WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma lesz patch oylan 6 felé kb.. Reméljük orvosolja a gondokat bár nekem azért 1v1 a lényeg a többit is eltologatom de 1v1 a fontos..
Vannak benne hibák nem kétséges de dolgoznak rajt de tökéltes sosem lesz szerintem bõven játszhato 1v1-ben 😊
Persze aki teamet szereti azt megértem az bizony problémás.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
TSW: Tunderke
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Csak rajtad mulik mikor lesz meg 😊, told azokat a kuldeteseket amelyek a tortenetet viszik elore.
Kieget en is varom - bar sztem meg korai.
Vannak ilyenek ma 5x kaptam ki valami rejtélyes lagg miatt de hát ilyen ez, ne szomorkodj.. másnak is elõfordul hasonlo..
HKEY_CURRENT_USER/Software. keresd meg a Valve-t és jobb klikk, törlés. Rakd újra a steamet és utána a dow2-t. Sztem ez segít.
De szerintem lesz még 1v1 map is csak még nem jelentették be 😉
Szoval ha engem kérdezel akkor vedd meg 😊
Az egységek utkeresése meg néhány bug azért még van de ezeket is probálják javitani engem nem zavar annyira nem vészes..
2v2 meg igen jo én nagyon hiányoltam de napok kérdése és végre bekerül..