916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
tomi04 #756 Ok köszi a segítséget
Igazából az a baj hogy némelyik megy némelyik meg nem itt azt mondták hogy lehet hogy olvasó csere...
Mások azt mondták hogy lehet hogy ez a waves cuccal van valami
Nemtom hogy ezzel mennyivel leszek közelebb ha azt mondom hogy (2006-os az xbox-om és bontatlanul egy leárazáson vettem)
Nemtom mi a gáz
?
-
janihunk #755 Kicsit elnéztél valamit a Wave azt jelenti hogy a Microsoft a másolás védelem miatt különböző particiókra ossza a lemezt. Ezért ismeri fel ha régi a flash dvd fimnek a játékot mer tulajdonképpen a videó particióval babrálnak. Hogy milyen flash azt csak kiolvasásal lehet megnézni szétszedni a boxot rákötni pc-re... bonyolult. Az Ixtreme régen azt jelentette hogy Live biztos tehát nem bannolják a konzolt ha másolt gamevan tolod neten. Ezt el kel felejteni mert csak az új Ixtreme LT/LT 1.1 a jó erre, a régieket bevizsgálták és egyik sem biztonságos.
Azt felejzsd el hogy a Wave val van gond ha már egyszer elindult a játék akkor ott írás hiba lesz vagy lemez minőség a gond. -
tomi04 #754 És honnon tudom meg az olvasóm Ixtreme verzióját?
(bocsi a chat feelingért) -
tomi04 #753 Jaaa és wave 2-es játék fut wave 3-on???
Mert van egy játék ami néha megy néha nem ennek az iso-ját próbálom meg patchelni -
tomi04 #752 Pontosan mi is ez az Ixtreme? -
janihunk #751 Azóta már létezik Philips LiteOn ra Non Stealth FW ez az ixtreme 1.61 NS ez is mindent visz csak nem Live biztos. Van még az Ixtreme LT és az LT 1.1 ezek biztonságosak Liveon (egyenlőre) és szintén mindent visznek ami Stealh os game (lopakodó). Általában az Ixtreme 1.61 NS-t szoktam javasolni annak aki nem Liveozik mert ez stabilabb mint az LT/LT 1.1 az utóbbival az a gond hogy sokszor kifagy. (A fagyást nem tapasztalatból írtam csak más fórumokon lévő hozzászólásokból ez jött le.) -
janihunk #750
Ha kérdésed van írj. -
tomi04 #749 Sziasztok!
Valaki tudna nekem mesélni egy kicsit erről a wave-s cuccról a játékoknál??? -
K Ace #748 Értem, köszi -
janihunk #747 Csaó nem, csak ha teljes meghajtó csere akkor igen. -
K Ace #746 Helosztok. Olvasó fejcsere esetén ugrik a flash? -
To reset the display settings of the Xbox 360 console to the default settings, follow these steps:
1. Remove any discs from the disc tray.
2. Turn the console off.
3. Turn the console on.
Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn the console on by using the Xbox Guide button on the controller. Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller will have the upper-left quadrant light illuminated.
4. As the console starts, press and hold the Y button, and then pull the right trigger at the same time.
5. The Xbox Dashboard resets the display settings to the default settings, and then automatically restarts the console.
-
janihunk #744 Hát ez nem a box hibája lesz én úgy gondolom próbálj meg egy pc-t rákötni vagy valamit amink megvan a vga kimenet. Mert ugye ha a box lenne semmilyen más módban nem lenne jó csak ahogy útóljára használták mivel elmenti azt a beállítást és néha nem kapcsol vissza. Hogy érthető legyen pl használják HDMI-n 1080P ben neked meg egy VGA kábeled van és egy 720P-s tvd és néha a box nem érzékeli hogy felbontást kéne váltani. Nálad szerintem a tv-n a bemenet szállhatott el de nem biztos. Próbáld ki valamivel. -
nasum #743 udv. Lenne egy kerdesem mert megalltam a novesbe es kezdek begurulni.
Vga-n keresztul volt a kep kivezetve a tv-re ugy hasznaltam a boxot.
Kolcsonoadtam ott hdmi-n keresztul toltak.
Visszajott, osszedugom tv kiirja mode not supported.
Osszekotom hdmi-n van kep. Kiprobaltam mindent 480p 720p 1080i mindenen van kep ha visszadugom a vga csatit mode not supported.
Gyari kabelevel ahol allithato ott is kiprobaltam componenten van kep, ugyanugy mindharom felbontas vegigprobal, de amint pc mode-ban akkarom a kepet vga-n kikuldeni mode not supported.
Ilyenkor mi a rak van??
Aztoa vegigprobaltam mindent mintha a tv ment volna el. Menube pc resz szurke nem valaszthato sehogy sem. -
janihunk #742 Bocs inkább így. -
janihunk #741
Ebből ki indulva nem. (Az x-media oldalán van a kép) Még mielőtt bárki mást mondana. -
ebensze #740 akkor a konzolokszervize nem tul jo? -
janihunk #739 Szia még talán itt van gy szervizes: xboxklub.hu AsWa-t kerezsd róla hallani jót is de rosszat is ár ban értendő. -
ebensze #738 hali,az a kérdésem lenne,h. féléve 3 ledes lett a gépem azóta nem nyúltam hozzá kb. 2 évet játszottam rajta,de heti 3-4 szer ment 4-5 órát meg nyáron többet, és,h. a ConsoleCornert dícsértétek ezenkívül vanmég olyan hely amit érdemes számításba venni a javításnál? -
Inkább nézzék meg ők, majd megmondják, hogy mi a baja. -
janihunk #736 Az olcsóbb lenne kicsit. -
tomi04 #735 Nem baj szerintem kicseréltetem az a legtisztább (vagy lehet hogy előbb megpróbálkozom valami másfajta márkáju lemezekkel). -
janihunk #734 Ha elflshelik fel sem ismeri a gép vagy max dvd filmre jó. -
tomi04 #733 Aztán lehet hogy csak ki kéne tisztítani a gépet:D
De szerintem az előző szervizben (inkább nem is hívnám szervíznek) el flashelték a meghajtómat. -
tomi04 #732 Akkor eldöntöttem én is oda viszem majd mert a driver csere az ugyanannyi mint máshol egyedül az olvasófej csere a drágább de ha má drivert cserélek akkor automatikusan kicserélödik az olvasófej is:D. -
janihunk #731 Az biztos hétvégén megy az új gépem hozzájuk hűtés és néhány apróság miatt. És tényleg náluk jobb nincs. -
Csak nem, mert ez a topic pont erről szól. Nem hiszem, hogy reklámnak számít jelen esetben, ha beajánljuk hazák talán egyetlen minőségi szervizét.
Amúgy tényleg nem kispályások, olyan cuccaik vannak már, amik szerintem az MS szervizbe se nagyon :) -
janihunk #729 De jó hogy te is be írtad a nevüket már féltem hogy le leszek cseszve reklámért. -
Elég sok rosszat hallani az ilyen szervizekről, én nem kockáztatnék. A ConsoleCorner nagyon jó, többször volt ott a gépem, személyesen ismerem az embert, aki javítja a gépek jó részét és nagyon alapos, megbízható, én csak őket tudom ajánlani. Az én gépem lett az egyik referenciamunkája a szervizesnek :D -
tomi04 #727 Köszi -
janihunk #726 Nincs mit tomi04 máskoris.
-
janihunk #725 Szerintem nem ha már cseréled akkor jól jársz ha az egész meghajtót viszont akkor eltűnik a flash. Pm megy. -
tomi04 #724 Még egy kérdés
megéri csak olvasófejet cserélni??? -
janihunk #723 Én csak a CC-t tudom mindenkinek ajánlani hogy havi viszi vagy bármi az már a saját felelőssége. Amúgy szerintem az az 1-2000ft + nem számít annyit a CC ben alig vannak olyan gépek mik visszakerültek ha van is akkor ram hiba mert ugye az nem 100% ban javítható de itt a fórum x-media. -
tomi04 #722 Aha értem
Igazából nekem azért szimpatikusabb ez a szervíz mert itt is van az a szolgáltatás amiről meséltél és olcsóbb mint a CC -
janihunk #721 Az már egy fokkal jobb szerviz.
Innen tudhatod:
Csak annyit kell tennünk hogy lepattintjuk a gép előlapját(, ami nem okoz garanciavesztést) és megnézzük hogy milyen színű a kábel a DVD-olvasó XBOX 360 benyomata alatt.Ha piros-fekete, akkor SAMSUNG, ha fehér akkor BENQ, ha pedig sárga, akkor Lite On.
-
tomi04 #720 Nekem haverom flasheltette ott a gépét és frankón megy (mármint a konzolvilágba csináltatta)
de ettől függetlenül nem vonom kétségbe a szavad
amugy honnan lehet tudni hogy milyen meghajtóm van??? -
janihunk #719 Már ne is haragudj de erről a szervizről elég komoly negatívumok terjengenek és sok igaz is belőle. pl: elviszed fejcserére a géped ők nem egy vadi újat tesznek bele hanem egy használtat és ha neked LiteOn meghajtód van nekik tök mind1 meg oldják hogy Benq-t belebírják tenni ha meg 2 hét múlva visszaviszed garib ráfogják hogy flashelt és szar lemezel játszottál ezért nincs gari. Szerintem a CC a legjobb és minden munkára 1 hó gari van. Az én 3 ledes gépemet úgy megcsinálták majdnem 2 éve hogy még most is müxik. -
tomi04 #718 itt kicsit olcsobb a fejcsere:
http://www.konzolokszervize.hu/servicelist.php?context=x360&category=12
http://www.konzolvilag.hu/szerviz (itt meg van ingyenes felmérés) -
janihunk #717 x-media üzsd ezt be a googliba ez a fóruma a szerviznek sok hasznos dolog van ott.