1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek

tumblr_mdmwcxjy0m1qch28ro1_r3_500.gif
  • ldavid
    ilyen baszod, nem láttál még ilyet? xD

• Nandris94
    irattartó tasak?
    esetleg kép? :P
  • LSL
    Vagy veszel ilyen irattartó tasakot, és abból vágsz méretre
  • mardal
    Köszi szépen ezt kerestem.
  • Fantos
    ömmm...fólia?
  • Nandris94
    Ez most egy fontos (számomra, de lehet h nagyon hülye D:) kérdés lesz:

Hol lehet átlátszó papírt venni? vagy valami olyasmi, EHEZ kéne :S (a parts legutolsó {és utolsó előtti} oldalánál van)
  • multec
    Itt van http://letitbit.net/download/ed4654139915/RW-003---Liaz-18.33-PB-HR---Poivis-BSS-PV-24.18.rar.html
  • koryne
    Azért mondom nehéznek, mert tele van kerek elemekkel és nagyon oda kell figyelni rájuk. Volt olyan elem is, ami nagyobb, mint ami odaillene a helyére, tehát faragni kellett rajta -.- A leírásban is össze van kavarva néhány dolog.
  • Nandris94
    hát ha ez volt a legdurvább akkor asszem nemkell, csakmert fentvolt a listámon h megcsinálom :P de ezek szerint számomra lehetetlen D:
  • koryne
    Köszönöm :)

Ezt pedig ebben a pillanatban fejeztem be. Talán eddigi legdurvább craftom volt, már csak a japán nyelvű, néhány helyen hibás / pontatlan leírás miatt is :P

• RAZOR27
    pöpec
  • ldavid
    jól néz ki, grat
  • koryne
    Drága, egyetlen férjuramnak szeretettel :)

Bocs, kicsit rumli van az asztalomon :)
    / mellesleg végre itt a nyári szünet! /
  • mardal
    Sziasztok.
    Valakinek nincs meg ez a modellje?
    liaz 18.33
  • koryne
    Jóh, addig a canonnal sem volt semmi gond, amíg nem találkozott egy gyári hibás patronnal :) És most is gyönyörűen működik, alig eszik tintát, szép képeket nyomtat, stb.
    De ez a szerencsétlenkedés, hogy egy rossz patrontól már szkennelni sem lehet...
    A HP tud úgy feketét nyomtatni, hogy nincs benne színes? Mert ha igen, legközelebb azt veszek. Régi kis szar epsonom tudott, de annak meg a minősége, a sebessége és a fogyasztása volt botrány.
  • wesker24
    Nekem HP PSC 1350 nyomtatóm van és eddig semmi gond nem volt vele és már több mint 1 éve megvan ! Habár a szines patron nagyon drága bele !
  • koryne
    Nah, félig megoldódott a nyomtatóügy. Tényleg a chip volt a hibás, vettem másik patront, azzal hibátlanul megy. Ami bosszant, hogy az a nyomorult tinta 3400 Ft színenként. A rossz meg még feléig volt és addig is úgy nyomtattam vele, hogy hol működött, hol nem, mielőtt végleg besz@rt volna. A kereskedő persze mossa kezeit, már egy éve vettem. Bocs, de nem volt rajta szavidő, nem tudtam, hogy bontatlan állapotban nem áll el 1 évig (egyébként elvileg de)... Szerintetek érdemes a Canonnal boxolnom, hogy legalább vizsgálják be a hibás patront?
    Ja, a másik szép dolog: ha az egyik színes patront nem tudja beolvasni, akkor az a nyomtató szerint elég ok arra, hogy onnantól feketével se nyomtasson, sőt, a szkenner se működjön. Ez minden gyártónál így van? Ha nem, tudtok olyat ajánlani, amivel nem szívok ekkorát önhibámon kívül? :C
    Sry, hogy ezt ide írtam,de itt talán vannak hozzáértő emberkék :)
  • mardal
    Végre megjött a jó pengém és a vágólapom,ezzel már lehet minőségibb munkát végezni.Ki is szemeltem a daru mellé egy ugyanolyan tatra betonkeverőt.
  • Willenbrock
    Én azon gondolkodtam hogy valós méretben csinálom meg a T-800-at hullám és egyéb kartonokból,aztán a végén fémszínűre lehetne lefújni.A szemét meg lehetne világítósra csinálni,szép dsz lenne a szoba sarkába:)
  • koryne
    Majd meglátjátok :)
    Btw "elromlott" a nyomtatóm... Azaz a cián tinta chipje rossz szerintem, mert amióta azt kicseréltem, azóta nem igazán akarja felismerni -.- A Canonnál azt mondták, hogy vigyem vissza a kereskedőhöz, dehát 1 éve vettem (eddig bírta az, amit hozzá adtak), nemtom, mit fognak hozzá szólni.
  • Tinman #974
    Mit fogsz összevarázsolni?
  • koryne
    Holnap lesz az utolsó vizsgám, végre lesz időm nekem is papírthegeszteni! \o/
    Alig várom már, nagyon hiányzik :C És Ti is itt fájdítjátok a szívemet a jobbnál jobb modellekkel, szégyelhetnétek magatokat -.-
  • bladex
    Köszönöm a rendrakást. Amúgy a modellek nagy részét innen vettem meg.
    http://www.worldworksgames.com/store/ Itt vannak jobb minőségü képek.
    Amúgy a hajónál a kötélzet egyszerü volt fóliára van nyomtatva. Ennyi.:)
  • Csabixx
    Sziasztok! Esetleg van valakinek Silkroad-os makettje? Mert sajnos a google nem igazán segítőkész:( Köszi
  • szivacs85
    Vagy átfested. Sokan csinálják a profik közül. Sokról nehéz megmondani h papír-e vagy műanyag.
  • Tinman #969
    Nem igazán... mivel, ahogy vágod, nem mindig tudsz század mm pontosan vágni, emiatt fordul elő, hogy az összeragasztásnál egyik részen egy kicsit jobban kijön egy él, a másikon meg kevésbé, középen meg tökéletesen illeszkedik.
    Nagyobb pontossággal, és filctollas rásegítéssel azért jól eredményt lehet elérni.
  • mardal
    Köszi szépen.Első igazán komolyabb munka volt,most vettem olyan vágólapot meg jó szikét,remélem a következő már a jó felszereléssel szebb lesz.Annyi segítséget kérdeznék hogy lehet úgy illeszteni az éleket hogy ne látszódjanak?
  • Tinman #967
    Szép munka és tényleg... kívánja a filcet :-)
  • szivacs85
    Nekem is tetszik. Annyit javasolnék még, hogy a fehér éleket hasonló színű filccel fest át és akkor nem látszik.
  • Aquir
    jólett :)
  • mardal
    Sziasztok
    Első komolyabb papírmakettem,még nem túl jó a technikám de azért elég jól sikerült.Kisebb dolgok még hiányoznak de 95%-a kész.
  • Tinman #963
    Nem egy nagy durranás, de mondom legyen már egy kicsit SG fórumozós szájízű :-)

A legprofibb munkákat tettem bele ;-)
  • Tinman #962
    Még csak kivágtam, a hajlításokat megcsináltam, de a ragasztás /pont a jó része :-) / még hátra van.
  • koryne
    Dejó a banner! :)
    / örül, mert tőle 2 is kint van ^^/
  • szivacs85
    Nagyon profin megcsináltad!
    Tinman: hogy állsz a buddhával? Nehéz?
  • Tinman #959
    53 lap? Aztarohadt!
  • semetka
    Na megszámoltam, ha egyet sem hagytam ki akkor 759 darabból áll. :D
  • semetka
    90cm magas, de hogy hány darabból áll arról fogalmam sincs de megszámolom mert egyzser már megakartam. 53 A/4 -es lapon voltak az alkatrészek.
  • szivacs85
    Jó magas! Kb. hány darabból áll?
  • Aquir
    de, csak biztos az előző 77-et a felénél szétkaszabolta csak most visszatartotta magát :P