1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
ldavid #994 ilyen baszod, nem láttál még ilyet? xD
-
#993 irattartó tasak?
esetleg kép? :P -
#992 Vagy veszel ilyen irattartó tasakot, és abból vágsz méretre -
mardal #991 Köszi szépen ezt kerestem. -
#990 ömmm...fólia? -
#989 Ez most egy fontos (számomra, de lehet h nagyon hülye D:) kérdés lesz:
Hol lehet átlátszó papírt venni? vagy valami olyasmi, EHEZ kéne :S (a parts legutolsó {és utolsó előtti} oldalánál van) -
multec #988 Itt van http://letitbit.net/download/ed4654139915/RW-003---Liaz-18.33-PB-HR---Poivis-BSS-PV-24.18.rar.html -
#987 Azért mondom nehéznek, mert tele van kerek elemekkel és nagyon oda kell figyelni rájuk. Volt olyan elem is, ami nagyobb, mint ami odaillene a helyére, tehát faragni kellett rajta -.- A leírásban is össze van kavarva néhány dolog. -
#986 hát ha ez volt a legdurvább akkor asszem nemkell, csakmert fentvolt a listámon h megcsinálom :P de ezek szerint számomra lehetetlen D: -
#985 Köszönöm :)
Ezt pedig ebben a pillanatban fejeztem be. Talán eddigi legdurvább craftom volt, már csak a japán nyelvű, néhány helyen hibás / pontatlan leírás miatt is :P
-
#984 pöpec -
ldavid #983 jól néz ki, grat -
#982 Drága, egyetlen férjuramnak szeretettel :)
Bocs, kicsit rumli van az asztalomon :)
/ mellesleg végre itt a nyári szünet! / -
mardal #981 Sziasztok.
Valakinek nincs meg ez a modellje?
liaz 18.33 -
#980 Jóh, addig a canonnal sem volt semmi gond, amíg nem találkozott egy gyári hibás patronnal :) És most is gyönyörűen működik, alig eszik tintát, szép képeket nyomtat, stb.
De ez a szerencsétlenkedés, hogy egy rossz patrontól már szkennelni sem lehet...
A HP tud úgy feketét nyomtatni, hogy nincs benne színes? Mert ha igen, legközelebb azt veszek. Régi kis szar epsonom tudott, de annak meg a minősége, a sebessége és a fogyasztása volt botrány. -
#979 Nekem HP PSC 1350 nyomtatóm van és eddig semmi gond nem volt vele és már több mint 1 éve megvan ! Habár a szines patron nagyon drága bele ! -
#978 Nah, félig megoldódott a nyomtatóügy. Tényleg a chip volt a hibás, vettem másik patront, azzal hibátlanul megy. Ami bosszant, hogy az a nyomorult tinta 3400 Ft színenként. A rossz meg még feléig volt és addig is úgy nyomtattam vele, hogy hol működött, hol nem, mielőtt végleg besz@rt volna. A kereskedő persze mossa kezeit, már egy éve vettem. Bocs, de nem volt rajta szavidő, nem tudtam, hogy bontatlan állapotban nem áll el 1 évig (egyébként elvileg de)... Szerintetek érdemes a Canonnal boxolnom, hogy legalább vizsgálják be a hibás patront?
Ja, a másik szép dolog: ha az egyik színes patront nem tudja beolvasni, akkor az a nyomtató szerint elég ok arra, hogy onnantól feketével se nyomtasson, sőt, a szkenner se működjön. Ez minden gyártónál így van? Ha nem, tudtok olyat ajánlani, amivel nem szívok ekkorát önhibámon kívül? :C
Sry, hogy ezt ide írtam,de itt talán vannak hozzáértő emberkék :) -
mardal #977 Végre megjött a jó pengém és a vágólapom,ezzel már lehet minőségibb munkát végezni.Ki is szemeltem a daru mellé egy ugyanolyan tatra betonkeverőt. -
#976 Én azon gondolkodtam hogy valós méretben csinálom meg a T-800-at hullám és egyéb kartonokból,aztán a végén fémszínűre lehetne lefújni.A szemét meg lehetne világítósra csinálni,szép dsz lenne a szoba sarkába:) -
#975 Majd meglátjátok :)
Btw "elromlott" a nyomtatóm... Azaz a cián tinta chipje rossz szerintem, mert amióta azt kicseréltem, azóta nem igazán akarja felismerni -.- A Canonnál azt mondták, hogy vigyem vissza a kereskedőhöz, dehát 1 éve vettem (eddig bírta az, amit hozzá adtak), nemtom, mit fognak hozzá szólni. -
#974 Mit fogsz összevarázsolni? -
#973 Holnap lesz az utolsó vizsgám, végre lesz időm nekem is papírthegeszteni! \o/
Alig várom már, nagyon hiányzik :C És Ti is itt fájdítjátok a szívemet a jobbnál jobb modellekkel, szégyelhetnétek magatokat -.- -
#972 Köszönöm a rendrakást. Amúgy a modellek nagy részét innen vettem meg.
http://www.worldworksgames.com/store/ Itt vannak jobb minőségü képek.
Amúgy a hajónál a kötélzet egyszerü volt fóliára van nyomtatva. Ennyi.:) -
Csabixx #971 Sziasztok! Esetleg van valakinek Silkroad-os makettje? Mert sajnos a google nem igazán segítőkész:( Köszi -
#970 Vagy átfested. Sokan csinálják a profik közül. Sokról nehéz megmondani h papír-e vagy műanyag. -
#969 Nem igazán... mivel, ahogy vágod, nem mindig tudsz század mm pontosan vágni, emiatt fordul elő, hogy az összeragasztásnál egyik részen egy kicsit jobban kijön egy él, a másikon meg kevésbé, középen meg tökéletesen illeszkedik.
Nagyobb pontossággal, és filctollas rásegítéssel azért jól eredményt lehet elérni. -
mardal #968 Köszi szépen.Első igazán komolyabb munka volt,most vettem olyan vágólapot meg jó szikét,remélem a következő már a jó felszereléssel szebb lesz.Annyi segítséget kérdeznék hogy lehet úgy illeszteni az éleket hogy ne látszódjanak? -
#967 Szép munka és tényleg... kívánja a filcet :-) -
#966 Nekem is tetszik. Annyit javasolnék még, hogy a fehér éleket hasonló színű filccel fest át és akkor nem látszik. -
#965 jólett :) -
mardal #964 Sziasztok
Első komolyabb papírmakettem,még nem túl jó a technikám de azért elég jól sikerült.Kisebb dolgok még hiányoznak de 95%-a kész.
-
#963 Nem egy nagy durranás, de mondom legyen már egy kicsit SG fórumozós szájízű :-)
A legprofibb munkákat tettem bele ;-) -
#962 Még csak kivágtam, a hajlításokat megcsináltam, de a ragasztás /pont a jó része :-) / még hátra van.
-
#961 Dejó a banner! :)
/ örül, mert tőle 2 is kint van ^^/ -
#960 Nagyon profin megcsináltad!
Tinman: hogy állsz a buddhával? Nehéz? -
#959 53 lap? Aztarohadt! -
semetka #958 Na megszámoltam, ha egyet sem hagytam ki akkor 759 darabból áll. :D
-
semetka #957 90cm magas, de hogy hány darabból áll arról fogalmam sincs de megszámolom mert egyzser már megakartam. 53 A/4 -es lapon voltak az alkatrészek. -
#956 Jó magas! Kb. hány darabból áll? -
#955 de, csak biztos az előző 77-et a felénél szétkaszabolta csak most visszatartotta magát :P