Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyorsak voltak, átutalással lehet fizetni, van náluk mindenféle vágóalátét meg kés.
Nem vagy sérült (vagy ha igen, én is az vagyok), én is ezt tenném a legszívesebben, ha lenne hely a szobámban <#bee1>#bee1>
Ghiblibõl nekem csak a Miyazakik vannak meg.
Azért papercraftolok, mert szeretem a pepecselõs dolgokat, ha közben alkothatok valami szépet. Meg szeretem a rokonok / ismerõsök arcát nézni, mikor megmutatom nekik, mit követtem el 😊 Meg a "Húúú, nekem ehhez nem lenne türelmem!" típusú mondatokat 😄
Xbox Live gamertag: kilencnad
Neeeem, nem fenyegetõzés, de nagyon félek, hogy nem lesz Vándorló Palotám... iszonyat drága és mégis fogy és rare cucc.
Nem is merem leírni mennyibe kerül, mert még annál is drágább, mint amire gondoltok, de lexarom... az összes Ghibli Studios anime, ami idehaza megjelent megvan legálban.
Ha egyszer meglesz a Palota, csináltatok neki vitrint is, meg külön polcot... sérült vagyok szerintetek? <#vigyor5>#vigyor5>
Ti mit szerettek a papercraftban amúgy?
Sokat gondolkodtam ezen és rájöttem, hogy azt, hogy tudok alkotni.
Sajnos csak próza és versben vagyok jó már gyerekkorom óta, de rajzolás, festés, zenélés... ezek a képességek nekem nem adatottak meg.
Ebben viszont érzem, hogy én tudok valamit alkotni és ami tetszik azt nem kell megvenni, hanem elég kinyomtatni és összerakni. És ez jó érzéssel tölt el.
Persze Vándorló palota és az alant tárgyalt sárkány is letölthetõ, ilyen olyan szkennelt verzióban, de elõbbi nekem annyira sokat jelent, hogy nem akarok csúnyát, gagyit alkotni, ezért veszem meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Képt majd rakok késõbb, ha készen lesz végre ez a rémálom rész 😊 Engem nem zavar, ha megnézik félkészen.
A paypal acc regeléssel fenyegetõzni meg elég komoly dolog 😉 (neki már 3 éve van és még semmi gondja nem volt vele)
Vagy majd ha készen lesz? Én pl. gyûlölöm, ha félkész munkákat családtagok megnéznek, volt is ebbõl összetûzés.
(Nem bír magával, regel paypal accot... komolyan beszél.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Közben készen lett Õfelsége jobb oldali bordasora is. Éppen szárad.
Rendõrséges példát elképzeltem és leesetem a székrõl :-DDDDD
-Emelje fel a kezét! Szikét tegye le!
SÁRKÁNYT IS!
Feküdjön a földre... ne a ragasztóba már könyörgöm!
Mik ezek a fehér csíkok?
- Papír..
- Na persze, mind ezt monda... Béla szívd fel!
- Bmeg ez télleg papír. /Béla orra erõteljes vérzésbe kezd.../
-2 év múlva a sitten-
-Téged miért vartak be?
-Papír...
-Pénzhamisítás mi?! Fúúú reszpekt!
-Papír...
-Meg hamis papírok. Apám tyúk, te aztán igen.
És így leszel az MS13 feje 5 éven belül.
<#buck>#buck>
Elképzeltem, ahogy a rendõrség rámtöri az ajtót és lefoglalja a sárkányomat, a késeimet, a vágóalátétet meg a nyomtatót, merthogy bizonyítékok 😄
Ha rendelsz nagyon kérlek társuljunk össze az ügyben, mert nekem egy Vándorló Palota, ez a Tales from Earthsea sárkány, ill. a Metropoliszból Maria kellene, de nagyon, így neked a postaköltség vicc lenne, mert nagy részét átvállalnám.
Amúgy meg elnézést, a csúnya szóért, de ez kibaxot jó lesz <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Tinman: van linked az eredetihez? Mert én nem találtam :/
Akkor én most sárkányt warezoltam?! 😄
Nekem megérne akár ennyit is, de soha nem rendeltem még külföldrõl, pedig van CIB-es internetkártyám is... egyúttal egy Vándorló Palotát is vennék... ezzel a kettõvel 2 évre le is kötném magam. :-)
Koryne: Sárkányt elkezdted már? Szemeztem én is vele, de nem merem :-D
Kell vennem filcet eltüntetni a hajlításokat, fehér nyomokat :-/
Nem lett tökéletes, de szeretem, hogy létezik :-))
Tapasztalataim:
A leírás ami van hozzá egy VICC! Leginkább az ember a saját logikájával képes összerakni. Nem lenne egy hû de nehéz modell, de ilyen leírással ami ráadásul kínai instrukciókat tartalmaz... háááát, megizzadtam vele rendesen.
Ja, amúgy kb. 30 munkaóra van benne, persze én elég béna vagyok, szóval ügyesebbeknek simán a fele.
Nehéz ragasztani, nagyon nehéz! A hajlítások viszonylag egyszerûek, de a vágások már nem... szike többször kellett mint az olló.
Én Stanger Hobby ragasztóval tolom ez jóféle... teljesen szagtalan, oldószermentes, nem drága, német minõség.
Na jó nem kötözködöm, de a szó, amit kerestél, az "új". Stiftes ragasztó semmit nem ér, ráadásul nehéz vele pici felületeket ragasztani, de majd az okosok kijavítanak, ha nem így van.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha emós lennék azt mondanám : Ari.
Így csak ennyit: Kezdésnek tökéletes :-)
élveztem csak egy kicsit szédültem a végefelé a ragasztotól lehet, hogy be kéne szerezni vmi ujjat mert ez a sulifix marha büdös
Tök jó, és egyszerü volt a Voyager ürkompja. és sehol nem találom, pedig tûvé tettem már a netet....
http://www.freetvmaci.info/
Végre szereztem egy normális nyomtatót, viszont sajna nem találom azokat a maketteket, amiket erre az alkalomra raktam el. Egyet sajnálok nagyon, a Star Trek-es ürkompokat. Ha valaki tudna egy címet, ahonnan le lehet kapni, vagy átküldené, jelezze!
Elõre is THX!
http://www.freetvmaci.info/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha vége a vizsgaidõszaknak, esküszöm, nekiugrom! (alig várom)
Ha nem lesz elsõre ilyen szép, akkor addig próbálom, amíg nem sikerül! (igen, idõmilliomos vagyok 😛 Leginkább minden más rovására...)
Nagyon nehéznek tûnik.
Úúúú basszus, az nagyon lelohasztó :-/
Mi lehetett a baj? Nem lehet, hogy túl kemény/súlyos a 160-as papír?
ha találok adok linket ahol ez a sárkány megtalálható, de videót néztem róla hogy hogyan csinálják meg
így néz ki
Tinman: annyira nem perfekt, vágni már jól tudok, de a ragasztás még nem tökéletes... Néhol sikerül összekennem vele látható részeket is (ez a képen nem látszik). A farka meg egy rémálom...
Ja, a pegazusom összeesett 😞 A hátsó lábánál nem bírta a ragasztás, pedig azt ragasztottam elõször :/ Ráadásul olyan helyen van, hogy javítani sem lehet, mert szét kéne szedni az egészet, de a többi helyen már nem enged az a fránya ragasztás -.- Úgyhogy ha valaki nekikezd annak, akkor a hátsó lábaira jó erõs kötõanyagot alkalmazzon (javaslom a betont)
Bár csak lenne idõm :-/
Gondolom nagyon sok munka volt benne !! És le a kalappal elötted hogy ilyen sok türelmed van hozzá !!