1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
#585 Így képen hibátlannak tűnik! Szép munka! -
#584 miért, van? -
#583 másik mű:
-
#582 ezt én is megcsináltam enyém ilyen lett:
-
Nekrofil #581 csináltam egy macskát egyik ismerősömnek!ezzel elkészült a 3dik makett!nem mondom hogy megy,inkább csak úgy megyeget!ime:
-
#580 direkt: téglalapod (ráülsz és máris látod hogy 2D) xD -
#579 Hú,ezt egyszer majd meg kéne csinálni:D -
#578 Áh.. Régi N64-es (Super Smash Bros. :)) idők... -
#577 Kirby? -
#576 Ki van a kepen? -
#575 Úgy érted téglatest? :D
Általános, 3. osztály. :D -
#574 bezzeg zoldszaros nem kell... -
multec #573 Hátha valakit érdekel. 1:1-es méretarány.[IMG][/IMG] -
#572 jaja :D:DDDD
-
#571 lesz egy somolygó kék téglalapod xD -
#570 #553 :) megint előbb járt a kezem mint az eszem. :D -
#569 húúú a kék izének kéremszépen a linkjét :DDD -
#568 Hehe, ez a legszebb elismerés :D -
#567 most is azt hittem hogy az egy igazi kazetta -
#566 Nekem csak a sisak kellet (a lego-s altest valahogy nem jön be), felnagyíottam, így vagy egy pofás fejszobrom, talpazattal... De az nem néz ki ilyen jól. Hiába lett nagyobb még mindig csekély a ragasztási felület. -
#565 nagyon szépen köszönöm!
Papírra fel ;) -
#564 én jelenlegi állásom alant látható! a kishitler utáni első komolyabb melóm.. a fejével nagyon nem vagyok megelégedve (már több napja kis lépésekben csinálom) de a testéhez érve már elsajátítottam ezt azt és egyre könnyebb :) bár a puskájával még vért fogok izzadni azt előre látom..
-
Cat 02 #563 Haver kinyomtatott nekem 2-t, berakom füzetben, jövök haza, egész úton lejtőn fel és le, nem csúsztam el, pedig csúszon, erre házunktól 50 méterre, egyenesen uton sikerült, cucc ki táskámból, és a papercraft is -.-' Bár Bloo nak csak alja lett olyan, stormtroopernek meg a háta, de akkor is :S -
#562 Állati pontosak a vágások! Nagyon profi, én ebben mérem :) -
#561 cubeecrafton nincs fenn mama2 Stalin Hitler -
#560 Jópofák ezek a cubee-k :)
-
#559 Itt nézz körül! -
#558 Igaz csak átfutottam a topikot de nem találom hogy Sztálin bácsit meg az ellenfelét hol lehetne megtalálni papír modellben? Bloo 10perc alatt kész volt és úgy érzem hogy alkotnom kell! :D -
Rengeteg retrogém diorámát meg lehet csinálni... Final Fantasy, Metroid, Pong, Duck Hunt, GTA, Sonic, Megaman... stb. -
#556 A SNES sajnos csak ezen a homályos fotón mutat valamit, megnéztem a tervet, elég gagyi :(
-
#555 ezek tökjók
-
lordbalu #554 Igen elvileg úgy kéne. -
#553 téglalapos Bloo -
#552 -
#551 szép lett :) -
Torry #550 Bloo-hoz adna valaki linket?
Kék mesefigura két szem egy száj összvissz, ha esetleg valaki nem ismerné névről. -
sKeezo #549 Kösz! Desert eagle-t meg fogom csinálni :)
amúgy vannak itt ilyen képek, hogy kész makett van rajta, és számokkal mutat valamit. az az hogy milyen sorrendbe kell összerakni? -
lordbalu #548 Ja itt van ilye is ha érdekel. -
lordbalu #547 fegyverek
pisztoly
pisztoly2
De innen van a link talán van még számodra használható.
oldal
Lehet regisztrálni kell, hogy láss valamit. -
sKeezo #546
én ezt csinálom:
nem a legszebb, de nekem tetszik :) már a kardja nagyobb mint az egész hello kitty :)