2367
-
MaRee #1807 így -
#1806 Hát ja -
MaRee #1805 Hát igen, azért nem így képzelné el az ember az emberiség istencsászárát :D
-
#1804 Ja oké! -
#1803 Mellesleg a császár már egy kibaszott zombi, és ha nem kapná az áldozatokat ő is kihunyna. -
MaRee #1802 Az astronomican egy pszichikus "jelzőfény", amit a Császár bocsát ki magáról, ennek a fénynek a segítségével navigálják a hajókat a warpban, ha ez nem lenne, akkor lehtetlen lenne az ottani közlekedés, a birodalom összeomlana.Ahoz hogy a Császár fenn tudja tartani ezt a jelzőfényt, naponta nagyon sok psykert kell feláldozni, ezeket fekete hajókon hozzák a Terrára a galaxis minden pontjából. -
#1801 Aha -
MaRee #1800 Milyen áldozós?Az astronomicon? -
#1799 Nekem ez az áldozós rész nem tiszta! -
#1798 Viszont ez a kép jó : -
Masakari #1797 Gyerekek ez besza behu...tessék elolvasni
http://lohere.net/ikm/index.php/Dawn_of_War
-
#1796 Chaos Rising kampány elején újraoszthatod a pontokat. Máshogy nem. -
Orgi #1795 Sziasztok,
újrajátszom a játékot és két lvl20-ra lépett emberemnél is beszívtam hogy olyan fegyver volt a kezébe, ami hozzáad a stathoz, így ha lecserélem pont 1-1 pont hiányzik a traithoz. Lehet vhogy utólag újraosztani a pontot vagy átpakolni? :( -
MaRee #1794 Oké, király vagy. -
Masakari #1793 Bocs de én tudok olvasni te nem(és mivel elolvasok mindent nem kérdezek hülyeséget mint te/nincs hülye kijelentésem;) ). -
MaRee #1792 Röviden: hülye vagy. -
Masakari #1791 én linkeltem 2-őt:) gs minimál infós cikk,dow2re meg mindig linkeli monszti,bendegúz és tiger a legfrissebb infókat(még azelőtt hogy máshol megjelennének) az hogy egyesek lusták 1 szaros linket megnyitni és olvasni az ő egyéni problémájuk.... -
#1790 Miért nem a kibaszott hivatalos oldalt olvassátok, linkelitek?
http://community.dawnofwar2.com/home
Interjú, infók. Lesz új faj, nem mondták meg, hogy melyik. Több fajos singleplayer kampány lesz. Az ork hősök: warboss, nob, mekboy, kommando. Lesz singleplayerben is sereggyártás, főleg az ork kampány miatt. -
Masakari #1789 reménytelen vagy:) -
MaRee #1788 Mit nem vettem észre?Ork kampány, meg új egységek, új fajt sehol nem ír. -
#1787 Nincs új faj? -
Masakari #1786 NEM!
minden fajnak lesz külön kampánya,de a kampányok összefüggnek szóval más szemszögből fogod ugyanazt végig játszani. -
#1785 Ez érdekes lesz, tehát a kampányon belül minden küldetést más-más fajal kell végigtolni.
Jövö év elsö felében annyi jó játék jön hogy csak gyözük pénzel... -
Masakari #1784 látom szereted csak az 1ik linket elolvasni sebaj...olvasgass még és rájössz hogy valamit nem vettél észre -
MaRee #1783 Hát ez sajnos lelombozott, én IG kieget vártam, ork már van úgyis :( -
Masakari #1782 új kieg bejelentve!:)
http://dawnofwar2.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?4193.0#post_4233
http://www.gamestar.hu/warhammer-40000-dawn-of-war-ii-retribution-gamescom-2010-debut.html -
#1781 Tehát te is lewarezoltad. Akkor meg miért kérdezel hülyeségeket?
Egyébként persze, ha nem számítana a pénz, akkor nyilván én is mindent megvennék. Ellenben nem születtem milliomosnak sajnos, úgyhogy erősen meggondolom, hogy mit veszek meg a pénzemből. És bizony a singleplayer only játékok mind kihullanak ebből a körből, meg azok is, amikben van ugyan multi, de nem érdekel és nem akarok vele úgy játszani (mittudomén, DoW1 pl). -
Dobronski #1780 Ha lenne pénzem szívesen adnék érte, szerintem jó játék. -
#1779 LevarezolTAM, múlt időben. Végig is játszottam úgy. (kvázi, kb 99%-nál áll most a mentésem)
Miért, te egy Oblivion szingli szarságért hajlandó vagy pénzt kiadni? -
Masakari #1778 Ha már Elder scrolls akkor Morrowind,Oblivion egy leegyszerűsített szar:) -
Dobronski #1777 Akkor te az Oblivion-t lewarezolnád? -
#1776 (Számítógépes játék témában, persze.) -
#1775 Egy dolog, tényleg: az egyetlen, amiért érdemes pénzt kiadni. -
Dobronski #1774 Az egy dolog. -
lammaer #1773 Tényleg hülye duma, egy jaték annyi idő, amennyit belefeccölsz. Multi nincs a CODban? :) -
Masakari #1772 gondolom 2v2v2 de még nem próbáltam,mivel 3v3-nak nem lenne értelme mert olyan már van:D -
#1771 A TeamFFA az úgy konkrétan mégis micsoda? 2v2v2? Ilyeneket nem játszunk... :P -
Masakari #1770 Aki keres az talál:)
Szerintem bőven megéri az árát,a kampány újrajátszhatósága elég magas a különböző fejlesztési ágaknak köszönhetően+coop lehetőség.
Multiban meg ugye 1v1 2v2 3v3 mostmár pedig ffa és teamffa is van+Last Stand,szóval:) -
#1769 Ja, persze, hozd fel példának az utóbbi idők legrövidebb játékidővel rendelkező játékát, és általánosíts belőle...
Faszom, warezolj, én is teszem, de ne ideologizáld már meg ekkora faszságokkal, ha egy mód van rá!
Egyébként ez egy RTS, és főleg multiplayerre van kihegyezve, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy megéri-e. Nekem úgy 600+ órám már benne van az alapjáték+kiegben, visszaszámolva nekem egy órányi játékom 30 kőkemény forintba került. És ez csak egyre csökken. -
#1768 Találtam gold verziót(alap+kieg) kb 7500ft.-ért. lehet, hogy megveszem.