916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
tomi04 #716 Köszi a tanácsokat szerintem megnézetem a consolcornerbe mert pontosan nem tudom hogy mi a gáz vele -
janihunk #715 Akkor ha pesti vagy olcsón ki tudod hozni az utat vidd el a géped a ConsolCorner be van egy ingyenes hiba feltárás szolgáltatásuk. roppant hasznos. -
tomi04 #714 Igazából nemtom mert néha elég érdekes hangot szokott kiadni
-
janihunk #713 Nem ha esetleg kopog nyekereg akkor van gond az olvsóval. -
tomi04 #712 De szerinted ilyen hogy olvasófej csere az nem kell??? -
janihunk #711 Akkor szerintem maradj a verbánál. Az enyém majd csak most megy flash-re és csak reménykedem hogy viszi majd a mostani 'olcsóbb' lemezeimet. -
tomi04 #710 Meg mondom öszintén hogy az elején verbetimre meg fujira írtam és azok tökéletesen mentek és mennek is a mai napig amire sürün irtam az a philips volt és azok közül nem ment a legtöbb. -
janihunk #709 Vegyél vagy 5 db maxel vagy a legjobb verbetim lemezt. Am ha mindig ugyanott fagy le vagy el sem indul a lemez akkor az írás hiba vagy ugye lemezmárka néhány box nem bírj az olcsó márkákat és csak a verba indul el. Mások jobban szeretik az olcsóbbat az enyém is ilyen volt a régi maxel memorex szépen ment de mikor verbát raktam be elég sokáig gondolkodott hogy most mi ez. Az én íróm 2005 ös samsung. Már vagy 300db sima 4.7 es és vagy 50 8.5 dvd lett vele írva kb 4-5 öt baszott el kb. -
tomi04 #708 Igazából van olyan játék amelyik kifogástalanul megy és van olyan amelyikkel ez a próbléma lép életbe és van olyan amelyikkel ritkán de előfordul és ugyanolyan fajtáju lemezre írtam ki, de azt is hozzá kell hogy tegyem hogy azok a játékok amelyek nem az én gépemen lettek ki irva azok tökéletesen mennek (mondjuk lehet hogy az íróm rossz mert nem egy mai darab még a 2006-ban vettem a gépemet és azóta ez van benne).
Ezért nemtom hogy most még is mit kéne csinálni
-
janihunk #707 Tisztító lemezt ne igen használj nagyon kényes a fej tönkre is teheti . Szerintem rosszul írtad ki vagy elve a lemez rossz. Válts lemeztípust ha úgy sem változok akkor szerviz. Ha pesti vagy a CC ben 8-9 ből megúszod. -
tomi04 #706 sziasztok!
Az xbox 360-om némelyik játokot nem igazán olvassa ez az üzenet jön ki
UNREADEBLE DISK szerintetek egy tisztító lemez megoldás lehet a problámára vagy egyáltalán mit gondoltok erről a megoldásról??? -
360 alap ventillátort lehet kapni mo-n valahol? -
Lehet, hogy igazad van, nem tudom, hogy mióta van ixtreme, de ha egyszer a másik gépen megy a játék, akkor nem lehet hibás a lemez, akkor pedig vagy a meghajtó vagy a flash a rossz. -
janihunk #703 Ha már 4 éve megvan neki a gép akkor abban minden bizonnyal xtreme flash van ami mindent játszik tehát nem a flash a gond esetleg ha mostanában lett flashelve kb 1-1,5 évre visszamenőleg lehet gond a wave mizéria. Dodey valami más nincs pl egy játék nevet vagy valamit írhatnál hogy felismerhessem melyik nem megy. Ha nem csak ennél csinálja és már a kezdetektől flash elt a gép akkor fej hibája lesz. -
Régi a flash a boxon, frissebb kell neki vagy patchelni kell a lemezeket, mielőtt kiírod. -
Dodey #701 no igen!De mi??????? -
UPDATE nélkül nem indulnak el az új játékok,szal valami nem stimmel... -
Dodey #699 Igen de mióta megvan a boxom közel 4 éve egyszer sem láttam hogy nálam lenne ez a lehetöség! -
Másolt a lemez? Ha igen, akkor lehet gond a flash-el, amúgy meg olvasó hiba lesz. -
Dodey #697 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy mitöl van az ,hogy a lemez betétele után nekem nincs olyan lehetöségem hogy update mig ugyanaz a lemez az ismeröseimnél meg updatelés után elindul a geme mig nálam szimplán dvd-ként játsza le és a bejövö kép után kiirja hogy nem tudja lejátszani!Ötlet??Elöre is thx
-
goso #696 ez nagyon jó köszi szépen -
janihunk #695 Ugyan addig sem unatkoztam:D -
Köszi Janihunk, hogy átvetted a helyem az okításban :) -
janihunk #693 Nézd meg a PM-et hasznasobb. -
aztakaromhogy #692 rendeben köszi! ha nekem 1.61-es van és ezt leszedem:
http://thepiratebay.org/torrent/5133040/Xbox360-activate-iso
kiírom akkor működni fog elvileg? mivel írjam ki nero8 jó? -
janihunk #691 Egy indító lemez nem tudom menyire ismerős nektek a régi ps2 boot lemezes megoldás nah ez ugyanúgy működik. Ez kb 200mb os adatt amit egy DL-lemezre kell ki írni mint ha csak játék lenne beteszed a lemezt bepörög ki írja hogy kéri a játékot kiveszed az active isót majd játék be és woálá megy. -
aztakaromhogy #690 KÖSZ ÉS AZ MI PONTOSAN? -
janihunk #689 Active iso megoldja. -
janihunk #688 Az összes Ixtreme letható az MS számára tehát mind1 meik bann lessz a vége. Egyetlen egy van jeleng az Ixtreme LT ez még nagyon friss egy kis rövid leirás:
Ixteme:
Új közleményt adott ki a Team Jungle, miszerint az összes új ellenőrzési módszerre sikerült fényt deríteniük ami alapján a flashelt gépet bannolhatják. Ezzel egyidőben azt is kijelentették, hogy a jelenlegi ixtreme verziók egyike sem biztonságos és könnyedén detektálható
Ixtreme LT:
Hosszú fejlesztések és tesztelések után, íme az első hivatalos kiadása az iXtreme LT-nek:
*az összes Liteon meghajtó támogatása (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
*teljesen átírt kódok, minimális patchelésre optimalizálva
*a fimrware bankjai érintetlenek
*Új meghajtó válaszidő optimalizálás, ami tökéletesen utánozza az eredeti drive időzítéseit
*Tökéletes lopakodó üzemmód alapbeállításként
*wave nélküli bootolás, a lemezképekről feltételezi a program, hogy ellenőrzöttek, helyesek
*Split-Vid alapbeállításkénti használata
FIGYELEM!
Bizonyosodjatok meg róla, hogy a lemezek, abgx el ellenőrizve vannak, mert az LT feltételezi a helyes stealth/ss/pfi/dmi tartalmakat. A lemezképeknek splitvid és SS v2 ben kell lenniük.
Vigyázat! A LT nem ment a bantól ha már meg lett jelölve a konzolod egy előzőleg használt firmware miatt vagy helytelenül használt képfájlok miatt.
Javasolt, minden system update használata mielőtt felflashelitek a gépet LT-vel. Minden további konzol rendszer updatet (nem a játék frissítéseket ) elővigyázatosan kell kezelni.
Forrás: X-Media -
Hi!
Szerintetek igaz az, hogy az IXtreme fw-vel flashelt boxokat az ms nem bannolja a live-ról?
Ezt olvastam a xbox360turn.5mp.eu-n:
Az a IXtreme fw hívatott minket megvédeni az MS-től. Alap helyzetben ez csak a Stealth isokat engedi bootolni.
Megj. 1: A stealth patched ISO (röviden stealth iso vagy stealth backup, azaz "álcázott backup") fogalom annyit tesz, hogy az iso-t az original dischez hasonló paraméterekkel látják el két, illetve három file segítségével (amit beültetnek a képfájlba). Ha ilyennel mész fel a LIVE-ra, nagy bajod nem lehet, nem bannolnak ki vele, legalább is a jelenlegi állás szerint.
Vannak friss tapasztalatok ezzel kapcsolatBAN? :) -
aztakaromhogy #686 Az mitől lehet hogy 1.61-es frissítés van a gépen és a legtöbb játékot dvd filmként akarja lejátszani? (bejön egy fehér xbox360 feliratos képernyő meg alatta lejátszás gomb stb...) -
janihunk #685 A falsh től nem lessz region független csakis pal verzó indul az EU-gépeken semmi más. Ha a gép freeboot flashelt akkor mind1 de ezek szeriont nem az.
Goso ajánlom neked ezt az oldalt: http://www.abgx.net/filename/?ch=6
Itt fel van tüntetve hogy meik játék mien régióban megy ha zöld az EU akkor jó ha piros akkor nem megy. -
goso #684 ja csak nem igazán írták ki hogy melyik melyik fajta -
Hát nem tudom, mert ha flashelt, akkor elvileg régiófüggetlen lesz, de aztán lehet, hogy csak bizonyos verzióknál. Meg kéne nézned, hogy a 2 játék közül melyik NTSC és melyik PAL. -
goso #682 cagyis nem tom a mit írtam szóval a gh 5 megy a nfs s meg nem -
goso #681 persze flashelt nem csak kicsit érdekesnek tartom hogy a guitar hero 5 az meg a need for speed shift meg nem és ezt így nem tudtam mire vélni az adat torrentről származik és ugyanolyan dvd t használtam mind a 2nél -
Jaja. Amúgy mivel próbálkozol, ami nem megy? Másolt a cucc? A gép flashelt? -
goso #679 tehát amire rá van írva hogy pal az menni fog? -
Olyan régióssal próbálni, ami EUs. Gondolom egy NTSC filmet vagy játékoat akarsz nézni rajta, szerintem az a baja. EUban PALos cuccok vannak, azok mennek, bár nem tudom, hogy mennyire zavarja ez a 360at. -
goso #677 mit kell tenni akkor amikor azt írja ki hogy nem engedélyezett ebben a régióban a dvd