1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • semetka
    A terminátort akarom megcsinálni. Most 1:2 ben csinálom így 93cm lesz, de 1:1 ben meg akarom csinálni.
  • kmax
    semetka: A FIT TO PAGE-t a nyomtatási beállításoknál kell beállítani. A dokumentumnak, amiből nyomtatsz, van egy adott felbontása. Ezt a felbontást nagyítja fel/torzítja el a fent említett mód. Igen, az A/2 egybevágó az A/4-el. (http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:A_size_illustration.svg) Viszont A/2-re (sőt még A/3-ra is) - hacsak a minta elég részletes és jó felbontású -, felesleges nyomtatni, hiszen pixeles lehet. Valamint otthon nem igen lelhető fel A/2-es nyomtató. :) Stúdióban nyomtatni pedig költséges lehet.
    Mit szeretnél egyébként 1:1-ben megcsinálni?

rambo109: Az oldal tartalmi bősége ellenére azt kell mondanom, hogy ez itt warez... (No meg a popup sereg és a máshol is fellelhető ingyenes makettek miatt se a legjobb oldal, de azért elböngésztem rajta. Szégyenszemre?)
  • rambo109
    www.bommodeli.ucoz.ru Jó kis oldal sok minden van rajt, most én is innen csinálok egy tankot már egy hónapja elkezdtem és még a felénél sem tartok, de jó lesz.
  • semetka
    És ez a FIT TO PAGE mit takar?
    Próbáltam méregetni egy kicsit és azt vettem ki h nem is a/3 as kell hanem A/2 -es. Mit gondolsz róla?
  • Tinman #910
    A3-ra akkor lesz megfelelő méretű, ha a nyomtatási beállításoknál megadod a FIT TO PAGE opciót.
  • semetka
    Sziasztok.
    Én is belekezdtem egy papírmakettbe.
    Volna egy kérdésem de nem vagyok benne biztos h jó helyen teszem fel.
    Szóval amit csinálok modell az 1:2-es méretarányú ( 93 cm lesz) A/4 es papíron.
    De én meg akarom csinlni 1:1-es méretben. Az volna a kérdésem ha a/3 -as papírra nyomom akkor 1:1-es mérete lesz? Vagy ennél bonyolultabb a dolog?
  • Tinman #908
    Tudtommal eddig senki.
    Egy linket mutathatnál, hogy pontosan miről is van szó...
  • mardal
    Hello

Nemrég kezdtem el csinálni ilyen papírmaketteket,teljesen véletlenül találtam rá és megtetszett.Sajna a képek többet mutatnak mint amit le lehet tölteni.Valaki megcsinált már az epson oldalról azt a komplett versenyistállót?
  • Tinman #906
    http://www.bongo-papercraft.net/-re hónapok óta nem tudok belépni... nem tudjátok a srác mail címét, jó lenne látni a blogját újra. Kellene tőle engedély :-(
  • Tinman #905
    Ászok! Nagyon tetszenek!

Ezzel a hajóval, azért nem 1 hét alatt végeztél az tuti... az kötélzet, ajaj, kemény munka lehetett.
    A #900-ról tudnál betenni nagyobb képet, nagyon érdekelne, hogy mi az a finomság... valamiféle portál?

Szerk: Tettem egy kis rendet a hsz-eidben, mert sok volt a kuszaság, remélem nem bánod ;-)
  • Dante73
    Szépek!
    A #898 honnan van? kellene nekem is....

Tanács; Egy postba a képeket! Egy képfeltöltő oldalra feltolod a képeket, kép beszúrása gomb, és az ott kapott linket becopyzod. És akkor méretkorlát sincs.... (persze, azért ésszel a méretet, ne kapjon a fórumozó idegbajt....)
  • bladex
    most meg látszik amint beírtam egy üzenetet ezt esküszöm nem értem.
  • bladex
    Srácok miért lett kitörölve az összes kép amit felraktam?
  • bladex
    Bocs a bénázásért. Felraktam párat.:)
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
  • bladex
    Sziasztok!

Felrakok én is pár képet amiket megcsináltam.:)
  • ldavid
    új Canon modellek
  • Tinman #881
    Ezt meg ma d.u. dobtam össze, mert egyszerűen beugrott, hogy nekem kell egy piramis modell :-)

Le lehet venni a felső tetőt és látni a metszetét:

Tanulság? Qrva kevés a 120-as papír és iszonyú gagyi ez az epson matt fotópapír :-/
  • Tinman #880
    Pár napja dobtam össze, nem egy nagy szám:

Eredeti Death Proof:

• Aquir
    lol kerekes izé :)
  • Tinman #878
    Megvettem :-)

• Tinman #877
    Kibecseszett zseniális!
    Must build!
  • Biglol
    Jade dragon!

MUHAHAHAHHAAAAA!
  • Willenbrock
    Ez nagyon jó!Milyen papírra kell kinyomtatni?És a méret az alakítható?Úgy értem hogy ha nagyobba nyomtatom ki akkor lehet kicsit nagyobb is a méret nem?
  • ldavid
    ez a Kotaku-s gép elég király
  • Biglol
    istheshit

T-REX automata eats caveman

Wind Waker
  • Teitr
    A zongora nekem is nagyon tetszik, lehet megcsinálom majd valamikor, jól mutatnia az eredeti tetején. :D
  • Biglol
    Save paper! Save the trees! Save the Earth! LOL
  • paradmat
    A zongora jól néz ki csak nagyon fekete XD
  • ldavid
    van pár új modell a canon oldalán
  • Tinman #868
    Wrzpermbanrequired!