WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Ma napon ez a 2 meg nem kapott winem....
XenHai
Mindjárt olyan levelet írok a fejlesztõknek, hogy össze szarják magukat.Most is 3v3-om van nyerésre állunk mint a disznó 1 enemy noob ki lép erre ki lép a másik 2õ is is megint nem kapok wint...
nemtom mitõl lehet,te vagy az elsõ akirõl tudom hogy ien gondja van

más:aki még nincs regelve regeljen itt http://www.dawnofwar2.hu/news.php
nemsokára lesz házibajnokság(gondolom lesz 1v1,2v2,3v3)ahol minél többen leszünk annál jobb lesz
XenHai
Én ilyen mechekbõl nem kaptam meg vagy 10et.De ez az új patchel kezdõdött.
valami nálatok tényleg nem stimm,mert pl ha nekünk kilép mind a 3 enemy akkor mivel gépek ellen nem folyhatódhat a játék 1-bõl nyerünk és a pontot is megadja,ugyanez 2v2-nél
XenHai
Fin gamebe tolom csak....De ez tényleg geciség mert nem 1x fordult már ez elõ,hogy ki fagy valaki tõlunk és vesztünk meg agya losenak de ha az enemybõl fagy ki valaki akkor nem....Ennél már csak az a jobb amikor vezetünk mint a disznó a map 88% a mienk erre a 3 ellenböl 2 ki lép 100 pont körül és megint nem kapod meg a wint..
Ebbe a hibába én is beleestem. A custom game nem íródik be mert nem ranked. Csak a find gamet jegyzi ha vesztesz vagy nyersz.
hát pedig valami nagyon nemtom mi nem stimm nálad,de nekem iet nem csinál hogy nem irja be a meccset
XenHai
Gecire nem néztem be mert a mai nap folyamán is 3 baszott ki velem..
valamit nagyon benézel mert mindig megkapod mind2-õt,1edül mikor ien gecire laggos a game és szétfagy/kiesik mindenki akkor nem irja be
Három bolygó van csak.
XenHai
De ez mi hogy ha mi vagyunk kevesebben és vesztünk, akkor losenak írja.Ha õk akkor meg nem kapod meg a wint.....
Köszi a választ!
Magam is hasonlóképp teszek, de így nagyon hosszú...
Azért valamikor csökken majd a támadások mértéke??
Mennyi bolygó van egyáltalán??
Nincs. Mindent neked kell csinálni.
Az opcionális küldetés nem olyan fontos, bár én mindig azokra megyek rá elõször aminél idõlimit van.
Sziasztok!
3 bolygót nyúzok (még csak) a játékban, de alig bírok megcsinálni egy küldit, máris akad másik 3 ami valamilyen védelmi lesz ez idõ alatt.
Már nagyon idegesítõ, mert így nem tudok haladni.
Nincs erre valami megoldás? Automata védrendszer, vagy hasonló??
Meg lehet változtatni a billentyûzetkiosztást? A cofig fileban sem találtam ilyet.
Hát ja érted lehetett volna 26/26 lose is.
Szerencsés egy nap volt.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

XenHai
A mai nap kivételesen szerencsém volt 26 mecsbõl 20 lose mert mindig ki fagytak és vagy 5 öt nem adott meg mert ki fagyot az ellen böl valaki csak tudnám akkor nekem miért számolta?
Fenrir
Elvileg magát frissíti úgy mint a steam.

A halál csupán a kezdet...

grebber
Ezt a Windows Live-ot hogy tudom frissíteni?

Next PC upgrade: 2022

XenHai
Megint elkezdett ki fagyogatni csak most APPCRASH erroral...
XenHai
Jó kérdés én még nem néztem meg tudsz linkelni képet...
Mi a szar az a fejlesztett AI kiválasztás? Ha kikapcsolom és mindenkit kijelölök akkor a FC -t látom. Ha bekapcsolom csak alul vannak az ikonok a csapatról. Miért jó ez?
XenHai
nice
grebber
Hamarosan jön az 1.3.2-es patch!

Dawn of War II 1.3.2 Patch Tweaks, Coming Next Week

WH 40k: Dawn of War II takes players to the brutal frontlines of war where they�ll experience intense action and visceral combat through a non-linear single player experience and a fully co-op campaign. A quick patch making some quick tweaks and bug fixes, while v1.4 patch (eta unknown) will address many bug fixes, a balance update, new maps, and some awesome new features.

Dawn of War II 1.3.2 Patch Notes

* Adjusted the Orbital Bombardment ability to increase damage. Outer radius increased to 150 from 100.
* Fixed an issue in the campaign where one point was getting auto-allocated at level-up if the player resumed an old campaign.
* Made changes to the Mekboy mines. The mines now do drastically less damage and suppress infantry.
* Adjusted lighting on 6P Tiber Outpost.
* Fixed an issue where Guardian squads would switch to melee stance if upgraded with a Warlock, then with Battle Equipment.
* Regenerated AI tuning data.

Next PC upgrade: 2022

Én semmi ilyet nem láttam benne. Ugyanúgy dawn of warnak írja, és a párbeszédekben is space marine van. Egyszer láttam ûrgárdistát. Az meg jó úgy.
Fenrir
Ki a tököm fordította így?

A halál csupán a kezdet...

Jaj ez a magyar nyelv... pedig szeretem az anyanyelvem :)

Csataporoly 40.000 - A haboru hajnala
A space marine meg UrTengeresz :) brrrrrr....

a helyedbe nem tenném,nagyon élményromboló mekkora hülyeségeket fordított az aki csinálta....
XenHai
Zsír.
Zsír. Na akkor elkezdem magyarul :)
Köszi az infót.
Nos akkor leirom..
Nem kell cserélni semmit
Steam
Game-re jobb klikk Properties
Language
OPtt kiválasztod a magyart
és Close
kb. 700 Mb-ot tölt le de csak a feliratok lesznak magyarok szinkron nincs. Ha ujra angolnak akarod itt lehet variálni..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Nem patchel együtt jön le a magyar felirat is?

Patch 1.3.1
===============================
Localization
o Added support for Hungarian language.

Hol? A cd galaxisban nincs. És becserélhetõ vajon az angol? És persze kompatibilisek lesznek-e a kiegek, peccsek vagy a késõbb letölthetõ dolgok a magyar verzióval...
Akit érdekel immáron magyarul is lehet jászani eme kivállo játékkal.
Szoval akinek ez a dolog hiányzott most már õ is jo szivvel megveheti.

moddolás engem hidegen hagy mivel azok a legkevésbé ballancosak a legtöbbször+ azok ha verseny van nem támogatottak

map editor meg majd jön amikor jön,addig ennyi van,már ezis bõven jó igaz lehetne több
Pörgõfarkú jegesmedve :) ez nagyon jó

Ettõl függetlenül azért vagyon igazsaga XenHai-nak, például egy map editor sokat segit egy jatek népszerûségén, fõleg ha a fejlesztõk "mindent nem tudnak egyszerre". Már igy is próbálnak a modderek alkotni, de mindenki jobban járna némi moddolási/térkép készitési lehetõséggel.

XenHai
A másik meg azért ez a map mennyiség kine találd már ,hogy kielégítõ.
XenHai
Az esztétika dolgon nem nagyon számítanak nekem de a bug fix az már elkelt , és szerintem az a min ha már megvettük :D
Meg jo lenne még 6 nép, népenként még 10 unit még 50 map meg 4v4 5v5 meg jo lenne pörgöfarku jegesmedve is :)
Örülj annak amit kaptál játsz ezzel, idõvel lesznek még más dolgok is de mindent nem tudnak egyszerre. Igy is bõven elégedett vagyok ennyire sem számitottam..
Inkább ilyeneket tessék irni ide Thx Relic igen köszönöm a szép uj kivégzéseket térképeket bugfixet stb stb..
Micsoda emberek vannak most kap egy rakat ujdonságot azt ez is kéne még meg az is :)

XenHai
Még városos map is jó lenne.
azis lesz,csak még csinálják
XenHai
Map editort kéne ki adniuk inkább..
Hát ezek a tereptárgyak fák épületek vannak lemodellezve texturázva..
Ha ujakat tennének bele az sok munka meg ugye akkor hatalmas lenne a patch mérete is. Szoval majd esetleg DLC vagy kieg. hoz más tipusu pályát.. A havas pedig ;) ugy tünik nem is van olyan messze.

XenHai
Téli map kéne!:)
Úgy értem hogy ez a kettõ is olyasmi mint amilyen már volt. Azok a romos kunyhók pl. teljesen ugyanaz mint a hadjárat elsõ pár pályája.
sztem kellõen változatosak,teljesen eltérõ a 2 egymástól
Hát kicsit nagyobb kreativitást vártam a 2 új maptól. Ugyanolyan mint a többi csak máshol vannak a tereptárgyak. Miért nem lehetett egy nagyváros romjai vagy ilyesmi? Ejh...
jaaaa hogy az te vagy:D tegnap pont néztem is este mikor vagy 10 ember volt fent hogy ki online,csak nem ugrott be téged honnan vettelek fel:D
Na felrakta a patchet. Igen, 3 féle crash bugot is javít. Masakari szerintem te benne vagy a friend listámban mert írja ha online vagy. majd tolhatnánk egy multit, de nagyon kezdõ vagyok. Mindegy majd tanítasz :)
Tudod, Necrodar73 néven vagyok.