Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyonyoru lett!
Emelkedik a szinvonal gyerekek...
Never say never in Las Vegas.
Ezt hogy érted? Jó ez ma is sztem 😊 Szép lett!
Xbox Live gamertag: kilencnad
csak ha már sárkány 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha az ember faradt, sok minden megtortenhet...
Holnap, akkor (a tomeges igenynek megfeloloen<#wave>#wave> ) nappal csinalok a 7 cubeecraftomrol es a CCTV-rol egyben kepet. Akkor latszani fog valami. <#wink>#wink>
Egyebkent most eppen valami nagyobban gondolkozom. Ez a hazi sarkany elegge etvagy gerjeszto.<#hamm>#hamm>
ah én csak hülyültem egy kicsit 😊 éjszakai kép, a másik nem linkelt képet, te meg erre megmondod hol csinálhatná meg na :p
eddig csak egy gyors mario papercraftom van meg egy félbehagyott fegyver, úgy látszik nekem nincs olyan sok idõm mint itt akik nagy papercraftokat csinálnak😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Felre olvastam, ezert faradt szemekkel haki92 forumtarstol ezuton is elnezest kerek.
Egyebkent te ertelmes emberi leny vagy? Olyan dolgokat irsz, amik egyaltalan nem kapcsolodnak a papercraft-hoz. Szerintem a gondolataid egy masik topic korul lebegnek.
Szamomra ertelmetlenek a hsz-eid es ezert feleslegesek is. Ha van tapasztalatod, kesz craftrol keped, uj crafthoz linked, akkor azokat nem csak en, de mas is szivesen latja.
Egyebkent nem utolso sorban, van aki epp ezt a tankot csinalja.
Holnap jo lenne latni a kesz termeket, ha erted mire gondolok...<#nyes>#nyes><#dumcsi>#dumcsi><#eljen>#eljen><#ravasz1>#ravasz1>
sajnos ezért sincs bocsánat 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha visszaolvasol kicsit, megtalalod a template-et.
Ha kell, szolj. Amugy cubeecraft utan pont idealis.
Pont a bejarati ajtot nezi. XD
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
CCTV camera at my home.
Most avatom fel az uj kesem! <#vigyor2>#vigyor2>
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Crabby
A Half Life 2bõl a D0g nincs meg valakinek? mindenütt csak képek vannak :S
Ez szepen sikerult, gratulalok!
Nagyobb is, mint amilyennek gondoltam.
<#worship>#worship>Minden tiszteletem a tied.<#worship>#worship>

Kb fél éve kezdtem (újra, gyerekkoromban csináltam még ilyen házakat meg ilyesmit). Sablon meg fenn van a tehanu blogon, amit már többször is linkeltek itt.
Nemtom, láttad-e, ez alapján nekem elég egyértelmû volt.
Remélem elég bõ választ adtam 😊
Ha nekem ez kész akkor jöhet a Howls Moving Castle. az a fura hogy azt hittem nehéz lenne azt megcsinálni, kb 5 perc tanulmányozás után rájöttem hogy max 1 hét
Jo neked. Hallod, nekem eselyem sem lenne, ha ossze akarnam rakni. 😄
Azon az oldalon ilyen erdekes dolgok vannak (For the first one, L side, find Sf-01, and Sf-02. Glue according to the instructions. Do the same for Sf-05 and Sf-06. And the same for Sf-07 to -08, and Sf-03 to Sf-04.) gondoltam ez segit.
Vannak ott kepek is...
Mindegy, az en onbizalmam erre nem hozta meg. 😊
Mennyi ido azt osszerakni? Elegge relativ, de 2 honap mulva az is szoba johet, ha nagyon unatkozom.
Csak, mert Bumblebee-t az a profi is egy honap alatt rakta ossze...
Én is arról az oldalról próbálkoztam de semmi 😞 Amúgy már teljesen kész csak az a szárny ugyebár...elég gyakran olvasom a fórumot, meg nem is az elsõ munkám 😊
Koszonjuk a topik iranti kulturalt erdeklodesed. 😄
Ezt taltam neked. Vagy valami kinai leirasrol is hallottam, ha erdekel.
Ennyit tudtam tenni erted, remelem segitettem.
Ha kesz van kepet kerunk, mert az baromi jol nez ki!!!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.