Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyitható/zárható ajándékdoboz:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tudtok valakit aki tudna nekem színesben kinyomtatni papirmaketteket, sajnos nekem nincs rá lehetõségem, természetesen nem ingyen.
- Titanic style óceánjáró
- Lamborghini Murciélago LP
- Gótikus templom
- F19 vadászgép
- UH-1 vagy vadászhelikopter
- Star warsos cuccok😄
- AK-74 / 47
- Colt M1911
- Desert Eagle
Azthiszem eléggé bõ lista, csak-csak van valami.
Válaszokat a kedves segítõkész felhasználóktól PMben várok!
Köszi!😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont most kijött a D, szóval nekilátok újra.
Addig is egy kis elõzetes, az enyém is így fog kinézni Júliusra. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Metál az ész!
Én ilyenel szoktam ragasztani
Van vmi megoldás rá?
a markolo:
szep?
és ez alapján kellet összepakolni

Idõm van, türelmem is, és már csinálgattam pár dolgot gagyi papírból és pont ezért szeretnék már vmi olyat ami kicsit bonyolultabb!! 😄
Szval vkinek meg van a sárkány vagy a terminátor??
Dongi:
Kell hozzá sok türelem, jó papír ahogyan írták is már, Sokan innen UHU rragasztót használnak. én egy ilyen PAX nevezetû folyékony ragacsot használok.. rá van írva hogy papír karton celofán. Annyit tudok hogy papírhoz jó<#hehe>#hehe> kell még neked valami vágóezköz vagy olló, és még valami amin szabdalhatsz <#circling>#circling>
Mint a többiek is én is azt tudom tanácsolni hogy NE a sárkánnyal vagy a Svarzival kezdj!!! vannak sokkal könnyebbek is, és amikor már ugy érzed hogy menne kicsit bonyibb dolog akkor hajrá. Sok idõ és mégtöbb türelem kell hozzá.
Segítségeteket szeretném kérni! Szinte full kezdõ vok a témában 😞, és érdekelne pár dolog. Az már oké hogy "Canon Matt fotópapír MP-101, A4, 170g. = Szent Grál", de mi kell még ehhez az egész "craft"-oláshoz?? Pl milyen ragasztó?
Esetleg tudna vki segíteni a fenti képen látható sárkány kirakásához? Esetleg a Terminátorhoz? Sablon?
Dongi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Meglátod, majd ha 160-170-essel hoz össze a sors, hogy mennyivel gyorsabban haladsz és mennyivel kevesebb bosszúság ér. Van tartása, ha meghajtod úgy is marad, a rányomtatott színek pedig nagyon szépek.
Fotónyomtató:
- Canon IP4600 ill. a utódja 4700-as. Nagyjából 25-30.000 Ft. (Nekem baráti áron 22 volt :-)
- 5 patron kell bele... utángyártott/töltött erõsen nem ajánlott, mert ha tönkremegy a fej, akkor 20-24.000 Ft bele a másik!
Az 5 gyári patron ára 12-14.000 ft körül alakul, nekem barátilag 10.500 volt.
- Canon MP101, A4, 170g-os a BEST! Nem azért mert nekem ez vált be /amúgy de :-D/, hanem azért mert pl. Bumblebee, Howl's moving castle jellegû iszonyú összetett modellek is ebbõl készültek.
Nagyon hálás papír! A nyomtatott színek teljesen olyanok, mint amilyeneket a képernyõn látsz ezen a papíron. Nekem is van pár olyan modellem, aminél hiába nyomtattam fotó módban, a papír egy nagy nulla volt /Xerox A4 fénymásolópapír/ és a végeredmény egy fakó valami lett.
Nekem az a meglátásom, hogy ez egy olyan hobbi, amivel iszonyú sok idõ belekerül egy modellbe és csak a végén látni igazán, hogy hát ez nem jött össze. Lényeg: Megéri rá áldozni, fõleg akkora szorgalommal amekkora úgy fest neked is van :-)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vagy ki mit favorizál?.
hajrá😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem vettem bántásnak, hiszen igazad van. A kastélyban nagyon sok munkám volt, vagyis megvolt az a círka 30 óra minimum. Sajna a kastély pakolás áldozata lett és nem álltam még neki hogy restauráljam.
Anyagi okok miatt csak 80as papírral tudok dolgozni, és tudom hogy 100as papírból sokkal másabb lenne. Én szeretem csinálni, még ha nincs is megfelelõ cuccosom hozzá.
elkészültem a skorpival is:
remélem azért nincs harag <#integet2>#integet2>
1. A munkád aranyat ér! De csak akkor, ha az a rengeteg verejték a végén egy nagyon szép modellt eredményez.
2. A szemed kincs! Becsüld meg és ha nincs éppen pénzed festékre, ne építs feleslegesen semmit. (Iszonyúan hiányzik pl. a Notre-Dame katedrálisból az "élet" a színek teljes hiánya miatt.)
3. Himeij-kastély számomra egy döbbenet. Látni, hogy cefet sok munkád van benne, DE a vége felé már elfogyott az erõd és ráadásul van egy olyan érzésem, hogy nem 160-as papírral dolgoztál, pedig épületeknél fõleg nagyon fontos! Sok modell megépíthetõ akár 80-as fénymásolópapírból is, de egyrészt nem lesz tartásuk, másrészt a rányomtatott tinta csak árnyéka lesz az igazi "textúráknak".
Nagyon sajnálom, hogy ez a csodálatos kastély ennyire elcsúszott/elferdült... így számomra ez kicsit olyan -pedig nem én dolgoztam vele-, mintha az a sok munkaóra teljesen értelmetlenül fordítódott rá a mûre :-(
A helyzet az, hogy az igazán precíz munkához 3x annyi idõ kell, mint ha csak úgy "nagyjából" dolgoznál. De meghálálja, mert amikor már 40 órája dolgozol és egy fontos elem tökéletesen passzol a helyére, akkor azért az nagy megkönnyebbülés. Viszont ha itt is egy picit "engedsz" meg "ott is", meg "amott is", a végén nem lesz éppen kellemes az eredmény.
Az az igazság, hogy szint perfektre megcsinálni azt a kastélyt nagyjából 35-40 munkaóra.
4. Ne sajnáld a pénzt, ha komolyan gondolod. Fotónyomtató + kiváló minõségû modellezõpapír. Sajnos jópár korábbi próbálkozásom nekem is a spórolásnak esett áldozatul.
Egy jó ideje már több komolyabb modellen is dolgozok, többek között egy ehhez hasonló kastélyon, de az a helyzet, hogy 30 óra alatt nagyjából a kastély 40%-a van meg... igaz, az perfekt eddig :-)
Én is szeretnék elkezdeni craftolni, de nem tudom milyen papírra érdemes nyomtatni a makettet!?
Szereztem pár Dakar Rally-s makettet, de még szívesen fogadnék, ha valaki linkelne, töltene fel!
Köszi! További szép napot!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Canon oldaláról letölthetõ.