916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
Másik joy-t is csatlakoztatod, megnyomod a nagy Xet es ott be tud jelentkezni a másik is. -
Gathavor #835 Csáó!
Geras of Warban és Army of Two-ban hogyan lehet osztott képernyős koop-ot játszani? Azt kéri, hogy két játékos jelentkezzen be, de nem vágom, hogyan tud kettő bejelentkezni. (Halóban sokkal simábban megy) -
Asszem én winből toltam, de már nem emlékszem, lehet, hogy találtam DOS bootot. Mind1, lényeg, hogy akkor minden X flashelhető a slim kivételével. -
janihunk #833 Persze a slimet még nem lehet flashelni. Egyébként minden mást és az utolsó két LiteOn meghajtóhoz kell "sepc" alkatrész a többi simán dos ból vagy akár win ből is megy. Utóbbi kockázatos. -
Lehet, hogy rosszul tudom, de én úgy emlékszem, hogy csak az új Xboxokat (a slimet vagy mi) nem lehet flashelni, a többit igen, a Lite-On meghajtósabbakat meg egy picit nehezebben (kell hozzá spec csatlakozó), de azt is lehet.
Aki ért hozzá, jól tudom vagy van olyan meghajtó a slim-esen kívül, amit nem tudnak flashelni? -
janihunk #831 Szerintem újat vegyél gyártási dátum 2009 08 tól fölfelé, ezeknél már elég kevés az esély a meghibásodásra. Xbox klub ra regizz fel és a fleshelés topikba írd be hogy ki csinálná meg neked (olcsóbb mint a szerviz). -
mimo73 #830 Sziasztok!
egy kis segítség kéne!box-ot szeretné ami viszi a másolt játékokat!csak nem tudom eldönteni használt vagy új ,ha új akkor hol chipelik ki?
de szart sem szeretnék
lenne vmi ötletetek?!
előre is köszi!
Üdv Mimo -
janihunk #829 DOBD KI. Maxel, Verbetime, esetleg Memorex. -
Psx2 #828 Arita dvd,nem a legjobb:S:S.... -
janihunk #827 Ha már a játék elindult akkor friss dash van fent, és ha elindult akkor a FW is jó. Esetleges hibák: Írás hiba, maga az isó rossz, lemez minősége nem jó. -
Psx2 #826 Hallottam olyat,hogy vmi frissítés kell az xboxnak,legujabb flaselés van rajta,vagy ez hülyeség?:S -
Írási hiba? De lehet, hogy maga az ISO az szar. -
Psx2 #824 Helo!Leszedtem egy tök uj 2010-es játékot,berakom elinul,erre a bevezető intrónál megáll és kilép a gép menüjébe,ez miért van vki segítene?:SThx! -
janihunk #823 Jaja vagy elsőnk megkeresed az xmedia360 weboldalt regizel aztán kérdezel pl a segítség topikba. -
Psx2 #822 Aha,és mit tanácsolsz?,gondoltam akkor beviszem a console cornerbe és megkérdezem ezt a hütés dolgot. -
janihunk #821 Jah és szerintem az E.. hibák rosszabbak mint mint a 3led mert a 3led-t 100% osan lehet javítani (ne úgy értsd hogy tutira nem jön vissza) az E hibák gyakran visszajönnek. Viszont a CC csak akkor tud jó munkát csinálni ha előtte nem nyúlt bele más szerviz ez azért van mert vannak olyanok hogy felmelegítik hőlégfúvóval a GPU-t és rácsavarozzák a bordát ez nagyon durva mert a játék alatt nagyon nagy a hű és deformálódik az alaplap elég neki akár 4-5mm is és egyből nem lehet normálisan újra golyózni. -
janihunk #820 Én mindent csak a Consol Corner ben csináltatok BP. E74 mikor a GPU nem tud komunikálni a RAM chipekel nem feltétlenül ram hiba de nagyob részt igen. Ilyenkor újra kell golyózni a GPU-t nagyon rossz esetben az egész lapot ez a meghibásodás mértékétől függ de az esetek 98%-ban elég csak a GPU-t. -
Psx2 #819 Ja bocsi elfelejtettem hogy hütést hol rakattál bele mert akkor elviszem oda én is!!Thx! -
Psx2 #818 És pontosan mi azaz e74? -
Psx2 #817 3 ledtől tartok:S Az javítható:S
Akárhányszor? -
janihunk #816 Kitudja mivel volt gariztatva lehet hogy 3ledel vagy E74 el én inkább tetetnék bele hűtést biztosabb az. Az enyém a legújabb szériás Jasper és mégis tetetem bele hűtésmódot pedig újonnan vettem. -
Psx2 #815 Köszi!Voltam boltba,mondták nem érdemes rajta a hütést csinálni használjam nyugodtan,de mondták hogy használtan nem szabad venni:S -
janihunk #814 A service date annyit jelent hogy vissza volt küldve a Microsoftnak mert valami hibája volt magyarul már járt gariba a gép. Egyszerű beolvassa a gamet nyomsz egy Y-ont és instal. -
Psx2 #813 Köszi,az a helyzet nekem ilyen nincs, service date van helyette írva:2009-04-01-es dátummal,lenne még vmi!Hogy lehet a vinyóra a gammát felmásolni!?Thx! -
janihunk #812 A pirossal karikázott rész az. -
Psx2 #811 Köszi!Az Mrf date-et sajna nem találom nem tom miért:S -
janihunk #810 Mert 20gb ból csak annyit lát illetve a 20 asból 7gb ot levesz magának a rendszer ez teljesen normális. MRF date pedig a gép hátulján van a vga/hdmi felett jobbra. -
Psx2 #809 Csáo!Valaki segítene!Miért van az hogy a 20 gigás vinyón csak 13 giga szabad hely van!Pedig most vettem!a másik pedig hogy nem találom az Mrf date-et a gépemen valaki segítene?thx!! -
Psx2 #808 Helo!Nem találom az Mrf date-et,a következőket találtam:Service date:2009-04-01,Serial number,Product Ltd -
..közben meglett az infó: lehet. Hurrá! (legalább ennyi, hamár a J-TAGról lecsúsztam. :( -
Flashelt gépen a hdd-re úgyanúgy lehet telepíteni mint a flashelés elött? Vagy utána csak dvd-ről lehet játszani? -
janihunk #805 Igen az után van egy dátum az a gép gyártási dátuma. Abból megtudom mondani hogy feltétlenül kell-e hűtésmód vagy sem. -
Psx2 #804 Mrf date???? -
janihunk #803 Hát vinyó nem úgy van mint a pc-nél hogy van 40es 500 as. Xboxba csak 20-60.120-250 es van egy játék max 7.6gb ot foglal el ezt döntsd el te melyik kell neked. Hűtésből 8v overcoolal. Fejet szerintem elég lesz meg takaríttatni. Milyen alaplapos a géped? Ha nemtod akkor a hátulján MRF date kell. -
Psx2 #802 Helo!Vinyóból milyen fajtát érdemes venni mekkorát?Hütésből milyen fajtát kell csináltatni?Láttam ezt az ugynevezett "overcoolt" gondolom az lesz az!Nem tom lehet a fejet is ki kell cserélni?:SKöszi! -
janihunk #801 Ez attól függ van-e kéznél pendrive ha van és min 8gb akkor arra ráfér egy game azzal ki lehet húzni míg nem lesz pénzed vinyóra. De mindenképp a vinyó jobban megéri. -
Psx2 #800 Ja és még vmi!Vinyó vagy Pendrive? -
Psx2 #799 Hütést mindenféleképpen rakatok bele,remélem fejcserére nem lesz szükség! -
Psx2 #798 Használt,9199-es NXE flash van fennt,ahogy hallgatom hütés nincs benne.4.Másolt játékok,van ami elindul és közben írja ki,van ami tökéletesen megy!Thx! -
janihunk #797 Először is használt vagy új? Ha új honnan van?
2. bármilyen pendrive jó ha 9199 dash van fent akkor arra tudsz menteni.
3. A hűtés ha nincs tuningolva akkor szinte semmi hangja a gépnek ha nincs benne lemez vagyis ha nem játszol. Ha olyan a hangja mint egy "repülőnek" akkor 12v os hűtésmód ami gázos lehet. Ha olyan mint egy intel proci hűtő ami kb 3000ren pörög akkor 8v az jó.
4. Nézd meg hogy karcos-e a lemez ennyi. Ha nem az akkor sincs pánik mert lehet írás hiba is vagy rossz minőségű a lemez. Ha eredeti a game akkor már gázosabb.