos ez magyar mentalitás "mi kurva jok prok vagyunk aki jobb az kurva kocka meg chíter de nálunk tökéletesebb nincs csak az jo amit mi mondunk csinálunk mást leszarunk"
    igy csak olyan szerencsétlenek maradtok akik irogatják nekem is hogy imba meg chíter közbe iszonyat szarul játszanak ha e helyett magukba néznének már más lenne elég hamar , ha meg nem érdekel pro szinten kussolj told funbol ird be a végén ha kikapsz GG ezzel sincs baj..
  • dronkZero
    Mi nem játszunk 1v1-et. 3an vagyunk, leszarjuk. Egyedül nem DoWozok, inkább játszok mást. Kurvára hidegen hagy, hogy te személy szerint mit tartasz prő kurvamenő dolognak, mi 3v3-at akarunk játszani, mást nem.

"Sync error: arra irtam hogy ott van a temp.rec teso ha tudnál olvasni (kilépsz átnevezed és láss csodát ).."

Mondjuk ha ezt előbb mondod, akkor már itt állnának csokorban a linkek. Én speciel körülbelül összesen kettő replayt mentettem el, és azokat sem néztem meg. Totálisan teljesen nem szokott érdekelni. Így azt sem tudom, hogy hová teszi, meg hogy van temp.
    Amikor meg lefagy, akkor érdekelne, de akkor meg "normálisan" nem lehet menteni.
    De megígérem, hogy a következő gyanús, lefagyós meccs replayjét kibányászom, feltöltöm, belinkelem.

Egyébként képzeld, jellemzően tudni szoktam, mit baszok/basztunk el, és nem az ilyen meccsekkel van bajom, bármilyen meglepő is ez neked.

De mindegy, te hinni akarsz a tökéletes világban, hát hajrá! Csak a rózsaszín felhők közül lehet a legnagyobbat csattanni pofáraesésnél...
  • KingPunisher
    Nha nem akarom szaporitani a szót majd tolhatunk is együtt magyarok csak nem kell szidni a kedvenc egyetlen gamemet :) bár vannak hibái de nem ezek amiket irtok..
    De probáld ki legjobban eldar Banshee hangja jellegzetes simán fog of warba is ki lehet szurni közepes hangcuccal is, egy profival pedig szinte pontosan mikor hol van a "sötétben" a többit is de azokat nehezebb kevésbé éles hangjuk van..
  • KingPunisher
    Srácok srácok ne vetítsünk :) Fent vagytok nekem Livon én amugy UrmyHun néven vagyok bár már uj accon tolom elég rég ota..
    Ts 25 már egy jo játékos persze szigoruan 1v1-ről beszélek (ti 15 körül vagytok vagy annyi sem :) ) team gamek főleg 3v3 nem mérvadó no skill game egybe mész egy vonalba ha ismered a játékot meg társakat nem sok tehetség kell..
    Szóval 1v1 ts 30+ már nem rossz persze a kockátol is messze van de kb ott kezdődik aki tud játszani.. ts 36+ pedig a pro szint..
    Sync error: arra irtam hogy ott van a temp.rec teso ha tudnál olvasni (kilépsz átnevezed és láss csodát )..
    Amugy hidd el ismerek jo pár prot és ha lenne ilyen amit ti irtok :) ők tudnának rola meg külföldi forumokon is menne a téma..
    Nha de nem vitázok veletek nekem soha!! nincs sync error kb 1000 gamet toltam eddig soha nem vertek meg chíttel (ha kikapok visszanézem hogy mit basztam el) szóval hidd el levágnám elég gyorsan :)
    Bár tény csak rankedet tolok és 1v1 vagy max 2v2-t..
    A Scoutos felvetésedre csak mert tudsz mindent amit én :) kedves uwu :)
    hallani is az unitokat nem csak látni bizony ám egy profi fülessel hallod hova tesz le mikor gent fog of warba is sőt hogy hol mozog megy unit.. Bezony.. ilyenek vannak ebbe a "primitiv" játékban..
  • vegytek
    Ezzel még multiban is tudod tolni.
  • Lpmike6
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki serial kódot a DOW2-höz?

Elöre is köszönöm a választ
  • dronkZero
    "De amiket ti irtok olyan nincs :)"

Eh, a boldog tudatlanság...

"de tudod mit nem tudok mást mondani tölts fel replayt ^^ megnézem neked szivesen ha 500 pontot ugrál a req ez észrevehető elég könnyen.. Temp.rec mindig menti utolsot.."

Tudod pont az a baj az ilyen esetekkel, hogy szarrá szanaszét hullik a végén a játék. Aztán ha szerencséd van, akkor működik az exit game, de láttunk már olyat is, hogy taskmanagerrel kellett kilőni a dowot mindhármunknak, mert baszott bármire is reagálni a játék.

Olyan is volt, hogy megnyertük az első találkozás csatáit, miénk volt az egész pálya, (de tényleg, ami nem a miénk volt, az nem volt még elfoglalva), visszaszorítottuk őket a bázisukra, és valahogy mégis a főbázisig basztak minket vissza, gépekkel. Kb fejenként két deffdreaddel a 3 ork. Úgy, hogy nekünk, egész pályával megtámogatva még nem volt elég cuccunk tier2be menni.
    Amikor azokat is lezúztuk, akkor -hogy, hogy nem- sync error, és léphettünk ki. (Replay mentési lehetőség nélkül persze.)

A legtöbb láma csíterezik mindenre amit ér, nekem ez nem szokásom. De azért ne legyünk már vakok!
  • uwu
    Az a 30ts az sok?
    Én alig játszok, mégis 25 vagyok:)
    Sajnos nem tudom miből számolja ts-t, az nem igazán a játékhoz tartozik, statbuzulásba nem vagyok otthon. Ezt a tudásodat azért megoszthatnád velünk, ha már szóba került.

Egyébként replay-re várhatsz. Ha cvsítelnek, mindíg sync error a vége.
    Kibasz asztalra, eztán annyi.
    Ha ennyire pro vagy, tudhatnád
  • uwu
    Akár milyen pro vagy, nem hiszem, hogy tudnál nekem újat mondani.
    Ismerem a játékot, tudom mi lehetséges, és mi nem.
    Biztos nagyon ügyesen klikkelsz, ha ennyire kocka vagy.
    Azért egy ilyen primitív játékot nem nehéz kiismerni. A rutin persze más kérdés.
    Csít meg minden játékban van. Van amit nem lehet, mégis bepróbálják. Mivel peer too peer a komolyabb próbálkozásnak sync error a vége.

No fog of war, meg egyéb lájtos dolgokat úgyse veszed észre.
    Bár ilyet is kiszúrtem egyszer. 3sm ellen nyomtuk, szóval nem láthatott ahogy scout mögött egy sziklát kerültem meg a kommanderemmel. Én láttam őt, mert elöl álltam a scouttal. Irányt váltott mikor megfordultam a kommanderrel, erre én is irányt váltottam hogy elé kerülhessek, erre ő megint, aztán én is megint... szóval tutira látott, pedig nem láthetott volna.

A legutóbbi eset, mkor kaptam 500reqt, meg egy kis áramot, azt nem volt nehéz észrevenni.
  • KingPunisher
    AMugy tudod hány noob beirta nekem már hogy cheater csupán mert jobban játszottam ismertem a trükköket amit ő nem értett..
    Szoval ezen én csak mosolygom jókat nem egyszerű feltörni egy Online RTS-t volt rá már példa pl. COHba, de ott is nem ilyen jellegű dolgok voltak, hanem egy segédprogram futott közben..
    Ez amit te irsz kb olyan, mintha az olimpián valaki nagyobbat ugrik mint te és azt mondod manipulálja a gravitáciot..
    Érted nem lehetetlen de azért.. :)))
  • KingPunisher
    Háát nézd talán én játszom MO-on a legtöbbet ezzel a játékkal ts 30 felett vagyok ismerem a legjobb külföldi playerket tolom is velük napi szinten olvasom a külföldi forumokat..
    Ugyhogy nem mondanám hogy nem vagyok képbe..
    De amiket ti irtok olyan nincs :) de tudod mit nem tudok mást mondani tölts fel replayt ^^ megnézem neked szivesen ha 500 pontot ugrál a req ez észrevehető elég könnyen.. Temp.rec mindig menti utolsot..
    De ez baromság de láttak már éljeliőrt nappal meghalni szoval hajrá várom a repet..
  • uwu
    Csak a csíterekkel esik meg ilyesmi.
    Most már legalább tudod miért kaptad
  • dronkZero
    Nem játszhatsz vele túl sokat onlájn, ha így elbagatellizálod a dolgot... Amikor már zsinórban a sokadik meccs gyanús, vagy lefagy, akkor annyira nem vicces.
  • KingPunisher
    Há mik vannak csak ámulok.. Még jo hogy enyémbe nincs ilyen..
    Bár egyszer egy Ork kinyult az LCD-n és megpofozott nha az durva bug félek is azota tolni ork ellen..
  • Masakari
    szarügy
  • uwu
    Úgy látszik a csítek csapatszinten jelennek meg. Publikoztam annihilation-t idegenekkel, már vagy 20 perce ment a meccs. Mikor lestem a képernyőt, hogy ugyan gyűljön már össze a 700 requ teminátorra, hirtelen 1200 lett belőle, rá 5 percre kibaszott a játék.
  • szn0rbi
    egyben eladó a következő pack
    killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening, Foreign legion
    Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
    az egész egyben:8000 FT
    msn: [email protected]
  • uwu
    Nem tudja valaki jött-e ki valami csít mostanában?
    Nem mintha csítelni akarnék, de néha multiba vannak ám fura dolgok, amik sync errorral végződnek.
    Arra tippeltünk, hogy egyre durvább dolgokkal próbálkoztak a srácok, ezért szakadt meg a játék. Lehet, hogy csítereket vertünk el?
  • uwu
    Látom már túl vagy rajta, egyébként én úgy szoktam, hogy a kommander 10mp-s sebezhetetlen rohamával beszaladok, rámjönnek, és assault cannonnal leölöm őket. Általába marad 1 éve, de arra pályára mindig viszek rakétát Avitusnak, 1-et azzal is meg lehet ölni.
  • uwu
    Én vagy a drenya assault cannonjával küldöm meg őket egy sorozattal, vagy Cyrussal bénítógránát + C4 kombinációval. Attól függ kiket viszel magaddal.
    Mindenképp úgy kell őket megölni, hogy ne legyen idejük megmozdulni. Ha támadnak, akkor már mindegy, game over.
  • dronkZero
    Nem tudod kipörgetni a többit, mert egyrészt nem pörög(:P), másrészt a végtelenségig generálja őket, ha hagyod. 20-as szintig fel lehet tápolni a csapatot, annyi értelme van...

Olyat is lehet csinálni, hogy beelőzöd a játékot, gyorsabban csinálod a küldetéseket, mint ahogy megjelennek (csak nap elején jön új). De akkor meg "beszorulsz", nem marad választható küldi, kört léptetni nem tudsz, és ezért meg kell csinálnod a finálét...
  • Metontour
    Már a finisben vagyok csinálhatnám az utolsó küldit de gondoltam kipörgetem a többit. A védekezős missziókban a Meridanon az elda Seer Councilok ellen mit lehet tenni egyet lőnek és fekszik tőlük mindenki?.
  • Metontour
    Most tartok Captain fokozaton az Angel Forge kapujánál.Van valakinek valami jó taktikája hogy hogyan lehetne megcsinálni mert a Carnifexek szétszednek állandóan?
  • Metontour
    Köszi a segítséget!Összejöt végül!
  • Orgi
    Én ez alapján csináltam
  • Metontour
    Hol tudom átállítani a lakhelyet Angliára mert kerestem de sehol nem találtam ilyen lehetőséget.
  • vegytek
    állíts be pl. angliai címet, úgy mennie kellene
  • Metontour
    Tudnátok segíteni abban hogyan csinálhatok olyan Winfos Live accountot amivel tudnám tolni neten a DoW2 mert eddig csak magyart sikerült csinálnom ami nem támogatott.
    Előre is köszi!
  • KingPunisher
    Bizony senki nem érti mert nincs ilyen jellegű bug..
  • Masakari
    még most se értjük miről beszélsz:)))
  • uwu
    Na jó nem felét, de jelentőset.
    Csak azért túloztam, mert a jelek szerint senki se értette miről beszélek.
  • Masakari
    nagyon nem vágom uwu mire gondolsz,szerintem te valamit nagyon keversz vagy nem veszel figyelembe harc közben
  • KingPunisher
    Haha nha jo nem akarok semmi sértőt mondani de nem betépve tolod ugye ?
    Commander fele hp-t leviszi itt kezdtem kételkedni hogy jozanul tolod.
    De tudod mit? mentsd le a replayt ha legközelebb ilyen van.. Mindig szivesen látom a csodát..
    Amugy ilyen nincs a játékban legalábbis a bolti verzioban.. xD
    de várom a replayt szeretettel olyat ahol ahol az elején 1 ütés fél hp a commandernek..
    Toltam azért pár 100 gamet de ilyet hogy azt várjam hogy mikor "üt nagyot" a commander és akkor én nyerek háát..
    Omg.. örüjjé neki másnak nics ilyen.
  • uwu
    Főleg a legelső találkozásról van itt szó.
    A többinél nem nagyon van idő alapos megfigyelésre.
    Fegyver csak később van. És tényleg nagyobbat sebez
    Én arra lennék kíváncsi mitől üt néha nagyobbat az átlagosnál!
    Van, hogy egy ütéssel öl scoutot, vagy a kommander hp-ját veszi le a felére.
    EZ mitől van?

Van egy elképzelésem, miszerint tök véletlen. És tényleg nem szoktam csinálni semmit, csak örülni a nagyütésnek mikor beadja.
  • Masakari
    power weapon ami fáj,mást nem tudok elképzelni
    esetleg épp valami olyannak mész neki aminek a páncélját a fegyvered átüti mint kés a papírt