1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • docs57
    Lenne 1 kérdésem!Van 1 csillagközi invázios warrior bug papírmodellem csak sehol se találok hozzá összerakási útmutatót.Tudna nekem ebben segíteni vki?Kinyomtattam azt hittem egyszerűbb lesz de jo lenne egy segédlet hozzá köszi
  • docs57
    jaja a daedalus,épp most lett kész a prometheus majd rakok fel arról is képet.
  • ldavid
    ez az egyik Stargate-es hajó ugye?
  • docs57
    www.kephost.com/view3.php?filename=p7ulnhu90ffc8o052aus.jpg
    www.kephost.com/view3.php?filename=gq00fw862oh9v2hs6y3y.jpg
    www.kephost.com/view3.php?filename=9j1tbhohapz1hef1z7jt.jpg
  • ldavid
    másold be sima szövegként az URL-t
  • docs57
    Bocsi ez nekem nem megy a képbeszúrás.linket meg nem rakhatok biztonsági okoból:) majd lesz vhogy:)
  • BZS
    Meglessük, de előbb nem ártana belinkelni a képet is.
  • docs57
    Hali!
    Én is alkottam gondoltam megmutatom.Sima A4es papír és technokol ragasztó :)

Vélemények?Első makettem nem volt egyszerű
  • Ryleh
    igen,koszonom!:)
  • zolika1994
    Hali!
    Hát a legközelebbi Office Depotban kapsz különféle műszaki rajzlapokat, és eldöntheted melyik a legjobb. A lap kiváalsztása sztem makettfüggő, mert a keményebb lapot nehezbb mozgatni, a könnyebb lap pedig nem annyira tartós. Remélem segíthettem
  • Ryleh
    hali!

milyen minosegu papirt ajanlanatok?
    nem akarok gagyira nyomtatni,ismeroseimnek szeretnek meglepetes/ajandek -ot csinalni,,egy-egy szinvonalasabb peldanybol.
    ha tudnatok linket (bolt,vagy forgalmazo) azt is kulon megkoszonom.:))
  • theone91
    A teljes hatás elérése érdekében majd fel is lehet gyújtani...
  • venyusz
    Erre mikor lesz craft? Egy PM-ben johet majd a link. :)

• koryne
    Csak nem beszélünk feleslegesen ;)
  • maszilaszi66
    eleg aktiv ez a forum:P
  • BZS
    Köszi szépen!
  • Tinman #1340
    Nagyon ütős darab! Gratula!
  • Tinman #1339
    Half-Life 2 dog [javított link]
  • maszilaszi66
    koryne honnan van a phoenix?:D elore is kosz ,amugy nekem meg van mukodo kepes papir oram majd teszek fel rola kepet:D akit erdekel a pdf leloheje az szoljon
  • bladex
    Üdv!

Sikerült megoldanom a dolgot egy vastag karton és egy vasaló segítségével.
    Természetesen gőzölés kikapcsolva.:)
  • zolika1994
    Ezt elrontottam. Mind1 itt van újra csak linkekkel

Red XIII

Red XIII 2

Red XIII 3
  • zolika1994
    Üdv mindenkinek. Elkészült Red XIII FF7 játékbeli (sajna nem a filmbeli) változata:

• bladex
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem hátha valakinek van valami ötlete. Habkartonra ragasztottam fel kinyomtatott képet 3M ragasztó spray használtam.
    Valamiért néhány helyen felhurkásodott. Kézzel visszanyomom jó csak nem marad úgy.:) felvágni nem lehet a hibás részt mert az nagyon csúnya lenne. Mi a fenét lehetne vele csinálni hogy eltűnjenek a hurkák?

Bladex
  • koryne
  • theone91
    Használj zsepit.

...
  • koryne
    De rég vártam erre
    Azért legközelebb bánhatnál kicsit finomabban szegény fórummotorral :)

/ Nincs papírom, 'szameg -.- /
  • Dongi1990
    ok, kössz, már csak a torrent kéne :)
  • venyusz
    Nem akarok belekotni, de az illeto torrentjet leszedtek a mininovarol.

Mivel "az illeto", aki eppen beteg volt es elkeszitette a torrentet...
    mashova is feltoltotte , igy eleg csak egy google keresest lefolytatni.

AK47, MP5 is van, ha jl emlekszem. Pisztolybol van vagy 15 fajta, szoval raersz megszeretni. A kardokat javaslom egyebkent es a sok WoW-os cuccot.(Neem, nem WoWozok, de jol neznek ki). Ha letoltod, kezdj azzal, amelyik filmet mar lattad pl. Vagy,ami nem olyan nehez es nagyon COOL. A Gedo senki sarkinca is konnyu, csak idoigenyes es monoton. A mennyezeten logva ESZMELETLEN.

Ha zolika seedeli is, akkor jo fej.XD Egyebkent nem mai torrent, de garantaltan gyors. Aki erti, ertse.
    Nekem is irhatsz privatot a torrentert.
  • zolika1994
    Hali! Ha vissza olvasol van 1 olyan hsz amiben 1 mininova-s torrent van abban vannak fegyverek(asszem csak lőfegyverek). Ha kell el tom küldeni csak adj e-mail címet(lehetőleg ide :D). Valahol láttam FF VII-es kardokat amik kb. 1 méter nagyságúak. Remélem segíthettem.
  • Dongi1990
    És mégis hol?? Mert én csak 1-2-t láttam de azok se vmi jó (max a dragunov :))
    Vki esetleg tud vmi 1:1es fegyvereket?? (De ne pisztolyt)
  • uscGhost
    Annyira fa**a a paper-replika.com életnagyságú fegyverek vannak
  • uscGhost
    Tök zsír majd én is megcsinálom
  • zolika1994
    Jó tudni. Mondjuk elég gáz hiba. Amúgy esetleg a többi Sp-ost fogom megcsinálni. Nagyon nem csipázom azokat a maketteket amikben sok a kör alakú ragasztanivaló, mert mindig rosszul jön össze és úgy csúnya. Itt a mail címem és mind2 fajta sárkényt küld el légyszives: [email protected]
  • BZS
    Amúgy most ezt csináltam legutóbb, majd rakok fel képeket is. (no meg az iPhone-omnak egy állványt, ami már nagyon kellett)

link hozzá - nézzétek meg a benne lévő videót és rájöttök miért is olyan jó ez. :)

• BZS
    Megnéztem a blogodat és ki kell javítanom egy dolgot a Stan-el kapcsolatban, esetleg ha többet is csinálnál. Nekem ezek a kedvenceim. Már van 10 SP heroes-om (most lettem kész az Iron Man-el. Majd még csinálok és jön a csoportkép :) )
    Na szal vissza a javítani valóhoz. Na szal a kezét azt fordítva raktad rá. Ott ahol a fogak vannak azt kell a fejhez ragasztani és a nagyobbik lyukba rakni a kézfejet.
    Hajrá-hajrá! ;)
  • BZS
    Linket nem tudok, mert a gépemen van. Ha adsz egy mail címet akkor elküldöm.
  • koryne
    De, az ülő sárkány van a bannerben (azt én csináltam).

Most épp ezt csinálom:

Link hozzá.
  • zolika1994
    BZS linket nem tudsz küldeni a sárkányról?? Amúgy az ülő-sárkány az nem az amelyik a fórumkép?? Koryne te milyen makettet csinálsz?? Az én makettjeim a Saját oldalamon elérhetők.
  • koryne
    Köszi.
    Készül már egy light suit változat, ami ennél 2x magasabb (bár a képen ebből nem sok fog látszani).
  • DanielT
    Ettől most konkrétan sokkot kaptam. HIHETETLEN JÓ!