Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metál az ész!
Mindenesetre köszi! 😉
Az a baj a 2 kis SP hõsömet most semmiképpen nem tudom elkezdeni, mert nincs szikém és amint elnéztem eléggé pici részeket kell vagdalni.
Szikét hol vagyek? Tescoban lehet kapni vajon? 😄
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Metál az ész!
Metál az ész!
Még régebben egy akusztikus gitár testét összedobtam, szal igazából az volt az elsõ munkám.

Ezt skubizzátok meg...ez valami besz..ás!!!
WoW fanok figyelem!!! 😊
http://3.bp.blogspot.com/_7mLNmF7144g/SNOxRtODOfI/AAAAAAAAAik/Pgkyswp_CK4/s320/az_papercraft_illdanfull.jpg
Ezt valaki nem tudja honnan lehetne letölteni? Esetleg nincs meg valakinek? Igaz én még csak most kezdek el papírmakettezni, de gondolok a késõbbi idõkre és azért valjuk be nagyon állatul mutatna egy ekkora darab a szobába. 😛
Grat a munkáidhoz, klasszak! Frostmourne-hoz lenne pár kérdésem. Mennyi munkaóra volt kb? Tetejét hogy sikerült megcsinálnod? Raktál bele rudat, vagy valamit megerõsítésnek? Én is megcsináltam, hátrébb találhatsz róla egy miniatûr képet is akár... Nekem kb 25 munkaóra volt, a teteje(ahol a markolat csatlakozik a keresztvashoz), nagyon ronda lett, mintha kevés lett volna a felület... és enyémben van egy farúd, így pózolni is lehet vele.. Egyébként, én épp ma találtam meg a Lich King sisakot, szintén jó nagyban, az a következõ tervem 😄
Metál az ész!
Jah, hát a Little Sister eléggé ramaty, kis kocka fejû. De a Big Daddy nagyon jól sikerült, és meglepõ, de szerintem elég könnyû.
A Frostmourne nem feltétlenül WoW-os, én például sosem wowoztam, a Warcraft 3-ból ismerem, és szeretem. No, a frostmourne viszont már keményebb dió, a szarvak, a Hand-guard, és a markolat összeillesztésénél majdnem rátapostam az addigi munkára, nagyon nehéz volt összeilleszteni. De megérte 😄
Bioshock figura nekem is tervben van... tetszik, sajna a kislány az eredeti sablonon is elég lowpoly :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Képtárolásra pedig ajánlom az aláírásomban lévõ oldalt. Erõsen béta még, de használd egészséggel 😊
1. Van valami tippetek, hogy lehetne elkerülni, hogy ragasztó foltok kerüljenek a makettre? Technokol-t használok, ami ha gondol egyet, nagyon tud folyni. Az is jó, ha mond valaki valami jobb minõségû, és kevésbé csöpögõs ragasztót.
2. Hogy tudok ide feltölteni úgy képet, hogy nem linkelem, hanem megjeleníti a szövegemben? Azt írja, max feltöltés 20 Kb, ami fika, még legrosszabb minõségû .gif fyle is nagyobb nála.
Köszi elõre is a segítséget, és szép napot minden papercraftosnak
Lessétek meg legújabb büszkeségemet, egy Aston Martin DBR9-est.
http://www.flickr.com/photos/40810467@N05/3756795129/sizes/m/
Crabby
U.I.: és papercraftolásnál se jó, elfújja a lapokat <#idiota>#idiota>
Crabby
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Crabby
Atyaég... ebben a melegben az ollót sem bírnám megfogni.
Crabby
off: egyébként szép száma van az elõzõnek xd
Crabby
Crabby
Szerk.: bár úgy látom, csak sok darabos kiszerelés van, az meg drága :C

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Hol lehet átlátszó papírt venni? vagy valami olyasmi, EHEZ kéne :S (a parts legutolsó {és utolsó elõtti} oldalánál van)
Crabby
Crabby