2367
  • Masakari
    lehet,sajna nem emlékeztem pontosan annyi minden volt már itt
    én 2-3 órát sajnálok 1 multira rá álldozni:/
  • Masakari
    alaptalanul???hülyegyerek,ja bocs hülye vén fasz(25-30)!!!! uwu irja hogy " és a sciptelt foglalgatós egység" FELESLEGES MERT VAN WAYPOINT BEÁLLÍTÁS A JÁTÉKBA!!!! istenem hogy te mekkora hülye vagy komolyan mondom....és ha uwu ilyet ír akkor bizony te se tudsz róla(mert ti ts-n mindent megbeszéltek) szóval nem alaptalanul állítom hogy hiányos a tudásotok!!!ja de igaz ti ismeritek a játékot!!!bocsesz
  • Masakari
    igen ti kezdtetek el urmyra! az hogy utána én irtam valamit és te 1ből köcsöggel kezded a mondandód 1 nagyon szép szegénységi bizonyítvány!
    az hogy mi furcsa megint relatív..sokszor volt nekem is sync error mint mondtam de sose láttam azt hogy csít lett volna benne,pláne nem volt olyan hogy a semmiből került elő egysége az ellenfélnek...itt vissza kanyarodnék az üldözési mániához!
    ts-el szám szerint meg csak urmy dobálózott na mind1 (FAIL)

urmy lovagolt max,én csak most hoztam fel hogy mutassatok repet..nem csak arra vonatkozóan hogy csalt valaki(FAIL)

aha tehát az a primitív ha egyedül tudsz megverni valakit és nem az ha szólsz józsinak és 2-en veritek le mert egyedül béna vagy:D jóvan gratulálok(EPIC FAIL)
  • Masakari
    ezzel mindenki így van,ha nem játszol vesztel,ezt mindenki tudja:)
  • uwu
    Olvass vissza! Még mindíg nem teljesen jól emlékszel.
    A gyanús eseteknek majdnem mindig sync error a vége, ezt mondtuk mindketten, nem túl bonyolult. Ez olyan minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár dolog, a mindig szó zavart meg téged, nyelvtannal, és egy kis halmazelmélettel felvértezve a félreértés kiküszöbölhető

Egyébként egy civ4 multi 2-3 óra, de van hogy fél óra alatt eldől.
    Az olyan hétvégi játék
  • dronkZero
    "szóval itt megint a ti tudásotok hiányos."

Nem, itt megint te nézel minket hülyének, egyrészt alaptalanul, másrészt meg kabbbeafaszom. Kérdezz előbb, mielőtt arról nyilatkozol, hogy mi mit tudunk vagy mit nem!
  • uwu
    Ebben a játékban is volt.
    Mikor sokat toltuk, volt olyan nap, hogy egyáltalán nem kaptunk ki.
    Mostanában meg inkább csak szopás van. Ez a heti 2-3 alkalom a szinten tartáshoz is kevés.
  • dronkZero
    "sync error:tökéletesen kifejtetted,csak ha minden sync error mögé csalást sejtesz az már komoly üldözési mánia és az már gond,nézd vissza a repet és látod ha vmi nem stimmel(utána elküldöd steamnek/winfosnak azt bannolják a megfelelő accot)."

Úgy tűnik lassan kell mondanom, hogy te is megértsd:
    NEM MINDEN sync errorról gondolom, hogy csít, és pláne kurvára nem minden vereségünkről gondolom, hogy lecsíteltek.
    Olyan esetekről beszélek (kb 50 ből 1), amikor gecire furcsa dolgok történnek ÉS sync error a vége. Legeslegelejétől fogva erről beszéltem, amire nektek az volt a válaszotok, hogy mekkora láma 20-as trueskilles vagyok, fogjam be a pofám.
    Ezek után legyek higgadt, és kedves? És _mi_ kezdtük a személyeskedést?

"ha elmondta akkor nem kéne a "nem tudom megnézni a repet" témán lovagolni!"

Ezen a témán ti lovagoltok, hogy mutassuk már. KURVA RITKÁN van ilyen, és amióta tudom, hogy van arról is rep ami lefagy, azóta NEM TÖRTÉNT ILYEN GYANÚS ESET, meg nem is igazán játszottam a játékkal.

"égülis igen valóban 1 lépés,de van aki attól hogy stat buzi még nem csíter,és nem lépi át azt a bizonyos erkölcsi határt!"

Szerintem statbuzulással már átlépte. A segédprogram használata vagy nem használata onnantól már csak tökösség vagy gyávaság kérdése, nem erkölcsé. Az új statért új acc már egy fajtája az eredmények hamisításának. A segédprogram csak másik módszer ugyanerre.

Az utolsó bekezdésed meg pont arról szól már megint, amit mi kezdetek óta pofázunk, hogy az 1v1 a legprimitívebb módja ennek a játéknak. Igen, szólsz TS-en, csak épp idő, míg odaér a segítség, meg mérlegelni kell, hogy azt a csatát épp meg kell-e nyerni, vagy vigyék csak el, miközben a másik oldalon mi vagyunk 2v1-ben és a pálya másik felét meg mi foglaljuk. És lehet, hogy az 1v1 skill alapján lenyomnál egy magányos sereget, csak ez multiban igen ritkán fordul elő.
    Abban is igazad van, hogy 1v1-ben biztos szarrá vernének, de nekem eszemben sincs 1v1-et játszani, soha nem is akartam, és nem is fogok. Az az ilyen Puni jellegű kis statbuzuló faszoknak való.
  • uwu
    Sajnos nem gyúrunk a statra, ráadásul az utóbbi időben alig játszunk, így nem tudunk a számainkkal villogni, de még így is jobbak vagyunk az átlagnál. lehet, ha mi is figyelnénk erre, és nekiülnénk tuningolni lazán vernénk pro gyereket. Persze ilyet nem fogunk csinálni, ez csak elmélet.
  • Masakari
    aki csítel arról megvan a véleményem...előbb utóbb úgyis lebuknak csak idő kérdése!
    foglalós script felesleges mivel alapjáraton be lehet állítani az 1ségeknek 1 waypont szerű dolgot és a szerint mozognak amég beállítottad!szóval itt megint a ti tudásotok hiányos.

az hogy civ-be meg mi van az hidegen hagy,civ3-aztam régen single-be de ennyi,az 1 napos játék amihez se türelmem se kedvem nincs.de akit az hoz lázba hogy 1 meccset 1 napig játszik..nosza rajta

nem vagyok a barátod!:) és azt mondtátok hogyha csít van vagy valami furcsa akkor az mindig sync error,mentsük a menthetőt ugye!:)
  • uwu
    Nem mondtuk, hogy a sync error csítet jelent.
    Fordítva barátom!
    Ha gyanús dolgok vannak, annak mindig sync error a vége!
  • ProEvoFan
    köszi mindenkinek
    ebben az új verzióban sajna nincs semmi magyar felirat infó...katt
  • uwu
    Egyébként én többször találkoztam csítnek látszó jelenséggel publikon mint rankeden.
    Szerintem ott próbálgatják. Persze jellemzően nem a pro gamerek csítelnek, hanem a noobok, akik még a visszavonulást sem ismerik. Biztos, hogy eljön az idő mikor kiforrott lesz a dolog, és többször belefut az ember rankeden is, csak idő kérdése, ez minden játékkal így van.
    Szerintem amikre számítani lehet a no fog of war cheat, ami a peer to peer-be belefér, és a sciptelt foglalgatós egység, na de ez csak tipp, majd kiderül.

Egyébként peeer to peer rendszerben is lehet csalni. Civilizationba is van csít, a legdurvábbakat hostként lehet csinálni, és nincs is nyoma. Mivel körökre osztott a scriptelt lépések a legelterjedtebbek benne. Körvége előtt és rögtön kör elején lépve iszonyat durva dolgokat lehet művelni.
  • Masakari
    nem tudja,csak megkérdeztem szerinte lehetséges-e ha steam+windows live fut a játék mellett
  • Masakari
    talán ott neked is lehet sikerélményed! elvégre almát elkapni nem lehet túl nehéz!;)
  • Masakari
    ő kezdte,mint irtam csak elkezdtem leereszkedni a szintjére!
  • Masakari
    a dobozos verzióba csak 1 fix magyarosítás van,hogy a steamen ez javítva/frissítve van-e azt sajnos nem tudom.én személy szerint angolon hagytam mert a magyarosítások általában sose hozzák a megfelelő szintet:(
  • Masakari
    sync error:tökéletesen kifejtetted,csak ha minden sync error mögé csalást sejtesz az már komoly üldözési mánia és az már gond,nézd vissza a repet és látod ha vmi nem stimmel(utána elküldöd steamnek/winfosnak azt bannolják a megfelelő accot).

ha elmondta akkor nem kéne a "nem tudom megnézni a repet" témán lovagolni!nekem kb első dogom volt megkeresni azt hogy hova menti ezeket hogyha valami jó repet adnak akkor tudjam hova kell másolni/tudjam hogy a screenshotokat hova menti a gép..ez a te lustaságod eredménye és nem az ő hibája!

igen a sok kis geci aki csak csíttel tud játszani próbálkozik és elbassza mások játékát,a köv patchel meg a készítők befoltozzák azt a hibát ami lehetővé tette számukra a próbálkozást,sajnos ez 1 ilyen dolog

nem tudom miért kellett neki az új acc,sose érdekelt miért csinált újat,lehet csalt lehet nem ezt csak ő tudja.az hogy bénák vagytok vagy csak szimplán átlagosak/átlag alattiak definíció kérdése.azt hogy engem lecsíterezz kikérem magamnak! bizonyísd be hogy csalok bármelyik játékba ha sikerül akkor gratulálok addig erről az érvelésről le lehet szállni! statbuzulás/segédprogram...végülis igen valóban 1 lépés,de van aki attól hogy stat buzi még nem csíter,és nem lépi át azt a bizonyos erkölcsi határt!

leszarom hogy mit gondolsz a statomról(ahogy én is leszarom a sajátomat) de ha már valami alapján oltani próbálsz akkor nézz utána mielőtt még azt akarod nekem bebizonyítani hogy ZÖLD AZ ÉG!!!!!!!!!!

3v3/1v1 pont hogy nem:) tudod az 1v1-es tapasztalat sokat számít,mert amég 1 oldalon csak 1 ellenfél van veled szembe akkor azt megeszed reggelire mert jobban tudod használni az 1ségeket,ha 2-en jönnek rád akkor valóban már semmit nem érsz és segítség kell neked is,de ha te 3v3-on edzett player elkezdesz 1v1-et tolni akkor ott bizony 1 jó ideig csak pofonokat fogsz kapni mert ahhoz vagy szokva hogyha valami nem megy akkor szólsz ts-n hogy "te józsi gyere már fel mert nem bírok ezzel a kis köcsöggel".remélem ebből eléggé érthető volt a lényeg!
  • uwu
    Hú de aktuális.
    Egyik munkatársam kislánya bent van az irodában, ma így jött kia lépés náluk. Szegénykém nagyon unatkozik, ezért valami kis játékkal tölti az idejét.
    Épp az előző percben hallottam a következőt: anya, elkaptam mindegyik almát!
    Lehet, átmegyek hozzá tanulni egy kicsit, iszonyat magas ts-e lehet a kislánynak
  • dronkZero
    DLC-nél volt baja a magyarításnak. Nem azonnal magyarították, aztán tele volt a főmenü #menuitemXY-okkal. Én nem javasolnám.
  • dronkZero
    "(netre kódolt,külső progit használó játéknál programozó ismerősöm szerint is max maphack lehetséges nyersanyag nem)"

Ehhez még egy gondolat: és a haverod ezt honnan tudja, ha soha senki nem próbálta ki? Mi a bitztosíték arra, hogy _soha_ nem futunk bele olyan meccsbe, ahol ezek a faszarcúak épp az új csítjüket próbálgatják?
  • uwu
    Azért téged se kell félteni, ha személyeskedésről van szó.
  • ProEvoFan
    mármint a Stemaon nem jó a magyarosítás vagy a dobozos verzióban?
    mert ugye a Steamen elvileg automatikusan is frissül a játék és vele a nyelv/felirat is
  • Masakari
    ha igaza van beismeri ennyire ismerem:)
    "Semmivel se tud többet a játékról mint mi" ez sajnos nem igaz.
    "csak nagyon nagy arca van" ebbe lehet igazad van.

nem nem szimpátia alapján érvelek hanem a saját véleményem alapján!tudod ha ugyanaz lenne a véleményem mint urmynak akkor le se írnám mert felesleges lenne ill akkor inkább lennénk robotok mint emberek.Zero személyeskedik(pedig alapjáraton teljesen normálisan írtam..sajnos ilyen világban élünk(vérpistike effektus))én csak sajnos kezdek lesüllyedni az ő szintjére ahol a rutinja miatt le fog győzni
  • dronkZero
    "(sync errort még mindig nem értem mi köze a noobságnak hozzá)"

Leírom még egyszer: sync errort csak noobok nem láttak még. (gy.k.: noob=kezdőcske) Akik még nem játszottak vele eleget ahhoz, hogy beleszaladjanak.

Szinkronizációs hiba, valóban. Akkor egy picit használd a két füled közti részt is. Mi okozhat szinkronizációs hibát? Oké, netprobléma. Több adatcsomag kimarad, közben annyira más történik az egyik pléjernél, mint a többieknél, hogy a játék nem tudja újra szinkronizálni. Tiszta ügy, semmi gond.
    Mi okozhat _ezen_kívül_ szinkrongondot? Na? Mondjuk az, hogy neki hirtelen több lesz a reqja/árama, mint amennyi a többiek szerint lehetne neki? Esetleg ez okozhat szinkronizációs problémát? Vagy egy semmiből megjelent squad/gép? Hm?

Igen, a kis buzi elmondta, hogy hogy lehet megnézni a replayt, de én azóta egyetlen kört nyomtam csak le, és az nem volt ilyen. Emellett előbb adta elő a "kurvaprő vagyok, szopjatok le" témát, minthogy szólt volna, úgyhogy a lófasz a seggébe így is kijár.

"(netre kódolt,külső progit használó játéknál programozó ismerősöm szerint is max maphack lehetséges nyersanyag nem)"

És szerinted a haverod véleménye megakadályoz bárkit is abban, hogy _próbálkozzon_ vele? Elképzelhető, hogy tényleg nem lehet, _pont_azért_mert_sync_errort_okoz_? Aztán amikor a kis köcsögök megpróbálják, szétcseszik vele a játékot?

Egyébként meg kezd kicsit az az érzésem lenni, hogy véditek a mundér becsületét, csináljátok itt a fesztivált, bizonygatjátok, hogy "fizikailag" lehetetlen, meg hogy mi vagyunk a bénák, mert kis fasszopó csíterek vagytok. Végülis a statbuzulástól csak egyetlen lépés a segédprogram.
    Esetleg meg is bukott a kis haverod vele, azért kellett új acc, nem is a statbuzulás miatt?

A statodat olyan magasról fosom le, hogy csak csattan, a sajátomat nem nézegetem, nem gondolod, hogy majd pont rád veszem a fáradtságot?

"tudod 3v3ba aztán kurvára nem számít hogy hogy tudsz microzni ha 2-en mennek rád ott aztán kurvára nem tudsz semmit csinálni"

Pont erről beszélünk, hogy baszhatod az 1v1-es trueskilled 3v3-ban, szart sem érsz vele, semmit nem ér az 1v1-es tapasztalat 3v3ban, oda csapatmunka és taktika kell, nem kizárólag agyatlan klikkelés, meg "hevibolter azt' jóvan". Erről tépjük a szánkat három napja, örülök hogy eljutott a csökött agyadig.
  • Masakari
    steam-en lehet a nyelvet állítani,ha jól tudom akkor jobb klikk a játékra és ott properties vagy valami ilyesmi,de a magyarítás most nem jó mert a Last Stand nincs menne és ott mindenféle karaktert jelenít meg
  • uwu
    Ismét megemlíteném, hogy az a fő probléma, hogy helyenként hülyeségeket mond, és nem képes elismerni, ha téved, és a tévedését a 34 pontjával támasztja alá.
    Semmivel se tud többet a játékról mint mi, csak nagyon nagy arca van, ezért osztjuk folyamatosan. Ez becsületbeli ügy, nem hagyhatjuk a nézeteinek az elburjánzását, nem szeretnék olyan világban élni ahol ekkora kretének vesznek körül mint ez.

Most az a helyzet, hogy szimpátia alapján érvelsz, é az ellenkezőjét mondod mint a pajtásod sync error témában, és meg fűszerezed pár személyeskedő megjegyzéssel. Persze mi vagyunk a hülyék, hát persze... Érveléstechnikai súlyos hiba, leülhetsz 1-es.
  • ProEvoFan
    érdeklődnék, h van magyarosítás a játékhoz? a dobozos verzióval működik? és a Steamon veszem meg, azon is?
  • uwu
    Látom van még mit tanulnod:D
    Attól függ mit kell venni, hogy milyen az ellenfél népe, meg a leadere, te nagyonnoob
  • Masakari
    bf az fps!!ne vegyük 1 kalap alá az fps és rts műfajt mert nem lehet értelmesen összehasonlítani!(sync errort még mindig nem értem mi köze a noobságnak hozzá)
    uwu és meg lehet fordítani akármit!! sokszor nyertem már megfoghatatlannak tűnő taktika ellen,csak játék közbe pörgetni kell az agyad hogy most mi jöhet jól,szivesen elbeszélek veled erről mert te zero-val ellentétben értelmesnek tűnsz! persze csak ha van hozzá kedved/türelmed

Zero:értem én,csak nem értem mit pattogtok ennyit azon hogy kifagyott néha a game??nekem is volt ilyen sokszor! sőt volt olyan hogy zsinórba 3 meccs halt meg sync erroral vagy szimplán szétfagyott a game és ledobott tálcára...nagy ügy fogtuk elindítottuk újra és játszottunk tovább(semmi cheat nincs itt szimplán játék hiba(patch hiba)! sync error gyengébbek kedvéért mint te az szinkronizációs hiba,de ezt tudnod kéne!),a statisztikán meg azért pattogunk mert ti kezdtetek el személyeskedni hgy urmy milyen hülye/balfasz stb mi csak számszerűsítettük hogy most ki a balfasz,ennyi.

bocs kullancs vagyok a fejem anyámba szakadt nem tehetek róla....azért rinyálsz mert 1 idióta vagy te FILISZTER FASZ.Urmy elmondta értelmesen hogy lehet megnézni azt a repet amit nem tudtál elmenteni csak olyan hülye vagy mint 1 szabadnapos teniszlabda bazdmeg hogy a személyeskedés helyett felfogd és elgondolkozz azon hogy mit irtak neked!(netre kódolt,külső progit használó játéknál programozó ismerősöm szerint is max maphack lehetséges nyersanyag nem)

1v1-et??elmondanám neked hogy 2szer annyi 3v3 meccset játszottam mint 1v1-et szóval ezt most bebuktak,még ahhoz is hülye vagy hogy játékba megnézd a statom és az alapján próbálj oltani te SHERLOCKE HOLMES!!és lehet hogy harmad annyi emberrel találkozol 1v1be csak hogy akik 1v1eznek azok sokkal jobban is játszanak,tudod 3v3ba aztán kurvára nem számít hogy hogy tudsz microzni ha 2-en mennek rád ott aztán kurvára nem tudsz semmit csinálni(itt ismét a godnolkodás hiányát hozom fel hogy felfogd hogy sokkal több ész kell az 1v1-hez mint a no skill 3v3hoz).

azt vettem észre hogy elfogyott a türelmed te abberált barom!és itt az a baj hogy uwu még értelmesebb mint te bár nem tudom hogy azért mert próbál gondolkodni is azon amit írunk vagy csak azért mert szimplán nem akkora Tuskó akibe lefullad a láncfűrész!az én felfogásommal nincs semmi baj köszönöm szépen,viszont neked el kéne gondolkozni mert hogy urmy írását nem fogod fel akivel idegből vitatkozol az ok,dehogy az enyémet se az már gáz(és én kurvára nem idegből írok még)

• uwu
    SM tényleg nem a leghatékonyabb 1v1-ben.
    Ez nem vicc, statisztikailg is alátámasztható.
    Még egy tévedés pro gyerek Számolom ám a hülyeségeidet.

Ha nem játszok jól akkor most mi van? Attól még ismerem a játékot.
    Ez ügyességi játék, én sajnos nem vagyok annyira ügyes mint okos
  • dronkZero
    Hogy te mennyire nem vágod ezt a játékot... Heavy bolter, azt' jóvan, mi? Mekkora láma vagy te, istenem...
  • uwu
    Na jó, tényleg túlzás, hogy csak egy út van. Ha belekezdesz valamibe, tudni fogod a buktatóját, és az fordítva is igaz, ha meglátod mit csinál a másik egyértelmű mit kell tenned. A bevett szokássá váltak ezek, nagyon nehéz újítani.
    Persze kis apróságokon lehet változtatni, de a játékmenetet nem érinti, elég egyformák a meccsek.

Nem kell ám félreérteni, mi se azért játszunk vele mert szar
    De nem a kó papír olló effektus miatt tetszik, hanem az elburult világ miatt, ahogy ezek a harchoz hozzáállnak. Az olyanok miatt, hogy az orkok azért szeretik az eldárok vérét, mert szépen csillog a páncéljukon

A probléma csak abból fakad, hogy igazából prógyerek semmivel se tud többet a játékról mint mi, és ha felvetün kegy problémát ő a ts-ével érvel, ami nem hogy nem mérvadó, egyáltalán semmi köze a témához. Azt ugye nem gondolod, hogy ez így van rendjén?
    Ráadásul többször is bebizonyította, hogy inkompetens a témában mikor a sync errorról, vagy a hero death-ről halandzsált.
  • KingPunisher
    "Én pont a stratégiai játékokban vagyok jó, ahol egy jól átgondolt rafinált tervvel kell legyőzni az ellenfelet. "

LOL háát volt pár jo vitapartnerem ilyen értelmes emberekből, nem mondom hogy te vagy a legjobb, legviccesebb de a 3-ba bent vagy :)

Nem tudom hogy játszol csak azt hogy szarul lsd. TS
    de irásaidból "SM nem 1v1-re van kitalálva" "primitiv játék" stb.. beszolások után te ez az idézet odabaszott nekem :)

Milyen micro kell te barom smmel ? bebaszod zöldbe meg raksz mögé egy Heavy bolterest azt gg ts 25-re ez elég is..
    De te ehhez is hülye vagy.. te "feláldozod" a herot inkább hogy megzavard az ellenséget..
    OMG wtf.. ezt kirakhatom egyes helyekre ?
    "Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
    Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást."

Esetleg angolra fordítva ? te gondolatod ezért megkérdem nehogy lopással vádolj ;)
  • uwu
    Ehhez a játékhoz nem kell sok ész, gyorsan kiismerhető. A mikró a lényeg, ott meg a rutin számít, meg a precízség. Én pont a stratégiai játékokban vagyok jó, ahol egy jól átgondolt rafinált tervvel kell legyőzni az ellenfelet.
    Itt pont fordítva van, ha ügyesebb vagy, akármi is kitalálhat az ellenség, nem tud győzni.

Még a battlefield is taktikusabb nint ez. Abban is én, meg Zero csináltuk a taktikákat.
    És sokszor volt rá példa, hogy a kiegyenlített küzdelmet, a mi cseleinkkel sikerült a javunkra eldönteni.

A sync errort, meg minél többet emlegeted, annál égőbb számodra, az azért nagy pofára esés volt Csak szóltam, engem nem zavar, ha megint előjön a téma.
  • dronkZero
    Még mindig ott tartunk, hogy ti a szájbabaszott statisztikán rugóztok még mindig, mikor egyébként az egész téma PONT AZOKBÓL A KIBASZOTT MECCSEKBŐL INDULT, amik NEM SZEREPELNEK a kibaszott statisztikában, mert LEFAGYTAK.

Szerintetek mi azért rinyálunk csít miatt, mert szarul játszunk. Mikor jut el az anyátokba szakadt csökött agyatokig, hogy nem ez a baj, hanem hogy LEFAGY az kibaszott játék, meg szétesik a szinkron, és jellemzően akkor, amikor amúgy is gyanús dolgok történnek, ÉS még a replayt sem lehet normál módon elmenteni?

Ráadásul úgy, hogy 1v1-et toltok, ahol pont harmadannyi emberrel találkoztok ugyanannyi játékidő alatt?

Ezt ti még mindig kurvára nem fogtátok fel, a türelmem meg elfogyott. A hangnemet köszönd a kibaszott lassú felfogásotoknak, meg a homo haverodnak.
  • KingPunisher
    Hát basszus megfogadom hogy nem irok de olyan jol szorakozom hogy nem tudom megállni :) Remélem ti is..

"Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
    Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást."

Nha fetrengek pár percet.. pill..

Basszus micsoda okos vagy most jöttem rá, hogy erre még csak ti jöttetek rá az nem csoda.. Esetleg használhatom a trükköt én is te idiota ?
    Most komolyan olyan szinten ostoba vagy hogy engem is meglep.
    Oltogatjuk egymást ez jopofa meg minden de most jövök rá te tényleg hülye vagy nem csak a hecc miatt tolod :)

Zeroka neked: 100 3v3 talán elég hogy véleményt mondjak hogy nekem nem volt ilyen.
    Hol irtam hogy kevesebbet ? esetleg olyat hogy kb annyit. kicsi bogár nem haragszom te rosszul látsz azért van ez.. elnézve.

Ilyen személyeskedésre nem reagálok maradjunk a gamenél..
  • Masakari
    uwu a csak 1 út van nem igaz!valóban vannak olyan taktikák amik sokkal hatékonyabbak mint néhány,de volt olyan hogy olyan taktikával szopattak meg amit előtte nem is láttam ill olyannal is amit láttam csak akkor meg tudtam fogni:) szóval itt a kreativitás a lényeg,új dolgok is működnek csak bátornak kell lenni hogy bevállalja az ember!és ahogy mondod a micro valóban nagyon fontos,de na nincs taktikád akkor aztán semmit nem ér a micro mert maga a kattintás nem öl meg semmit/senkit!:) illetve a kő papír olló,ez is így van,de ez így jó mert ha nem lenne a kő papír olló effektus akkor bizony 1 nagyon szar játék lenne,az hogy gagyi/unalmas már nézőpont kérdése.Aki nem látja meg benne a kombinációs lehetőségeket annak valóban az tud lenni:/ (ezt mindenféle hátsó szándék nélkül mondom,most én se játszottam már 1 hosszabb ideje bizonyos okok miatt)

Zero neked 3 bekezdéssel reagálok a te 3 bekezdésedre! :
    Ok figyelek te népművészeti cserép edény(KÖCSÖG)! Urmynak lehet hogy van 2-3 accja csakhogy minddel ugyanaz a nyert/vesztett aránya szóval semmi köze a stat buzuláshoz! az hogy neked 400 játszott meccsnél több a vesztett mint a nyert 1 fix csapattal az azt jelenti hogy valamit szarul(kurva szarul,de a fíííling miatt játszottok szóval ez most részlet kérdés)csináltok->ebből jön a kis ts,nekem 500 körül van a játszott 3v3,a java részét random emberekkel toltam és mégis több a nyert mint a vesztett..szóval kicsit gondolkozhatsz!!!és tudom hogy játszhatsz,a ts sokat elárul!!!(és kikérem a hangnemet,de ha gondolod válthatok én is erre azt akkor vihetnek az idegosztályra téged,ha 1 normális hangvételű írásra képes vagy ilyen idegbetegként reagálni!!)

mutasd meg hol osztottam az észt,hogy én és urmy milyen királyok vagyunk! én csak kiemeltem pár nagyon idióta megjegyzéseteket és arra reagáltam tömören!!!100/0??rajta csináld!! szerintem az életed rámegy mire megcsinálnád!!!

évek óta regelt tagok vagyunk szóval pofa lapos!!!nem mondtuk meg a tutit mert mint írtam ahhoz is fogyatékosok vagytok hogy repet tegyetek fel és megmondjuk hogy mit szartok el!! akkor tényleg jogos lenne ez amit írsz hogy mi "megmondjuk a tutit",de erről szó sincs.Ti elkezdétek urmyt háttér tudás nélkül személyesen basztatni mert ti ilyen kis vérpistikék vagytok,és mint tudjuk a vérpistikék ha nem tudnak tárgyilag hozzá szólni a dolgokhoz akkor személyeskedni kezdenek hogy a hátrányukat csökkentsék sajnos ez egy ilyen jelenség ami most itt is megmutatkozik:/ VISSZA MENNYÉ!!!(kicsit szállj magadba és gondolkozz de tudom ez nehezedre esik)
  • uwu
    És ezek után tényleg elhihetjük, hogy ez az első, és nem csináltál naponta újat mikor szoptad a faszt az elején?
  • uwu
    Ja ez a helyzet.
    Nem keverés ez, még csak nem is bonyolult. Szar lehet ,hogy még ezt sem érted.
    Nekünk is kb. ennyi időbe telt, de nem csináltunk újat:D
    Miért gondolod, hogy annyival másabb vagy mint mi?
    Mire alapozod azt, ha ugyanannyit játszanánk, te jobb lennél?
    Te nem vagy valami agyonképzett ugye? Matekot nem nagyon tanultál, ha jól sejtem.

LOL hero kill. Statbuzulás helyett inkább először kérdezz
    Vannak szituk amikor szándékosan áldozzuk fel. Tudod ez egy csel, amit használni lehet. Zero sokat játszik apothecaryval, így tud éleszteni.
    Többször is hasznos lehet, egyrészt a kommander sok sebzést el tud nyelni, másrészt, ha zászló alatt hal meg, és jókor élesztik fel pillanatok alatt meg lehet fordítan iaz állást.
    Azért örülök, hogy taníthattam egy ilyen nagymenőt mint te