Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Nem rég találtam rátok, de kb 1 éve Craftolok <#vigyor4> Igaz nem olyan szuper cuccokkal csinálom meg csak 80-as papírból dolgozok de nagyon tetszik ez az egész.
Csináltam párat már én is.
Íme:

Az elsõ próbáim:

Utánna jött pár komolyabb is:
Himeij: Ez egy picit félresikerült, de az elsõ komolyabb darabom.

Dózer: Mostani kép és igazítanom kellet rajta. Uncsiöcsim játszott vele <#vigyor2>

Ezzel pedig tegnap lettem készen:

Sajna csak fekete fehérek. Anmikor nyomtattam csak így tudtam, igaz nem az én papírom és festékem fogyott <#eplus2> Nagyon sokat kinyomtattam de csak mostanában van rá idõm hogy megcsináljam õket. Ha valami hibát találnátok nyugodtan szoljatok rám. Elég jól is veszem a poénokat <#buck><#hawaii>

Üdv Elfix.

Ui: ha minden jól megy ma nem kapok idegbajt a skorpiótól és haladni fogok vele, és jut eszembe köszi az ajndék dobozt, bár nem tom kitöl csentem de párocskámnak is tetszett <#gonosz1>
Tinman
Piszkosul szép munka!
Riszpekt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nandris94
oh my... gyönyörû

a képek is gyönyörûek :o nemis tudom mit mondjak még... kifejezhetetlen

Crabby

Aquir
tök jó lett😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Na megegyszer:

Hali!

Egy kis kedvcsinalo:

Rament a teliszunet, de nagyon jo moka volt es most tok jo nezegetni.
Sziasztok
Ehhez valaki nem tud összerakási útmutatót,nagyon meg szeretném építeni de csak a kivágandó pdf-ek vannak benne.
liebherr daru

Nandris94

Crabby

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nandris94
linket tudsz adni? 😛 csak mert most jön a karácsony és nincs 5letem 😞

Crabby

Tinman
Sajnos a sok meló miatt, most csak egy "gyors" (kb. 4-5 óra) chirstmas presentre futotta, de igyekeztem nagyon szépen csinálni. Egyik ajándéknak jó lesz :-) A szereplõket értelemszerûen kivágtam ;-)

Ez ilyen ajándékdobozka, ami szétcsúsztatható, ha kihúzod teljesen akkor elõbukkan a tetszõlegesen váltogatható kép. Nagyon kis aranyos cucc, kihúzáskor nem engedi szétesni a szerkezetet mert alul van két kis fülecske ami megfogja.

koryne
Itt van.
Nekem is nagyon tetszik, majd alkalomadtán én is legyártom.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Zsolti bácsi
Jó azért kösz..
Majd utána nézek hátha meg találom..

Aquir
errõl az imageshack-re feltöltött képrõl nincs információm

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zsolti bácsi
Ez de király ilyen nekem is kell😄
Tudsz adni linket?

Nandris94
csináld meg és rabold kia valvet

Crabby

Aquir
nemenyém, "csak" szép

Willenbrock
Szép lett,mostmár mehetsz bankot rabolni😄

Aquir

hmm 😊

terminátor megvan cirka 200 oldal <#nyes>
sziasztok
azt szeretném megkérdezno,hogy a Papírmakett-Papercraft felirat alatti képen a terminátor,és a srákány figurát be tudná valaki linkelni hogy hol található + az összeszerelése?
köszi
Willenbrock
Általában meg van adva a formátum amiben ki kell nyomtatni.Vagy egy centiméteres skála amihez viszonyítani lehet,de ha nincs egyik sem akkor honnan lehet eldönteni mekkorára nyomtassuk?

Hát ha jó a sima A/4-es lap is akkor arra nyomtatom ki. Mondjuk a tükröt meg az ilyen dolgokat amihez kell a tartás azt lehet majd mûszaki rajzlapra nyomom ki.
Willenbrock
Vannak 1:200 arányú hajók pl.Bismarck is.Kb 120 cm a hosszuk.Elég nagynak tûnnek az oldalak,az a baj hogy sem centis mérték sem oldal formátum nincs megadva általában hozzájuk,így az ember honnan tudja hogy A3-as vagy 2-es oldalra kéne-e nyomtatni az oldalakat?

kicsit nagy az az a2

Willenbrock
Ti hol szoktátok kinyomtattatni a makettet ha az otthoni nyomtató nem elég hozzá?Én nagy hajót akarok csinálni,azt hiszem A2-es oldalakra férne rá.

😄
Én is nézegettem, de még nem mertem elkezdeni, ez már erõsen nanotechnológia. XD

Egyébként a síma papír tökéletes lesz, már csak a kis részek miatt is.

Üdv. Én is modelleztem régebben. Most újra rákaptam. Én most ezt a makettet szeretném megcsinálni: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/ultra/index.html]yamaha mt01 . Ehhez milyen papírt ajánlotok. Mûszaki rajzlapot vagy szerintetek a sima A/4-es papír is jó?
Nandris94
😮 király <#eljen><#eljen>

hajrá 😛

Crabby

Zsolti bácsi
Ez jó oldal 😄

gabber_saviola
uhh, ez nagyon jó 😮

ügyes vagy

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Willenbrock
Utoljára még egy linket rakok be,nem tudom ismeritek-e az oldalt,de innen minden letölthetõ mi szem szájnak ingere-óceánjárókat töltöttem le,valamikor a tél folyamán talán meg is csinálom valamelyiket.Akit érdekel a papírmakettezés az feltétlenül nézze meg az oldalt!(bal oszlopban vannak a kategóriák)
link:Sok letölthetõ makett

Willenbrock
Régi amcsi magazinból való:SS United States óceánjáró

Willenbrock
Szerencsém volt,találtam egy letölthetõ óriásgõzös makettet(Vaterland 1914-akkora volt mint a Titanic!)
Már csak ki kell nyomtattatnom valahol erõs kartonpapírra A3-nál nagyobb méretben.Nem tudja valaki hol lehet ilyen nagy méretben nyomtattatni?
Link:Vaterland 1914

Willenbrock
Sziasztok!

Engem a hajók és a repülõk érdekelnek,találtam is egy free modellt az Oriana tengerjárót.Milyen papírra érdemes ezt kinyomtatni és milyen ragasztót kell használni?Ismer valaki olyan oldalt ahonnan ilyen nagyobb hajók tölthetõek le?

Link:S.S. Oriana

Zsolti bácsi
Ezt nevezem nagyon jó<#wow1><#wow1><#taps><#taps>

Köszi mindenkinek!

Régebb óta készül mint a Terminátor, bár ezt nem is egész nap csinálom, mikor hogy érek rá. Azért majd rakom fel a képeket ahogy haladok vele.

A model errõl az oldalról van - paper-replika.com, a legjobb papercraftos oldal amit ismerek, rendszeresen fissítik, sõt már a következõ modellt is kinéztem, ami egy 1:1-es District 9-es idegen fegyver lesz.

Aki esetleg elkezdi Optimust az szóljon mert van benne pár problémás rész, és akkor azokat részletezem.

Egyenlõre eddig van megtervezve, hamarosan várható a következõ rész.

Gratulálok!
Én se tudok egyebet mondani mint hogy k*rva jó lesz!!! <#eljen>
Ha linket tudnál adni azt megköszönném!
Hajrá-hajrá! <#integet2>

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

gyaaa <#wow2> ez még durvább lesz, mint a terminator
szasz85 nagyon zsír lesz optimus.
Olyan kaliberû mint az én terminátorom.
Én 1,5 hónap alatt lettem kész teljesen, de úgy hogy szinte egész nap papercraftoztam.😊
Köszi, úgy szeptember közepe óta csinálom.
A test közepén az az alsó henger akkora mint egy 5 forintos, úgyhogy a végleges lesz vagy 80 centi magas.

Tinman
Nem mondod, hogy a tiéd?! Atyaég! Nagyon ász<#wow2>

Optimus Prime

A fej

és a jelenlegi állapot

gabber_saviola
köszi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti bácsi
gabber_saviola
<#eljen> linket tudsz adni?

Zsolti bácsi
Sziasztok elkészült a legújabb model vannak rajta aprobb hibák (kerék-Motorháztetõ)

Teitr
Sziasztok! Látom újraindult a fórum, ez jó! Jöjjenek csak a munkák, kérések, ötletek! Sajnos idõhiány miatt én is egyre ritkábban járok fel, de azért olvasgatom a fórumot! Grat mindenkinek! Szépek a munkák, csak így tovább! Én most nemrég csináltam egy canon-os fényképtartót barátnõmnek, színházas kivitelben, meg egy macskát, szintén neki, macskáról majd teszek fel képet. Jó munkát!

Metál az ész!

Zsolti bácsi
Köszönöm!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa