1440
Alacsony költségből, állkoppantó modellek
-
#1035 Pedig valahol tuti láttam a tervrajzát, ha gondolod majd megkeresem. Tescoszikét nem ajánlok, meg fog látszani az elkészült darabon is... :D Helyette, javaslok egy oldalt, ahol most lehet akciós kezdő, és haladó Olfa szettet venni(körvágó, vágólap, szike) 5000, és 10000 értékben. link -
BZS #1034 Ezt az oldalt már ismerem és sajnos ezen sincs rajt a nagy makett darabjai. :(
Mindenesetre köszi! ;)
Az a baj a 2 kis SP hősömet most semmiképpen nem tudom elkezdeni, mert nincs szikém és amint elnéztem eléggé pici részeket kell vagdalni.
Szikét hol vagyek? Tescoban lehet kapni vajon? :D -
#1033 Csak a linket hagytam ki.wowpapercraft -
#1032 Üdv a szakmában! Illidan, ha jólemlékszem, fentvan unofficial wow papercraft oldalán is, ahonnan a Frostmourne, meg a Licsking sisak is. Ott fasza wowos/warcraftos dolgok vannak, aki szereti ezeket, érdemes megnézni. Illidan egyébként 250 oldal körül mozog, szárnyak nélkül. Én inkább az életet választottam.. :D SP Heroes-ról nem tudok semmit mondani, mert sosem csináltam még... -
BZS #1031 Amúgy szerintetek kezdésnek egy ilyen milyen lenne? Ebben a kettő projectben gondolkozok mert nagyon tetszik, irtó poénos!
Még régebben egy akusztikus gitár testét összedobtam, szal igazából az volt az első munkám.
-
BZS #1030 Sziasztok!
Ezt skubizzátok meg...ez valami besz..ás!!!
WoW fanok figyelem!!! :)
http://3.bp.blogspot.com/_7mLNmF7144g/SNOxRtODOfI/AAAAAAAAAik/Pgkyswp_CK4/s320/az_papercraft_illdanfull.jpg
Ezt valaki nem tudja honnan lehetne letölteni? Esetleg nincs meg valakinek? Igaz én még csak most kezdek el papírmakettezni, de gondolok a későbbi időkre és azért valjuk be nagyon állatul mutatna egy ekkora darab a szobába. :P -
#1029 Hejhó!
Grat a munkáidhoz, klasszak! Frostmourne-hoz lenne pár kérdésem. Mennyi munkaóra volt kb? Tetejét hogy sikerült megcsinálnod? Raktál bele rudat, vagy valamit megerősítésnek? Én is megcsináltam, hátrébb találhatsz róla egy miniatűr képet is akár... Nekem kb 25 munkaóra volt, a teteje(ahol a markolat csatlakozik a keresztvashoz), nagyon ronda lett, mintha kevés lett volna a felület... és enyémben van egy farúd, így pózolni is lehet vele.. Egyébként, én épp ma találtam meg a Lich King sisakot, szintén jó nagyban, az a következő tervem :D -
#1028 Köszi szépen :D
Jah, hát a Little Sister eléggé ramaty, kis kocka fejű. De a Big Daddy nagyon jól sikerült, és meglepő, de szerintem elég könnyű.
A Frostmourne nem feltétlenül WoW-os, én például sosem wowoztam, a Warcraft 3-ból ismerem, és szeretem. No, a frostmourne viszont már keményebb dió, a szarvak, a Hand-guard, és a markolat összeillesztésénél majdnem rátapostam az addigi munkára, nagyon nehéz volt összeilleszteni. De megérte :D -
#1027 Nem gondoltam volna, hogy WoW-os cuccra ilyet mondok egyszer, de ez nagyon ász! Gratz!
Bioshock figura nekem is tervben van... tetszik, sajna a kislány az eredeti sablonon is elég lowpoly :-D -
#1026 Ja, ok. Köszi a segítséget -
#1025 Asszem az enyém a Brico-ból van, de Praktiker, Obi, vagy bármi ilyesmivel foglalkozó kis- és nagybolt is szokott tartani. -
#1024 Értem. És még annyit, hogy hol lehet kapni ilyen ragasztót? Ára nem probléma, megér nekem kicsit drágábbat, ha szebb lesz tőle Wolverine. -
#1023 Nagyon keveset nyomok ki (kb borsónyit), így rögtön el is használom. Ha meg meg is szárad ekkora mennyiség, az sem nagy probléma :) -
#1022 Yee, sikerült, köszi szépen. :D
Még töltök fel egy párat, remélem, senkit nem zavarnak.
-
#1021 No, kipróbálom a tendero-s tippedet.
-
#1020 Köszi a tippeket. És a kinyomott ragasztó nem szárad meg nagyon gyorsan? Vagy olyan picit nyomsz ki, hogy azt gyorsan fel is tudod használni? Mindenesetre a most elkezdett Wolverine-nél majd kipróbálom. -
#1019 Én most Palma faragasztót használok, olyan módszerrel, hogy kicsit kinyomok egy papírra, majd onnan fogvájóval viszek fel egyszerre csak kis mennyiséget a ragasztandó felületre. Így elég tiszta lesz a ragasztás, mellesleg a faragasztó nem büdös és nagyon jól tart.
Képtárolásra pedig ajánlom az aláírásomban lévő oldalt. Erősen béta még, de használd egészséggel :) -
#1018 Hello! 2 kérdésem lenne:
1. Van valami tippetek, hogy lehetne elkerülni, hogy ragasztó foltok kerüljenek a makettre? Technokol-t használok, ami ha gondol egyet, nagyon tud folyni. Az is jó, ha mond valaki valami jobb minőségű, és kevésbé csöpögős ragasztót.
2. Hogy tudok ide feltölteni úgy képet, hogy nem linkelem, hanem megjeleníti a szövegemben? Azt írja, max feltöltés 20 Kb, ami fika, még legrosszabb minőségű .gif fyle is nagyobb nála.
Köszi előre is a segítséget, és szép napot minden papercraftosnak -
#1017 Én az írásvetítő fóliát szoktam ajánlani ablaknak. Kellőképp kemény és hajlékony. Papír írószer bolt. -
#1016 :o szép, grat :P -
#1014 Sziasztok!
Lessétek meg legújabb büszkeségemet, egy Aston Martin DBR9-est.
http://www.flickr.com/photos/40810467@N05/3756795129/sizes/m/ -
#1013 egész pontosan ilyen van nekünk -
#1012 hát ebayon talán, nekünk onnan van :P jókis német minőség (nem pont ilyen, sokkal nagyobb) úgy lehűti a szobát h már most fázok, ki is kell néha kacsolni :/ enrgiaigénye meg nem túl nagy kivéve ha 3as fokozaton megy egész nap (az am nemjó mer rohadt hangos)
U.I.: és papercraftolásnál se jó, elfújja a lapokat -
#1011 Régen vonalzóztam, de mostanában szabad kézzel vágom azokat is. -
#1010 Hosszú egyenes vonalak vágását el sem tudom képzelni olló nélkül... gondolom szikével és vonalzóval oldod meg. -
#1009 Hol lehet ilyet kapni idehaza neten? -
#1008 -
#1007 na szia kis szerkesztésgomb :P -
#1006 valamiért imádom az ilyen dolgokat :P -
#1005 Kész szerencse, hogy nem használok ollót :D Így melegben is mehet a craftolás :) -
#1004 Van szerkesztés gomb, ha nevetséges összeggel támogatod az SG-t. -
#1003 Nem semmi darab ^^
Atyaég... ebben a melegben az ollót sem bírnám megfogni. -
#1002 áhá! találtam itthon fóliát jeje, a baj csak az, hogy túl kicsi a nyomtatóhoz :/ mind1, akkor nemlesz szép szinátmenetes ablaka D: -
#1001 kéne szerkesztés gomb :/ mind1 akk megnézem mik vannak itthon abból a tasakcuccosból...
off: egyébként szép száma van az előzőnek xd -
#1000 Juj, most nézem, ez tényleg túl drága D: ennyi lém már nekem sincs :C -
#999 Van olyan, ami tintasugarassal nyomtatható, fel is van sorolva. Sztem kérdezd meg, hogy milyen vastag. -
#998 nem probléma, de annál nagyobb az, hogy a HP Deskjet D1560 bírja ezt? mert a nagyonvastag papírt nembírja, azt tom, és tintasugaras D: -
#997 Vagy nyomtatható fólia.
Szerk.: bár úgy látom, csak sok darabos kiszerelés van, az meg drága :C -
mardal #996 Szerintem a legjobb fólia a szélvédőhöz az ami pl az ilyen díszdobozokon van hogy bele lehessen látni,elég kemény hogy legyen tartása de azért a szélvédő ívét meg lehet formázni vele. -
#995 neem ez nemjó, túl hajlékony Xd