2367
-
Masakari #1847 Google/torrent! -
#1846 OFF/SPAM/WAREZ !! -
kishandris #1845 császtok Nem ide tartozik de a dawn of war 2 chaos rising hez tud valaki szerezni cd key-et lécci??????,,,, -
#1844 upsz! én a filmre aszittem hogy egy gyengébb grafikáju játék..
háááát majd meglátjuk mi lesz belőle. szerintem nem a sztorival lesz a gáz hanem a megjelenítéssel hacsak valahogy össze nem kapják magukat de gyorsan. -
lammaer #1843 Hogy mik vannak, egy szót se hallottam eddig róla.
És jól látom, Dan Abnett áll a sztori mögött? :) -
#1842 Az ultramarinos film a trailer alapján übergáz lesz...
A dmo pedig 2012 után jön, arra még sokat kell várni :( -
#1841 mind a kettőre kíváncsi vagyok.. -
#1840 és ráadásul az ultramarines még az éven jön -
#1839 WH40k fanatikusoknak a következő 2 link ajánlott:D
Dark Millennium
Ultramarines -
MaRee #1838 Eretnekség!!! -
#1837 valamint itt a császár:D
BURN THE HERETICS!!! -
#1836 a wh-s könyvek nagyon faszák, nekem is akad egy jó pár
megvan a dawn of war trilógia jelenleg a 3. részét olvason
dan abbnettől megvan a gaunt szellemei sorozat első 5 regénye
valamint a teljes univerzum
fasza könyvek ajánlani lehet csak őket -
Masakari #1835 Ez az olvasmány szerintem akkor a legviccesebb ha az olvasó tisztában van a táblás játék szabályaival:) Bár anélkül is vicces csak levesz az élvezeti faktorból szerintem:) -
#1834 aki olvasta a könyveket és játszott a játékkal, n annak kötelező masakari kolléga által is belinkelt cuccost azaz ezt elolvasni!!! :DDDDDD
http://lohere.net/ikm/index.php/Dawn_of_War
http://lohere.net/ikm/index.php/Dawn_of_War -
maniac001 #1833 Nekem megvan a w40k teljes univerzuma könyv. érintetlen és olvasatlan példány. Akinek kell, PM. -
#1832 Azok a különféle wikikben ki vannak gyűjtögetve, pl ezekben:
http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Warhammer_40k_Wiki
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Main_Page -
Masakari #1831 amiket irtak azok,illetve van sok angol nyelvű könyv valamit a táblás játék sereg kódexeiben van nagyon sok történet és leírás még -
#1830 Immaterium, warp drive..? -
#1829 Én láttam a filmet de mi köze ehhez?? -
#1828 Hát egyenlőre én sem találok :( Nem is értem a kiadó a faszért nem nyomtatja újra?
-
#1827 Ja, nézzétek meg egyszer a Halálhajó-t úgy, hogy a Warhammer40k világ előzményének tekintitek! Úgy sokkal jobb film, mint amilyen valójában... :D -
#1826 Ha megtaláljátok valahol, ahonnan meg is rendelhető/vásárolható, akkor szóljatok mindenképp plíz! -
MaRee #1825 Igen. Ne tévesszen meg, kurva nagy és vastag könyv, le lehetne veele ütni egy embert :D -
#1824 ez az?
Ebben az egy könyvben egyben bennevan a 6 regény? -
MaRee #1823 Nekem is megvan Ian Watson teljes Warhammer Univerzuma, valamint az összes eddig magyarul megjelent Dan Abnett regény(7db) + angolul a Space Wolf omnibus és a Fulgrim. Magyarul nem sok regény jelent meg eddig, angolul nagyon sok van. -
#1822 Leginkább sehol.
"Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzuma" néven keresd... -
#1821 Bocsánat hülye vagyok. Az első és egyetlen van meg nekem. -
#1820 Az inkvizitor nekem is megvan naggyon jó könyv...
hol lehet megvenni egyben ezt a hatot?
-
#1819 Gugliba: Ian Watson, Dan Abnett írók, meg Dawn of War, mint könyvsorozat. -
#1818 Meg jött egy Slaneesh, meg viharok a warpban. Már egyáltalán nem olyan sima az Immatérium, mint régen volt.
Na és az a módszer amúgy is rettentő macerás, többtucat ugrásból teljesíteni azt a távot, amit egyszerre is lehetne... Mondjuk a Tauéknak megfelel, de hát ők még fiatalok, nem tudják mi fán terem az igazi csillagközi utazás. :P -
DarkBlade #1817 Persze hogy van.
- A bennünk lakó szörnyeteg.
- Inkvizítor.
- Űrgárdista.
- Torz csillagok.
- Harlekin.
- Káoszgyermek.
Ez a 6 regény egybe is kapható.
-
#1816 A warhammer 40k nak van könyv formája? -
Masakari #1815 Ez annyiból nem igaz hogy a császár előtt astronomican nélkül közlekedtek a warpban sokkal biztonságosabban:) csak jött 1 technológiai sötét kor:) -
MaRee #1814 A "halálától" számítva értem. -
#1813 Akarod mondani negyvennyolcezer év után... -
#1812 A kép nem jön be 10000 év után nem csoda én is meg akarom élni :D -
MaRee #1811 Bassza meg hogy sose jó!!!! -
MaRee #1810 Nem. Ő a Császár, te sem nézné ki jobban 10.000 év után :D
-
#1809 me <3 WH40k univerzum -
#1808 Most szívatsz ,hogy ez az ipse a császár??