1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • Wolkare
    Köszi, amúgy milyen papírt meg ragasztót használtok? Én szerintem erre az UHU ragasztók a legjobbak lehet van aki tud jobbat.
  • Nandris94
    eh-eh a klerék nekemse non megy a motornál amit csinok épp :D
    Wolkare: én innen szedtem le (ingyen :o) : http://rs162.rapidshare.com/files/49986820/Tales_From_Earthsea_Papercraft_Book__sitting_dragon_.rar
  • dávidka8
    Hello!

elkezdetem bár buszt csinálni idáig nagyon jól haladok, csak kereket nem tudok csinálni.
    :)
  • Wolkare
    Hello!
    Nekem is egészen megtetszett ez a dolog ahogy mások munkáját nézegetem így én is szeretnék ilyeneket gyártani. Ti milyen papírra nyomtatjátok? Továbbá láttam egy igen szép sárkánymakettet. Ezt honnan lehetne megrendelni,ill. ha nem free akkor mennyiért?
    Amúgy 2.vh-s makettek léteznek?
  • Nandris94
    tudom, de sztem túl monoton... :D inkább az FC2ő multi :D
  • koryne
    Ezzel magam is így vagyok :/
  • Tinman #459
    Annyi összerakni valóm lenne, hogy 1 év kevés volna rá... helyette jó ha van 1 órám/hét, nagyon lassan haladok a projectemmel :-(((
  • Tinman #458
    Nekem bejövős
  • Aquir
    hogy unhatod meg mindig jönnek új update-ek :] Ugye 3 kasznak lettek új fegyverei, meg most a spynak nő a láthatatlanság ammo felszedéskor, és az engi 3. szinte tudja fejleszteni a teleportot és a dispensert is
  • Nandris94
    Hmmmm szeretTEM a tf2őt amíg meg nem untam :D de ezt megcsinom, nem tűnnek nehéznek... (kár h csak lvl1es a sentry :()
  • Aquir
    Team Fortress 2 Papercraftok :)

• Nandris94
    hát én még nem láttam O.o
  • albertz
    Sziasztok!

Focis figurák léteznek papírmakettből? Gondolok itt a Juventus és a Manchester United csapat játékosaira.
  • Nandris94
    ittvagyok ám :P soksokat dolgozok karácsonyra :D am ha kérhetnék tőletek vmit: pls katt: www.greenringclan.extra.hu/ -itt a google hirdetésekre fönn, neked semmibe se kerül de nekem szerzel vele 1 kis plusz pénzt, ami most non jól jönne :D (gazdaságiválság ugyebár...)
  • koryne
    Jajj, nem leb@szásból írtam :D
    A logóm is más volt régen :)
  • bardocz
    Akkor bocsi,ritkán írnak a topikba,és elfelejtettem a logókat:)
  • koryne
    Éppenséggel nem kezdés, linkeltem én már ide több mindent (pegazus, macska pl.) Ez a Link nekem a mumusom, eddig 2x csináltam meg és egyszer sem voltam vele elégedett :)
  • bardocz
    Nagyon jó lett!
    Főleg ha ez valami kezdés szerűség.Illesztésekkel én is bajban vagyok,ollót nem i használom,vágódeszka,vonalzó,és dekorkés rulez.Szerencse,hogy az általam készített móriczka modellekben egy darab ív nincsen:D
  • koryne
    Na, kész lett... Megszenvedtem vele, mégsem vagyok elégedett :/ A hajával és a csizmájával nem tudtam egyszerűen mit kezdeni, mindenképpen látszanak az illesztések (a fejét 3x kezdtem újra...) Sok ennek a 160-as papír, legközelebb könnyebbet veszek.

• bardocz
    Itt található Toyota Suprát próbáltam most megcsinálni,de nagyon pocsék lett:D Marha nehéz így,hogy egy darabból kell összehajtogatni az egészet.Konkrétan egy totálkáros kocsira néz ki inkább,mint rendes autó,mert nem tudom összehajtogatni rendesen,szerintem rosszul kezdtem el,és azért.Kép meg arról nincsen,hogy mit kell először csinálni.Nameg csak ragasztóstift van,és techonkol.Stiftet használtam inkább.Majd holnap berakom lámpa alá,és megpróbálom szétszedni,és felülről kezdve összehajtogatni.
  • Tinman #445
    Főleg, hogy nincs ragasztva csak hajtogatva...
  • Aquir
    már azt hittem hogy kémények :)
  • Cutee
    Kemények
  • Nandris94
    hmmmmm nemsi tudom... :D am elég szép lett az AT-ST... ...állóhelye =D é ma nyimtattam sooksokt h ne unatkozzak... pl a macskát, ATATot és 1 autót, meg a sz(t)ar destroyert
  • Aquir
    na idefigyelj az hogy nem rossz még jelentheti azt hogy egészen borzasztó nem? xD
  • Nandris94
    egész pontosan csináltam mert most lefeküdni készülök :P
  • Nandris94
    kösz :P (de tom h azé monnyátok neh megsértőggyek és abbahagyjam :O xD) egyébként most ezt az AT-ST-t csinálom, háttőőő... autóhoz fog hasonlítni
  • Aquir
    nem rossz:)
  • koryne
    Így innen nézve nem lett ez annyira szar, mint amilyennek mondod :) Bár az is igaz, hogy amiket én betettem anno, azok is jobban néztek ki a képeken, mint szerintem élőben :P
  • Nandris94
    nah elkészült... hát elég szar :P de 1. nek nemis oan rossz ha belegondolok... nade majd beletanulok ^^képeket innen (http://filebeam.com/549d496656a1f921b5b66df2edab53c3) tessék leszedni mer jóóó nagyok éls ntmeom betenni, de nembaj... 11esen láccanak (a l4del 1ütt =D) a legjobban a hibák... :P
  • Aquir
      hajrá
          hajrá
              hajrá
  • Nandris94
    lolhát télleg nem könnyű... elég ronda lett eddig O.o de majd még csinálok ien kis autókat, 1ébként nem a porsét hanem szubarut csináltam meg mégis :P
  • Nandris94
    nah jó, megvan mindenem, neki is kezdek a kocsinak, majd lesznek képek :P
  • Aquir
    én régebben megcsináltam
    valley=völgy, homorúan hajtsd a rajz szerint mountain=hegy, domborúan hajtsd úgy ahogy a rajzon van, ekkor felfelé púposodjon
  • zotja
    hali- megcsináltam azt sárkányos maketett ami elvileg követi az arcod :D

hát nekem marhára nem követi semennynire sem :D lehet rosszul hajtogattam?
    amit nem tudtam hogy: mi az a mountain fold? és a valley fold?
  • Nandris94
    Viszont akkor holnap megyek is boltba, miket vegyek? azt a forgós alátétet meg a nagyobbfajta körvágót és a kis szikét ár eldöntöttem, de kellhet még valami más?
  • Nandris94
    Ksözi mindent :P amúgy 1 kicsit elrontottam ezta kommentet (vagy nemtutom mit), mert 1 másik szövegből alakítgattam át, éshát "és úgy gondoltam énis belefogok, szóval eldöntöttem hogy énis belekezdek" eh-eh :D És akkor hamarosan énis teszek majd képeket...
  • koryne
    Szikéből / vágólapból az OLFA cuccokat ajánlom, kicsit drágák, de jó minőségűek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy kis reklám: http://www.wargammers.hu/?m=7&a=shop&cid=297 én innen vettem a szikémet, gyorsak voltak, ajánlom!

Ragacsból én most valami 1000 éves faragasztót használok, ez megtartja a keményebb papírt is (az UHUval nekem szétestek a modellek egy-két hónapon belül :()
    Részemről én mostanában kissé inaktív voltam makettügyileg, mert elkezdődött a suli, nameg közbeszólt a DMC4 :) De amikor már majdnem hozzávágom a kontrollert a tv-hez, akkor abbahagyom és ezen dolgozom.
  • bardocz
    Tökéletes kezdésnek;)
  • Nandris94
    Helló fórumozók! :D

Láttam képeket ezekről az alkotmányokról (például arról a sárkányról meg a macsekről, nagyon jók :D) és úgy gondoltam énis belefogok, szóval eldöntöttem hogy énis belekezdek, ugyanis türelmem az sokvan, és szabadidőm is. Éshár november 3.-án nekiállnék ennek a kis darabnak az újj nyopmtatóval, ezt szántam 1. darabnak: http://art66.hp.infoseek.co.jp/fart66002_pap02_004.htm , ki mit gondol jólessz kezdésnek?

A következő cuccaim vannak/lesznek meg:

UHU ragasztó (stiftes)
    Sulifix ragasztó (tubusos)
    Körömbágó olló
    Jófajta nagyolló
    Műanyag vágólap vonalzóval felszerelve
    Szike 6 pengével (amiből 1 eltört :P)
    Nyomtató
    fogpiszkáló
    jófajtafényképezős telefon (1.3 megapix, szal lessz mivel fotózni :D).

már persze elkezdtem összeírni mit kell venni, (speciális vágólap meg újj szike pl) csak a kélrdésem az h tudtok néhányat ajánlani? És ezekből hiányzik valami ami még kell? (türelmen és szabadidőn kíül...) Egyébként mitörtént most? csakmert utolsó hozzászólás az szeptember végén volt...