Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég találtam rátok, de kb 1 éve Craftolok <#vigyor4>#vigyor4> Igaz nem olyan szuper cuccokkal csinálom meg csak 80-as papírból dolgozok de nagyon tetszik ez az egész.
Csináltam párat már én is.
Íme:
Az elsõ próbáim:
Utánna jött pár komolyabb is:
Himeij: Ez egy picit félresikerült, de az elsõ komolyabb darabom.
Dózer: Mostani kép és igazítanom kellet rajta. Uncsiöcsim játszott vele <#vigyor2>#vigyor2>
Ezzel pedig tegnap lettem készen:
Sajna csak fekete fehérek. Anmikor nyomtattam csak így tudtam, igaz nem az én papírom és festékem fogyott <#eplus2>#eplus2> Nagyon sokat kinyomtattam de csak mostanában van rá idõm hogy megcsináljam õket. Ha valami hibát találnátok nyugodtan szoljatok rám. Elég jól is veszem a poénokat <#buck>#buck><#hawaii>#hawaii>
Üdv Elfix.
Ui: ha minden jól megy ma nem kapok idegbajt a skorpiótól és haladni fogok vele, és jut eszembe köszi az ajndék dobozt, bár nem tom kitöl csentem de párocskámnak is tetszett <#gonosz1>#gonosz1>
Riszpekt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a képek is gyönyörûek :o nemis tudom mit mondjak még... kifejezhetetlen
Crabby
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy kis kedvcsinalo:
Rament a teliszunet, de nagyon jo moka volt es most tok jo nezegetni.
Ehhez valaki nem tud összerakási útmutatót,nagyon meg szeretném építeni de csak a kivágandó pdf-ek vannak benne.
liebherr daru
Crabby
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez ilyen ajándékdobozka, ami szétcsúsztatható, ha kihúzod teljesen akkor elõbukkan a tetszõlegesen váltogatható kép. Nagyon kis aranyos cucc, kihúzáskor nem engedi szétesni a szerkezetet mert alul van két kis fülecske ami megfogja.
Nekem is nagyon tetszik, majd alkalomadtán én is legyártom.
Xbox Live gamertag: kilencnad
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hmm 😊
azt szeretném megkérdezno,hogy a Papírmakett-Papercraft felirat alatti képen a terminátor,és a srákány figurát be tudná valaki linkelni hogy hol található + az összeszerelése?
köszi
Én is nézegettem, de még nem mertem elkezdeni, ez már erõsen nanotechnológia. XD
Egyébként a síma papír tökéletes lesz, már csak a kis részek miatt is.
ügyes vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
link:Sok letölthetõ makett
Már csak ki kell nyomtattatnom valahol erõs kartonpapírra A3-nál nagyobb méretben.Nem tudja valaki hol lehet ilyen nagy méretben nyomtattatni?
Link:Vaterland 1914
Engem a hajók és a repülõk érdekelnek,találtam is egy free modellt az Oriana tengerjárót.Milyen papírra érdemes ezt kinyomtatni és milyen ragasztót kell használni?Ismer valaki olyan oldalt ahonnan ilyen nagyobb hajók tölthetõek le?
Link:S.S. Oriana
Régebb óta készül mint a Terminátor, bár ezt nem is egész nap csinálom, mikor hogy érek rá. Azért majd rakom fel a képeket ahogy haladok vele.
A model errõl az oldalról van - paper-replika.com, a legjobb papercraftos oldal amit ismerek, rendszeresen fissítik, sõt már a következõ modellt is kinéztem, ami egy 1:1-es District 9-es idegen fegyver lesz.
Aki esetleg elkezdi Optimust az szóljon mert van benne pár problémás rész, és akkor azokat részletezem.
Egyenlõre eddig van megtervezve, hamarosan várható a következõ rész.

Én se tudok egyebet mondani mint hogy k*rva jó lesz!!! <#eljen>#eljen>
Ha linket tudnál adni azt megköszönném!
Hajrá-hajrá! <#integet2>#integet2>
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Olyan kaliberû mint az én terminátorom.
Én 1,5 hónap alatt lettem kész teljesen, de úgy hogy szinte egész nap papercraftoztam.😊
A test közepén az az alsó henger akkora mint egy 5 forintos, úgyhogy a végleges lesz vagy 80 centi magas.
A fej
és a jelenlegi állapot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Metál az ész!
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa