Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja azt csinálom és tudom hogy mi micsoda!úgy nem megy,hogy a fél kezem mindíg ragasztós lesz,és összebassza a makettet,meg ilyen fasságok,meg képtelen vagyok normálisan összeragasztani és így elcsúszok egy kicsit és máris totál cink az egész!próbáltam hugom sulifixével,na azt 2 ragasztás után otthagytam annyira okádék,most vmi tubusos akármit használok úgy hogy kinyomok egy keveset egy papaírra és fogpiszkával bekenem a ragasztási felületet,de nem az igazi...faszom tudja hogy kéne csinálnom,ezé kérek tanácsokat 😄
az eiffel toronynál (ha canontól van) jelezve vannak a ragasztási pontok (zöld, piros és kék pontok), illetve le is van írva hogy melyik mit jelent. 😊

haki92
bocs jó lett 😉 köszi 😉

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

haki92
nemjó a link

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Ám ha ragasztó akkor milyen ? Teknokol, v olyan amit tekersz és kijön ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

énis 160g papaírral csinálom most az eiffel tornyot!baszottul szopás az egész...legalábbis a ragasztás nekem nem igazán megy!de a nagyobb területeket is egybe ragasztjátok?vagy ahol hajlítani kell?
theone91
Megvan. Szép! Grat!

vmiért szarakszik az sg az imageshackes képekkel. :/ ha kimásolod a linkeket, vagy amikor megnyitod és nyomsz rá egy f5öt akkor behozza.

Nekrofil:
amit linkeltem az 170grammos canon matte photo papírral van.
- ragasztásra ilyen kitekerhetõ pritt papírragasztót meg vmi uhu folyékony cuccot alkalmaztam ahol az kényelmesebb volt.
- hajlításhoz: fogj egy kifogyott tollat és vonalzó mellett húzd át a hajlítandó éleken, ezután már könnyen fogod tudni hajlítani. 😊

üdv

theone91
Csak nálam nem jelennek meg a képek?

Imageshack-béka.

5leteket várok hogy ki milyen módszert alkalmat a hajlítás meg a ragasztást illetõen!
koryne
Nájszos <#eljen>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Aquir
inkább szobai :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Mezei hajtogatott repülõ.

Fantos
setét a kép nem látom miaz

theone91
Ez inkább origami, nem gondolod?

Martin Rome
Ma alkottam

Aquir
szép

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Nagyon szép lett!
hmm, nem jelennek meg az imageshackes kepek?
itt vannak linkkent:
kep3
kep2
kep3

SD kártyát is kérhetnénk ?? XDXD

http://matya.5mp.eu

hi!

egy ismerõsöm szólt, hogy mutassam be itt a "mûvem", íme:

aki épületeket szeretne készíteni annak tudom ezt ajánlani, mivel viszonylag kevés alkatrészbõl áll és a ragasztása sem túl bonyolult ha pontosan vágtad és hajlítottad a darabokat.
mivel ez az elsõ komolyabb makettem, ezért nem lett perfekt, de nekem tetszik. remélem nektek is azért. 😄

a pattern (illetve összerakás) innen van: forras

üdv,
norbi

theone91
Köszönöm!

DanielT
theone91
😮... Elkérhetem a sablont?

DanielT
A világ legkisebb PS2-je? 😊

(SD kártya a méretek miatt)
http://cp.c-ij.com/en/contents/3156/03373/index.html
Palesz2
macskához tudnátok adni sablont?

Aquir
2.-hoz kéne írni szöveget és berakni a humorosba
kis szõrmókcica😊
nem torpedóromboló hanem törpedoromboló😊

Nandris94
derég voltam itt omfg, látom non mexapoorttunk itt, és szép képeket is láttam xd namind1 énis csinálgatom itt a modelleket azér 😄

Crabby

kaptam 2 képet a macskáról,kicsit jobb minõségben!íme

Üdv! Itt a link: http://depositfiles.com/pt/files/ho0e94ple

haki92
ja és köszi

haki92
mehet...de belinkelheted ide is ill. privát üzibe

Aquir
akkor meg azt mondd! :p

ezt éénis megtaláltam,elég fos az összeszerelési útmutatója... :\
Aquir

vki tud skorpiót,vagy olyasmi cuccot?
msn email címedre mehet a link?

haki92
kérhetem a sablont?

Martin Rome
nincs<#idiota>

DanielT
Így képen hibátlannak tûnik! Szép munka!
Vaxi
miért, van?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Fantos
másik mû:

Fantos
ezt én is megcsináltam enyém ilyen lett:

csináltam egy macskát egyik ismerõsömnek!ezzel elkészült a 3dik makett!nem mondom hogy megy,inkább csak úgy megyeget!ime:

Aquir
direkt: téglalapod (ráülsz és máris látod hogy 2D) xD

bardocz
Hú,ezt egyszer majd meg kéne csinálni😄
theone91
Áh.. Régi N64-es (Super Smash Bros. 😊) idõk...

theone91
Kirby?

Martin Rome
Ki van a kepen?