WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Last Stand-ben hányas szintig lehet fejlõdni? eddig 20as volt a legnagyobb amit berakott mellém.
Max nem veszed meg. Úgyis csak skinek, meg egy-két fegyver Last Stand-be.
Nem zavar kifejezetten, hogy van, a sok hülye veszi is, mint a cukrot, hát csinálják csak nyugodtan.

lolSL
Az a Last Stand meg a Chaos Rising. A Last Stand DLC-ként érkezett, a Chaos Rising kieg meg megjelenéskor mindenkinél letöltette magát, de csak azoknak aktív, akik megvették.

Magyar nyelvi fájl azt hiszem, csak az elsõ kiadásban van, ha jól emlékszem a Last Stand DLC óta nincs magyar felirat, és igen, minden updateben az eddigi összes DLC is benne van...

Mivel a javítások több száz megát tesznek ki, így gondolom a balance-on kívül azért történt más javítás is, meg DLC-ket is pakolhattak bele. Meg igazából a magyar nyelvi fájlok kellettek volna, elvileg valamelyik patch azt is felteszi..

De akkor nekiugrok így, a DoW nagyon tetszett.

nem bugos, a patchek inkább a multi balancára vannak, szóval szerintem teljesen fölösleges a tört verziót felpeccselni....de azt hiszem, hogy nincs is rá megoldás...

A tört játékot fellehet patchelni valahogy 1.9-re? (azt hiszem ez a legújabb) mert az eredetinél a Steam megoldja.
Nem akarok multizni (azt sem tudom van-e benne) csupán az egyszemélyes kampányt vinném végig, de ha ennyi javítást adtak ki hozzá elég bugos lehet.

Az efféle "DLC"-k miért nincsenek benne az alapjátékban...ekkora lehúzást :S

Chaos Word Bearers DLC Preview

Nem lesz, DLC-kkel fejik a népet, de közben már Retri óta a DoW3-on dolgoznak.

Kiváncsi vagyok rá lesz e a jövõben, még egy stand-alone DoW2, vagy esetleg egy Necron Lord a Last Standbe...😄

Nem igazán értem, mi a bajod vele egyébként. Textúráival és az animációival nincs túl nagy gond, a modell meg ilyen kell hogy legyen. Sztem minõség szempontjából ugyanolyan, mint a többi modell.

Másik fele, hogy a videóban tízszer közelebbrõl látjuk, mint egy átlag játék során, ahol ugye meg egy centis kis szar a képernyõn. Ki nem szarja le hogy néz ki? Az lenne az érdekes, hogy mit tud.

De pénzért nem érdekel.

Szaruman
Igen, az elõzõ részben is így nézett ki. Egy 2004es motorral. Nem elég részletes (tudom, lol indok 😄). De vhogy elég bénának tûnik videóról 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Miért néz ki bénán? Az elõzõ részben is így nézett ki csak mondjuk nem volt rajta az a pajzs. Sztem jól megcsinálták , semmi baj nincs vele.

Nekem sem kell...

Szaruman
Ha 4-5 euro, akkor még talán meg is veszem.
Ja, és ha nem ilyen bénán néz majd ki.

Wááááááá😄

persze nem ingyen....😞, de akkor is! 😄

Hm-hm. Érdekes, bizony.

# Plasma Devastator projectile now ignores terrain
Yay!

# Assault Terminators no longer level
# Terminators no longer level
# Nobs no longer level
Nerfnerfnerf.

# Icon of Nurgle radius reduced from 22 to 15
😞 Tény, hogy imba volt, Retri elõtt 11 volt a range, aztán kicsit OP lett...

# Nurgle Shrine round of healing time reduced from 24 seconds to 12
# Nurgle Shrine Knockback + Suppression round time reduced from 12 to 6
# Nurgle Shrine healing increased from 5 to 30
# Tzeentch Shrine damage increased from 5 to 25
Jé, 2 év után használhatóak lesznek a nemKhorne shrineok? Nahát!

# Plague of Undeath cost reduced from 250 red to 175
# Doombolt now ignores terrain
# Plague Marine movement speed increased from 3.5 to 4.5
# Sorcerer Mass Teleport cost reduced from 150 red to 100
# Sorcerer Mass Teleport moved to tier 1
Yay!

Szaruman
http://community.dawnofwar2.com/forums/topic/53627
érdekes

a retributionrol beszélek elfelejtettem mondani...a sima dawn of war 2 megy nincsgond csak ennél...a kártyám egy 8600 gt 512 rammal szoval nemlehet gond valaki valamit? most megpróbálom felulirni a sima dawn of war 2 beállitásait a retrivel hátha
Brolly28
lehet hogy a kártyád elavult hozzá

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Üdv lenne egy gondom nemtudom hogy megoldható e de megvan a játék és ha behozza a menüt akkor csak 16 bitbe mennek a texturák és az efektek sincsenek jol belõve. dx9c videokártya driver frisitve a játék ujrarakva patchelve...nemtudjátok milehet a baj?
Szaruman
Retri multira szívesen látunk embereket 😊

engem tkondor név alatt leeht felvenni steamre, szoktam Last Standezni, multizni és a co-opra is hajlandó vagyok, bár jelenleg csak a Retribution van fel telepítve, megvan az elõzõ kettõ is...

Én Orgi néven régóta játszok, de csak Last standdel, multit még ki se próbáltam... bár megnézném egyszer, skirmishben letoltam normál gép ellen 1-2 mapot.

TSW: Tunderke

ollie
A DLC-ket felejtsd el, csak eyecandy-k.

inkább csak a multi érdekel. ezek a DLC-k mennyire "értelmesek" amúgy? van különösebb jelentõségük?

Szaruman
ha multizni (pvp) akarsz, akkor csak a retri. Ha valakivel coopban akarod nyomni a dow2 és a cr hadjáratokat (pve), akkor azok is.

vagyis Retribution 😊

Dawn of War 2, Chaos Rising, Redemption

ezek kellenének?

Szaruman
Játszanak, max 1-2 perc alatt talál ellenfelet. Magyarok is vagyunk páran, játszogatunk rendszeresen, és örülnénk, ha még pár új normális arc jönne 😊

hali! le van árazva steamen, gondolkodom rajta hogy megveszem... játszanak még a játékkal multiban vagy inkább a kihalás szélén áll?

Szaruman
Ezt már megbeszéltük 😛

dronkZero
Te lehet, hogy lenúboznád, de te nem ismered a szó jelentését. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Brolly28
milyen online játéknál nem nooboznak le senkit aki felhoz egy ötletet?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Szaruman
Sztem simán lenúboznánk 😄

Üdv mindenkinek!Egy nagy fórum bajnoksághoz mit szólnátok?😊csak hogy felrázzuk egy kicsit ezt a topikot.Mit szólnátok hozzá?
Ronahnál ezt a képességet lehet fejleszteni...

Köszi, akkor veszek a pályán egy guardian squadot, Ronahnak nincs ez kirakva.

Szaruman
guardian squad tud javítani, illetve ronah, ha ki van rakva neki

Sziasztok,
elakadtam eldákkal Quarantine Hold opcionális missziónál hardon, egy teherszállítót kéne kísérgetni. Írja is a misszió elõtt, hogy lehet repairozni a cargot, de nem jöttem rá, hogyan és megpusztul mindig... nincsen javító item egyik embernél se, mi lenne a módja? Elõre is köszi!

ez nagyon jól nézz ki, viszont kár, hogy skinekért meg itemekért kérnek pénzt, remélem ez nem annak az elõjele, hogy a DoW III mikrotranzakciós lenne....hiszen mondták, hogy a harmadik rész már "MMO"-sabb lesz!

Új ultramarínos kép.Valószínûleg az új fizetõs dlc.http://community.dawnofwar2.com/sites/dawnofwar2.com/files/images/1_0.jpg
Hol lehet a legolcsóbban megvenni most dobozosan a retrit, nem tudjátok? Lejárt a bankkártyám, nem tudok online vásárolni <#gonosz3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A hivemind-os csaj az vmi brutál... Élõbe meglátnék/meghallanék egy ilyet félhomályban, tuti gatyacsere lenne...

Szaruman
Ez nagyon nagy 😊

Azért a nevekre figyelhetnétek, mert néha fogalmam nincs hogy mirõl beszéltek. pl zincses marin meg kronos.. 2 perc után esett le, hogy tzeentch meg khorne 😄

ja ja de nálam az a nõ verte ki a biztositékot a a bloodleathereket szinkronolta 😛
Egyébként egy újabb VoDs-od készítettünk nektek, két igazi tatán harcát nézhetitek meg magyar elõadásban jó szórakozást hozzá.

Lehet láttátok már, de azért belinkelem, én most találtam rá. Hatalmasak ezek a színészek 😊 Fõleg a végén az orkos fickó tetszik 😄