Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
pöpec

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

jól néz ki, grat
koryne
Drága, egyetlen férjuramnak szeretettel 😊

Bocs, kicsit rumli van az asztalomon 😊
/ mellesleg végre itt a nyári szünet! /

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok.
Valakinek nincs meg ez a modellje?
liaz 18.33

koryne
Jóh, addig a canonnal sem volt semmi gond, amíg nem találkozott egy gyári hibás patronnal 😊 És most is gyönyörûen mûködik, alig eszik tintát, szép képeket nyomtat, stb.
De ez a szerencsétlenkedés, hogy egy rossz patrontól már szkennelni sem lehet...
A HP tud úgy feketét nyomtatni, hogy nincs benne színes? Mert ha igen, legközelebb azt veszek. Régi kis szar epsonom tudott, de annak meg a minõsége, a sebessége és a fogyasztása volt botrány.

wesker24
Nekem HP PSC 1350 nyomtatóm van és eddig semmi gond nem volt vele és már több mint 1 éve megvan ! Habár a szines patron nagyon drága bele !
koryne
Nah, félig megoldódott a nyomtatóügy. Tényleg a chip volt a hibás, vettem másik patront, azzal hibátlanul megy. Ami bosszant, hogy az a nyomorult tinta 3400 Ft színenként. A rossz meg még feléig volt és addig is úgy nyomtattam vele, hogy hol mûködött, hol nem, mielõtt végleg besz@rt volna. A kereskedõ persze mossa kezeit, már egy éve vettem. Bocs, de nem volt rajta szavidõ, nem tudtam, hogy bontatlan állapotban nem áll el 1 évig (egyébként elvileg de)... Szerintetek érdemes a Canonnal boxolnom, hogy legalább vizsgálják be a hibás patront?
Ja, a másik szép dolog: ha az egyik színes patront nem tudja beolvasni, akkor az a nyomtató szerint elég ok arra, hogy onnantól feketével se nyomtasson, sõt, a szkenner se mûködjön. Ez minden gyártónál így van? Ha nem, tudtok olyat ajánlani, amivel nem szívok ekkorát önhibámon kívül? :C
Sry, hogy ezt ide írtam,de itt talán vannak hozzáértõ emberkék 😊

Végre megjött a jó pengém és a vágólapom,ezzel már lehet minõségibb munkát végezni.Ki is szemeltem a daru mellé egy ugyanolyan tatra betonkeverõt.

Willenbrock
Én azon gondolkodtam hogy valós méretben csinálom meg a T-800-at hullám és egyéb kartonokból,aztán a végén fémszínûre lehetne lefújni.A szemét meg lehetne világítósra csinálni,szép dsz lenne a szoba sarkába😊

koryne
Majd meglátjátok 😊
Btw "elromlott" a nyomtatóm... Azaz a cián tinta chipje rossz szerintem, mert amióta azt kicseréltem, azóta nem igazán akarja felismerni -.- A Canonnál azt mondták, hogy vigyem vissza a kereskedõhöz, dehát 1 éve vettem (eddig bírta az, amit hozzá adtak), nemtom, mit fognak hozzá szólni.

Tinman
Mit fogsz összevarázsolni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
Holnap lesz az utolsó vizsgám, végre lesz idõm nekem is papírthegeszteni! \o/
Alig várom már, nagyon hiányzik :C És Ti is itt fájdítjátok a szívemet a jobbnál jobb modellekkel, szégyelhetnétek magatokat -.-

bladex
Köszönöm a rendrakást. Amúgy a modellek nagy részét innen vettem meg.
http://www.worldworksgames.com/store/ Itt vannak jobb minõségü képek.
Amúgy a hajónál a kötélzet egyszerü volt fóliára van nyomtatva. Ennyi.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Sziasztok! Esetleg van valakinek Silkroad-os makettje? Mert sajnos a google nem igazán segítõkész😞 Köszi
szivacs85
Vagy átfested. Sokan csinálják a profik közül. Sokról nehéz megmondani h papír-e vagy mûanyag.

Tinman
Nem igazán... mivel, ahogy vágod, nem mindig tudsz század mm pontosan vágni, emiatt fordul elõ, hogy az összeragasztásnál egyik részen egy kicsit jobban kijön egy él, a másikon meg kevésbé, középen meg tökéletesen illeszkedik.
Nagyobb pontossággal, és filctollas rásegítéssel azért jól eredményt lehet elérni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszi szépen.Elsõ igazán komolyabb munka volt,most vettem olyan vágólapot meg jó szikét,remélem a következõ már a jó felszereléssel szebb lesz.Annyi segítséget kérdeznék hogy lehet úgy illeszteni az éleket hogy ne látszódjanak?

Tinman
Szép munka és tényleg... kívánja a filcet :-)

szivacs85
Nekem is tetszik. Annyit javasolnék még, hogy a fehér éleket hasonló színû filccel fest át és akkor nem látszik.

Aquir
jólett 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok
Elsõ komolyabb papírmakettem,még nem túl jó a technikám de azért elég jól sikerült.Kisebb dolgok még hiányoznak de 95%-a kész.

Tinman
Nem egy nagy durranás, de mondom legyen már egy kicsit SG fórumozós szájízû :-)

A legprofibb munkákat tettem bele ;-)

Tinman
Még csak kivágtam, a hajlításokat megcsináltam, de a ragasztás /pont a jó része :-) / még hátra van.

koryne
Dejó a banner! 😊
/ örül, mert tõle 2 is kint van ^^/

szivacs85
Nagyon profin megcsináltad!
Tinman: hogy állsz a buddhával? <#vigyor2> Nehéz?

Tinman
53 lap? Aztarohadt!<#wow2>

Na megszámoltam, ha egyet sem hagytam ki akkor 759 darabból áll. 😄
90cm magas, de hogy hány darabból áll arról fogalmam sincs de megszámolom mert egyzser már megakartam. 53 A/4 -es lapon voltak az alkatrészek.
szivacs85
Jó magas! Kb. hány darabból áll?

Aquir
de, csak biztos az elõzõ 77-et a felénél szétkaszabolta csak most visszatartotta magát 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

komoly lett, biztos nem vagy egy ideges ember... 😊
koryne
<#wow1>
Nem sámli! <#eljen>
Inspirációnak sem rossz / fránya vizsgaidõszak :C /

Itt vannak képek:

kép 1
kép 2

Vannak képek arról is ahogy készült, ha kell rakok fel arról is
Tinman
Fotókat is tegyél be róla légyszi, bannerba se ártana valami ösztönzõ ;-)

Aquir
<#vigyor2><#eljen>

1,5 hónap alatt készült el.
Majdnem minden nap csináltam átlagban napi 8 órát.
Nem volt egyszerû de csak kész lett
szivacs85
Elismerésem!! Nem semmi makett! Gratula!<#taps>

Tinman
Phu... elképesztõ!
Iszonyú jól néz ki, le a kalappal! Respect!<#eljen>

Hány óra munkád van benne?
40 tuti :-/

Fantos
ha nem írod le, meg nem mondom hogy papír awesome job

Aquir
nagyon részletes, grat

Kész lettem a papír terminátorral, itt egy videó róla

paper terminator
szivacs85
Küldjön email-t képpel vagy linkkel, ahonnan megvásárolható.

szivacs85
Ha van valakinek esetleg kedvenc makettje, ami nincs meg és nagyon szeretné megcsinálni, szóljon nekem, hátha megvan.

és ezen az oldalon pedig találsz 8-at
http://www.geocities.jp/ikenohata2005/papermodel2-e.html

itt találsz egy elégjót
http://www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/Gallery/enterpriseA/enterprise.html
pattern - ott vannak az oldalak amit kikell nyomtatni
how to make - gondolom nem kell magyarázni

szivacs85
Az komoly az a buddha szobor! Én is kinéztem már magamnak de sajnos új nyomtatót kell vennem, mert ezen(Canon S330) besz**t a fej és többe kerül mint egy új nyomtató.

Dante73
HP-m van, és semmi gondom az utántöltéssel. Igaz, nem ismeri fel, hogy teli van, és csak 2-3-4 alkalommal tölthetõ a patron, aztán tönkremegy, de egy utántöltõ (azt hiszem, mert rég kellett) 1500, a patron 3500, és ezért minimum 3 max 6 patront kapok. Elég jó ár, a minõségében pedig észrevehetõ romlás nincs.
Apropo. Ha valakinek vannak Star Trek-es makettjei, elsõsorban komp, szánjon meg....

http://www.freetvmaci.info/

Igen ezt én is tapasztaltam, de az eredeti marha drága és hamar fogy. Úgyhogy szerintem én átállok a gyári makettekre.
Tinman
Most egyszerre 2-ön:

1. Buddha szobor (Tomb Raider-bõl)
2. Egy kínai leányzó, ülõ helyzetben

Már kivágtam õket, de a hajtogatás, szaggatott vonalak "gyengítése", ragasztás még hátra van, mind a kettõnél. Most talán lesz idõm, mert lebetegedtem :-/

Tinman
Canon IP1800-al próbálkoztam utángyártottal, de sajna nekem se jött be.
A színek iszonyú gagyik lettek.

Most Canon IP4600-am van, ez igazi fotónyomtató. Ezzel meg a normális papírral, már perfekt kell legyen az eredmény.