1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
Nekrofil #625 ja azt csinálom és tudom hogy mi micsoda!úgy nem megy,hogy a fél kezem mindíg ragasztós lesz,és összebassza a makettet,meg ilyen fasságok,meg képtelen vagyok normálisan összeragasztani és így elcsúszok egy kicsit és máris totál cink az egész!próbáltam hugom sulifixével,na azt 2 ragasztás után otthagytam annyira okádék,most vmi tubusos akármit használok úgy hogy kinyomok egy keveset egy papaírra és fogpiszkával bekenem a ragasztási felületet,de nem az igazi...faszom tudja hogy kéne csinálnom,ezé kérek tanácsokat :D -
norbip #624 az eiffel toronynál (ha canontól van) jelezve vannak a ragasztási pontok (zöld, piros és kék pontok), illetve le is van írva hogy melyik mit jelent. :) -
#623 bocs jó lett ;) köszi ;) -
#622 nemjó a link -
Cat 02 #621 Ám ha ragasztó akkor milyen ? Teknokol, v olyan amit tekersz és kijön ? -
Nekrofil #620 énis 160g papaírral csinálom most az eiffel tornyot!baszottul szopás az egész...legalábbis a ragasztás nekem nem igazán megy!de a nagyobb területeket is egybe ragasztjátok?vagy ahol hajlítani kell? -
#619 Megvan. Szép! Grat! -
norbip #618 vmiért szarakszik az sg az imageshackes képekkel. :/ ha kimásolod a linkeket, vagy amikor megnyitod és nyomsz rá egy f5öt akkor behozza.
Nekrofil:
amit linkeltem az 170grammos canon matte photo papírral van.
- ragasztásra ilyen kitekerhető pritt papírragasztót meg vmi uhu folyékony cuccot alkalmaztam ahol az kényelmesebb volt.
- hajlításhoz: fogj egy kifogyott tollat és vonalzó mellett húzd át a hajlítandó éleken, ezután már könnyen fogod tudni hajlítani. :)
üdv -
#617 Csak nálam nem jelennek meg a képek?
Imageshack-béka.
-
Nekrofil #616 5leteket várok hogy ki milyen módszert alkalmat a hajlítás meg a ragasztást illetően! -
#615 Nájszos -
#614 inkább szobai :] -
#613 Mezei hajtogatott repülő. -
#612 setét a kép nem látom miaz -
#611 Ez inkább origami, nem gondolod? -
#610 Ma alkottam
-
#609 szép -
#608 Nagyon szép lett! -
norbip #607 hmm, nem jelennek meg az imageshackes kepek?
itt vannak linkkent:
kep3
kep2
kep3 -
paradmat #606 SD kártyát is kérhetnénk ?? XDXD -
norbip #605 hi!
egy ismerősöm szólt, hogy mutassam be itt a "művem", íme:
aki épületeket szeretne készíteni annak tudom ezt ajánlani, mivel viszonylag kevés alkatrészből áll és a ragasztása sem túl bonyolult ha pontosan vágtad és hajlítottad a darabokat.
mivel ez az első komolyabb makettem, ezért nem lett perfekt, de nekem tetszik. remélem nektek is azért. :D
a pattern (illetve összerakás) innen van: forras
üdv,
norbi
-
#604 Köszönöm! -
#603 Parancsolj! -
#602 :O... Elkérhetem a sablont? -
#601 A világ legkisebb PS2-je? :)
(SD kártya a méretek miatt)
-
Nekrofil #600 http://cp.c-ij.com/en/contents/3156/03373/index.html -
#599 macskához tudnátok adni sablont? -
#598 2.-hoz kéne írni szöveget és berakni a humorosba
kis szőrmókcica:)
nem torpedóromboló hanem törpedoromboló:) -
#597 derég voltam itt omfg, látom non mexapoorttunk itt, és szép képeket is láttam xd namind1 énis csinálgatom itt a modelleket azér :D -
Nekrofil #596 kaptam 2 képet a macskáról,kicsit jobb minőségben!íme
-
multec #595 Üdv! Itt a link: http://depositfiles.com/pt/files/ho0e94ple -
#594 ja és köszi -
#593 mehet...de belinkelheted ide is ill. privát üzibe -
#592 akkor meg azt mondd! :p -
Nekrofil #591 ezt éénis megtaláltam,elég fos az összeszerelési útmutatója... :\ -
#590 GooglE -
Nekrofil #589 vki tud skorpiót,vagy olyasmi cuccot? -
multec #588 msn email címedre mehet a link? -
#587 kérhetem a sablont? -
#586 nincs