XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Úgy tudtam, hogy már megint a warez megy. Miért nem lehet felfogni, hogy ITT ezt NEM KÉNE?! Ez hihetetlen! De ha most simán kibanolok pár okostojást, egybõl sírna a szájuk, pedig a szabályokat nem ismerik, vagy szarnak rá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jó köszi ha változás van irok..

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KILLER2
Fektetve jobb. Állítva elkopik a szíj a driveban és egy idõ után már nem is tudja kitolnia tálcát.

Töltsük le az internetet!

figyelj most ugy tünik hogy visz mindent me tegnep még az assassin creed-el sem tudtam játcan most viszi... a lemezek philips dl+r és ugyanien maxel és verbetime... mind cloneCD vel van irva 2,4x.. 1 kérdés az mindegy hogy van álitva vagy fektetve van mert most fektetve van az úgy jobb??

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KILLER2
Ok. 3 kérdés:
1. Frissen írott játékoknál is ezt csinálja?
2. Milyen márkájú lemezek azok?
3. Mivel írod õket?

most mivan ienkor.. megnéztem a boxon 1 dvd filmet és mostmár viszi az eredeti lemezt az irottal még mindig nics jóba

KILLER2
Ok, akkor az úgy fasza.

tudom tetem rá 1 plusz ventit a cpu hütöjéhez kivüre igy elég jól hüti nem nagyaon melegszik és ha kikapcsolom akoris megy mert külön adaptere kötöttem 5-10 perc alat lehüti..

KILLER2
Hát kívülrõl sehogy. De örülj is neki, mert a CPU jól van hûtve, a GPU viszont könnyen megsül. Ja igen, csak hogy tudd. Gondolom nem is tudod, hogy mi az az overcool. Mindegy, az a lényeg, hogy ha sokat játszol, akkor hagyd a gépet bekapcsolva (lépj ki a játékból), hadd hûljön egy kicsit, mert könnyen lehet úgy 3 ledes, hogy kikapcsolod és ventik nélkül túlmelegszik, hiába van kikapcsolva.

persze a csillagkapuba válalnak iet álitólag 13e ft remélem jólessz.. minden esetre köszi a válaszokat sokat segitetél.. ja és mégvalami a gépben az egyik ventilátor gyorsan pörög az a vid kártyáé de a gondom az hogy a procié lehet hogy nem megy mert ha odateszem a kezem nem nagyon érzem ezt hogy tudom megnézni??

KILLER2
Nem tudom, de van ott egyáltalán valaki, aki vállal ilyet? Én még kb egy éve 15e Ftért rakattam bele új, jobb fejet.

és szerinted azt menyi megcsináltatni gyöngyösön?? mert arafelé lakom...

KILLER2
Lehet, hogy kezd beszarni a fej, sõt, más ok hiányában biztos.

amugy mindet visz dvd filmet mp3 mat csak a játéknál ien.. nem lehet hogy fejeztetni kellene??

nem..használtan vettem mongyuk már akor gyanakodtam valamire mert a meghajtója recsegett.. mongyuk elégé hangosan

KILLER2
Nem volt eddig valami ledes hibajelzése? Így elsõre talán DVD vezérlõ hiba, bár nálam attól anno nem fagyott, hanem kiírta, hogy koszos vagy rossz lemez.

hellóka..valami baj van az xbox 360-asamal mert ha elinditok 1 játékot a menüig eljutok aztán mikor játcanák lefagy miért lehet minden játéknál ien az eredetinél is a gép flashelt 2008 as .. a ledek nem pirosak

woodbear
Hali! Akinek van netán eladó 20gigás vinyója! az írjon egy pm-et plz! köszönöm! Üdv!

Ez egy aláírás!

Én ebay-rõl rendeltem remélem megjön.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Amúgy köszi, nagyon sokat segítettél! :) Így már azért jobban "otthon" vagyok a témában.
Nekem anno (2 éve) 8 ezerbe került a ps2 chippeltetése. Azt nem tudom, hogy itt chippelnek-e Xbox-ot. XD Azt hiszem gyûjtögetõ életmódot fogok folytatni Xbox ügyileg X)
KILLER2
Igen, az én elsõ gépem egy eléggé selejtes szar volt<#idiota>
Flash vs chip: A flash jobb. Hogy miért?
1. X360 esetében nem nagyon vannak chipek, a flash a gyakoribb és nem véletlenül.
2. Ugyanazokat tudják, hacsak az a chip nem nyújt valami egészen extra szolgáltatást. Hallottam olyat, hogy chippel nem bannolhatnak liveról másolt játék miatt, de tudtommal a mostani flashekkel sem szokás ez.
3. Míg a chipet forrasztgatni kell, a flash csak egy kis szoftveres módosítás a driveban, ami szükség esetén nyom nélkül eltüntethetõ.
4. Kb 5x annyiba kerül egy chip, mint a flash. PS2es tapasztalatok alapján egy chip 12-15e Ft körül van beszereléssel, míg egy flash kb 3e Ft. További érv lehet, hogy chipekbõl az olcsók gagyik, flash viszont nem lehet gagyi.
Szóval a chip felejtõs. De magyarországon chippelnek egyáltalán X360at? :)

Igaz, nem érdemes használt gépeket venni, csak hát olcsóbb, de benne van a pakliban, hogy gyorsabban tönkremehet... Amúgy a flashelés, és a chippelés között van különbség az Xbox szempontjából? Vagy ugyanaz? Nyáron is szeretnék vele játszani, szóval sztem akkor jobb a vízhûtéses, nem szeretném, ha szétolvadna. Te valószínüleg egy selejt gépet fogtál ki sajnos. Olvasgattam az oldalt amit írtál, tetszik, hogy részletesen levan minden írva.
KILLER2
Hülyeség, hogy a másolt játék vagy akár a flash tönkreteszi az olvasófejet. Régebben szar fej volt az X360ban, azok könnyen beszartak, de manapság már nem jellemzõ ez. Használtat nem feltétlen ajánlom, mert arról nem tudni, hogy mi történt vele eddig. Meg aztán ha már moddolod, akkor célszû rögtön, mert szívás, ha már egy félig átsült gépbe teszed a hûtést. De azt hozzá kell tennem, hogy az én esetem elég ritka és azért annyira nem kritikus ez a hûtés dolog. AZ viszont tény, hogy elég szar az X360 hûtése, viszont azt sem szabad elhanyagolni, hogy vannak, akiknek egy natúr hûtésmoddal vígan megy a gépem évek óta. DAmit én írtam, az a legtutibb megoldás, úgy a legbiztosabb, hogy nem lesz baja. Szóval egy hûtésmod is tudja azt biztonságosan hûteni, de akkor nem célszerû nyáron 32 fokban játszani vele. De a hûtõbordák a RAMokra és a HANA chipre nem ártanak, utóbbira kötelezõ, mert az mindenképp beszarik egyszer. A HDMI miatt került bele az ANA helyett HANA chip, ez állítja elõ a képet. Viszont míg a régi nem melegedett annyira, hogy hûteni kelljen, ez igen, azonban ennek ellenére semmilyen hûtést nem kapott, egyedül annyi, hogy pont a szélcsatornában van, de borda nélkül ez nem elég, így ez könnyen tönkremehet. Természetesen nem lehet leforrasztani, így javíthatatlan.
Kis ismertetõ a 3 ledes hibáról röviden: Ez az X360 rettegett hibajelzése, bár egy ideje már kevesebbet hallani róla. A hivatalos leírás szerint ez általános harverhibát jelent. Gyakorlatilag akkor látsz ilyet, ha a GPU egyik forrasztása felszakadt és így nem érintkezik rendesen az alaplappal. Ez a régi gépeknél javítható volt. Az átlag javítási módszer egy natúr átmelegítés. Ettõl meglágyulnak a forrasztások és jó esetben helyreáll a kapcsolat. Ezt sem mindenhol csinálják akárhogy, mert hallottam már olyanról, hogy festéklemelegítõvel csinálták ezt és ezzel rögtön a RAMokat is ropogósra sütötték. A consolecornerben ezt úgy csinálták, hogy leforrasztották az egész GPUt és visszaforrasztották (jobban, mint gyárilag, az MS ólommentesen forraszt, csak az gyengébb), majd ha ismét tönkrement, akkor rendes, állítható hõmérsékletû melegítõvel melegítették át, esetleg ismét újraforrasztották. Ez viszont manapság már nem mûködik, mert felragasztották a GPUt.
Én mindenképp a consolecornert ajánlom moddolásra, õk csinálják a legjobban. Nem feltétlen muszáj az a víz bele, elég egy hûtésmod+overcool (utóbbi fontos, mert épp ezzel lehet megakadályozni, hogy a gép kikapcsolás után melegedjen túl), ez max 10e Ft. Mûködõképes ez is, de nagy melegben vigyázni kell a géppel. A víz a tuti, az a legmegbízhatóbb.

Visszaolvastam a régebbi hsz-eidet is, így már tájékozottabb vagyok. Hát, hogy õszinte legyek kicsit elment tõle a kedvem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szarul sikerült és ilyen körülményes, hogy nem menjen tönkre. Még 2 éve vettem ps2 slimet csippelve, volt olyan, hogy napi 10 órát nyomtam (persze megszakításokkal) de semmi baja, olvasófej sem szar még be. Emiatt naívan abban a tudatban éltem, hogy veszek egy Xbox 360-at, aztán azzal is elleszek mint a befõttel XD De ezekszerint tévedtem. PS3 és Xbox 360 között vaciláltam, de végül Xbox nyert, valahogy szimpi(bb) volt. Most azon gondolkodom, hogy veszek 1 (használt, vagy ne?! mert úgy olcsóbb)arcade packot és feltuningoltatom. Köszi a linket megnézem, érdekel, mert fogalmam sincs mi az a led meg a többi XD Van egy ismerõsöm, õ zengett ódákat az Xbox 360-ról. Így kedved kaptam, hátha... Amúgy az olvasófej beszarhat, ha másolt játékokkal tolom? Mert még régen Ps2-nél figyelmeztettek, hogy általában elkopik, elõször zörök, majd felmondja a szolgálatot, bár a 2 év során nem tapasztaltam még, közbe rengeteget játszottam vele.
KILLER2
Jut eszembe, a consolecornerben nem flashelnek. Viszont én mondjuk úgy, hogy jóban vagyok egy ottani (szerintem Magyarország legjobb X360 javítója) szervizessel és tõle sok mindent tudok. Pl azt is, hogy náluk érdemes moddoltatni. Ezt nem õ mondta, én állapítottam meg ezt. Azt viszont tudom, hogy sok helyen 12Vra rakják a ventiket, ami feleslegesen hangos és kinyírhatja a tápot, hogy sokan "hamisították" az overcool modot néhány alkatrészt kispórolva, aminek eredményeképp hozzá vitték javíttatni a tönkrement tápokat, stb. Szóval én azt mondom, hogy ahol veszed, csináltasd meg a flasht, de semmi mást és utána vidd hozzájuk és szánd rá azt a nem kevés pénzt és tetesd bele azt a vízhûtést és overcool modot. Hidd el, megéri. Ha érdekel a dolog, akkor ajálnom a továbbiakban az x-madia.xel.hu-t, az általam említett személyé (Wadarr) az oldal, ott kérdezõsködhetsz a vízhûtésrõl és az overcoolról, valamint van fent cikk a 3 ledrõl, a hana chiprõl, a vízhûtésrõl és az overcoolról is, valamint sok más X360al kapcsolatban álló dologról. Ott meg is rendelheted a vízhûtést és megtudhatod a moddolás folyamatát is, valamint fent vannak a pontos árak.
Szerintem megéri az a +30e Ft. Sok, de az X360 egy csúnyán elcseszett konzol, de ha tetszik és hosszú távra tervezed, akkor szerintem így módosítva még jobb, mint ha garanciás.
Azt titokban elárulom, hogy nekem úgy van a gépem, hogy benne van az általam említett összes mod és mivel ez a második gépem, szépen meg van szabdalva a HDMI miatt a régi premium gépem burkolata (abból maradt meg a 20GBs HDDm is), viszont cserébe ott pihen az asztalomon az ú gép burkolata sértetlen garancia matricával. Ezek a modok teljesen eltüntethetõek és ezzel a burkolattal meg mehet is a microsofthoz.
További ösztönzésként leírom, hogy én hogy jártam.
Volt a gépem, régi premium, még a megjelenés körül vettem, fél év után mehetett a szemétbe (azaz nem, mert megvan az alaplapja, a GPUt meg levéstem róla és azóta nyakláncként hordom, hidd el, nagyon laza xD)
Sikerült egy elcseszett mozdulattal úgy kihúznom az AV kábelt, hogy felszakadt a GPU és 3 led. Javítás után túlmelegetés miatt 3 led, majd újabb javítás után ez még1x, ezzel egybekkötve olvasási gondok miatt 15e Ftért fejcsere. Utána ismét egy 3 led, ez is melegedés miatt, ez olyan volt, hogy kikapcsolás után melegedett túl. Utána vízhûtés bele, valamint teljes drive csere (szerencsére ingyené), mivel még mindig nem olvasta rendesen a lemezeket. Utána ismét 3 ledes lett, ezt a tápkábel szarul sikerült kihúzásával idéztem elõ (nevetséges, hogy ezzel is vigyázni kell). Ok, szervíz, GPU újra visszaforrasztva és kérésemre tesztelve lett. 4 óra használat után a szervízben szart be. Ez érdekes is volt vízhûtés mellett. Ok, GPU visszarforrasztás, de nem javult meg, mivel annak semmi baja nem volt (vízhûtés befigyel). RAM hiba. Ok, RAMok cserélve, de használtra, mert nincs új alkatrész, mivel régi volt a gépem és az ott lévõ donor gép újabb fajta volt. Utána hazahozom, de míg ott jó volt, nálam nem olvassa a lemezeket vagy ha mégis, 10 perc után leáll. Utána jött egy 1 ledes hiba. Ok, hiba forrása megvan, DVD vezérlõ hibás, ami ragasztva van, ezért javíthatatlan. Fél év után vettem egy új arcade gépet, +joysticket eladtam és átkerült bele az overcool és a víz is. Azóta fél év telt el. Nem használom újabban sokat, de a nyári nagy melegben megkapta a magáét többször is. Semmi baja a gépnek, teljesen hibátlan és garanciás is.
Viszont az elsõ gépemmel rekordot döntöttem, mert ennyiszer gép még nem volt javítva, mint az enyém.
Részben mondjuk az egy selejt darab volt, de ha az a hûtés rögtön belekerül, sokat segített volna rajta, hatékonysága az új gépemen látható is. Amúgy miután megvettem az új gépet, 3 napig szinte egész nap ment.

Köszi az infókat! Amúgy ha bedöglik a HANA chip akkor nem lehet megcsináltatni, mármint az egyenlõ a gép "halálával"? Azt hittem kb. 60 ezerbõl kijön minden (flash-elés, hütésmód..) de akkor ezekszerint drágább befektetés. Mondjuk ha ilyen hamar felmondja a szolgálatot tényleg megéri rendesen megcsináltatni. Voltam egy szaküzletben még pár hete, ott azt hiszem ventivel és flash-eléssel együtt az elite pack 82 volt, ahogy meghallottam ki is fordultam a boltból. Néztem arcade pack-ot olyan 50-ért neten, az sima volt, de ha olyan 30-ból jön ki a feltuningolás, akkor sztem megéri az elite is. Bár nekem elég lenne 20 GB-os is sztem.
KILLER2
Hát igen. Ha érdekel, olvass vissza kicsit, írtam már fél oldalas hszket a hûtésrõl. Lényegében annyi, hogy a flasheled, akkor legtöbbször ugrik a gari, ami 1 évig jó, mert a mostani gépek már nem nagyon lesznek 3 ledesek, így nem ér szart se arra a +2 év garancia, viszont az új gépek elõbb-utóbb gyári állapotukban beszarnak, szóval megvan rá az esély, hogy ha eredeti játékokkal játszol is, az 1 év után szépen beszarik mondjuk olyan módon, hogy nincs kép (megsült a HANA chip, az állítja elõ a képet) és arra már nincs 3 év garancia, így vehetsz újat.
A legbiztosabb módszer a vízhûtés+overcool. Megvan az ára (együtt valahol 30e Ft körül lehetnek), de ér is annyit. Földi hõmérsékletek mellett a víz nem hagyja megsülni a GPUt, a CPUnak jó a gyári hûtése, kapsz bordákat a RAMra és a HANA chipre, így azok is rendben vannak, az overcool mod pedig kikapcsolás után még 5 percig járatja a mûtést, ami alatt lehûl a cucc és minden okés. (sok 3 led oka nem a gyenge hûtés volt, hanem az, hogy amikor lekapcsolod a gépet, leáll minden ventilátor és akkor melegszik túl a gép légmozgás hiányában). Az új fajta overcool egy kis chip vagy mi, ami a gép alaplapjáról kapja az áramot (akárcsak az elõzõ) és újdonságként ha lejárt az 5 perc, érzékeli, ha még túl meleg a gép és akkor asszem +30 mpt még járatja a ventiket és utána ha még nem elég hideg, ismét hûti még kicsit.
Az általam említett modokat a consolecorner-ben megcsinálják, bár vízhûtés nem mindig van készleten.
Tudom, hogy drága, de fontold meg, nem hülyeség az, amit mondok, nekem már a második gépem van, de az rögtön moddolva lett és semmi baja, pedig nem csak télen ment, hanem megjárta az a nyári 35 fokot is jó pár óra játékkal.

Köszi a segítséget! Lehet, hogy tényleg jobb lenne az a 20 GB-os verzió, 256 elég kevésnek tünik. Még annyit tudok, hogy nem árt ha hütésmódosított. Meg persze, hogy másolt játékokat is letudjon játszani.
KILLER2
Az elite más színû és kapsz mellé 120 GBs HDDt. Meg persze drágább. Kb ennyi a különbség. Az a 256 MB viszont elég kevés. Az mentésekhez jó, de másra nem. Én tudok ajánlani egy 20GBs HDDt. Jóval olcsóbb, mint a 120GBs, de mindenre elég. Amire nem, az az új funkció, hogy játékot felmásolsz a HDDre, de minden egyébre megfelel és tudsz is rá letölteni demókat. De ha nem akarsz ilyeneket és CSAK mentésekre kell a memória, akkor elég lesz a 256 MB, persze egyszer ez is betelik.

Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni? Mostanság szeretnék venni XBOX 360-at, viszont nem tudom melyik fajta érné meg a legjobban. Van arcade, elite, tulajdonképpen miben különböznek? és 256 MB az elég/jó a géphez? Elõre is köszi a segítséget! Firetrap
KILLER2
Megnéztem és nem 15e Ft az, hanem 6e Ft, bocs, rég néztem már :) Csak hogy tudd, hátha ennyiért már érdekel.

KILLER2
Én is akartam már ilyet, mert van 2 vezeték nélküli X360 controllerem és szerintem ez az eddigi legjobb joy, ami konzolhoz készült és én is akartam használni PCn, de aztán én is pont az ára miatt mondtam le róla.

Erre is gondoltam csak elsõ ötletként ez merült fel bennem, hogy ha amúgy is megvan egy joy akkor megpróbálom ésszerû anyagi ráfordítással PC kompatibilissé varázsolni de ennyi pénzt nem ér meg nekem. Mindenesetre köszönöm mégegyszer a gyors választ!

Battlelog: kvantahun

KILLER2
Szerintem is az. Ha már mindenképp 360osa gamepadot akarsz, akkor lehet, hogy olcsóbban kijössz, ha veszel egy új vezetékes joyt vagy valami ilyet utánzó másmilyen gamepadot.

köszönöm a választ. Megérdeklõdöm mennyibe kerül 15.000 kicsit sok nekem.

KILLER2
Lehet kapni USBs vevõt a wireless controllerhez, legutóbb 15e Ft körüli áron láttam.

Kis segítségre lenne szükségem. Elvileg úgy tudom megoldható hogy az Xbox kontrollerét PC-n is lehessen használni. Tehát a kérdésem az lenne hogy mi megoldás kulcsa? Ja vezeték nélküli megoldásra lennék kíváncsi. A megoldást elõre is köszönöm.

Figyu!
Én nem vagyok annyira jártas ebben,de gondolom,hogy ha nem olvas a drive attól még ki lehet olvasni az azonosító kulcsot belõle...
Persze,ha full zárlatos,halott a cucc akkor lehet annyi!
De aki jobban ért ehhez,az elképzelhetõ,hogy erre is tud még gyógymódot.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

KILLER2
A gép elején az elõlap alatt van egy microsoft matrica, az ne sérüljön. Meg talán célszerû lehet gariba küldés elõtt visszatenni rá az eredeti fwt. Csak félõ, hogy a gariban kicserélik a driveot jó kis lite-onra.

probáld ki a hajszárítos trükköt a matricára nekem bejött
Blekk Síp
Köszi, majd megnézem!
Még 1 kérdés:
Lehet úgy flasheltetni a boxot, hogy a gari is megmaradjon?
Pl. van-e vhol vmilyen matrica, ami ha sértetlenül marad, akkor megmarad a gari?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

és a plsuz ventit hogy oldjam meg hogy honnan kapja az áramot?
greyfox
leszeded a faceplatet, és a 360 felirat alatt van egy lyuk.
benézel rajta:
fehér drót - benq
sárga - liteon

Steam: greyfox

hali na lenne még egy kérdésem, hogy szeretném kicsit türbozni a gépet és ha extra ledeket meg neonokat teszek bele akkor azok hogy hatnak rá nem lesz valami baja pl hogy a táp birni fogja és nem kell nekik külön áramforrás??
KILLER2
De te most igazából mit is szeretnél? A haverod driveját betenni a tiédbe, mert az flashelt? Mert ha igen, akkor szólok, hogy egyszerûbb flashelni a tiédet.

MaSzKa
de ha rossz a drive akkor hogy olvasod ki a kulcsot?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Régebben láttam egy kis leírást hozzá, de sajnos már nincs ott. Azt tudom, hogy valahol valami 2 vezetéket lehetett látni és asszem, hogy a színük alapján meg lehetett mondani.

Blekk Síp
Azt meg tudom vhogy nézni, hogy nekem már lite-on-os boxom van-e?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

KILLER2
Mert minden második ember letölti a játékokat. Te figy, a warez sem legális, mégis több, mint minden második ember warezol.