1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
ldavid #1315 egy pdf-ből jpeg-be konvertáló programmal képeket csinálsz belőle, és egy egyszerű képszerkesztővel megoldod -
#1314 Köszönöm a segítségedet!!!
Rátaláltam ERRE és szeretném a végéről a 0-át kivágni és az 1-est odamásolni hogy 2011 legyen!
Ha esetleg valaki meg tudná csinálni elküldhetné nekem E-mailben!
[email protected] -
BZS #1313 1. PDF-et ha jól tudom a sima Arobat Reader-el nem tudsz szerkeszteni, erre valami más program van, de ehhez a részéhez nem értek mert nem foglalkoztam még ilyesmivel. Mit akarsz egyáltalán szerkeszteni?
Továbbá, hogy mi a jó vagy a legjobb papírmakettezéshez azt mindenki magának dönti el. Ha visszaolvasol akkor láthatod hogy vannak akik matt papírra nyomják, van aki fotópapírra, van aki teknokollal és van aki kifejezett papírragasztókkal.
Amit én állandóan használok:
2. 120g-os papír (a lényeg, hogy minimum 120g-os legyen) én dolgoztam már 190essel is de volt hogy 220-assal. Ezt igazából a makett dönti el, de nekem átlag az a 120g-os mert tart is és kényelmesen lehet hajtani,ragasztani. A sárkány is ilyennel készül.
3. Ragasztónak két fajtát ajánlok: UHU Alleskleber és Pattex Palma Fa Normál Faragasztó. (Ez utóbbi nagyon jó!)
4. A nyomtató dolog meg olyan, hogy te a legősibb nyomtatóval is dolgozhatsz csak ugye kérdés milyen minőséget akarsz elérni. Nyilván a maximális eredmény eléréséhez akár erre alkalmas fotópapírral és lézeres nyomtatóval kivitelezve lenne a legszebb. Én is úgy vagyok vele, hogy ami kéznél van.
Na jó makettozást!
B. -
#1312 Köszi, de már megvan. :D
Lenne pár kérdésem:
1. PDF formátumú fájlt hogyan tudok szerkeszteni?
2. Melyik a legjobb ragasztó?
3. Melyik a legjobb papír hozzá?
4. Nyomtató mindegy milyen csak a papír legyen jó minőségű?
Egyenlőre ennyi :D Válaszokat előre is köszönöm! -
BZS #1311 Köszi! :)
Nyugodtan vegyél fel msn-re és akkor átküldöm mind2 változatot (ülő, repülő) és ha szükséged lenne segítségre, akkor csak szólj!
Címem: [email protected] -
#1310 boccs rosszul írtam sárkány sablon kellene ha tudtok -
#1309 Az a sárkány rohadt jó -
#1308 hali nem tudtok egy nagy sárkány makettet valahol? mert akarok csinálni egyet de sehol sem találok normális nagyot -
#1307 az történik hogy, letöltöm, megnyitom, kitömöríti, majd mikor nyitná meg a fájlt, el is indul de szinte egyből hibaüzenetet ír ki.
Azért kösz -
#1306 Nálam jó. Lehet, hogy a tömörítőd nem szereti a cirill betűket (már ha a kibontásnál írja a hibaüzenetet) -
#1305 Kösz a segítséget, találtam is egy ilyet, de leszedtem, és hibaüzenet ír ki,II----EZ----II esetleg ha megtennétek hogy ti is leszeditek, csakhogy megnézni hogy nállatok jó e.
Előre is kösz. -
BZS #1304 Sajnálom ha belegázoltam a pici lelkivilágodba, de a hozzászólásod nekem és azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, sértő volt. A kocka emberkékért meg sorry, de nagyon félreérthetőnek tűnt.
Amúgy meg itt elképesztő mennyiségű makettet találsz, csak lépegess vissza az oldalak között. Biztos fog benne akadni valami autó is.
Hajrá! -
#1303 1287. hsz. Ott annyi autót találsz amit fél életre elegendő,igaz nagy részük versenyautó. -
#1302 Ldavid, veled semmi bajom nincs.
És télleg kösz hogy linkeltél.
a többit BZS nek irtam.
-
ldavid #1301 láttam, hogy írtad, ezért írtam, hogy ha te nem találod, akkor nekem mért van meg pár perc alatt
(így utólag nézve lehet, kicsit félreérthető lett, sry) -
#1300 Kösz ldavid.
ha nem látnád leírtam hogy: "Google-ztem egy csomót"(de persze nem tudsz olvasni)
A vége felé már ilyen full egyszerű néven is kerestem hogy
Papercraft Cars, meg ilyenenek.
a Kocka embereket meg
erreértettem. -
BZS #1299 Jól mondja Koryne...
Talán ha vennéd a fáradtságot és beírnád abba a nagyon közkedvelt keresőoldalba (Google) az autód nevét és mögé raknád hogy papercraft, akkor nem csak " Kocka emberek, értelmetlen baromságait " találnád hanem valami "értelmesebb" dolgot is...
Tudod: A google a barátod -
#1298 Ssjnálom, hogy csalódnod kellett, tudod, nem mindenki autóbuzi... -
ldavid #1297 csinálj egy ilyet, vagy innen egyet, esetleg innen (bár ez utóbbi elég "warez" szagú)
amúgy meg google... ha én megtalálom, te is -
#1296 végignéztem a topicot, és azt kell hogy mondjam hogy csalódnom kellet.
Kb 2 autó volt össz vissz a 12 oldalon keresztül, a többi meg csak értelmetlen baromság, ilyen Kocka emberek, meg Wow os cuccok.....
Közben Google-ztem egy csomót, kb 2 óra hosszáig csak evvel foglalkoztam, de nem találtam Normális Oldalat ahol, normális Autó makettek lennének. Csak ilyen ultragagyi téglalap alakú "2 perc alatt " készvan, hulladékok vannak.
Elkeseredésemben, már egy ilyennek is örülnék, csak legyen már valami,
de nemigaz hogy nincs semmi normálisabb autó, amiben már kivan dolgozva a Sárvédő ív, szélesedés.
valószínűleg magamtól kell majd vmit csinálnom, ami normálisan vannak benne ivok, meg hasonlók. -
#1295 Üdv, Ae86, Corolla gt, Trueno, Levin, Sprinter, néven keresnék egy autó
papírmekettet, tudnátok adni vmi oldalt ahol találok, ilyet? meg valami vmi külön álló, Motor is kéne ha eggyáltalán van úgy vmi, igazából bármilyen motor jó lenne. Kösz -
shark11 #1294 Nem is kell, már találtam. -
shark11 #1293 Sziasztok!
Én papírból szeretnék csinálni shogi bábukat és érdekelne, hogy tudtok-e olyan helyet ahol találok hozzá sablont, vagy nekem kell megterveznem? -
BZS #1292 Köszike! -
#1291 Naaa, végre kész!
Grat, szép lett! -
#1290 WOW! aztalábujbögyöröjét nekije! -
BZS #1289 Hosszú időre eltűntem, de végre megint alkothattam valamit és nagy lendülettel csinálom tovább!
Nem tudom még hányan látogatjátok a fórumot, mert nagy elkeseredésemre látom, hogy nagy a pangás, de íme:
Folyt. köv. ! -
#1288 Foci VB-láz :D
-
#1287 ITT nézz körül,van minden mint a búcsúban! :) -
#1286 Ehez az SR-71 hez tud valaki összerakási útmutatót linkelni? Nincs benne :( -
#1285 én hasonlót csináltam csak laposan lemez toknak -
#1284 Párom első lépései a papercraft világában :-)
Nyitható/zárható ajándékdoboz:
-
imirus #1283 Sziasztok
Nem tudtok valakit aki tudna nekem színesben kinyomtatni papirmaketteket, sajnos nekem nincs rá lehetőségem, természetesen nem ingyen. -
philipsdl #1282 Én tudok nyomtatni A3-asban is színes lézerrel jó minőségban amilyen papírra csak szeretnétek. soha nem fakul ki a tintasugarassal ellentétben... -
#1281 Ez papírból van o.O az igen -
#1280 Hát, nemnagyon fogok ide visszanézni, de ha valaki tud az alábbiak közül küldeni nyomtatnivalót, akkor megpróbálkozok ezzel a fura hobbyval:D
- Titanic style óceánjáró
- Lamborghini Murciélago LP
- Gótikus templom
- F19 vadászgép
- UH-1 vagy vadászhelikopter
- Star warsos cuccok:D
- AK-74 / 47
- Colt M1911
- Desert Eagle
Azthiszem eléggé bő lista, csak-csak van valami.
Válaszokat a kedves segítőkész felhasználóktól PMben várok!
Köszi!:) -
#1279 Hóli fákk! 10/10! -
#1278 Köszi :) -
#1277 awesome! nagyon jó munka! -
#1276 Játszottam picit (najó, inkább sokat :))