916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
Psx2 #796 Sziasztok!Most szereztem be az xboxomat ezért lenne pár kérdésem!Bármilyen pendrive-ot lehet használni hozzá,ha menteni szeretnék?
Milyen fajta,és mennnyibe kerülnek a vinyók hozzá?
Ha a hütése nincs megcsinálva,vagy ha megvan akkor azt honnan lehet látni?
Egy két játéknál kiírja vagy megáll közbe hogy tisztítsam meg a lemezt mert piszkos,vagy vmi ilyesmit ír ki:S(unreadable),ez azt jelenti hogy tényleg piszkos vagy karcos a lemez vagy fejcsere?:SKöszi! -
janihunk #795 A konzol működik, kétszer volt forrasztva 2 napon belül. Azt hogy forrasztva az nem értem de tuti valami házi megoldás lehet. Szerviz javítás ha nagyon rosszul is csinálják az is többet megy 2 napnál átlagban. Szerintem fejesd el. Vateráról meg ne vegyél ilyet. Hardverapró ott néz körbe ott tuti nem gagyi cuccok vannak, én is ott vettem vadi újan 30K ban egy 360 at. -
bcrics #794 Üdv,ennek akkor most mia baja?3 ledes stb.
http://www.vatera.hu/xbox_360_3led_kieg_jatek_176066603.html
megérné megvenni? -
Zozo76 #793 Egyertelmu. -
tomi04 #792 Ha cseréltetem a meghajtót akkor az olvasófej is cserélődik vele??? -
THX! -
janihunk #790 Itt a link a szervíz fóruma.
Nem fogják tudni megcsinálni a friss dash re. Esetleg a jövőhónapi frissítésre de az sem biztos inkább 10%. -
Azért érdekelne a szerviz címe, vagy egy link.
Az szerintetek mikorra várható, hogyha mostantól nem frissítek semmit akkor ez a JTAG lehetőség felfejlődik a mostani dash verziómhoz? -
janihunk #788 De tud ha az xreboot menü is rajta van. De annyira nem értek a JTAG hoz sajna. Az én gépem mikor megvettem még 71xx dash volt rajta csak a gyártási dátum az 2009.08 ami már magasabb CB verziót jelent és ezt sem lehet törni ezért erről is lemaradtam. -
Ha mindíg felrakod rá a frissítéseket,akkor már rég nem jó, úgyhogy neked sem lesz már jtag-es a géped :) -
janihunk #786 Pesten van. De ha minden frissítést ráraktál akkor mind1 mert se a 8995 öst se a 9199 est nem lehet feltörni hogy JTAG alkalmas legyen.
Mentések megmaradnak sőt bármekkora vinyót lehet használni úgy értem akár 2-3 terrásat is és ez egy a számos lehetőség közül.
Ban jár érte és nem csak akkor ha multizol már ha csatlakozol akkor kiszúrják mert a nand chipet teljesen át kel írni hozzá. -
Játékokat tudtommal attól még nem tud lemez nélkül indítani.
XBL címeket kivéve persze :) -
Hol van ez a CC?
Hogy tudom megállapítani, hogy megfelelő e a gépem? (Eddig minden frissítést feltettem rá)
A mentéseim megmaradnak a JTAG után?
A live-ról ez biztos bann-t jelent? Milyen esetekben? (csak ha másolt játékkal multizok?)
-
janihunk #783 Létezik JTAG nak hívják ha a géped megfelelő rá max 71xx dash és max 2009.04. havi akkor lehet rátenni a cc ben 7000ft és ingyen hűtésmód van mellé. -
Nincs,lemez mindíg kell -
Hi!
Létezik xbox360-hoz olyan hack, hogy utána is lehet hdd-re telepíteni játékokat és lemez nélkül onnan indítani őket? -
tomi04 #780 én csak egy laza szoftver telepítésre vagy gép szétkapásra vagy valami ilyesmire gondoltam ezeknél nekem nem ér többet az a live
esetleg tudnátok javasolni olyan oldalt ahol lehet szemeszgetni nagyon sok xbox360 játék közül (itt most boltra gondoltam/és tudom hogy ez nem ide tartozik) -
janihunk #779 Megkérek mindenkit hogy alaplap cserét semmilyen esetben ne tanácsoljatok. Higgyétek el hiába 30K az a Jasper lap ha találsz olyat, tuti valami baja volt és (minden másik ilyesfajta lapnak) ha nincs szerencséd 1-2 hónap és meghal. -
Freedy #778 Veszel egy új gépet, és megelőzés céljából eredeti játékokat használsz.
Új gép helyett mondjuk elég egy alaplapcsere is. -
tomi04 #777 Sziasztok
A bant hogy lehet orvosolni??? -
janihunk #776 Ez nem ban. Lehetséges hogy a felhasználó nevet meg a jelszót nem írtad be, ha modemről csinálod az kell hozzá mármint ugyan úgy mint pc-n. Ha rooteről megy akkor nem kell kellenek. -
yeloy #775 Nem, ilyet nem látok. Ezt látom a net tesztelés végén:
-
janihunk #774 Ha ezt a szöveget látod akor van banolva. -
yeloy #773 Szia, kérdésem lenne.
Kb. 1 hónapja vettem boltból flashelt xbox 360-at. Kapásból nem enged fel livera, regelni sem lehet. Létezik, hogy már bannolták vásárlás előtt?
Vagy rámsóztak egy használtat?:) -
A zenét már észrevettem, mert próbáltam már felmásolni úgy mint a játékokat de nem lehet... akkor majd ma megnézem hogy lehet-e filmet felmásolni. -
janihunk #771 Azt nem próbáltam de szerintem nem zenét i csak audiót lehet nagyon gáz. -
Köszi, és a filmeket is fel lehet másolni a HDD-re? -
janihunk #769 Alapból DVD és WMW. Ha frissíted Live-ról DIVX et is de viszont csak az égetett feliratokat jeleníti meg srt-t meg hasonlót nem, ez érvényes WMW re is. Ha összekötöd pc vel akkor MKV-t is lejátsza viszont a pc-prociját terheli itt is igaz a felírat+ a DTS hangot nem támogaja. -
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy milyen típusú fájlokat támogat a box?(filmekre gondoltam hogy milyen formátumúakat játsza le?)
Előre is köszi. -
janihunk #767 Rossz a fej a meghajtóban, rossz a lemezminőség, eleve az isó rossz amit kiírsz. -
ivince #766 Sziasztok.Az mitől van hogy megírom normálisan tdk duplarétegű dvd-re a játékot,elindítom majd pár perc múlva kiírja hogy "unreadable disc"?Nem minden játéknál csinálja ezt. -
Értem, köszi. -
HDDre csak lemezről tudsz telepíteni az XBOX menüjében. -
Sziasztok, lenne egy olyan kérdéem hogy a vinyóra hogyan tudom rátenni a játékokat? Vagy rá lehet egyáltalán tenni valahogy? Akitől vettem a gépet az nem adott hozzá semmi kábalt amivel rá lehetne rakni a gépről.
Előre is köszi. -
tomi04 #762 Ok köszi -
janihunk #761 Akkor tuti nem Wave gond lesz mert a skate 3 az inkább wave 5 vagy 6 nem olyan régi game. Szerintem valami meghajtó gond lehet küld el a CC-be hiba bevizsgálás ingyenes. -
tomi04 #760 Az első játék amit írtam rá az a SW The force unleashed (verbatim) aztán írtam már rá Fifa-t (philips) ami fejfájást okoz az a skate 3 (philips, wave 4-es)
Ja bocs 2 éve vettem (mert a force unleashedet akkor adták ki és a miatt vettem) -
janihunk #759 Most picit megkavartál azzal a 2006 os dátummal azt hittem akkor veteted. Azt tisztázzuk először hogy melyik a legfrissebb játék ami megy évre hónapra pontosan vagy esetleg név. -
tomi04 #758 1 éve vettem (nemtom honnan került az üzletbe nem is szerteném tudni) és azelőtt nem volt beindítva.
Szóval azt mondod hogy olvasófej és nem waves cucc??? -
janihunk #757 Csoda hogy még megy :D valószínű olvasó lesz főleg ha nem vinyóról jászol azért 4 év hosszú idő ennek a gépnek. Általában az olvasófejek 1.5-2 évig bírják.