Papírmakettek - Papercraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Must build!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Never say never in Las Vegas.
Metál az ész!
http://matya.5mp.eu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feel free to download and SEED!
More than 2GB, 440 folders, the addiction is guarantied!
An organised collection from the easiest crafts to the hardcore level. From nicebunnies to Howl`s Moving Castle.
It contains:
-Links to websites
-Programmes
-Free and rare crafts
Don`t forget that you can never get enough from these!
Seeders are welcome XD
My bad 😊

Egészséges kereteken belül kéne, mert kiégsz mint Britney :-D
Az a lényeg, hogy ne állítgass nagyon semmit, csak küld a nyomtatóra és kész.
Arra próbálok rávilágítani, hogy tök mindegy, mekkorának látod a monitoron (monitor és felbontásméret függvénye), ha kinyomtatod, akkor illeni fog arra az A4-es papírra. Állítsd csak 100%-ra, aztán hadd menjen!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ez az elsõ nyomtatóm, noob vagyok nyomtatásból 😞
Mit is kell beállítani a nyomtatási beállításoknál?
Csak azt ne mondd, hogy a monitor melle?!
A nyomtatasi beallitasoknal allitsd be, amit kell es szepen ki kell nyomtassa. De erre van sajat topik is.
Ennyit tudok tenni erted. Remelem segit.
Egyebkent koszonom az elismerest mindenkitol. Jol esik. (Tegnap mar gepelni sem tudtam XD)
Vettem direkt egy nyomtatót, hogy kipróbáljam a papírmakettezést. Letöltöttem néhány makettet pdf formátumban. Felteszem a képméretet 100 %-ra, de ha mellé teszem az A4-es papírt túl nagy, nem fér rá a lapra. Hogy lehet ezt megoldani?
Le a kalappal!
En csak a sima Viewert hasznalom, de imadom. Az elek eltuntetese, az abrazolas modjanak valtoztatasa mind, mind egy szep teljesitmeny egy ingtenes programtol.
Nem utolso sorban jelentem, hogy kesz a Gedo Senki Senki dragon! Volt komoly betegseg, mutet is kozben. Szoval a napokban elovettem. A szarny is kesz van, de le akrtam fotozni, mig van a telefonhoz.
Szarnyatlanul szabadon szallva:

Sok sikert. Tuti megoszulsz ketszer, mire jol megy majd a hasznlalata. 😄
Eloszor csak meglevo modellek atalakitasaval kezdj. Szerintem.
A hatam nekem is jo par ora utan. 😄
De teny, hogy gyonyoruen nez ki. En csalva megcsinalnam. (Nem pontosan az idiotasagokat kovetve.) Mar lattam fabol keszult hajot. Fel meteres volt, ismertem aki csinalta.
Majd rakerdezek mibol hozta ossze a kotelzetet.
Jövõ héten járok Pesten, majd írok valami p.ü.-t aztán jól elszaladok a cuccért.
(Elotte egy kis pillantaragasztoval meg is erositheted. Evek ota nem lattam szunyoghalot, de szerintem kibomolhat. Erre ez a megoldas.)
Azt, hogy cernat hasznalj, ahelyett hogy papirral szorakozz szerintem 5 perc utan rajonnel, mikor rakod ossze.
(Mostanaban en nem is jutok el odaig, az biztos...)
Ingyenesen letoltheto errol a csodalatos oldalrol.
Na, tessek. Mar majdnem megcsinaltam pedig...
MUHAHAHAAAAA

Thanks, but no thanks 😊 (szintén a vékony kis kötélhágcsók miatt, idegbajt kapnék, ha elszakadnának...)
Tinman: ezek szerint nem csak nekem remeg a kezem néhány órányi masszív craftolás után? 😄
FFTA-d nem kõ? 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én is találta régebben egyet, de az elég kicsi volt
Titanik
tiszta fekete minden és alig lehet kivenni valamit, de egy hét alatt meg lehet csinálni 😊
Sokan nem nezik az eredeti oldalt
Szemfulesebbek 2 letolto linket is felfedezhetnek a lap aljan. Mindketto szukseges.