WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem már patchel
XenHai
Ez igaz ilyen randomokkal én sem szeretek játszani de ha van 1 haver aki jön akkor egészen jó a 3v3 ha meg 3 vagytok egyenesen csúcs.Ezért lesz jó a 2v2..Ahogy nézem a patch notot valami crash bugot javítanak majd vele.
Nekem 3v3-ban sem baszakodik. Amint megjelenik a kép, végigpásztázom a kamerával hogy betöltsön mindent aztán megy akadás nélkül kivéve ha lagol valaki. A baj ott van hogy általában vesztes csapatba kerülök 😛
orgi válaszolt😊 patch pedig este fele mivel amerikai idõ szerint reggel 11-kor lesz
3v3 nekem sem valami jo :S
Ma lesz patch oylan 6 felé kb.. Reméljük orvosolja a gondokat bár nekem azért 1v1 a lényeg a többit is eltologatom de 1v1 a fontos..
Vannak benne hibák nem kétséges de dolgoznak rajt de tökéltes sosem lesz szerintem bõven játszhato 1v1-ben 😊
Persze aki teamet szereti azt megértem az bizony problémás.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

XenHai
Egyébként szerintem ez meg 1 bug a játékban nem 1 szer fordult elõ gamlek 3v3 ki fagyok és mondja ventrin haver ,hogy oldalanként 2-2 player esett le és nem volt lagg..
XenHai
Az általam játszott több tucat game közül csak ennek van ilyen jellegû hibája, baja...
A friss win, korszerû alkatrészek semmire sem garancia mondjuk... nekem pl egyszer sem fagyott ki a játék. Akármi progit felrakhattál, ami bekavar neki (codec pack, Alcohol, stb.), esetleg tuning, ramhiba, stb. Gondolom a driverek is full frissek, szerintem nézz körül a hivatalos fórumon, ha hasonló hardverrel megy a sírás, akkor game error, ha nem, akkor a gépedben nem oké vmi.

TSW: Tunderke

XenHai
Áruld már el, hogy mi a hiba gépben friss win korszerû alkatrészekkel az egész annyi hogy szarul van megírva a game! Egyébként nem úgy volt ,hogy ma lesz patch?
Nekem iszonyat stabil bár fõként 1v1-et tolok de 1x nem volt drop akadás a játék hibájábol.. Ha gond volt nálam vagy netemmel volt probláma. DE hát millio féle hardver van szoval lehet tiédet nem szereti de mondom ma lesz egy komoly patch tele bugfix-el lehet segit rajtad, ne add fel 😉

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

nagyon sokszor nem a játék hibája hogy kifagy mondhatnám úgyis hogy " a hiba az ön készülékében van",nekem amióta megvan max 4-szer ha kifagyott
XenHai
És megint crash-elt a game ez 1 vicc....
Bugfix is lesz holnap, elég sokmindent javit meg 2v2 uj cuccok fejlettebb Ai stb.. stb..

Nekem nem volt még ilyen hiba hál istennek.
XenHai
Elõször a bugokat kéne ki javítani mert eléggé idegesítõ hogy mindig apacrash errort kapok .
Ugy emlekszem terminator armort nem random talalsz, hanem egy sztori kuldetes jutalma lesz (majd utana tobb random kuldi jutalmakent is megjelenik).

Csak rajtad mulik mikor lesz meg 😊, told azokat a kuldeteseket amelyek a tortenetet viszik elore.

Kieget en is varom - bar sztem meg korai.

Lassan lvl17 leszek de semmi terminator armor, semmi terminator cucc. De jól leszarom mert a hangulat verhetetlen. És nekem abszolut nem unalmas a hadjárat. Nálam az év játéka. Lassan jöhet az elsõ kieg 😊
holnap új patch!
ien ez a pop szakma😊
Qrva életbe már a 3. kék itemet dobják a scoutoknak. Még jó hogy nem használom õket :S
Azt hiszem a tactical helyére raktam be a dreadnoughtot.
A dreadnought azért (is) tetszik mert egy komplett ork szakaszt végzett ki a zárótüze úgy, hogy az összes ork fedezékben volt. A fedezékükbõl se maradt semmi 😊
fc,tactical,deva,assault nálam ez volt a nyerõ
Ez volt az elsõ pálya dreadnouttal. A tyranida spóraminta. Ott Thule megjelent egy drenyában és már tudom vinni küldetésre. De még csak most kaptam meg. De én vinni fogom mert a zárótüze imba. Én vinni fogom tuti. Van az FC, a devastator squad, a jetpackes squad meg a dreadnout. Én ezeket viszem most hogy a dreadnought meglett.
mint cucc késõbb kapod meg,hogy akkor miért nem adja meg nem tudom,engem nemis érdekelt mert sose használtam drényát
De ha azt mondod késõbbi pályán kapom meg akkor lényegtelen, majd meglesz.
elvileg automatikusan megkapod a harc végén
Pedig láttam azt a zöld téglalapot a harc végén. És azt hittem ha nem veszem fel akkor is megkapom. Tök hülyeség lenne ha nem, mert sokszor alig van idõ ráklikkelni a lootra. Ha nem sikerül felvenni elbukom? Mert mégegyszer ugye nem lehet végigtolni azt a pályát. SZóval hogy is van ez? Mindenképp fel kell venni a cuccokat a bossharc végén vagy automatikusan megkapom?
késõbb 1 pályán kapod meg a cuccot
robotnyk
lehet nem vetted fel akkor, passzolom. én minden szart felvettem, szal :p
Nem lehet hogy azért nincs meg nemrt nem "lootoltam" ki a pálya végén? Vagy automatikusan megkapom?
A tyranid minta pályán amikor megkapom a dreadnoughtot én is úgy láttam hogy valami zöld javító modult kaptam de senkinél nincs, megnéztem deploy elõtt. De mondom még a raktárban sem láttam hogy odaadjam valakinek. Nem értem.
robotnyk
elvileg van pedig egy medkithez hasonló javító cucc, de az igazi megoldás kitalentolni a selfrepairt.
Megkaptam a dreadnoughtot. De hogy tudom a kampányban javítani? Ahol megkaptam mintha láttam volna valami repair kit-et de egyik szakaszomnál sincs és a "raktárban" sem. Scoutot meg nem akarok vinni, a relé állomásoknál meg nem gyógyul.
Sync error az nem jo dolog.. Azt jelenti hogy kifagyott a gép a játék valamilyen okbol..
Vannak ilyenek ma 5x kaptam ki valami rejtélyes lagg miatt de hát ilyen ez, ne szomorkodj.. másnak is elõfordul hasonlo..

XenHai
Sync-error az mi az isten??Már a 2 nyertes mecsemet szopom be miatta...
Nem igen akarank veled tolni.. Probáld az 1v1-et ott nem lép ki melõled senki 😉

vannak ien pancserek
XenHai
Hogy ezzel a gaméval mindig van valami!Számol vissza és már a 10. player lép ki 5 secel az inditás elött...
Jogos, én a "This game is currently unavailable" problémára gondoltam. Annál viszont az uninstall kell.
De ha letörli és ujra rakja az is megoldás addigra valoszinûleg ujra jo lesz a steam és addig sem unatkozott , és megvan a sikerélmény is hogy sikerült megjavitani..

mien radikálisak vagytok jézusom😄 nehogy töröld..ienkor szimplán szar a steam szerver és emiatt van, várni kell hogy újra menjen mást nem lehet csinálni
Uninstalláld a steamet és a dow2-t is, de töröld a registrybõl is innen:
HKEY_CURRENT_USER/Software. keresd meg a Valve-t és jobb klikk, törlés. Rakd újra a steamet és utána a dow2-t. Sztem ez segít.
XenHai
Még mindig szar mi az isten van ezzel...
mert a steam ien szarfos...eleinte a live-tól féltem de kajak a steam a szarabb....
XenHai
Na megvetem !De most 4 játék után azt az üzit kapok hogy nem tud csatlakozni meg indicsam el a steamet bla blab bla...
Nem fogod megbánni, az utóbbi idõk legjobb vétele volt számomra. Majd tolhatunk multit, én is kezdõ vagyok. Necrodar73 néven keress. Jó lesz 😊
Ne aggaszon simán elég és folyamatosan jönnek mire belejössz lesz szerintem lesz még de én fõleg 1v1-et tolok rankedbe és simán elég a 3 mert mind1ik igen igényes és jo..
De szerintem lesz még 1v1 map is csak még nem jelentették be 😉
Szoval ha engem kérdezel akkor vedd meg 😊

XenHai
Ja a 2v2 az már bétában is hiány volt vagy is hiányolták de aggaszt a kevés map..
Én is sokat agyaltam rajt de nem bántam meg szerintem te sem fogod. Folyamatosan javitják csinálgatják jönnek az uj tartalmak, fõleg a játékososk elvárásai szerint. Balance is elég jo én nem érzek kirivo problémát..
Az egységek utkeresése meg néhány bug azért még van de ezeket is probálják javitani engem nem zavar annyira nem vészes..
2v2 meg igen jo én nagyon hiányoltam de napok kérdése és végre bekerül..