916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
goso #676 Isten vagy köszi -
Jó. -
goso #674 mondjuk azt megtudom csinálni hogy egy kis rarból kiveszem az isot és az már olyan mintha az egészet kitömörítettem volna nem tudom hogy az úgy jó e? -
goso #673 ez mind szép és jó csak a rarokban csak a dvd file tette ki az unrar és ezt nem fogom fel hogy miért van -
A dvd legyen az iso mellett és ennyi. A rarokkal nem kell foglalkozni. -
goso #671 na akkor lejött a cuccos winrar al csak 1 dvd filet látott azt kitömörítettem egy másik mappába amit azonnal létrehoztam a akkor azt a dvd t abból a map ból elég kiírnom vagy tegyem be az eredeti sok rar file os mappába és onnan burnoljam vagy mit csináljak? -
goso #670 gg holnap lesz meg a dvd majd kipróbálom aztán majd meglátjuk hogy fog e menni és köszi a segítséget -
A lassúaz 2x-2,4x legyen. -
goso #668 aha szóval csak megnyitom a clonecdben a dvd filet és lassú írással kiírom és kész -
A második sorba az iso neve kerüljön. Mondjuk igazából nekem eddig minden játék mellett eleve volt .dvd is. -
goso #666 észrevettem Kiíráskor csak a DVD fájlt kell megadni a programnak, a többit úgysem látja. és ha mondjuk letöltöm például rock band 2 ot akkor az iso neve rockband.iso akkor ugyanezt írjam ba 2 ik sorba a jegyzettömben?
-
goso #665 hát én nem találtam az megvan hogy jegyzettömb layerbreack vagy mi utána szám aztán átírom dvd re és azt kellene egyedül kiírnom ezt nem fogom fel amikor az adatok ott vannak az iso ban meg az a kérdés hogy a dvd és az iso file nak azonos nevűnek kell lenni? -
Ott van minden a leírásban. -
goso #663 wtf? az egy kb 1 kb os cucc -
Clonecdvel a .dvd fájlt kell kiírni. -
goso #661 ezt már láttam csak a helyzet az hogy azt is írjam ki? -
Nocsak, ilyet se hallottam még.
Íráshoz -
goso #659 a lemezírással csak 1 kérdés van hogy kell e dvd file és ha kell azt is írjam rá a dvd re vagy nem kell dvd file és csak simán a 6.7 gigás iso-t írjam ki az usb azért nem megy mert jasper alaplapos és az ottan baromságok újítások miatt csak 1 et villan a 4 db led mármint a gitáron azt annyi -
Miért ne menne be? Mindegyik X360on van USB. Amúgy vezeték nélküli xplorer nincs és les pault se nagyon árulnak már, csak az aktuális szériát. Esetleg vatera-n és egyéb helyeken célszerű körülnézni. A lemez írással meg majd írj, ha kell és akkor kifejtem. Amúgy ne félj, nem nézlek én le (habár elég alapokat kérdezel, de hát mindent el kell valahol kezdeni), csak nehezen szánom rá magam, hgoy hosszabban kifejtsek valamit. -
goso #657 na most mit csináljak egy jasper alaplapos x360 al ahová nem megy be a vezetékes vagyis usb s gitár hanem csak a vezeték nélküli tudtok valami helyet ahol lehet venni vezeték nélküli xplorert vagy les pault? köszi -
goso #656 jó most nem kell lenézni :) csak mert még nem írtam ki xboxos játékot sőt semmilyen konzolhoz sem írtam még ki játékot szóval kb ez lesz majd az első alkalom -
Ezt holnap szépen elmagyarázom neked :) -
goso #654 nem tudom én eddig úgy csináltam hogy kijelöltem sz összes rar filet és a Rx (x helyén egy szám) fileokat aztán mondtam neki hogy kicsomagolás valami mappába aztán összejött egy rar és mondjuk azt mountoltam (pcs játéknál) és akkor itt is ugyanezt kell csinálni? csak a végén kiírni? ja amit még hallottam hogy csinálnak még valami boot dvd filet most akkor nem elég csak a rart kiírni vagy azt a program autómatikusan megcsinálja?
-
Ha belegondolsz, akkor van, hogy egy játék mondjuk 100 DVDre férne ki, szóval logikusan "össze kell őket tenni". Ezek ilyenkor egy archívum darabjai. Az egyiket elkezded kibontani (egy mappában kell, hogy legyenek a darabok) és megtalálja magától a többit, ha nem, kérdezi, hogy hol van. -
goso #652 ja illetve ha úgy rakták fel a torrentet hogy sok sok kis darabokban van akkor egyszerűen tegyem össze őket vagy mindegyiket írjam ki 1 dvd re? -
janihunk #651 Sziasztok lenne egy kérésem.
Azt akarom megoldani hogy az xbox 360 om és a pc-m lássa egymást közvetlenül összekötve egy net kábelen keresztül. A pc-n win 7 fut. Ha valaki tudja hogy hogyan bírnám összekötni őket (router nélkül) nagyon hálás lennék ha segíteni. -
Magától a flasheléstől nem, csak akkor, ha másolt játékot futtatsz közben (célszerű eleve lemez nélkül felmenni live-ra), ill ha a profilodban megjelenés előtt futtatott játék van. Ha bannolnak, akkor nem tusz felmenni netre a géppel, valamint asszem bukod a HDDre való telepítés lehetőségét is. Viszont most csináltak/csinálnak valami új falshet, amivel állítólag már nem bannolnak, de nem először mondják ezt.
-
goso #649 ja bocsánat ha ki flashelem és felmegyek a live ra akkor le leszek banolva? ( ez azt jelenti hogy be sem fogom tudni kapcsolni a gépet vagy csak nem lesz internetem márint nem fogom tudni semmire se használni pl demó letöltések illetve ha Guitar Herozni szeretnék akkor nem lesz ehhez engedélyem?) -
goso #648 köszönöm a segítséget -
Flasheltetni nem tudom hol tudod. Ha letöltesz egy ISO-t, akkor azt kiírod egy lehetőleg jobb minőségű (pl verbatim) DL lemezre egy lehetőleg jó íróval (pioneer), de természetesen ezek nélkül is lehet, hogy minden okés lesz. Programnak én CloneCD-t használok. -
goso #646 köszi és a kövi kérdésem az hogy hova vihetem flashelni, és hogyha letöltök 1 iso filet x360 nak azt kiírom egy progival (na de melyikkel?)
és elméletileg mennie kéne? -
A hangot valahova kötni kell, erre meg ez a két csati van. Meg optikai kábel, de nem hiszem, hogy az egyszerűbb lenne, mert ahhoz meg végképp erősítő kell. Esetleg keresel egy átalakítót, ami ezekből jack csatit csinál és rákötöd a PC hangfalára. -
goso #644 a vga kábelnél a vga t bedugom a monitorba és a L/R al mit csináljak dugjam rá egy erősítőre és akkor onnan a hangfalból szóljon? nincs valami egyszerűbb megoldás hogy ne keljen cipelnem 60 kilót + a hangfalakat? -
goso #643 köszi csak lusta voltam annyi szöveget elolvasni de ma sikerült -
Olvass vissza 3at. -
goso #641 www.consolecorner.hu van nekik raktáron jó hely voltam már náluk párszor de van 60 gigás az jobban megéri -
Tex Murphy #640 Joeystation
használt: 9000Ft -
hali! melyik bp üzletben adnak 20 gigás hdd-t? néztem konzolstudio-t,de nem volt nekik,akinek van vmi tippje az mondja el pls. kösz -
goso #638 sziasztok érdeklődnék hogyha most veszek xbox360 at akkor előfordulhat még a 3 led hiba? vagy már azt orvosolták vagyis nem fog elromlani fél éven belül? illetve hogy melyik féle boxot javasoljátok az elitet vagy a simát? -
janihunk #637 Így van ahogy leírtad.