Papírmakettek - Papercraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Sajna nem tudom free, honnan kaphatnád le.
Amúgy WoW papercrafthez nem lenne türelmem egy perc sem, mert nem jelen számomra semmit a WoW.

A 3-4 Nightmare Before Christmas figurán már én is gondolkodtam, mivel vagy 15x láttam a filmet, eredetiben is megvan.

De az idõ gyerekek... az nincs. Kicsi sem :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman:

Piracy is a crime.

Ne csinaljunk ebbol viccet. Irj PM-et 😄

LSL:
O bizony es nem osztja meg a receptet....
A youtube-on azt irja, hogy elegeti, mert kell a hely a szobajaban. 😄

Egyebkent rohogunk itt, de lattam egy olyan kepet, amint az urge a papercraft aljakent szolgalo emelvenyt homokkal toltotte fel. XD

Jack Skellington milyen egy remalom lehet!? Azt biztos nem kezdem el, csak ugy...
Zero pedig csak csikokbol all!

Osszetolhatna valaki, hogy infonk is legyen az osszeszerelesrol...

Never say never in Las Vegas.

LSL
biztos el kellett lõnie pár patront 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Nandris94
te jó ég awsom, vaon mennyi tinta kellett hozzá?

Crabby

LSL
Ez már igen, õ csinálta tervezéstõl kezdve. Nem semmi

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Tinman
Pépörkreft wárez? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

még szerencse, hogy sok rajta a fehér rész.. 😄
Itt a video. Errol se felejtkezzunk el!

Biztos, ami biztos.

RAZOR27
Ahoz, hogy ezt összerakd egy egész raid kell xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Huhh, ti aztan belehuztatok!

Gratulalok mindenkinek, nekem nagyon tetszenek a munkak! 😊

Amiert irok nektek, az ez:

Illidan baratunk nem akar hazhoz jonni. NAGYON MEGKOSZONNEM, HA VALAKI (AKAR PM-BEN IS) KULDENE LINKET!
Az egyik fizetos feltolto oldalon van fenn ilyen nevu file, de nem fizetek 30 dodot (egy evre), hogy egyaltalan megnezhessem...

Egyebkent a kesz cucc 4 lab magas. Tehat, ha le akarod merni, meg hivnod kell egy embert.<#nyes>

Ezek utan mondjak a kisfarku sracok a csajoknak, hogy a meret nem szamit!! <#banplz>

jól néz ki
LSL
durva <#eljen>

Tinman
Szépnek tûnik! Respect!

Majd csinálok róla rendes képet és öszerakodok az asztalomon.
Elsö "komolyabb" papírmakettem. Még nincs teljesen kész.
kösz
töltsd fel ide
hogy tudok 20 Kb-nál nagyobb képet feltenni?
Tinman
Kiba... nehéz, tintaköltsége sem kevés.

Tinman
Ja-ja, régi klasszikus darab.

Ez nagyon klasszul néz ki!
Honnan lehet megszerezni?
Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LSL

LSL
azt bánom, h a burkolatokhoz, nem fényes papírt használtam. Meg így utólag a leragasztandó füleket át kellett vna színezni oanra, mint amit összeköt, akkor nincs ennyi csúnya fehér csík

Tinman
zsírpálya!

Aquir
karaj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Brutális! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
LSL
Pár éve én is szórakoztam ilyennel. Eltartott pár hónapig:

Tinman
Dehogy!

Csak sablonok! Jó sok oldal, de nekem nagyon bejövõs. Hogy milyen az titok, majd, ha kész lesz ;-)

Aquir
milyen modell? kész papírmodell?

Tinman
Gyerekek ez igen!!!

Írtam, hogy legál fizettem egy modellért. 2 nappal késõbb jön a levél, amiben kaptam bónuszként egy áttervezett másik modellt, sõt az eredeti vásárlásom tárgyát újra elküldték !feljavított! a textúrákkal!!!!

"Papercraft support!" Le a kalappal!

Tinman
Na, megvettem egy modellt külföldrõl (2 dollár volt csak), ha kész lesz teszek fel képeket. Precízen akarom, szóval min. 3 hét, pedig egyszerûbb darab :-)

Nandris94
kár :/ azért kösz

Crabby

Aquir
király 😊

Tinman
Hi i have seen a picture from the Dog on 4chan a time ago. It is the best modell i ever seen. Why isnt it on your site to Download?
07:45 AM on 02/28/2009 Flag_red Flag Comment_edit Quote & Reply

Chamoo232
Site Owner

because it's not releasable. the 3d model need to be fixed and a new template would need to be made and I dont have the time and patience to do it

Röviden: Nincs. Elõreláthatólag nem is lesz.

Nandris94
mmm szép 😄 1ébként Erti03: ha megtalálod akk pls tedd ki ide h hol találtad mert azt énis szertném, és énse találtam még sehol 😞

Crabby

Tinman
Papercraft álmaim egyik legnagyobbika, de nagyon precízen és szépen akarom megcsinálni. Miyazaki amúgy is gyenge pontom. Szóval, igen én szeretném megcsinálni, de képtelenség, hogy nekem ennyi idõm legyen és ez valahol szerencse...

Ja, a barna az nem barna hanem kicsit zöldes de szerintem így is jó! Ha esetleg vállalkozik még rá valaki hogy megcsinálja szivesen adok tanácsot hogy mire kell figyelni mert a test összerakásával meg lehet szívni, plussz 1-2 apróbb dologgal😄
Tinman
Ejjjjjjj.... de kívánta volna ez a cucc a normális nyomtatót :-(
Jól elszöszölhettél vele. Gratula!

bardocz
Nagyon durva,grat!
igen, valószínûleg az jobb lett volna (ez csak 80-as)

Erti03: frankó lett, grat
Dícséreteket elfogadok <#eplus2><#taps>
Azt nem tudom még hogy csinálom meg a többit, nincs hely a szobába 😄
Pedig még a tervbe van 8 db plussz a half life-os DOG ha egyszer megtalálom :S

Úgy volt egy hónap h betegségem miatt 1 hétig rá se néztem, szal kb 3 hét
Megint tré minõségû a kép dehát ez van 😊
Tinman
Azé' több, mint 1 hónapot bele kellett ölnöd, úgy, hogy munkanélküli vagy... ezért mondtam, hogy tanulós/dolgózós embernek min. fél év.

KÉPET, KÉPT, KÉPZ, Pixt!

Tinman
Nekem bejövõs!
De szerintem ez nem 160-as papír, úgy fest kívánta volna a téma :-)

Aquir
wow 😊

Fantos
😮 gyorsan, gyorsan, képet!

Jelentem, kész a Howl's moving castle!! Amit tudok töltök fel képet is