2367
  • KingPunisher
    Ezeken sokat gondolkozol ? Vagy lassan megy az yrás ? MErt 2 mondatos postok közt tíz perc telik el. Nem ám túlerőlteted az agyad aztán még én leszek a hibás ha kikattansz..
    Ki az a mindenki, te meg a köcsögeid ? Ma akkor sírva alszom el,hogy így szembesítettél ezzel ez kegyetlen természetre vall.
    Kukid van ? Anyu még igy hívja mikor megmossa neked ? :)
  • uwu
    Kéne kuki a posiba mi?
    Még akkor is ha utána levágják a fejed.
  • uwu
    Na jó, tényleg az a balfasz ihletett meg.
    Azért érdekes, hogy ilyesmit hozol ki az emberekből nem igaz?
    Egész más is lehetett volna a rólad kialakult kép, de de nincs mit tenni, te csak önmagadat adtad. Most aztán megnézheted magad. Azért becsülendő, hogy így felvállalod a személyiségedet, és nem próbálsz meg rajta szépíteni. Le a kalappal, most már mindenki utál
  • uwu
    Itt a börtönben ez a menő.
    De 1 hét múlva szabadulok, aztán majd meglátod.
  • KingPunisher
    Ne haragudj elnézést kérek. Remélem nincs harag..
    Nem tudtam hogy te ilyen Jigsaw vagy. Ugye megkímélsz ? :)
    Látom ez a seggbekurás nálatok központi téma , tul sok filmet nézel teso pattanj fel a gép elől és rájössz ez nem BF vietnam.
    Itt az ilyen kis mérnököcskéknek akik a gép elött görnyednek nem sok esélyük van test test elleni küzdelemben.
    AMugy "aki ártani akar nem fenyegetőzik" ezt csak ugy mondom ;) meg ilyeneket irogtsz holnap te is hiradóbol integetsz mint az a kis entellektüel főiskolás barátod az is csak neten irta a 22 embert most meg előzetesbe sírdogál..
    DE te tényleg olyan hülye vagy mint egy marék molylepke a bozóttűz után.
    Bár én is, hogy veled beszélgetek de én kezeltetem is magam ;)
    Szóval ésszel de ha kell név és cim irj privátot msn cimmel felveszlek és ott megkapod , várlak szeretettel ..
  • robotnyk
    jah, én is teljesen meg vagyok döbbenve.
  • uwu
    Nem ismerjük, lehet, hogy benned van a hiba kispajtás.
  • uwu
    Hát csajom nem volt soha, de pár ilyen kis köcsögöt elfogyasztottam mint te.
    Lehet, hogy pervezrz, de az a szokásom, hogy ellenségképet kreálok, neten kiszúrok valakit, megkeresem éjjel álmában, és elkezdem a szertertást. Először megkínzom alaposan (a módszer változó), és miközben seggbekúzom levágom e feját egy baltával rituálisan 3 ütéssel az ádámcsutkánál kezdve, az óramutató járásával megegyező irányba csapkodva válosztom le a fjet. A csigolyát csak a harmadik ütés viszi át, így az áldozat a vérében fuldoklik, és nagyon jó hangja van pár másodpercig.
    Te leszel a következő
  • KingPunisher
    Te meg ki a tököm vagy valami cimbora ? Ha nem tetszik ne olvasd menjél cicizni anyura, nem azért irok hogy viccesen legyen hanem hogy én jol szorakozzak :)
    Micsoda emberek vannak.. Döbbenet :)
  • KingPunisher
    Ti egész nap a gép elött rohadtok? szép ember lehetsz te is gondolom csodádra járnak a nők :) vagy csak anyu ?
    Uwuka igy 30 felett volt már nőd vagy csak Bf Vietnam ? meg a spanok a Ts-en ?
  • KingPunisher
    Nha vok. Sokat nem fogok irogatni mert inkább játszom délelött is elbasztam az időt azt 2 game/2győzelmem volt csak pedig most 25-ös Win Streaken vok.. 2 hete nem kaptam ki.. :P
    Nha egyet nem értek okos diplomás gyerekek vagytok entellektüellek összeszokott csapat Ts-en a játék olyan mint a faék toltatok is vagy 500-at ami nem kevés azért..
    Mi a fasz van akkor ? Fred "barátom" ts 19 ő csak idegenekkel tolt randomba mert senki nem hajlando tolni vele akkora nub, vesz 3 osztag sluggát és küldi előre mig meg nem halnak, ezen a szinten tolja.
    Nha szóval ő 19 zeroka 20 te 23 most mi a fasz van ?
    közben egymást szopkodjátok ? vagy monitor nélkül toljátok ?
    Hogy lehet valaki ts 9 25 1v1 game után ? 1 győzelemmel smurf accon vagyok ts 11 :)..
    Nha ha fogyatékosok vakok vagytok akkor elnézést kérek mert nem akarlak megbántani titeket de mást nem igen tudok elképzelni..
  • XenHai
    Erre a ts témára vissza térve az nem 100% mérv adó..volt 1-2 olyan patch amiben 1 faj mindig erősebb volt a többinél, és ekkor van az hogy a sok gyökér vér Pistike új accot csinált, hogy felhúzza a ts-ét. 1 időben ez nagyon elterjedt volt.Sőt most is láttam 1-2 arcot akinek fel volt húzva az accja a mostani patchekben meg szinte mindig veszít...Mázli hogy aránylag balansz most a game remélem a kieg is ilyen vagy legalább ennyire jó lesz.
  • uwu
    Hudekár. Önjelölt országos bajnokunkat elnyelte warp.
  • uwu
    Jó az aláírásod.
    Nagyon eredeti, illik is hozzád
    Ne változtasd meg semmiképp!
  • uwu
    Nem hárman vagyunk, hanem kb. 10-en akik esténként összejárunk teamspeaken játszani, ebből mi 3-an dowozni is szoktunk. De ez nem ugyan az a csapat mint akikkel régen vietnemoztunk. Vannak akikkel csak ritkán találkozunk a régi bandából, és vannak kik teljesen eltűntek.
    Nehéz lehet elképzelni, de a legtöbb emberek vannak barátai.
    Csak az ilyen nyomorultaknak nincs mint te, ami persze nem csoda.
  • dronkZero
    Tudod a legszánalmasabb az egészben, hogy őszintén elhiszed, hogy ez eredmény. Egyrészt lófasz ez (ha nem a mi statisztikánkhoz viszonyítgatsz), másrészt magyarázhatod ahogy akarod, mindenki tudja, hogy a statod miatt kezdted újra. Hogy ne látsszon benne a kezdeti szopásod. Amivel együtt már nem is lenne olyan fasza. Még az is lehet, hogy sokkal szarabb számokat mutatna, mint a miénk most. Sőt, én biztos vagyok benne.
  • robotnyk
    nem vagy vicces, így nem szórakoztató a flame :(
  • KingPunisher
    Én is csak fílingért tolom persze most hogy titeket lehet vele szivatni hogy mekkora nubok vagytok hozzám képest igy más :) de ez is csak a fíling .
    Én nem vágyom elismerésre senkitől csak magamtol :)
    Nézd nem én tolom 50 pc-s gameval nekem csak ez van napi fél 1 ora szerintem ez nem beteges :) van aki szar sorozatokat néz meg kockul 50 gamevel én ebben élem ki napi 30 40 percben persze akkor tolom ahogy birom :)
    Most sajnos mennem kell el :( tudod sport meg ilyesmi,pl. nő (tudod heteroknak valo) de irjatok csak bátran este leszek és igérem reagálok nektek..
    A 3 kedves fiunak aki "együtt" nagy sikereket ért el és elismerték őket.
    A pc játéktársadalom nagyjai akikre anyjuk is büszke , a chítek a nayg ütések kifigyelői az SG-n magában beszélgető uwu mester főnökletével..
  • uwu
    Az ilyenekből leszenek a csíterek mint te.
    Remélem egyszer elcsábulsz, lebuksz, és nullázzák a számaidat.

Nem fogok a kedvedért olyanba ami nem érdekel.
    Hidd csak azt, hogy ér valamit amit csinálsz, mi csak szánakozva szemlélődünk
    Mi elismert játékosok vagyunk, igaz, hogy nem eben, mert ezt csak a fíling miatt vesszük elő néha. Te viszont sosem tudod meg milyen az mikor mások is értékelik az eredményeidet. Sajnos a sors kegyetlen, van akinek csak nyomorúság jut. Gondolom a játékon kívül egy jelentéktelen senki vagy, azért van az az aberrációd.
  • KingPunisher
    Nem tom nem vele lakok csajom örül neki mert tudod felizgulok tőle szoval mindig öröm ha Ts-t lépek.
    Főleg vizuális típus vagyok :) és látom ahogy egyre magasabbról koppan a szar fejeden.. érted képletesen de mégis jo..
    Abba a batlefildbe vagy mibe én leader 1 lennék 1 ora alatt mert tudom hisz nekem is van önbizalmam mint neked ;) és értek is hozzá 1x láttam egy képet rola szóval levágom rola hogy az egy loszar no skill game főleg ha 3 ilyen tehetség is boldogul benne..
    Csak te arra nem jöttem rá miért van hogy néha olyan nagyot lő a pisztolyka az elején tudod amitől meghal ? ez valami chít vagy bug ?
    Vagy lehet hogy chítereket vertem el ? van uj chít ? lehet már chítelni ? buzi e vagy ? chítes buzi e vagy ?
  • uwu
    A flémelés már csak ilyen
  • uwu
    Hú de gusztustalan kis buzi vagy
  • uwu
    Képzeld anyám is büszke rám, elmeséltem neki, hogy mi vagyun a világ egyik legjobb csapata. Bár folyton megjegyzi, hogy túl sokat ülök a gép előtt, ezt még ő is tudta értékelni. A te nyád mit szólna a 34-es számodhoz?
  • uwu
    Ez olyan mint a battlefieldben a kill/death arány. Az is egy szám. Sokan recsáznak rá. Beállnak snipernek, óránként lepuffantanak valakit, és félelemben töltik az idejüket miközben a többiek harcolnak.
    Egy klánmeccsen meg meg se tudnak mozdulni, képtelenek bármilyen feladatot elgégezni, nem lehet rájuk bízni semmit, csak esnek-kelnek:D
    Más játékokban egyesek a játékidőre verik ki, ezek alvás közben is bekapcsolva hagyják a játékot hogy teljen a játékidő.
    Te is egy ilyen statbuzi vagy és ebben a játékban ts-t túrod.
    Nyílván új acconttal és sok tapasztalattal sokkal hamarabb sokkal magasabb szintre lehet jutni. Természetesen sokat kell hozzá játszani, senki nem mondta, hogy béna vagy, biztos jól játszol, csak fertelmes nagy fasz vagy.
  • KingPunisher
    Magammal versenyzem számomra képességeimhez mérten nagy szó nekem igen a 34 17-18 éves gyerekek közt az én "adottságaimmal" elégedetséggel tölt el.
    Az persze hogy ti alattam vagytok külön öröm most nekem.
    Legjobb magyar Dow2 player vagyok kis siker de izgató..
    -gyere drágám huzkodni kell felálltam.. ;)
  • KingPunisher
    Te zero ez a homosexualitás igen foglalkoztat téged .. ugy veszem észre a kis irásaidból. Nem gond ám én elfogadó vagyok megértem hogy ti 3-an "együtt vagytok" te engem ne szervezz be ne kinálgasd a nemiszerved meg ne probálj ilyen "buzi" jelzőkkel berántani kis seregedbe :)
    Amugy van csajom az huzogatja ;) persze közben nézem a statom azaz olyan nincs csak TS.. szoval azt nézem.
    Bár az önmagában szart sem érne de mivel ti alattam vagytok a listán ugy már tetszik, mert leszarni lehet felszarni nem.. :)
  • uwu
    Júj, már 34?
    De klafa! Anyádnak eldicsekedtél már vele?
    Nem állítottak még meg az utcán playmate csajok, hogy leszophassanak a menő accontod miatt?

Biztos lehetsz benne, hogy ha mi is ráállnánk a statbuzulásra jobbak lehetnénk mint te. De nem éri meg, hogy 1 embernek bebizonyítsam mekkora szánalmas kis pöcs.

Azért elég ciki, hogy olyanokhoz hasonlítgatod magad akik csak kipróbálták az 1v1-et. Te közben elhivatottan tuningolod az accontodat.
    Aztán nemzetközi szinten hol vagy a többi statbuzihoz képest?

Mikor mi komolyan kezdünk játszani egy játékkal, nem csak ennyire futja.
    Nem veszed észre mennyire gáz arc vagy? Mire vered magad?

Ha az a szám maga a dicsőség számodra, talán érdemes lenne olyanokkal összehasonlítani akik szintén ezt a számot növelik
    És nem biztos hogy olyanok előtt célszerű verni a melled akik ezt nem tudják értékelni, sőt kifejezetten cikinek tartják azt aki ilyesmivel foglalkozik játék helyett.

Sajnos ez a játék nem elég összetett ahhoz, hogy igazi pro legyél. Semmit se tudsz amit mi nem, csak többet szoktál klikkelni, olyanokkal futsz versenyt akik sétálnak, ha nem tűnt volna fel.
  • dronkZero
    Ez kurvajó! :D

Kijelentesz egy ilyet:
    "Haha ne idegeskedjetek amugy nem vagyok stat buzi és nincs is ebben a játékban olyan"

Aztán százezer leütésen keresztül recskázol a statodra, mint egy buzi.
  • KingPunisher
    WAAAGH!!
    WAAR!!
    Bazz hogy meglöktük a dow 2 topicot :)
  • KingPunisher
    ÁÁ nem ismersz most még megjátszom magam felfelé..
    Sokkal lentebb van az alap szint.. :)
    De szorakoztatsz engem nagyon rég volt jo vitapartnerem :)
  • KingPunisher

Képzeld mikor rááltunk egy játékra, volt egy jó BF Vietnemos csapatunk, igaz, hogy tök más mint ez, csak bemutatnám mi az a pro játék. Mi a leadder 2. helyéig jutottunk, játszottunk több lanon is, nyerünk pár kupát, ismertek és elismertek minket. Ilyen az ha valaki jól tol valamit. Az hogy te a true skilledre vered otthon egyedül, a kutyát se érdekli.

Haha gratulálok fantasztikus anyád is büszke rád ?
    Mi az a BF vietnam hogy jön ide ? azzal csak két csapat tolta a világon gondolom 1 aki elöttetek volt meg ti :)

• uwu
    Egyre lentebb csúszol. Ez már gáz.
  • KingPunisher
    Egyben sem :P vagy :)

• KingPunisher
    Te uwu aztán rájöttél-e miért üt nagyot az elején az a hero ? LOL
    MErt utánna már nem lehet figyelni :)
    Te olyan hülye vagy mint a faszom csak nem csuszik a fejeden a bőr..
    Ne a ranglistát lesegesd itt nincs olyan már mondtam az TS! , tele 1000 éves nem használt accokkal..
    Tudod miért lett uj accom? mert sok buzi magyar irogatott hogy játszak vele game közben és idegesitett 1v1 közben..
    Nézd már vissza topikot türelmes ember vagyok de itt ocsárlod a gamet senki nem is irt vissza csak magadnak irogattál te fogyatékos..
    Milyen nagyot üt milyen chít milyen sync error ??
    Volt 25 ? haha hát minél többet tolod annál szarabb leszel ? érdekes fejlődés nálam fordítva van..
    Nem elég komplex ? na nagyképüsködj ilyen szavakkal te fogyatékos akkor miért nem tudsz a kis nyomi csapatoddal a full noob ts 20-as szint körülről feljebb menni ?
    MErt fogyatékosok vagytok.
    "Az a röhely, hogy statbuzi módszerekkel is csak 30-as ts-t tudtál öeszehozni. "
    Haha ts 34 vagyok uj accon kis csillag és honnan tudnád mi kell ahhoz ha te TS 9 vagy ?.. LOL
    Jaja téged tudom nem érdekel, de azt tudod hogy ez viccesen szar..
    Te 20-at nem érnéd el ha örökké élnél sem Ts 9, 2 game után voltam :)
    nem 25 után nyomika :)
    1v1 be lehet tolni smmel csak te hülye vagy hozzá mennyél BF2-t tolni az valo neked meg kispajtársaidnak dow 2-t meg lehet koccolni..
    Veletek meg akokr sem játszanék ha 4-en lennénk a földön akkor inkább easy comp az is értelmesebb mint ti 3an együtt :)
    Mr ts 1 és ts 9 :) te ki a 3 . barátotok ? az is valami látens tehetség lehet .
    Amugy mindet 3-an csináltok ?
  • uwu
    Azért nem tartom sokra a játékot, mert nem elég komplex. Még a többi rts-hez képest is primitív. Nincs elég út a győzelem felé, aki jobban mikrózik az győz, nincs másik út, már megvannak a bevált módszerek, amiket rutinszerűen kell alkalmazni.

Téged, meg mint játékost azért nem tartalak semmire, mert te ki azt hiszi attól vagy valaki a játékosok közt, hogy a legprimitívebb kategória(rts) legprimitívebb játékában(DOW2) a legprimitívebb játékmódban(1v1) tolod folyamatosan. A megnyilvánulásodból látszik, hogy esélyed sincs más területen jónak érezni magad.
    Az a röhely, hogy statbuzi módszerekkel is csak 30-as ts-t tudtál összehozni. Egy átlagember azért ennél többre képes, ha ennyire elszánt

Szar lehet egyedül, de érthető a dolog, ki akarná egy ilyen pöccsel tölteni a szabadidejét. Mi nem egyedül toljuk, vannak barátaink, és nem is csak egy játékkal játszunk.
    Képzeld mikor rááltunk egy játékra, volt egy jó BF Vietnemos csapatunk, igaz, hogy tök más mint ez, csak bemutatnám mi az a pro játék. Mi a leadder 2. helyéig jutottunk, játszottunk több lanon is, nyerünk pár kupát, ismertek és elismertek minket. Ilyen az ha valaki jól tol valamit. Az hogy te a true skilledre vered otthon egyedül, a kutyát se érdekli.

Más játékokban is gyakoriak az ilyen statbuzi faszmámák. Sajnos nem tudnak beilleszkedni a többi játékos közé, és nem szeret velük játszani senki, senki nem tartja őket semmire, csak ők saját magukat. Ez azért nem akkora dicsőség
  • uwu
    Én nem csak 1 játékban vagyok jó
  • uwu
    Noobocskám, akkor most oktatást tartunk, látom nem vagy otthon a témában.
    SM tényleg gyenge 1v1-ben. A profik tiraniddal tolják, vagy orkkal ajánlom figyelmedbe a ranglistát, aztán számolgass.
    1 pálya van ami elég kicsi ahhoz, hogy SM-el játszható legyen. Nekem nincs kedvem mással játszani, ezért nem tolok 1v1-et.

Egyébként 3v3-ban is sokat szoptunk az elején, alig tudtunk győzni. 1v1-be is ugyanez lenne a helyzet. Mikor rájöttem hogy az SM nem 1v1-re lett kitalálva abbahagytam. Ezen kívül 1v1-hez csak annyi kell hogy precíz legyél, ha mindent jókor, és pontosan csinálsz, akkor már csak egy kis szerencse kell. Ezzel szemben 3v3-ban a csapatmunka is számít, hiába vagy ügyes, ha hülye vagy ahhoz, hogy segítsd a csapattársaidat.
    Az utóbbi időben egyébként keveset játszunk mert kijött a az új battlefield bétája, ezért most kicsit esett a true skill.
    Csak tudod mi nem csinálunk új accot, hogy szebb legyen a stat.
    A a ranglista csúcsán lévő statbuzinak is új accontja volt mikor utoljára néztem. Aki igazán sokat játszott a stat szerint az 5. helyen volt.

Kibaszottul nagy arcod van, és ahhoz képest mennyit játszol, semmit se tudsz a játékról. De csak kérdezz nyugodtan, mi segítünk.
    Nyilván ez az első pc-s játékod, és szíven fog ütni az a tény, hogy eddig nem volt olyan játék a történelemben amihez ne lehetett volna csítet szerezni. A legmenőbb csíteket olyan áron adják mint maga a játék, de sokan saját maguk buherálják a játékot.

• uwu
    Most tényleg annyi, de volt 25 is cicuska.
  • KingPunisher
    Az vok valoban :) sokan töröltek már ja..
    De maradok csajoknál azért köszi az ajánlatot.
  • KingPunisher
    AMugy Civ4 jo játék bár én még 1-el toltam de érted más téma nem is értem hogy jön ide ? Ez egy gyors RTs gyors reagálás prezic mikro kis stratégia főleg micro nem macro szinten..
    DE érted ha te ilyen okos vagy hogy Civ4-el tolod ( LOL ) akkor mi itt a gond ? nincs kezed az egérhez ?? lábbal tolod ? ugyan ugyan..