Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>Congratulation!<#worship>

Gyonyoru lett!

Emelkedik a szinvonal gyerekek...

Never say never in Las Vegas.

koryne
"a sárkány csak tegnap volt jó"
Ezt hogy érted? Jó ez ma is sztem 😊 Szép lett!

Xbox Live gamertag: kilencnad

utólag néztem hogy a sárkány csak tegnap volt jó, de csak most sikerült megtalálni az adatkábelem a tellához :S

csak ha már sárkány 😊
Csak simán összeraktad, vagy ragasztottad is ? Mert nekem is ki van egy ilyen nyomtatva, de még nem kezdtem neki.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok! Látván ezeket a cubecraft modelleket, kedvet kaptam hozzá én is. Kezdésként meg is csináltam egy egyszerût, gondoltam megosztom veletek. Valószínûleg lesz majd több is, ha érdekel, akkor majd azokról is teszek képeket.

Fantos
gyûlnek az alkotások és lassan nincs hely (7 van eddig)

Na, ezert mindjart moshogy hangzik.

Ha az ember faradt, sok minden megtortenhet...

Holnap, akkor (a tomeges igenynek megfeloloen<#wave> ) nappal csinalok a 7 cubeecraftomrol es a CCTV-rol egyben kepet. Akkor latszani fog valami. <#wink>

Egyebkent most eppen valami nagyobban gondolkozom. Ez a hazi sarkany elegge etvagy gerjeszto.<#hamm>

Aquir
szép tank

ah én csak hülyültem egy kicsit 😊 éjszakai kép, a másik nem linkelt képet, te meg erre megmondod hol csinálhatná meg na :p
eddig csak egy gyors mario papercraftom van meg egy félbehagyott fegyver, úgy látszik nekem nincs olyan sok idõm mint itt akik nagy papercraftokat csinálnak😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akkor en most reagalok erre.

Felre olvastam, ezert faradt szemekkel haki92 forumtarstol ezuton is elnezest kerek.

Egyebkent te ertelmes emberi leny vagy? Olyan dolgokat irsz, amik egyaltalan nem kapcsolodnak a papercraft-hoz. Szerintem a gondolataid egy masik topic korul lebegnek.

Szamomra ertelmetlenek a hsz-eid es ezert feleslegesek is. Ha van tapasztalatod, kesz craftrol keped, uj crafthoz linked, akkor azokat nem csak en, de mas is szivesen latja.

Egyebkent nem utolso sorban, van aki epp ezt a tankot csinalja.

Holnap jo lenne latni a kesz termeket, ha erted mire gondolok...<#nyes><#dumcsi><#eljen><#ravasz1>

Aquir
de ha már megcsinálta..
sajnos ezért sincs bocsánat 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Valaki mar belinkelte parszor.

Ha visszaolvasol kicsit, megtalalod a template-et.

Ha kell, szolj. Amugy cubeecraft utan pont idealis.

Pont a bejarati ajtot nezi. XD

Aquir
neked sincs 😛

haki92
ezt én is megcsináltam 😛

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Aquir
nincs bocsánat 😛

Sorry a rossz kepminosegert.

CCTV camera at my home.

Most avatom fel az uj kesem! <#vigyor2>

Teppik Amon
Huhh, ez tényleg szép, gratulálok én is. Nekem csak a kézügyességem (türelmem 😊 ) hiányzik ehhez. Maximum respect! <#worship><#worship><#taps>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Nandris94
😮OOO kornye sárkány télleg gyönyörû, én erre nemlennék képes xd (1: eltört az olfakés (szerencse h 2 penge van ebbõl 😛) 2: nincs patron nyomtatóban (kiürült...) 😄)

Crabby

ja és ez olyan, hogy megcsinálom a fejet, testet, lábat, cipõt, és utána ragasztom rá a maszkot, tutyit, vállat, kezet, szoknyát

a fejétõl kezdtem. amúgy ezt csinálom(a középsõt):

hát ha van hozzá leírás,akkor azt kövesd sztem,ha nincs akkor meg sztem magad döntsd el,mert sztem elég modellfüggõ hogy honnan kezded emg merre tovább,de mielõtt nekikezdessz mindenképp tervezd meg hogy is fogod csinálni pontosan 😊
van egy modellem. a fejétõl, vagy a lábától kezdjem?

tudom, de már nincs színes tinta a nyomtatóba. ez a szar kifogyasztotta.

koryne
Akkor nagyítsd ki az egészet, rendezd úgy, hogy elférjen A4-es lapokra és akkor kapsz egy nagyobb figurát 😊

az a gáz, hogy ez a figura fél feje 😄DDD

DanielT
Csipesz, vonalzó 😊
ezzel mit tudok csinálni? a hüvelykujjamon a köröm is nagyobb mint ez

theone91
És is a kutyusra pályáznék!

Raknék én ha tudnék de nincs meg a telónak a kábele, így meg nem tudom gépre küldeni
koryne
20-at.
Szerk.:
Erti: nem raksz róla képt? Kíváncsi vagyok 😊

na nekem is kész lett a sárkány, kicsit máshogy néz ki a feje mert a tüskéket nem oda raktam ahova a rajz írta, így sztem jobban néz ki 😊
A Half Life 2bõl a D0g nincs meg valakinek? mindenütt csak képek vannak :S
theone91
Gyönyörû... 😮

Hány oldalt nyomtattál?

Ahhahhh!

Ez szepen sikerult, gratulalok!

Nagyobb is, mint amilyennek gondoltam.

<#worship>Minden tiszteletem a tied.<#worship>

Aquir
congrt!

koryne
Nehéznek tûnik elsõ blikkre, de egyáltalán nem az. Viszont a monotonitást bírni kell, mert az van benne bõven -.-
Kb fél éve kezdtem (újra, gyerekkoromban csináltam még ilyen házakat meg ilyesmit). Sablon meg fenn van a tehanu blogon, amit már többször is linkeltek itt.

mióta csinálsz maketteket?sablont megosztanád?
aszencségit!nagyon kegyetlen lett!sajnos nem valószínû hogy mostanában eljutok erre a szintre,hogy ilyen jól menjen... 😞
koryne
Lammer itt van, és fel akarja gyújtani a fõnixemet, hogy megnézze, újraéled-e <#szomoru1>

koryne
Htx 😊

koryne
Szárnyhoz kis hint:

Nemtom, láttad-e, ez alapján nekem elég egyértelmû volt.

DanielT
Uramatyám... <#wilting>

Maximum risztekpa! <#worship>
koryne
Dán.

nem tubusost használok hanem valami fehér faragasztót, egy 0,5 L-es kólásüvegbe találtam😊 Ebbõl öntök ki egy kémiaszertárban található kis üvegbe és onnan ecsettel kenem amennyit kell.
Remélem elég bõ választ adtam 😊
és te hogy viszed fel a ragasztót a felületre?a tubusból egybõl?vagy hogy oldod meg a nagyon kis részek ragasztását hogy ne kerüljön sok cucc oda?
Annyira nem nehéz, ez lenne ha 4dik nap ha a szárny is a helyén lenne és kész lenne, összesen olyan 21-22 óránál tartok. Most ez nem tudom gyors-e, de jól haladok, ill. haladtam 😊
Ha nekem ez kész akkor jöhet a Howls Moving Castle. az a fura hogy azt hittem nehéz lenne azt megcsinálni, kb 5 perc tanulmányozás után rájöttem hogy max 1 hét
Egeszsegedre! 😄

Jo neked. Hallod, nekem eselyem sem lenne, ha ossze akarnam rakni. 😄

Azon az oldalon ilyen erdekes dolgok vannak (For the first one, L side, find Sf-01, and Sf-02. Glue according to the instructions. Do the same for Sf-05 and Sf-06. And the same for Sf-07 to -08, and Sf-03 to Sf-04.) gondoltam ez segit.
Vannak ott kepek is...

Mindegy, az en onbizalmam erre nem hozta meg. 😊

Mennyi ido azt osszerakni? Elegge relativ, de 2 honap mulva az is szoba johet, ha nagyon unatkozom.

Csak, mert Bumblebee-t az a profi is egy honap alatt rakta ossze...

Kicsit ideges voltam, de ittam 1 sört és mostmár jobb 😊
Én is arról az oldalról próbálkoztam de semmi 😞 Amúgy már teljesen kész csak az a szárny ugyebár...elég gyakran olvasom a fórumot, meg nem is az elsõ munkám 😊
Hi!

Koszonjuk a topik iranti kulturalt erdeklodesed. 😄

Ezt taltam neked. Vagy valami kinai leirasrol is hallottam, ha erdekel.

Ennyit tudtam tenni erted, remelem segitettem.

Ha kesz van kepet kerunk, mert az baromi jol nez ki!!!

Tales From Earthsea sárkány szárnyát hogy a retkes faszba kell megcsinálni???? 2 napja baszódok vele de akárhogy csinálom nem sikerül és már kibaszott ideges vagyok<#gun>
Al Age
Nem elég ide valamilyen papírragasztó?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.