1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
#505 Köszi! :)
Sárkányt végre folytatom, most épp a jobb mellső lába van terítéken. Hátra van még a két hátsó, a szárnyai, meg a feje. Eléggé repetatív, ezért lassan haladok vele... -
#504 Nohát, hogy beindult a téma :D Koryne grat a főnixhez, nagyon szép lett! A sárkánnyal hogy haladsz? Már nagyon kíváncsi vagyok rá :D
Kezdőknek is gratulálok, bár én sosem láttam értelmét ezeknek a kockafejeknek :D Nembaj, csak gyakorlás kérdése, és hamarosan sokkal durvábbakat fogtok összerakni. Ramparam. -
#503 Ha valaki linkelne olyan libát aminek fehér pöttyös kék csokornyakkendős libát azt megköszönném.Talán kissé túl nagy igény :P -
#502 Egy ilyen alaposan felgyorsítaná az elkészülés idejét. -
#501 Hu, mennyien rakaptunk papercraftra humoros aranyosbol :D -
#500 Ehhez viszont nem kevés tervezés kellett... le a kalappal.
-
#499 Hali!
Én könnyűekkel kezdtem :) Igen Joker bácsi csak holnap kapja meg a jobb kezét, ha újra kinyomtatom jól, mert a fele lemaradt a papírról... (tesóm nyomtatott) :D
Jó kis mulatság és nyugtató hatású :)
-
#498 Sima teszkós A4-es famentes fénymásolópapír. De fos minőségű a nyomtatóm, így amíg nem veszek újat addig nem fogom valami intenzíven tolni. -
#497 Elso muvem
-
-
sKeezo #495 milyen lapra nyomtatod? -
#494 Már van egy Cubeecraft Stormtrooperem és Jokerem, és egy fél Tie-figterem. Konzolokat akarok még ilyenmód... :D -
#493 Canon oldala
Epson oldala
Yamaha oldala
Illetve blogok:
Papercraft world
PaperKraft.net
Mindenféle Nintendo-s téma
120-as javasolt, én 160-asra nyomom őket, de sok hajtásos modelleknél ez nem túl előnyös. A főnixhez pl nagyon jó volt a 160-as, csak legyen ragasztó, ami megfogja (én faragasztót használok). -
sKeezo #492 meg milyen papírra kéne ezeket nyomtatni?
-
sKeezo #491 nekem nem ez kell. egy weboldal kéne, ahol sok ilyesmi össze van gyűjtve, nyomtatható verzióval együtt. -
#490 Ezt konkrétan szinte lehetetlen megtalálni, de ha mondasz egy mailcímet, átküldöm.
Leírás viszont nincs hozzá!
Szerk.: én is attól a gyerektől kunyeráltam el, akitől a kép is származik. -
sKeezo #489 Ilyen komolyabb modellekhez hol találok anyagot? amit kinyomtatok, kivágok, összeragasztok -
#488 Jópofa dolog valami gémből:
Ebony & Ivory a DMC-ből
Azt nemtom, mennyire nehéz, de majd egyszer tuti megcsinálom. -
#487 Köszi mindenkinek :)
A következő az lesz, hogy befejezem végre a gedo senki-t. Csak az a kötsög suli ne lenne :/ (holnap után algo vizsga -.-) -
#486 na mára kész a portal-os kompozició valaki nemtud valami gyorsan elkészíthetőt valami game-ből?:) -
#485 Őszinte tiszteletem! :)
Holnap megveszem a kellő eszközöket és BELEVÁGOK! :)
Már ki is néztem egy szép kis diorámát, (szerepelt már a topikban). -
#484 ez de király! -
#483 Kéééész a főnixem! :)
-
#482 htx :) -
#481 Na. Megcsináltam a Cubecraft-os Joker-t, de sajna csak fekete fehérben tudtam kinyomtatni (beüzemeltem a régikaiki nyomtatót)... -.-
Most nyomtatom a Tie-Fihtert... :) -
#480 Ez egyszerűen fantasztikus lett! -
#479 na megint megjött a kedvem és el is készült a fekete-feér (színesben nemtok nyomtatni) Kirby 4 óra alatt.Könnyű volt -
#478 Basszus. Ilyenkor rossz a nyomtatóm... (mármint amikor elkezdek ismerkedni a témával) -
#477 jááj csak most találtam ide :O
Nekem első alkotásom egy Goomba majd a felénél befejeztem egy Shy Guy-t és odaadtam őket nővéremnek készítsen róluk fotót...egy hét múlva tönkremenve találtam meg a szobájában őket -
multec #476 Ez is szép makett.Harley-Davidson[IMG][/IMG] -
multec #475 Üdvözöllek!
Van itt két kawasaki modell, nagyon részletes, csak a tipus nem passzol a tieddel, de hátha tetszik. Nyomtatáshoz használj lehetőleg foto papírt, 200-250g-os, selyemfényü,esetleg fényes. Nem sokkal drágább mint a müszaki rajzlap /DIPA/ . Az aldi-ba 1500Ft. 50db A4-es /30Ft.db./,de láttam már 1000Ft.-ért is. Itt a cím.
Kawasaki Z1300
http://homepage2.nifty.com/kozin/page034.html#lcn009
Kawasaki 750ss
http://homepage2.nifty.com/kozin/page012.html#lcn011[IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#474 Hejhó!
Hát üdvözlünk a körben, reméljük sok makettel fogod magad, minket, és mindenki mást boldogítani! Először is: Műszaki rajzlap, vagy akár még sűrűbb papírra érdemes, mert az nem ázik át és tartós. Másodszor: Csináltál már ilyet? Egy Yamaha-s motor, legalábbis, ha azt találtad, amit én, akkor az igen nagy falat, főleg kezdőként. Még én sem fejeztem be a sajátom, meg lehet vele szenvedni, alaposan. Harmadszor: Mikor van a barátnőd születésnapja? :D Ezek nem napok alatt készülnek el, hanem hetek, akár hónapok is eltelnek, mire egy ilyennel készen leszel. Bár ez csak szorgalom, és szabadidő kérdése. Végül: utánanéztem Kawasaki-knak, de egy darabot sem találtam. Ellenben tudok egy Yamaha-s oldalt, ahol sok, és szép makett van, nem csak motorok. Ez a hivatalos Yamaha oldal, az én motorom is onnan van(bár még mindig nincs kész :D). Itt a LINK. Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
Én vótam -
cbnorbi #473 Sziasztok!
Torrenten találtam kivágható motor papirmaketteket(ki kell nyomtatni, kivágni és végül összeragasztani).Felkeltette érdeklődésemet ez a papiros hobbi, igy motorosként. Fejembe vettem, hogy készitek barátnőmnek szülinapjára egyet.Ti mint tapasztalt papirosok, sima nyomtató papirra vagy valami keményebb papirra érdemes kinyomtatni(pl műszaki rajzlap)? A másik, csak Yamahát találtam, nincs véletlenül valakinek Kawasaki???Barátnőmnek a Kawasaki (ZZr,ZX stb) a kedvence, ha Hondája lenne valakinek azt is megköszönném.Előre is köszönöm. Ha valakit érdekelnek a Yamahák irjon e-mailt és elküldöm. [email protected] -
cbnorbi #472 . -
#471 azt a kastélyost énis láttam, duuurva :D az életnagyságú meg sztem már készis xd -
#470 Hát ma ez a nekem a 3. nap ezzel a makettel, de már bennevan 13-14 óra munka. Pengéjét sajnos egy kicsit elsiettem, de már mindegy. Most a keresztvas(a legnehezebb rész) sűrűjében szenvednek, de ha az kész, már csak össze kell illeszteni. Még egy 12-14 óra munkát saccolok rá. Remélem még idén készen lesz :D -
#469 Van egy video a neten arról, ahogy egy srác a legnehezebb papercraft modellt a Howl's moving castle-t összerakja. Már felgyorsítva, órákat, napokat kivágva is durva a video, de a srácon is látni, hogy nem valami egészséges színe lett a végére, meg közben se...
Napi 6-7 órával számolva is 3-4 hónap munka. Beteeeeeg ^^ -
#468 Ebbe belehalsz ^^ -
#467 Életnagyságban?:O
Na arról képet majd!
Szerintem ha a wow-ra szánt idődet erre töltöd,akkor meglesz egy hét alatt:D
[ehhez azért nagyon fanatikusnak kell lenni;D] -
#466 Hejhó!
Rég jártam erre, látom azért halad a téma. Én most régi nagy álmomat kezdtem el a WoW világából: a Froistmourne-t! Ráadásul életnagyságban!
Meg fogok vele szenvedni, de megéri! :D
Én vótam