The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BAJINGA! Ez nagyon nagy 😄D Kopogós jelenet az tényleg nagyon jó volt, meg Howard nyílpuskája is 😄

REAL MADRID

Bulykin
jaja, szakadtam a kopogós jelenetnél😄😄
Bajinga^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

dragon11
ty

Bulykin
egy kis OFF:
a fordító azt írta a ferliratos oldalon h jó lenne visszajelezni neki így a 2.évad után, hát én írok neki, nehogymá' abbahagyja még a végén<#vigyor3>

aki akar még neki köszönetet mondani az ide írjon: seth.giegmailcom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
töltsd fel IDE és utána linkeld be^^
ha úgyse engedi akkor nekem jöhetne priviben😉

btw. friss felirat a banner alatt!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mininova ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sajtkukuc
Csináltam borítókat. Próbáltam ide biggyeszteni a linket,de nem engedte a rendszer. szóval ha kell, szóljatok priviben.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

sajtkukuc
Üdv. Honnan húztátok le az új részt? Az isohunton még nincs fent.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

tnm
nah, egész jó volt az évadzáró, nem hittem volna, hogy ez lesz a vége, de azért valahol sejthetõ volt. Sheldon szopatásai nagyon betegek voltak. Sheldon-Pennyi kopogó-duett pedig priceless. xD

sajtkukuc
Fú ez hogy lehet?Vagy átaludtam egy hetet, vagy most korábban jött a kövi rész?De az tök jó!!!

dragon11
gz.. 😄

Bulykin
asszem 0TV-s változat van nekem, kicsit idõzítgettem a feliraton, szal nem nagy probláma amúgy😄😄

2 fajta változat jött ki belõle, az egyik hibás volt.

Attól függ melyik verziót nézted?

REAL MADRID

Bulykin
az biztos😄😄 meg amikor a fasírt leesett a plafonról😄😄 az a jelenet is ütött😉

csak szerintem volt rohattt szar a felirat idõzítése???

tnm
a rész maga sztem se volt kiemelkedõ de a végén a rádióbeszélgetést vagy 4szer visszanéztem. az hatalmas volt, egyik legnagyobb poén az egész sorozatban.

Notv

Egy közepes rész volt, fõleg Raj fikázásai tetszettek. 😄 Sheldon beszólásai egyáltalán nem nevettettek meg, szerintem nagyon erõltetett volt.

REAL MADRID

passatgt
Notv vagy 0tv?

MR ME
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dragon11
Ty.😊

Bulykin
így éjfél után egy kis öröm😄
felirat a banner alatt^^

Elején azt a számos poént nem értettem, elmagyarázná vki ?
Volt benne sok durva oltás 😄

dragon11
23.lesz az évadzáró..

kommersz
200

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Csak néhány hsz-t kellett volna visszaolvasni.

REAL MADRID

hany reszes lesz most ez az evad? remelem a 22es nem az evadzaro<#szomoru1>
dragon11
Ty.. akk ma jön rész..😛

kommersz
jha , eleg sokszor "hianyos".

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
eeeh, akkor imdb fos

*rendelve <#szomoru1>

REAL MADRID

+2 évad be van már rendeve.

REAL MADRID

tnm
"a CBS a Two and a Half Men-t 3, míg a The Big Bang Theory-t két évre újította meg"

2009. 03. 19. 10:48 - Írta: winnie @ sorozatjunkie

szal ez a minimum elvileg (persze ha nagyon leesne a nézettsége, akkor bármikor lehet kasza, vagy vis major is közbeszólhat)

tnm
nah, csiholtam egy kis netet még:

Title: The Classified Materials Turbulence
Episode #: 02x22
Production Number: 222
Original Airdate: Monday May 04th, 2009
Special Airtime: 08:00 pm

Title: The Monopolar Expedition
Episode #: 02x23
Production Number: 223
Original Airdate: Monday May 11th, 2009

ez az utolsó, amit jelölnek, valszeg ez is az évadzáró

Bulykin
ööö...nemtom, de 1000% hogy lesz következõ, hiszen nézettségileg nagyon jól áll a sorozat és hát igén yis van rá

tnm
most nem jön be a net "külföldi fele" nekem, de tegnap néztem és lesz holnap új rész. aztán jövõ7en is (és az asszem valóban utsó lesz)

dragon11
gg.. hány évad lesz elõreláthatólag?😄

Bulykin
Season 2, Episode 23: The Monopolar Expedition
Original Air Date—11 May 2009

imdb szerint nem:S és a kövi rész az uccsó lesz ebben az évadban...

dragon11
kk xD

Holnap jön rész?

Bulykin
foggalmam sincs😄😄 nah de OFF

dragon11
lol=D én is az eredetin, de annak már rég vége.. privát server rulez😛 fõleg, hogy fizetõs és elsõre beenged..😄

Hanyas voltál?😛

Bulykin
ismerem az sro-t😄 régen bizony éjszakákat a gép elõtt töltöttem miatta<#vigyor1>

dragon11
Flaming Sword? olyan van sro-ba is..xD csak én ecsro vipen tolom, privát szeró..;-)

Lol.. híres..😊

Bulykin
bizony meglehet, pl a Krod Mandoon and the Flaming Sword of Fire szitkomot csak 1 részig bírtam:S

a TBBT megazisten<#idiota>

Friends with benefits?? Istenem<#idiota><#idiota>
GregSB
Nálam nem így volt BBT-vel. Elején nem tetszett annyira, ki is töröltem minden részt megnézés után. Csak azért néztem eleinte, mert vége lett egy másik sorozatnak amit néztem, és jó volt kitölteni az ûrt.

Aztán az elsõ évad végére már rengeteget javult, szerintem mostmár sokkal jobb poénok vannak benne mint az elején 😄

dragon11
Jah, ty..😄

kommersz
egyik ismerosom mondta
3 resz utan szeretem meg
1 resz utan megszerettem😄
szoval ez valtozo😊

"elsõ rész alapján sose lehet megítélni egy sitcomot 😊 "

absz. meglehet. ha valamit, akkor szitkomot meg lehet, hiszen azonnal lejön, hogy milyen poénokkal fognak operálni. akinek bejött a bbt, azért zömében már az elsõ részre raácuppant. akinek meg nem, annak késõbb sem biztos, hogy bejön.
kommersz
nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megbeszeltek miaz,es ott aludt,vacsoraztak.Szoval Leonard ertette felre,mert ketertelmuen mondta Sheldon.