WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nha ez most persze igen le egyszerûsítve de a lényeg ez.
Turret mass meg elég kockázatos bárki ellen, bár ha te orkkal tolod és warbossal akkor lehet értelme. ilyen esetben ne adj idõt neki lerakni meg használj stromboyt.
Ork alacsony szinten igen erõs nép, lényeg a szart is verd ki az ellenfélbõl menj rá zuzdbe égesd le generátorját..
Orkok drágák tehát sok unitot ne veszíts osztagot meg soha..
És ork tömegbe szeret harcolni ha sokan vannak akkor nagy az öröm.. meg a waagh 😉
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
turret meg...nem szabad hagyni hogy megépítse😊 ha megtörtént akkor meg közelharci egységgel odaugrani és szétverni a turretet(ha chaos vagy akkor meg heretic és gl)
Értelmes dolgot úgyse tudsz hozzászólni, kellett hagynom valamit amire reagálhatsz, hogy ismét beszólhassak<#mf1>#mf1>
Ezek után legalább nem kell erõlködnöm, ezzel a hsz-el ismét megerõsítetted eddigi hírnevedet.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nha megyek csinálók valami kaját a gyönyörû baszóasztalomon. Nekemenek meg nekinek hogy mindneki jól lakjon..
Te fogyatékos nyomorék. Mi van nincs már automatikus hibajavító ?
Irodába.. szlengben ez kocsmát jelent ^^ kezd összeállni nekem a kép..
Egy magányos alkoholista vagy , lemész a kocsmába így 30 felett anyád lakásából. Ott hasonszõrû cimboráiddal elbeszélgettek az élet nyomorúságáról.
Meg írogattok SG-re bár csak ketten tudtok írni, mert "pusztulsz" nem ismeri a betûket..
Valami elit kocsma lehet mert net is van ^^ de néha igen bebaszol és nem megy az írás. 😞
Néha alkalmi munkába útépítõ vagy sárga mellénybe és azt képzeled hogy akár hidat is terezhetnél ha nem lennél ekkora nyomorék.
Persze lehet tévedek csak egy diplomás az életbõl kiábrándult, "minden örömöm hogy sg-re írok", vén magányos "neten vannak barátaim" arc vagy.
Akár melyik is szomorúan közlöm 2 hétig Olaszországba vagyok ^^
Kicsit elõszezonozunk.. Addig se szomorkodj ha lesz net meg idõm néha beböffenek ..
Jo "irodázást" neked .. LOL
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Aggódok érted Uwu.. be vagy baszva, vagy mi van ? Milyen láda ? <#wow1>#wow1>
Nha kapd össze magad meg a kis sereged mert ez így igen ratyi..
beszóláda.. haha ez igen tetszik... " nekinek volt egy gyönyörû beszóláda "
De szép mondat .. Hiába nho kiütközik a diploma ..
Megfelelõ szint vagy megfelelõ hõs!
http://www.akciofigura.hu
Már kattogtattam mindenfelé,de sehol semmi változást nem tapasztaltam.
Valaki meg tudná mondani,hogy ezeket hogyan lehet használni?
If you give a little love you can get a little love of your own
Ha ügyes leszel, még szállóigévé válhat pár szavad.
Volt egy eset NWO topikban ahova jár egy saintgerman nevû reg, nekinek volt egy gyönyörû beszóláda amit azóta mindíg felemlegetünk, ha idiótákkal hoz össze valakit a sors. Azért ehhez gyúrnod kell még, mert tényleg a 10éves gyerek szintjén vagy, de így is elnevetgélünk a hozzászólásaidon😊
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szép hobbid van uwuka.. ide írogatni.. de hát ki amit érdemel.
Azért napi 1-2x én is beböffenek neked, nehogy unalmadban felvágd az ereid és összemocskold vele a földet amin állsz.
De itt ez a játék , kihívlak újra, gyere 1v1-re, vagy kis "értelmiségi" csapatoddal. Nincs benned vér, magad is tudod egy rakás szar vagy 😉
Flémelni sem tudsz, azt csinálod amit elvárok tõled.. 😊 csak hülye vagy ezt látni.
Az "irodába" meg ezt mutogatod, hogy vitázol egy "névvel" a neten, aki bárki lehet, egy 10 éves barom is akár, nha ez mindent elmond rolad.
Más kutyáját, kölkét, autoját mutogatja ennyi idõsen ^^ te meg az SG-t..
LOL ,mekkora nyomi vagy te, komolyan most jöttem rá..
Már szánlak.. igy meg nem olyan vicces, de szerencsédre nincsenek erkölcsi korlátaim.
"annyira én is ismerem ezt a faszarcút, meg téged. De nyugodtan szopkodd tovább a farkát, úgy látom, te szereted csinálni, õ élvezi, úgyhogy magatokra is hagylak titeket."
Emellett amennyire engem "ismersz" az eddigiekbõl, annyira én is ismerem ezt a faszarcút, meg téged. De nyugodtan szopkodd tovább a farkát, úgy látom, te szereted csinálni, õ élvezi, úgyhogy magatokra is hagylak titeket.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-tRs-Landor

ócsó, de lassú 😄
-tRs-Landor
Egyébként beszélgetünk, láthatod😊
Sg-sek közt XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Miért hagynánk abba mikor az egész világ ettõl boldog?
ezen a címen érdeklõdj sztem(itt kellett jelentkezni ha be akartál szállni a dologba)
-tRs-Landor

Az a baj, hogy túl sokat hazudsz. Te magad mondtad, hogy azért játszol hogy jó legyél, és szemmel láthatóan élvezed, hogy rólad van szó, még akkor is ha nevetség tárgya vagy. Bevallhatod magadnak is, hogy tetszik hogy rólad beszélünk, különben kihez jutna el a teljesítményed híre? Lehet, hogy nem is az a betegséged amit elsõre diagnosztizáltam, csak azért tetted magad hülyének, hogy beszéljenek rólad, mert így szóba kerülhet az egyébként felejthetõ teljesítményed.
De én nem vagyok semmi jónak elrontója. Ha ilyen hírnév kell megkaphatod. Szívesen segítek, mert közben én is jól érzem magam, és a többiek is akik az idiotizmusodon derülnek, és esetleg a kollégáiknak mutogatják ebédszünetben a hozzászólásaidat, hogy: nézd ezt a barmot miket ír... és a fél iroda rajtad röhög játékospajtás<#hehe>#hehe>
És ebben mondjuk igazad van.
Azt mondják, hogy leszarnak , de osztják az észt... (tök mind1 kinek van igaza én leszarom 😄 )
http://www.akciofigura.hu
Csuda fura dolgokat tudsz kigondolni a beteg agyaddal😊
Nekem ez az egyik hobbim, hogy ide sg-re írogatok. Nehogy azt hidd, hogy egyedi jelenség vagy, sok a kretén a fórumokon. Én szeretek flémelni, és különösen szeretem elemezni az aberrált idióták lelki világát. Egyrészt mert tele vagyok jó szándékkal, és ha a páciens is úgy akarja, kap esélyt a gyógyulásra. Másrészt aki csökönyös ökör, és nem fogadja el a segítséget, azt meg szívatom, mint téged.
Tudom, hogy neked nem tûnik fel, de a többiek látják ezt, és rajtad nevetnek.
Te vagy az elrettentõ példa az idiotizmus ellen. Ez az emberiség hasznára válhat.
Mert mikor velem vitázol, kicsit olyan vagy mint egy magasugró: újra és újra nekifutsz a rúdnak, csak te leveszed nyakkal, és dobsz egy hátast😊
A legszebb az egészbe, hogy észre se veszed, és közbe mindannyian jól szórakozunk. Te is akik sokadszorra futod a köreidet, én is aki játszik veled, és a többiek is akik rajtad nevetnek<#hehe>#hehe>
Ez jo ez a mondat tetszik.. komolyan.
Csak ott hibázik a dolog hogy nem akarok "menõ" lenni mint te..
Ha neked egynél több emberrel kell "szembeszállni" füled farkad behuzva sunnyogsz el. Lsd. CoH.. Én ezt élvezem hogy vagytok ellenem 10-en 20-an..
Gyertek csak.. <#violent>#violent>
Kettõ nem ugyan az.
Uwuka meg zéroka pl. "jo" csapat, mert szerencsétlenek együtt boldogok, ez egy õsi igazság.
Uwuka vakok közt a félszemû , Zéroka meg örül hogy van fõnöke.
Nincs ezzel semmi baj. Ha uwuka nem lenne retardált, akkor simán jo lenne ez a megosztás.