916
XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
rudymester #516 Teljesen jól mondta. HA nincs gari levél, akkor a gyártási dátumtól számít a 3 éves garancia a 3 led problémákra. Nem kelle ezen sokat görcsölni, az MS supportnál mindent elmondanak. -
janihunk #515 a garanciára ezt irta visza az a személy:: Az nem gond ha nincs meg a garancia papírja.Még számlát sem kérnek.A lényeg hogy ha nem volt még náluk beregisztrálva a gép,azaz az előző tulaj nem javítatta náluk 3 ledes hibával,akkor semmi gond.A flash el sem nagyon foglalkoznak. -
rudymester #514 Ha garanciális a gép, akkor a MS ingyenjavítja és futár hozza-viszi. Neten keress rá az itthoni support telefonszámára és ott mindent elmondanak. -
janihunk #513 hali egy másik fórumban ezt a tanácsot kaptam:: Van egy telefonszám amit ha felhívsz és elmondod hogy mi a gondod,futár jön a gépedért,elviszi a microsoft -os cseh bázisukra ,javítják,2-3 hét,és vissza is viszi.Mindezt ingyen és bérmentve... halot már valaki iesmiről vagy ez csubi és csak elszedik a gépet?? -
janihunk #512 jó rendbe köszi -
Van. Felviszik, megcsinálják, aztán visszahozzák. Nézd meg az #508ban lévő linket, mert akié az oldal, ő csinálja a javítást. Szerintem ott keresgélj. -
janihunk #510 és nemtod van e olyan a consolecorner nél hogy kiküldenek 1 futárt ugyanis elég messze lakom hogy ne keljen nekem felvinni a gépet? -
jelenleg 7000 Ft. -
Link -
janihunk #507 és ez kb menyibe kerül? és meddig lessz jó a masina? ugyanis flashelt a gép. -
Ez az, ami a 3led szinte mindig. Valószínűleg a GPU egyik forrasztása felszakadt. Ha garanciás, akkor megy a MSnak, ha nem, akkor mász szervíz. Utóbbi esetben ha rám hallgatsz, ne valami sufni szarba vidd, még szétcseszik a cuccot. Ha nem garanciás, akkor a consolecorner-el jársz a legjobban, ott csinálják meg a legjobban és a legbiztosabban (A legtöbb helyen öbbnyire valami hőfúvóval melegítik át a GPUt, hogy a felszkadt forrasztások megolvadjanak és újra érintkezzenek. Az általam említett boltban leszedik a GPUt és erősebb forrasztásokkal valami ultrahangos forrasztóval forrasztják vissza, szóval van különbség). -
janihunk #505 csáó 3 ledes led a boxom előzmények játéközben lefagyott sipoló hangot adott ki ujraindítás után csíkos képernyő függőlegesen.. A kérdésem javítható e vagy mehet a kukába? és hogy egyáltalán mi ez? -
Sziasztok! Csak annyit szólnék a winyóra feltett játékokhoz, hogy igen is nagyon sok értelme van, mert az igaz, hogy lemez nélkül nem megy, viszont a betöltési idő durván a negyede, és a meghajtót is elég barátian kíméli. Jóval halkabb a gép, mert nem pörög a lemez mint egy állat. És mostantól akinek van live-ja, az csatlakozzon fel, mert fent van az új update, ami lehetővé teszi a divx lejátszást a gépen. Nekem már gyönyörűen viszi, mint ha egy rendes dvd-t játszanék le. Csak annyi hogy a videókból kell indítani. Sok sikert mindenkinek! -
ArcZ #503 hát, úgy legyen. kösz
-
Nincs semmi trükk, fogod azt kész. Nem sok módon lehet megfogni a kontrollert, szóval szerintem már rájöttél, hogy hogy kell :)
Ne félj, hamar belejössz, nem olyan rossz ám az a cucc. FPSre is tökéletes szerintem. Nagyon más, mint PCn, de ha belejön az ember az irányításba, teljesen jól játszható. -
ArcZ #501 sziasztok, 12 év pc után átnyergelek az x360-ra.
az a kérdésem, hogy a fenébe kell a kontrollert használni? nyilván blőd a kérdés, de pc,egér,keyboard-fps után kontroller-fifa-autóverseny, elég drasztikus váltás. még nem próbáltm fps-t, nem szeretnék sírva kimenekülni a nappaliból :)
hát szó-szó, egyenlőre nem nagyon árzem az irányítást. van vmi trükk?
köszi gyerekek a segtéget!
-
rudymester #500 Nem lehet. -
sakal6 #499 hello. az ntsc-s játékokat átlehet valahogy pallos-ra convertálni valamilyen programmal? -
mkv-t nem kezeli a box, át kell raknod avi-ba, mpg4-be vagy esetleg wmv-be, szóval inkább nézd gépről -
Ez meg a dolog másik fele. -
amdrula #496 Még ha lehet is, akkor se mész vele sokra, mert indításhoz kell a lemez. -
Tudtommal nem. -
Firetrap #494 Sziasztok! Lehet, hogy hülyeség, de a XBOX 360 merevlemezére csak úgy rálehet tenni egy játékot? Mármint valahogy csatlakoztatni a gépre, és akkor úgy rátenni? XD Előre is köszi a segítséget! -
Slayer256 #493 Szevasztok!
Ha van egy dvd film 720p-ben, amit ki szeretnék írni DL lemezre, akkor vinni fogja a box? Ilyenkor nem kell megadni layerbreak-et, mint a játékoknál? Vagy hogy van ez? -
valamelyik topigba írtad be. majd kikeresem neked
-
honnan tudod? -
nincs is bogzod... akkor meg minek kellene neked?!
-
?ft -
Eladó egy megkímélt, tökéletes állapotban lévő 20 Gb-os HDD X360-hoz. Áprilisban vettem a bogzommal együtt. érdeklődni priviben lehet -
kurutz #487 Eladó egy vadiúj Liteon drive! Ha érdekel valakit írjon privátba! -
Ja, ez így normális, a többi a gépé-
#484: Ezt hogy érted? hang nélkül játszol mindent vagy mi? -
Az normális, hogy a 20 gigából kb 14-et lát szabadnak? Másnál is így van? -
hangot többféleképpen meg lehet oldani
nekem nem fontos a hang -
Reméltem hogy már valaki csinált ilyet, azért kérdeztem! -
Google-n utána kell nézni, múltkor találtam egy oldalt leírással. De asszem, hogy csak bizonyos méretű és típusú vinyókkal működik. Van ott valami fájl vagy program, amivel formázni kell. -
Van egy arcade boxom 20gb-os vinyóval. Ha nagyobbat akarok, akkor csak veszek egy sata-s notebook vinyót, és kicserélem? Van felsőhatár, vagy bármekkorát felismer? Milyen formátumra kell formattálni? -
janihunk #480 végülis az csak ez most érdekelt -
Mittomén. De nem tök mindegy? -
janihunk #478 most halottam hogy az xbox 360 ban alapból dx 10 es verzió van.. ez tényleg igaz? -
De akkor hogy kötöd rá külön a hangot? Odafér még rendesen a sima kábel, amint a hang megy?