1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
#825 Sajna nem tudom free, honnan kaphatnád le.
Amúgy WoW papercrafthez nem lenne türelmem egy perc sem, mert nem jelen számomra semmit a WoW.
A 3-4 Nightmare Before Christmas figurán már én is gondolkodtam, mivel vagy 15x láttam a filmet, eredetiben is megvan.
De az idő gyerekek... az nincs. Kicsi sem :-( -
Biglol #824 Tinman:
Piracy is a crime.
Ne csinaljunk ebbol viccet. Irj PM-et :D
LSL:
O bizony es nem osztja meg a receptet....
A youtube-on azt irja, hogy elegeti, mert kell a hely a szobajaban. :D
Egyebkent rohogunk itt, de lattam egy olyan kepet, amint az urge a papercraft aljakent szolgalo emelvenyt homokkal toltotte fel. XD
Jack Skellington milyen egy remalom lehet!? Azt biztos nem kezdem el, csak ugy...
Zero pedig csak csikokbol all!
Osszetolhatna valaki, hogy infonk is legyen az osszeszerelesrol...
-
#823 biztos el kellett lőnie pár patront :D -
#822 te jó ég awsom, vaon mennyi tinta kellett hozzá? -
#821 Ez már igen, ő csinálta tervezéstől kezdve. Nem semmi -
#820 Pépörkreft wárez? :-D -
ldavid #819 még szerencse, hogy sok rajta a fehér rész.. :D -
Biglol #818 Itt a video. Errol se felejtkezzunk el!
Biztos, ami biztos. -
#817 Ahoz, hogy ezt összerakd egy egész raid kell xD -
Biglol #816 Huhh, ti aztan belehuztatok!
Gratulalok mindenkinek, nekem nagyon tetszenek a munkak! :)
Amiert irok nektek, az ez:
Illidan baratunk nem akar hazhoz jonni. NAGYON MEGKOSZONNEM, HA VALAKI (AKAR PM-BEN IS) KULDENE LINKET!
Az egyik fizetos feltolto oldalon van fenn ilyen nevu file, de nem fizetek 30 dodot (egy evre), hogy egyaltalan megnezhessem...
Egyebkent a kesz cucc 4 lab magas. Tehat, ha le akarod merni, meg hivnod kell egy embert.
Ezek utan mondjak a kisfarku sracok a csajoknak, hogy a meret nem szamit!!
-
ldavid #815 jól néz ki -
#814 durva -
#813 Szépnek tűnik! Respect! -
rambo109 #812 Majd csinálok róla rendes képet és öszerakodok az asztalomon. -
rambo109 #811 Elsö "komolyabb" papírmakettem. Még nincs teljesen kész.
-
rambo109 #810 -
rambo109 #809 kösz
-
ldavid #808 töltsd fel ide -
rambo109 #807 hogy tudok 20 Kb-nál nagyobb képet feltenni?
-
#806 Kiba... nehéz, tintaköltsége sem kevés. -
#805 Ja-ja, régi klasszikus darab. -
ldavid #804 innen -
m1aya3 #803 Ez nagyon klasszul néz ki!
Honnan lehet megszerezni? -
#802 xD -
#801 Lál CEILING CAT!! -
#800 azt bánom, h a burkolatokhoz, nem fényes papírt használtam. Meg így utólag a leragasztandó füleket át kellett vna színezni oanra, mint amit összeköt, akkor nincs ennyi csúnya fehér csík -
#799 zsírpálya! -
#798 karaj -
#797 Brutális! -
#796 Pár éve én is szórakoztam ilyennel. Eltartott pár hónapig:
-
#795 Dehogy!
Csak sablonok! Jó sok oldal, de nekem nagyon bejövős. Hogy milyen az titok, majd, ha kész lesz ;-) -
#794 milyen modell? kész papírmodell? -
#793 Gyerekek ez igen!!!
Írtam, hogy legál fizettem egy modellért. 2 nappal később jön a levél, amiben kaptam bónuszként egy áttervezett másik modellt, sőt az eredeti vásárlásom tárgyát újra elküldték !feljavított! a textúrákkal!!!!
"Papercraft support!" Le a kalappal! -
#792 Na, megvettem egy modellt külföldről (2 dollár volt csak), ha kész lesz teszek fel képeket. Precízen akarom, szóval min. 3 hét, pedig egyszerűbb darab :-) -
#791 kár :/ azért kösz -
#790 király :) -
#789 Hi i have seen a picture from the Dog on 4chan a time ago. It is the best modell i ever seen. Why isnt it on your site to Download?
07:45 AM on 02/28/2009 Flag_red Flag Comment_edit Quote & Reply
Chamoo232
Site Owner
because it's not releasable. the 3d model need to be fixed and a new template would need to be made and I dont have the time and patience to do it
Röviden: Nincs. Előreláthatólag nem is lesz. -
#788 mmm szép :D 1ébként Erti03: ha megtalálod akk pls tedd ki ide h hol találtad mert azt énis szertném, és énse találtam még sehol :( -
#787 Papercraft álmaim egyik legnagyobbika, de nagyon precízen és szépen akarom megcsinálni. Miyazaki amúgy is gyenge pontom. Szóval, igen én szeretném megcsinálni, de képtelenség, hogy nekem ennyi időm legyen és ez valahol szerencse... -
Erti03 #786 Ja, a barna az nem barna hanem kicsit zöldes de szerintem így is jó! Ha esetleg vállalkozik még rá valaki hogy megcsinálja szivesen adok tanácsot hogy mire kell figyelni mert a test összerakásával meg lehet szívni, plussz 1-2 apróbb dologgal:D