1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
Elfix #1235 Sziasztok
Nem rég találtam rátok, de kb 1 éve Craftolok Igaz nem olyan szuper cuccokkal csinálom meg csak 80-as papírból dolgozok de nagyon tetszik ez az egész.
Csináltam párat már én is.
Íme:
Az első próbáim:
Utánna jött pár komolyabb is:
Himeij: Ez egy picit félresikerült, de az első komolyabb darabom.
Dózer: Mostani kép és igazítanom kellet rajta. Uncsiöcsim játszott vele
Ezzel pedig tegnap lettem készen:
Sajna csak fekete fehérek. Anmikor nyomtattam csak így tudtam, igaz nem az én papírom és festékem fogyott Nagyon sokat kinyomtattam de csak mostanában van rá időm hogy megcsináljam őket. Ha valami hibát találnátok nyugodtan szoljatok rám. Elég jól is veszem a poénokat
Üdv Elfix.
Ui: ha minden jól megy ma nem kapok idegbajt a skorpiótól és haladni fogok vele, és jut eszembe köszi az ajndék dobozt, bár nem tom kitöl csentem de párocskámnak is tetszett -
#1234 Piszkosul szép munka!
Riszpekt! -
#1233 oh my... gyönyörű
a képek is gyönyörűek :o nemis tudom mit mondjak még... kifejezhetetlen -
#1232 tök jó lett:) -
BlooD2oo1 #1231 Na megegyszer:
-
BlooD2oo1 #1230 Hali!
Egy kis kedvcsinalo:
Rament a teliszunet, de nagyon jo moka volt es most tok jo nezegetni. -
mardal #1229 Sziasztok
Ehhez valaki nem tud összerakási útmutatót,nagyon meg szeretném építeni de csak a kivágandó pdf-ek vannak benne.
liebherr daru -
#1228 Kat-e-kit -
#1227 Kit-e-kat -
#1226 linket tudsz adni? :P csak mert most jön a karácsony és nincs 5letem :( -
#1225 Sajnos a sok meló miatt, most csak egy "gyors" (kb. 4-5 óra) chirstmas presentre futotta, de igyekeztem nagyon szépen csinálni. Egyik ajándéknak jó lesz :-) A szereplőket értelemszerűen kivágtam ;-)
Ez ilyen ajándékdobozka, ami szétcsúsztatható, ha kihúzod teljesen akkor előbukkan a tetszőlegesen váltogatható kép. Nagyon kis aranyos cucc, kihúzáskor nem engedi szétesni a szerkezetet mert alul van két kis fülecske ami megfogja.
-
#1224 Itt van.
Nekem is nagyon tetszik, majd alkalomadtán én is legyártom. -
#1223 Jó azért kösz..
Majd utána nézek hátha meg találom.. -
#1222 erről az imageshack-re feltöltött képről nincs információm -
#1221 Ez de király ilyen nekem is kell:D
Tudsz adni linket? -
#1220 csináld meg és rabold kia valvet -
#1219 nemenyém, "csak" szép -
#1218 Szép lett,mostmár mehetsz bankot rabolni:D -
hmm :)
-
geriking #1216 terminátor megvan cirka 200 oldal -
geriking #1215 sziasztok
azt szeretném megkérdezno,hogy a Papírmakett-Papercraft felirat alatti képen a terminátor,és a srákány figurát be tudná valaki linkelni hogy hol található + az összeszerelése?
köszi -
#1214 Általában meg van adva a formátum amiben ki kell nyomtatni.Vagy egy centiméteres skála amihez viszonyítani lehet,de ha nincs egyik sem akkor honnan lehet eldönteni mekkorára nyomtassuk? -
badzso93 #1213 Hát ha jó a sima A/4-es lap is akkor arra nyomtatom ki. Mondjuk a tükröt meg az ilyen dolgokat amihez kell a tartás azt lehet majd műszaki rajzlapra nyomom ki. -
#1212 Vannak 1:200 arányú hajók pl.Bismarck is.Kb 120 cm a hosszuk.Elég nagynak tűnnek az oldalak,az a baj hogy sem centis mérték sem oldal formátum nincs megadva általában hozzájuk,így az ember honnan tudja hogy A3-as vagy 2-es oldalra kéne-e nyomtatni az oldalakat? -
szasz85 #1211 kicsit nagy az az a2 -
#1210 Ti hol szoktátok kinyomtattatni a makettet ha az otthoni nyomtató nem elég hozzá?Én nagy hajót akarok csinálni,azt hiszem A2-es oldalakra férne rá. -
szasz85 #1209 :D
Én is nézegettem, de még nem mertem elkezdeni, ez már erősen nanotechnológia. XD
Egyébként a síma papír tökéletes lesz, már csak a kis részek miatt is. -
badzso93 #1208 Üdv. Én is modelleztem régebben. Most újra rákaptam. Én most ezt a makettet szeretném megcsinálni: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/ultra/index.html]yamaha mt01 . Ehhez milyen papírt ajánlotok. Műszaki rajzlapot vagy szerintetek a sima A/4-es papír is jó? -
#1207 :O király
hajrá :P -
#1206 Ez jó oldal :D -
#1205 uhh, ez nagyon jó :O
ügyes vagy -
#1204 Utoljára még egy linket rakok be,nem tudom ismeritek-e az oldalt,de innen minden letölthető mi szem szájnak ingere-óceánjárókat töltöttem le,valamikor a tél folyamán talán meg is csinálom valamelyiket.Akit érdekel a papírmakettezés az feltétlenül nézze meg az oldalt!(bal oszlopban vannak a kategóriák)
link:Sok letölthető makett -
#1203 Régi amcsi magazinból való:SS United States óceánjáró -
#1202 Szerencsém volt,találtam egy letölthető óriásgőzös makettet(Vaterland 1914-akkora volt mint a Titanic!)
Már csak ki kell nyomtattatnom valahol erős kartonpapírra A3-nál nagyobb méretben.Nem tudja valaki hol lehet ilyen nagy méretben nyomtattatni?
Link:Vaterland 1914 -
#1201 Sziasztok!
Engem a hajók és a repülők érdekelnek,találtam is egy free modellt az Oriana tengerjárót.Milyen papírra érdemes ezt kinyomtatni és milyen ragasztót kell használni?Ismer valaki olyan oldalt ahonnan ilyen nagyobb hajók tölthetőek le?
Link:S.S. Oriana -
#1200 Ezt nevezem nagyon jó -
szasz85 #1199 Köszi mindenkinek!
Régebb óta készül mint a Terminátor, bár ezt nem is egész nap csinálom, mikor hogy érek rá. Azért majd rakom fel a képeket ahogy haladok vele.
A model erről az oldalról van - paper-replika.com, a legjobb papercraftos oldal amit ismerek, rendszeresen fissítik, sőt már a következő modellt is kinéztem, ami egy 1:1-es District 9-es idegen fegyver lesz.
Aki esetleg elkezdi Optimust az szóljon mert van benne pár problémás rész, és akkor azokat részletezem.
Egyenlőre eddig van megtervezve, hamarosan várható a következő rész.
-
BZS #1198 Gratulálok!
Én se tudok egyebet mondani mint hogy k*rva jó lesz!!!
Ha linket tudnál adni azt megköszönném!
Hajrá-hajrá! -
ldavid #1197 gyaaa ez még durvább lesz, mint a terminator -
semetka #1196 szasz85 nagyon zsír lesz optimus.
Olyan kaliberű mint az én terminátorom.
Én 1,5 hónap alatt lettem kész teljesen, de úgy hogy szinte egész nap papercraftoztam.:)