Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teitr
Pedig valahol tuti láttam a tervrajzát, ha gondolod majd megkeresem. Tescoszikét nem ajánlok, meg fog látszani az elkészült darabon is... 😄 Helyette, javaslok egy oldalt, ahol most lehet akciós kezdõ, és haladó Olfa szettet venni(körvágó, vágólap, szike) 5000, és 10000 értékben. link

Metál az ész!

Ezt az oldalt már ismerem és sajnos ezen sincs rajt a nagy makett darabjai. 😞
Mindenesetre köszi! 😉
Az a baj a 2 kis SP hõsömet most semmiképpen nem tudom elkezdeni, mert nincs szikém és amint elnéztem eléggé pici részeket kell vagdalni.
Szikét hol vagyek? Tescoban lehet kapni vajon? 😄

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Teitr
Csak a linket hagytam ki.wowpapercraft

Metál az ész!

Teitr
Üdv a szakmában! Illidan, ha jólemlékszem, fentvan unofficial wow papercraft oldalán is, ahonnan a Frostmourne, meg a Licsking sisak is. Ott fasza wowos/warcraftos dolgok vannak, aki szereti ezeket, érdemes megnézni. Illidan egyébként 250 oldal körül mozog, szárnyak nélkül. Én inkább az életet választottam.. 😄 SP Heroes-ról nem tudok semmit mondani, mert sosem csináltam még...

Metál az ész!

Amúgy szerintetek kezdésnek egy ilyen milyen lenne? Ebben a kettõ projectben gondolkozok mert nagyon tetszik, irtó poénos!
Még régebben egy akusztikus gitár testét összedobtam, szal igazából az volt az elsõ munkám.

Sziasztok!

Ezt skubizzátok meg...ez valami besz..ás!!!
WoW fanok figyelem!!! 😊

http://3.bp.blogspot.com/_7mLNmF7144g/SNOxRtODOfI/AAAAAAAAAik/Pgkyswp_CK4/s320/az_papercraft_illdanfull.jpg

Ezt valaki nem tudja honnan lehetne letölteni? Esetleg nincs meg valakinek? Igaz én még csak most kezdek el papírmakettezni, de gondolok a késõbbi idõkre és azért valjuk be nagyon állatul mutatna egy ekkora darab a szobába. 😛

Teitr
Hejhó!

Grat a munkáidhoz, klasszak! Frostmourne-hoz lenne pár kérdésem. Mennyi munkaóra volt kb? Tetejét hogy sikerült megcsinálnod? Raktál bele rudat, vagy valamit megerõsítésnek? Én is megcsináltam, hátrébb találhatsz róla egy miniatûr képet is akár... Nekem kb 25 munkaóra volt, a teteje(ahol a markolat csatlakozik a keresztvashoz), nagyon ronda lett, mintha kevés lett volna a felület... és enyémben van egy farúd, így pózolni is lehet vele.. Egyébként, én épp ma találtam meg a Lich King sisakot, szintén jó nagyban, az a következõ tervem 😄

Metál az ész!

Jorus Cbaoth
Köszi szépen 😄
Jah, hát a Little Sister eléggé ramaty, kis kocka fejû. De a Big Daddy nagyon jól sikerült, és meglepõ, de szerintem elég könnyû.
A Frostmourne nem feltétlenül WoW-os, én például sosem wowoztam, a Warcraft 3-ból ismerem, és szeretem. No, a frostmourne viszont már keményebb dió, a szarvak, a Hand-guard, és a markolat összeillesztésénél majdnem rátapostam az addigi munkára, nagyon nehéz volt összeilleszteni. De megérte 😄

Tinman
Nem gondoltam volna, hogy WoW-os cuccra ilyet mondok egyszer, de ez nagyon ász! Gratz!

Bioshock figura nekem is tervben van... tetszik, sajna a kislány az eredeti sablonon is elég lowpoly :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jorus Cbaoth
Ja, ok. Köszi a segítséget

koryne
Asszem az enyém a Brico-ból van, de Praktiker, Obi, vagy bármi ilyesmivel foglalkozó kis- és nagybolt is szokott tartani.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Jorus Cbaoth
Értem. És még annyit, hogy hol lehet kapni ilyen ragasztót? Ára nem probléma, megér nekem kicsit drágábbat, ha szebb lesz tõle Wolverine.

koryne
Nagyon keveset nyomok ki (kb borsónyit), így rögtön el is használom. Ha meg meg is szárad ekkora mennyiség, az sem nagy probléma 😊

Jorus Cbaoth
Yee, sikerült, köszi szépen. 😄
Még töltök fel egy párat, remélem, senkit nem zavarnak.

Jorus Cbaoth
No, kipróbálom a tendero-s tippedet.

Jorus Cbaoth
Köszi a tippeket. És a kinyomott ragasztó nem szárad meg nagyon gyorsan? Vagy olyan picit nyomsz ki, hogy azt gyorsan fel is tudod használni? Mindenesetre a most elkezdett Wolverine-nél majd kipróbálom.

koryne
Én most Palma faragasztót használok, olyan módszerrel, hogy kicsit kinyomok egy papírra, majd onnan fogvájóval viszek fel egyszerre csak kis mennyiséget a ragasztandó felületre. Így elég tiszta lesz a ragasztás, mellesleg a faragasztó nem büdös és nagyon jól tart.
Képtárolásra pedig ajánlom az aláírásomban lévõ oldalt. Erõsen béta még, de használd egészséggel 😊

Jorus Cbaoth
Hello! 2 kérdésem lenne:
1. Van valami tippetek, hogy lehetne elkerülni, hogy ragasztó foltok kerüljenek a makettre? Technokol-t használok, ami ha gondol egyet, nagyon tud folyni. Az is jó, ha mond valaki valami jobb minõségû, és kevésbé csöpögõs ragasztót.
2. Hogy tudok ide feltölteni úgy képet, hogy nem linkelem, hanem megjeleníti a szövegemben? Azt írja, max feltöltés 20 Kb, ami fika, még legrosszabb minõségû .gif fyle is nagyobb nála.
Köszi elõre is a segítséget, és szép napot minden papercraftosnak

szivacs85
Én az írásvetítõ fóliát szoktam ajánlani ablaknak. Kellõképp kemény és hajlékony. Papír írószer bolt.

Nandris94
:o szép, grat 😛

Crabby

Jorus Cbaoth
Sziasztok!
Lessétek meg legújabb büszkeségemet, egy Aston Martin DBR9-est.
http://www.flickr.com/photos/40810467@N05/3756795129/sizes/m/

Nandris94
egész pontosan ilyen van nekünk

Crabby

Nandris94
hát ebayon talán, nekünk onnan van 😛 jókis német minõség (nem pont ilyen, sokkal nagyobb) úgy lehûti a szobát h már most fázok, ki is kell néha kacsolni :/ enrgiaigénye meg nem túl nagy kivéve ha 3as fokozaton megy egész nap (az am nemjó mer rohadt hangos)

U.I.: és papercraftolásnál se jó, elfújja a lapokat <#idiota>

Crabby

koryne
Régen vonalzóztam, de mostanában szabad kézzel vágom azokat is.

Tinman
Hosszú egyenes vonalak vágását el sem tudom képzelni olló nélkül... gondolom szikével és vonalzóval oldod meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hol lehet ilyet kapni idehaza neten?

Tinman
<#eljen>

Nandris94
na szia kis szerkesztésgomb 😛

Crabby

Nandris94
valamiért imádom az ilyen dolgokat 😛

Crabby

koryne
Kész szerencse, hogy nem használok ollót 😄 Így melegben is mehet a craftolás 😊

Tinman
Van szerkesztés gomb, ha nevetséges összeggel támogatod az SG-t.

Tinman
Nem semmi darab ^^
Atyaég... ebben a melegben az ollót sem bírnám megfogni.

Nandris94
áhá! találtam itthon fóliát jeje, a baj csak az, hogy túl kicsi a nyomtatóhoz :/ mind1, akkor nemlesz szép szinátmenetes ablaka D:

Crabby

Nandris94
kéne szerkesztés gomb :/ mind1 akk megnézem mik vannak itthon abból a tasakcuccosból...

off: egyébként szép száma van az elõzõnek xd

Crabby

Nandris94
Juj, most nézem, ez tényleg túl drága D: ennyi lém már nekem sincs :C

Crabby

koryne
Van olyan, ami tintasugarassal nyomtatható, fel is van sorolva. Sztem kérdezd meg, hogy milyen vastag.

Nandris94
nem probléma, de annál nagyobb az, hogy a HP Deskjet D1560 bírja ezt? mert a nagyonvastag papírt nembírja, azt tom, és tintasugaras D:

Crabby

koryne
Vagy nyomtatható fólia.
Szerk.: bár úgy látom, csak sok darabos kiszerelés van, az meg drága :C

Szerintem a legjobb fólia a szélvédõhöz az ami pl az ilyen díszdobozokon van hogy bele lehessen látni,elég kemény hogy legyen tartása de azért a szélvédõ ívét meg lehet formázni vele.

Nandris94
neem ez nemjó, túl hajlékony Xd

Crabby

ilyen baszod, nem láttál még ilyet? xD

Nandris94
irattartó tasak? <#wilting>
esetleg kép? 😛

Crabby

LSL
Vagy veszel ilyen irattartó tasakot, és abból vágsz méretre

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Köszi szépen ezt kerestem.

Fantos
ömmm...fólia?

Nandris94
Ez most egy fontos (számomra, de lehet h nagyon hülye D😊 kérdés lesz:

Hol lehet átlátszó papírt venni? vagy valami olyasmi, EHEZ kéne :S (a parts legutolsó {és utolsó elõtti} oldalánál van)

Crabby

Itt van http://letitbit.net/download/ed4654139915/RW-003---Liaz-18.33-PB-HR---Poivis-BSS-PV-24.18.rar.html

koryne
Azért mondom nehéznek, mert tele van kerek elemekkel és nagyon oda kell figyelni rájuk. Volt olyan elem is, ami nagyobb, mint ami odaillene a helyére, tehát faragni kellett rajta -.- A leírásban is össze van kavarva néhány dolog.

Nandris94
hát ha ez volt a legdurvább akkor asszem nemkell, csakmert fentvolt a listámon h megcsinálom 😛 de ezek szerint számomra lehetetlen D:

Crabby

koryne
Köszönöm 😊

Ezt pedig ebben a pillanatban fejeztem be. Talán eddigi legdurvább craftom volt, már csak a japán nyelvû, néhány helyen hibás / pontatlan leírás miatt is 😛