1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • Biglol
    The GREAT COLLECTION

Feel free to download and SEED!

More than 2GB, 440 folders, the addiction is guarantied!
    An organised collection from the easiest crafts to the hardcore level. From nicebunnies to Howl`s Moving Castle.
    It contains:
    -Links to websites
    -Programmes
    -Free and rare crafts

Don`t forget that you can never get enough from these!

Seeders are welcome XD

My bad :)
  • paradmat
    beraktam teccik nekik XD
  • Fantos
    azta világít :O
  • ldavid
    lol :D rakd be ide is
  • paradmat
    kitt
  • Tinman #862
    "Tegnap mar gepelni sem tudtam XD"

Egészséges kereteken belül kéne, mert kiégsz mint Britney :-D
  • Tinman #861
    Egy hosszú modell 99%, hogy több darabból áll. Nem egyszerre egy lapon nyomtatod ki teszem azt a hajó oldalát, hanem mondjuk 5 darabban.
    Az a lényeg, hogy ne állítgass nagyon semmit, csak küld a nyomtatóra és kész.
  • rucc
    Oké, köszi! De van egy kérdésem. Vannak 60-70 cm hosszú hajók aminek az alkatrészei egy rajzon szerepelnek. Azokat hogy lehet kinyomtatni, hogy méretarányos maradjon?
  • koryne
    Hány collos a monitorod? Ha mondjuk egy 14 collos mellé raknád, akkor is nagyobb lenne, mint az A4-es papír? :)
    Arra próbálok rávilágítani, hogy tök mindegy, mekkorának látod a monitoron (monitor és felbontásméret függvénye), ha kinyomtatod, akkor illeni fog arra az A4-es papírra. Állítsd csak 100%-ra, aztán hadd menjen!
  • rucc
    De bizony, hogy a monitor mellé :)
    Ez az első nyomtatóm, noob vagyok nyomtatásból :(
    Mit is kell beállítani a nyomtatási beállításoknál?
  • Biglol
    Melle teszed??
    Csak azt ne mondd, hogy a monitor melle?!

A nyomtatasi beallitasoknal allitsd be, amit kell es szepen ki kell nyomtassa. De erre van sajat topik is.

Ennyit tudok tenni erted. Remelem segit.

Egyebkent koszonom az elismerest mindenkitol. Jol esik. (Tegnap mar gepelni sem tudtam XD)
  • rucc
    Sziasztok!
    Vettem direkt egy nyomtatót, hogy kipróbáljam a papírmakettezést. Letöltöttem néhány makettet pdf formátumban. Felteszem a képméretet 100 %-ra, de ha mellé teszem az A4-es papírt túl nagy, nem fér rá a lapra. Hogy lehet ezt megoldani?
  • Tinman #855
    Őszintén gratulálok!
    Le a kalappal!
  • Fantos
    gyááááá de szép
  • Biglol
    Akkor te tudsz valamit. Gratulalok!

En csak a sima Viewert hasznalom, de imadom. Az elek eltuntetese, az abrazolas modjanak valtoztatasa mind, mind egy szep teljesitmeny egy ingtenes programtol.

Nem utolso sorban jelentem, hogy kesz a Gedo Senki Senki dragon! Volt komoly betegseg, mutet is kozben. Szoval a napokban elovettem. A szarny is kesz van, de le akrtam fotozni, mig van a telefonhoz.

Szarnyatlanul szabadon szallva:
  • Fantos
    nekem azzal sikerült dolgoznom csak véletlenszerűen
  • bardocz
    Most nézem,hogy kell hozzá tudni 3D-ben is tervezni:S Akkor marad a találomra csinálok valamit szerintem:S Azért köszi!
  • Biglol
    En a Pepakura Desingner -t ismerem egyedul. Nem igazan mondanam draganak.

Sok sikert. Tuti megoszulsz ketszer, mire jol megy majd a hasznlalata. :D

Eloszor csak meglevo modellek atalakitasaval kezdj. Szerintem.
  • bardocz
    Van valami program,amivel meg lehet tervezni egy papírmodellt?
  • Biglol
    Na jo. A szunyoghalo eros volt. De modell boltban kapsz halot. A fene sem vagdossa ezt.

A hatam nekem is jo par ora utan. :D

De teny, hogy gyonyoruen nez ki. En csalva megcsinalnam. (Nem pontosan az idiotasagokat kovetve.) Mar lattam fabol keszult hajot. Fel meteres volt, ismertem aki csinalta.
    Majd rakerdezek mibol hozta ossze a kotelzetet.
  • koryne
    Hát nemtom, én absz antialkesz vagyok, de ha elég fáradt vagyok, akkor az apró mütyürök fogdosásától nekem lazán elkezd remegni...
  • Tinman #846
    Nem is az, hogy remeg, mert egy abs. antialkesznek ilyen szóba sem jöhet, hanem az, hogy pár nap masszív papercraft után előbb a hátam kezd el fájogatni, majd a kezem izületei. Na olyankor 1 hétre abba kell hagyni, erőltetni tök értelmetlen.

Jövő héten járok Pesten, majd írok valami p.ü.-t aztán jól elszaladok a cuccért.
  • Tinman #845
    Szerinted :-D
  • Biglol
    Egyebkent fogsz nagyobb lyuku szunyoghalot es negy egyenes csikot vagsz belole.

(Elotte egy kis pillantaragasztoval meg is erositheted. Evek ota nem lattam szunyoghalot, de szerintem kibomolhat. Erre ez a megoldas.)

Azt, hogy cernat hasznalj, ahelyett hogy papirral szorakozz szerintem 5 perc utan rajonnel, mikor rakod ossze.
    (Mostanaban en nem is jutok el odaig, az biztos...)

Ingyenesen letoltheto errol a csodalatos oldalrol.
  • Biglol
    :)

Na, tessek. Mar majdnem megcsinaltam pedig...

MUHAHAHAAAAA
  • DanielT
    Ugye nem akarjátok azt mondani, hogy a kötél papírból van...? Az sima cérna.
  • koryne
    Nájszos.
    Thanks, but no thanks :) (szintén a vékony kis kötélhágcsók miatt, idegbajt kapnék, ha elszakadnának...)

Tinman: ezek szerint nem csak nekem remeg a kezem néhány órányi masszív craftolás után? :D
    FFTA-d nem kő? ;)
  • paradmat
    kicsi Titanik
    itt van még pár kép:link
    jó kis hajó v. mi
  • Aquir
    biztos cérna xD
  • Tinman #838
    Már a gondolattól is parkinzonos lett a kezem, hogy én azokat a köteleket szikével vagdosom ki a sablonból.
  • bardocz
    Lehet elkezdek majd A4-es lapokból összerakni valami formula autót,nem lesz se színes,se szép,se kereke nem lesz,de úgy próbálom majd,hogy a diffúzor működjön rajta,meg a szárnyak,meg hasonlítson egy formula autóra.Már nagyjából el is képzeltem,hogy milyen lesz,csak neki kell állni,meg kell sok türelem hozzá,az tuti.
  • ldavid
    ez mekkora?
    én is találta régebben egyet, de az elég kicsi volt
  • Szabi1991
    :O
  • Fantos
    már a padlóra süllyedt, mi?:D
  • paradmat

Titanik
  • theone91
    Munkanélküléség FTW!
  • Erti03
    Én már megcsináltam a batmobilt de nem ajánlom, nagyon tré az összerakásija:S
    tiszta fekete minden és alig lehet kivenni valamit, de egy hét alatt meg lehet csinálni :)
  • ldavid
    tegnap csináltam meg én is ezt az epson-féle nyulat
  • Fantos
    anyám most megkért hogy csináljak csirkét meg nyulat húsvétra...mire nem jó ez a papercraft
  • Biglol

Sokan nem nezik az eredeti oldalt
    Szemfulesebbek 2 letolto linket is felfedezhetnek a lap aljan. Mindketto szukseges.