Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, kicsit rumli van az asztalomon 😊
/ mellesleg végre itt a nyári szünet! /
Xbox Live gamertag: kilencnad
De ez a szerencsétlenkedés, hogy egy rossz patrontól már szkennelni sem lehet...
A HP tud úgy feketét nyomtatni, hogy nincs benne színes? Mert ha igen, legközelebb azt veszek. Régi kis szar epsonom tudott, de annak meg a minõsége, a sebessége és a fogyasztása volt botrány.
Ja, a másik szép dolog: ha az egyik színes patront nem tudja beolvasni, akkor az a nyomtató szerint elég ok arra, hogy onnantól feketével se nyomtasson, sõt, a szkenner se mûködjön. Ez minden gyártónál így van? Ha nem, tudtok olyat ajánlani, amivel nem szívok ekkorát önhibámon kívül? :C
Sry, hogy ezt ide írtam,de itt talán vannak hozzáértõ emberkék 😊
Btw "elromlott" a nyomtatóm... Azaz a cián tinta chipje rossz szerintem, mert amióta azt kicseréltem, azóta nem igazán akarja felismerni -.- A Canonnál azt mondták, hogy vigyem vissza a kereskedõhöz, dehát 1 éve vettem (eddig bírta az, amit hozzá adtak), nemtom, mit fognak hozzá szólni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alig várom már, nagyon hiányzik :C És Ti is itt fájdítjátok a szívemet a jobbnál jobb modellekkel, szégyelhetnétek magatokat -.-
http://www.worldworksgames.com/store/ Itt vannak jobb minõségü képek.
Amúgy a hajónál a kötélzet egyszerü volt fóliára van nyomtatva. Ennyi.😊
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Nagyobb pontossággal, és filctollas rásegítéssel azért jól eredményt lehet elérni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elsõ komolyabb papírmakettem,még nem túl jó a technikám de azért elég jól sikerült.Kisebb dolgok még hiányoznak de 95%-a kész.
A legprofibb munkákat tettem bele ;-)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem sámli! <#eljen>#eljen>
Inspirációnak sem rossz / fránya vizsgaidõszak :C /
Majdnem minden nap csináltam átlagban napi 8 órát.
Nem volt egyszerû de csak kész lett
Iszonyú jól néz ki, le a kalappal! Respect!<#eljen>#eljen>
Hány óra munkád van benne?
40 tuti :-/
http://www.geocities.jp/ikenohata2005/papermodel2-e.html
http://www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/Gallery/enterpriseA/enterprise.html
pattern - ott vannak az oldalak amit kikell nyomtatni
how to make - gondolom nem kell magyarázni
Apropo. Ha valakinek vannak Star Trek-es makettjei, elsõsorban komp, szánjon meg....
http://www.freetvmaci.info/
1. Buddha szobor (Tomb Raider-bõl)
2. Egy kínai leányzó, ülõ helyzetben
Már kivágtam õket, de a hajtogatás, szaggatott vonalak "gyengítése", ragasztás még hátra van, mind a kettõnél. Most talán lesz idõm, mert lebetegedtem :-/
A színek iszonyú gagyik lettek.
Most Canon IP4600-am van, ez igazi fotónyomtató. Ezzel meg a normális papírral, már perfekt kell legyen az eredmény.