The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nem is tudtam h vége az Earl-nek 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kommersz
earl lezaras tenyleg semmilyen volt😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
ez igaz, de a Kyle-nál az évad felénél döntöttek úgy h nah bumm, legyen vége, amikor már régesrég le voltak forgatva a részek...az Earlnél pedig nem számítottak arra h vége lesz, mert tavaly is ehhez hasonló nézettséggel megkapták az új évadot... de am sajnálom mind2 sorozatot...
és sztem nincs igazad, mert tökéletes példa a The Shield, igaz még én nem néztem végig, de tesóm igen, és nagyon szépen le van zárva, vagy itt a Szökés, az is... szal én reménykedem^^ és tegyük hozzá h a TBBT-nak kúrvajó a nézettsége😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Mostanában egyre rosszabbak a lezárások szal ne reménykedj... (Kyle, Earl) :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

desigo
Nem kellene messzire költöznie Leonardnak 😊

dagi orvosnénit gyorsan lepattintotta
LasDen
10 évaddal én is kiegyeznék... 😄 de már a randijukkor lehetett gondolni, hogy lesz még valami 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
<#eljen> 1000% hogy össze fognap jönni😊
sztem olyan Ross és Rachel féleség lesz, aki nézte a Jóbarátokat az tudja mirõl beszélek😄😄
összejönnek naaagy nehezen, szétmennek, összejönnek, szétmennek, de végén összejönnek, minden happy és vége a sorozatnakXD
remélem a TBBT is megy majd vagy 10 évig^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MR ME
már az is erre utalt amikor Penny véletlen az õ nevét mondta a randin a képregényes gyerekkel 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Friends with benefits ? 😄
Leonard-nak milyen fejei voltak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerintem Sheldon beveri a fejét és vele jön össze. <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
az egész évadot végig szerencsétlenkedik de a végére csak összejönnek sztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dragon11
Szerintetek Leonard meg Penny között lehet lesz vlmi? Penny azt mondta, hogy "Bárcsak ne mennél el"..😄 ez utalhat vlmire a 3.évadban, v. nem?😄

desigo
le kell szedni megint elsõ pár részt 😊
MR ME
ésmég h mondtad az elején h nemtetszik 😄

dragon11
xDD

desigo
a legjobb pillanat meg amikor Sheldon kávét ivott 😊
dragon11
Vonatos volt a 2.évad legjobb része, szerintem.😊

desigo
Be akartam osztani,hogy majd csak napi 1 részt nézek
de nem így lett
nagyon jó volt a második évad is!

A vonatos rész meg az utolsó is hatalmas volt <#taps>
desigo
nah majd ha kivégeztem a második évadot...
MR ME
most nézd vissza majd az elsõ részeket, és azokon is fetrengeni fogsz 😄

dragon11
gg..😄 nagyon jó a sorozat.. már nagyon várjuk a 3.évadot..😄

Bulykin
nah látod<#vigyor2><#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

desigo
Nah nekifutottam mégegyszer.
Az elsõ pár rész valóban nem volt szimpatikus de utána már gyorsan megszerettem a karaktereket.

Elsõ évadot ki is végeztem.Voltak olyan részek amin fetrengtem kb 😊
Jöhet a második évad...
artschi
<#nyes><#nyes>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bulykin
3.évad premier: Hétfõ, Szeptember 21
addig sztem még úgyis le fogom darálni még1x<#vigyor2>

tnm
vagy maga a szája és az alsó szája az álla lenne, de az ott akkor is nagyon hülyén néz ki, még szájnak is (Wollowitz-on is egyébként). többi viszont elég jó, bár Shedon-t nem sikerült annyira elkapnia, mint L-t és K-t.

MR ME
szvsz az a szája teteje akart lenni

tnm
Penny-nek miért van bajsza? :S

LasDen
sheldon hogy kiemelkedik 😄

Bulykin

precision
😄DDD

Bazinga!

dragon11
lool;-)

Húha, már kilehetnek Sheldon-tól szegények 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
<#hehe>

MR ME
am még messze van :|

június 8.

REAL MADRID

MR ME
ja az mikor kezdõdik végre nemtod?

Weeds 😛

REAL MADRID

Bulykin
hát de...a favoritok most futnak😄
de nyáron lehet darálni ezerrel😄😄

Vannak nyárra idõzített sorozatok is 😊

REAL MADRID

dragon11
kár..😄

kommersz
fasza lett a banner alatti resz😊
minden ott van ami kell😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
majdnem minden sorozatnak😊 a nyárra kihalnak mindig<#vigyor3>

dragon11
Aha, House is akkor kezdõdik..:-s sok idõ lesz..:S szökésnek is vége holnap.😄

passatgt
😄

twitter 😊

/TheRaj, /wolowizard, /pennyin4B, /leonardhofstadt, /lesliewinkle

REAL MADRID

Ha jól emlékszem szeptembert írtak.
dragon11
Mikor jön a 3.évad?😊

sajtkukuc
http://www.speedyshare.com/137830527.html és itt a második évadé.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

sajtkukuc
http://www.speedyshare.com/703125561.html no remélem így mûködik, itt van az elsõ évad borítója.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"