1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
szasz85 #1195 Köszi, úgy szeptember közepe óta csinálom.
A test közepén az az alsó henger akkora mint egy 5 forintos, úgyhogy a végleges lesz vagy 80 centi magas. -
#1194 Nem mondod, hogy a tiéd?! Atyaég! Nagyon ász -
szasz85 #1193 Optimus Prime
A fej
és a jelenlegi állapot
-
#1192 köszi -
#1191 Igen itt vannak:
Trabant 1
Trabant 2
Trabant 3
Trabant 4 (ezt csináltam én is meg) -
#1190 linket tudsz adni? -
#1189 Sziasztok elkészült a legújabb model vannak rajta aprobb hibák (kerék-Motorháztető)
-
#1188 Sziasztok! Látom újraindult a fórum, ez jó! Jöjjenek csak a munkák, kérések, ötletek! Sajnos időhiány miatt én is egyre ritkábban járok fel, de azért olvasgatom a fórumot! Grat mindenkinek! Szépek a munkák, csak így tovább! Én most nemrég csináltam egy canon-os fényképtartót barátnőmnek, színházas kivitelben, meg egy macskát, szintén neki, macskáról majd teszek fel képet. Jó munkát! -
#1187 Köszönöm! -
BZS #1186 Parancsolj!
http://cp.c-ij.com/en/contents/3202/arrangement05/index.html -
#1185 El kérhetem ennek a rózsának a linkjét?? -
#1184 Azta de királyak
Várom a folytatást -
#1183 Nincs mit kíváncsian várom a képet -
BZS #1182 Hát a .pdo fájlokat a Pepakura Viewer progival tudod megnyitni, de van a csomagban .pdf formátum is úgyhogy igazából felesleges a program, mondjuk nagy segítség lehet, mert mutatja mi hogy illeszkedik, szal nem rossz.
ok sikert hozzá, csak ügyesen! -
#1181 Nagyon köszi. Valami program esetleg amivel meg tudom nyitni? Elég egy név. Én is szeretnék csinálni egyet az asszonyomnak.
#1180 - grat, nagyon jóak.. idő lehet mire megcsinálod ezeket.. -
BZS #1180 Ahogy megígértem, bemutatnám a kis hadseregemet.
Daredevil,Bumblebee,Superman,Captain America,Joker,Batman,Spider-man,Hulk és Flash.
!!!Folytatása következik!!!
Íme:
-
BZS #1179 Hát, hogy a fenébe ne?!
Tessék:
http://www.papercraftmuseum.com/heart/ -
#1178 Ehhez tudsz nekem linket adni? vagy.. képet, hasonlót?
Előre is köszönöm. -
#1177 jaj dekira soksok, köszi, majd teszek ki képet énis :P -
#1176 Igen tessék -
#1175 linket tudsz adni hozzá? :P jól néz ki nekem is kell -
#1174 Vannak rajta hibák de azért örülök hogy van:) -
#1173 Kész lett a F1-es bukosisak (David Coulthard 2003-as sisakja)
-
#1172 rofl nekem is kell -
#1171 :D -
#1170 De jó lett -
#1169 na ez is laza :D
hapsi megcsinált a saját fejét papírból...
-
#1168 wow grat -
BZS #1167 Ismét egy meglepivel kedveskedtem asszonykámnak.
Ilyen lett:
-
shark11 #1166 hát ez nagyon attól függ, hogy milyen festékpatront használsz -
fulcrum85 #1165 Most találtam egy brazil oldalt. Rengeteg modell van fenn.
http://3dpapermodelbrasil.blogspot.com/2008_12_21_archive.html
Szerintetek meddig őrzik meg a színüket a papírmakettek? (Persze nem arra gondolok, ha direkt napfénynek vannak kitéve, mert akkor ugye hamar megfakulnak) -
fulcrum85 #1164 Köszi a segítséget. -
#1163 Office Depot-okban pl. mindig szokott lenni nehezebb papír is. De ha igazán jó minőségű nyomatot szeretnél, akkor matt, nagy felbontású fotópapír a legjobb. -
semetka #1162 Én 250 grammosból csináltam, de nem néztek bután egyből adták a papírt. -
fulcrum85 #1161 Sziasztok!
Ti honnan szerzitek be a nyomtatópapírt (természetesen nem a sima 80g-osra gondolok)? Eddig bármelyik kisebb papírboltban mondtam, hogy 120g-os papír kéne, csak néztek rám bután. Ugyen ez a helyzet a hipermarketekkel. -
BZS #1160 THX! -
#1159 Jó lett a 2 Spongya bob és Patrik:D Grat:D -
BZS #1158 A második kép újra:
-
BZS #1157 Mutatok megint egy-két egyszerűbb makettot. Én is elkészítettem a már Zsolti bácsitól bemutatott Spongyabobot+Patrickot, valamint shark11 linkjében bemutatott Spongyabobot. Ezért köszönet neki!
Sajnos ez utóbbi Spongebob tervezési hibás, mert a nadrágnál ha jól illesztené az ember, akkor elvan csúszva a nyakkendő. Hülyén néz, ki így maradt alsóban. Így még aranyosabb.
Íme:
A többi SP_Heroes-t, majd csak egyben, addig még készítek egy - kettőt, a már meglévő 5höz. -
#1156 Múltkor énis nézegetem de még nem mertem neki álni de majd egyszer meg probálom nekem most egy F1-es bukosisak van soron:D