2367
  • Brolly28
    a grey knight-oknak ez a szimbóluma
  • Brolly28
    inkvizícióé
    igazából a grey knight-ok is az inkvizícióhoz tartoznak az Ordo Malleushoz az az a démon vadászokhoz
  • Tomipapa86
    Lehet, hogy listaár viszont arról ne álmodozzunk már, hogy majd egy 6 fajos fullos játékot "kiegészítős" árazásra lőnek be.Igazság szerint nekem teljesen mindegy, én 10k-t is simán leszurkolok érte. A dow2 + chaos rising nekem kb. 500!! játékórába van, szóval nem kicsit érte meg :)

Új fajra meg mindenki IG-t vizionál inkvizíciós támogatással. Szóval még nem kell temetni a grey knightokat :)
  • ratgab
    Pár hete Steamen 10 euró (2800 Ft) volt a Dawn of War 2 és a Chaos Rising egyben! Nem kicsit volt jó akció (pont szombat volt és nekem meg nem volt pénz a számlámon, így nagy szívfájdalmamra kénytelen voltam kihagyni)!
  • XenHai
    Ez igaz de megjelenéskor nem hiszem ,hogy lesz!
  • dronkZero
    Steam a legolcsóbb, ha van türelmed kivárni az akciót. Ha nincs, akkor tényleg drága. A DoW2 mondjuk nekem is "dobozos" sorozat, a Retribution is dobozos lesz sztem.

Azt figyeltétek, hogy a trailerekben a cím I betűje háromszor át van húzva?
    Ilyen:

Ez meg az Inkvizíció szimbóluma. Lesz chaplain vagy grey knight..?
  • XenHai
    Steam-en nagyon rég óta nem vettem semmit nekem túl drága!
  • MerlinW
    Még a kiadó sem tudja mennyit kér érte.. ezek csak marketing árak, szokás szerint nem jelentenek semmit. Steam-en valszeg a szokásos 39,99 vagy 49,99-es kategóriát fogja kapni
  • XenHai
    1 csöppet drága !
  • Tomipapa86
    Zavvi.com - 34.95 font,megjelenésig remélhetőleg csökken.
    Amazon.com - 28.99 dolcsi,ez mindjárt jobban hangzik. Amcsiból mondjuk nem szívesen rendelnék.
  • MerlinW
    Még nincs, de itt lesz. Márciusban jelenik meg.
  • Vardar
    Nem gyenge... áráról rebesgetnek valami pletykát?
  • XenHai
    Lehet megéri majd meg venni..
  • KingPunisher
    Ja és 6 faj lesz összesen mind játszható a multiban csak Retribution kell.
    4 kampány Nid elda ork + még vmi.
    Meg a régi fajok kapnak uj egységet multiba.
    Lat Standet is átmokolják uj pályákról és hősökről beszélnek. Meg vmi uj játékmodról.
    Kb ezek lesznek az újdonságok.
  • KingPunisher
    Sajnos nem egészen olyan lesz mint az eddigi kiegészítők.
    Mivel Livefos kimarad így nem lesz kompatibilitás az eddigi részek közt, tehát teljesen új játék lesz..
    Aki megveszi minden fajjal mindent tud játszani, aki pedig nem veszi meg az nem kap semmit :)
    Sajnos ez az ára hogy megszabaduljanak a Live-tol és teljesen steamen fusson csak a game.
    Szóval aki eddig nem vette meg már ne is vegye ^^ mert nem sok player fog maradni a régi Dow2 és CR részekben.
    Természetesen lehet majd vele játszani ha lesz kivel.
  • dronkZero
    Standalone kieg, nem kell hozzá az alapjáték. Kb mint a Dark Crusade vagy a Soulstorm a DoW1hez.

Meg ha jól sejtem, lesz benne egy vagy kettő új faj, multiban majd csak azokat lehet választani, ha nincs meg a jelenlegi két cucc.
  • MerlinW
    Ez márciusban megjelenő Retribution egy kiegészítő lesz ugye?
  • Landor
    mit értetlenkecc, tee :D
  • vegytek
    win xp eredeti, minden frissítés telepítve (kivéve a gfwl), dow2 eredeti
  • MerlinW
    Kipróbáltam, újra minden okés az új WH javítás után. Semmi crash, Live-al megy szépen. Most játszottam 2 órát online.
  • dronkZero
    Nem értem? Mi warez, miért? Eredetivel van probléma, nem?

A windows meg mindegy, hogy nem eredeti, warezt is meg lehet ápdételni, csak arra kell figyelni, hogy az eredetiségellenőrző peccset ne rakja fel, vagy ha felrakta, akkor az blokkolva legyen. Arra meg itt van ez a link.
  • Landor
    és itt köszön vissza a warez :D
  • dronkZero
    Frissítsétek meg a windowst. Kb két hete Uwu ugyanezzel szopott napokig, aztán a windows update megjavította neki egy pillanat alatt.
  • vegytek
    nekem azért kell nélkülöznöm ezt a játékot, mert a gfwl nem működik magyar xp alatt. (azaz működne xp alatt, mivel csináltak hozzá patchet, de az nem hajlandó magyar xp-re felmenni.)
  • MerlinW
    Ebben a pillanatban kezdett tölteni nekem egy 600MB-os javítást. Remélhetőleg ez orvosol mindent.

Továbbá kapunk sok minden mást is:

"The new general units for each race in Dawn of War 2: Retribution's single player campaigns will also feature in multiplayer mode. Relic have revealed some of the special abilities that will be available to the Tyranid Swarmlord and the Eldar Autarch.

Tyranid Swarmlord

Once you've upgraded your base to tier 3 you'll be able to deploy a Tyranid Swarmlord to the battlefield. In single player the Swarmlord has a direct connection to the Hive Mind, and is responsible for gathering Tyranids together to spawn an army. In multiplayer the Swarmlord won't be able to spawn troops personally, but units near him will move faster, and fallen allies can be reinforced without having to flee back to base. In addition the Swarmlord's four bone sabers make him devastating in close combat.

Abilities:
    Leech Essence
    The Swarmlord drains the life from surrounding infantry units for a duration which increases his health regeneration.

Blade Flurry
    Unleashes the full strength of the Swarmlord, heavily damaging and knocking back adjacent infantry.
    Eldar Autarch

Unlike the Swarmlord, Eldar players won't be able to train and deploy the Autarch from base as with ordinary units. Instead the Autarch takes the form of a special ability that can be activated once enough kills have been made. Upon activating the Autarch the play gets to hand place the landing points for a volley of grenades. Once triggered the grenades will be called in from the sky, once they've gone off, the Autarch crash lands to clean up the aftermath. Once the Autarch's work is done, she vanishes from the battlefield, ready to be called upon again at a reduced cost.

Abilities:
    Fleet of Foot
    Greatly increases the unit’s speed but reduces the Autarch’s damage output for the duration of the ability.

Leap
    Soar through the air and land at the targeted location. Upon landing the Autarch increases the speed, damage, health and of nearby infantry units.

There's more information about the different units that will be available in Dawn of War 2: Retribution on Relic's Dawn of War blog. If you're interested in exactly how the Swarmlord will work in the single player campaigns, check out our preview of the Tyranid campaign."
  • Rehom
    tegnap töltöttem le másodjára steamról, és crash report van ugyan úgy, pár hónapja játszottam vele semmi baja nem volt, most meg el se indul ....
    nagyon felhúzott :s
  • Masakari
    Elvileg már javítva van a crash...
  • MerlinW
    Megvettem, de mindig összeomlik, mikor el akarnám indítani az egyjátékos módot..:/
  • Brolly28
    2800at bőven megéri:D
  • MerlinW
    Steam-en ma 10€ a kiegészítővel együtt.
  • Orgi
    Igaz is, ha egyszer valami jól működik, ne piszkáljuk, köszi :)
  • Landor
    Válaszolok én, mert uwu ki van tiltva a fórumról, amint látod :D
    Szóval serintem most még nem érdemes migrálni, mert nem biztos hogy az esetleges DLC-ket amik megjelennek a DOW2-höz, automatikusan elérhetővé teszik a magyar userek számára is.
  • Orgi
    Én tegnap este feltettem a frissítést a Windows Updaten keresztül Win7-re és elindult utána gond nélkül a játék. DE láttam Live üzenetben, hogy már van Magyarország (én annó Angliát állítottam be a Games for Windowsban ha jól rémlik, mert csak így ment), ezt érdemes átállítani vagy tökmind1?
  • uwu hun
    Van valaki más is akinek ez a szarfoshányás Windovs Live teljesen szétkúrt mindent és nem indul a játék?

A régebbi verzióval elindil, de updatelni akarja a Live-ot.
    Ha updatelem, akkor utána nem indul el a játék.

Esetleg valami ötlet, hogy most akkor mi van?
  • Orgi
    Avatar megdöglött, utolsó pályán a főellenségnek vagy 20% életénél sikerült kinyírnia, de következőre megdöglik :)
  • MaRee
    Jah, az fasza
    Nem baj, most átcserélgettem néhány cuccot, commandernek is adtam egy plasma gunt, meglátjuk igy milesz.
  • 7th uwu
    Csak azt tudod átvinni amit használtál volt az utolsó pályán. Tehát csak azt viszed ami rajtad van.
    A terminátorpáncélt mindenképp megkapod, de csak a végefelé engedi felvenni; addigra megszerelik a sztori szerint.
    Ezen kívül kapsz pár cuccot kezdésnek csak úgy.
    Nekünk Zeroval pl. adott terminátorpáncélt is ami működött.
  • MaRee
    El van mentve, de mégsincs meg minden cuccom, vagyis ahogy elnéztem nem volt ott minden.A terminátor páncél pl ott volt, de piros(sok más itemmel egyetemben) és azt írja hogy meg kéne javíttatni egy techpriesttel.Azt hogy?
  • 7th uwu
    Nekem is van mentésem, én is megkaptam a terminátorpáncélt. Ez egyel nehezebb szint mint amit koop-ba nyomtunk, és Comodus a neve a karakternek.
  • 7th uwu
    Hát sok cucc kell arra a pályára az tuti.
    Én Thadeussal vittem gránátot és meltabombot is.
    Tarkussal vittem a sárga gránátot, és C4-et bénítógránáttal kombinálva.
    A drenyára is minél több páncélt kell pakolni hogy bírja a gyűrődést.
    Ez a sok cucc szerintem mind nélkülözhetetlen, ha elég gyorsan akarsz ölni.
    A kommander ízlés dolga, én lövöldözőst csináltam belőle.

Képességek közül tarkusnak kell a bénítás, meg a granadier.
    Thadeusnak is kell a bénítóugrás, és én megcsináltam neki a robbanást, meg a teleportálós nagyütést is.

A legkeményebb mikor visszafelé félúton 3 Wraitguard jön meg egy Warlock, és az apróságokból egy nagyobb massza.
    Ha nem tudod a 4 erős egységet harcképtelenné tenni nemigen fogsz győzni legnehezebb fokozaton. Ezért kell a villanógránát, és a 2 keménygyerek bénító képessége. Még így is kimarad 1. Én a Worlockot fellöktem To Victory-val, aztán benyomtam a Battlecry-t. A 3 Wraiguardot meg szorgosan dobáltam gránáttal meg C4-el amíg szédelegtek, aztán Thadeussal bekapcsoltam az energia nélküli támadást, és nyomogattam a nagy ütést rájuk, így 4 ütés után alig maradtak. Szerencsére nem tudtak elereszteni egy lövést sem, de a többi kis genyó így is sokat sebzett. Mikor feltöltődtünk, rájuk is rányomtam az összes létező dolgot amit eddig felsoroltam, és elfogytak.