2894
-
karajjj #1114 SPOILEResen a saját értékelésem a részről -
#1113 -
#1112 -
#1111 fanart :)
-
#1110 úgy van, és bannerba is kitettem szokás szerint -
#1109 hát ez eléggé gáz :D -
Cat 02 #1108 -
#1107 persze
van az a pénz :) -
#1106 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magaddal viszel?:D:D -
#1105 jó rész volt
Sheldon végre nem annyira zakkant
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah és én egy hónap múlva tényleg megyek Svájcba... -
#1104 nabazz:DDD
ez majdnem annyira durva mint amit a németek műveltek az IT Crowd -al... ők egy-az-egybe mindent lenyúltak, még a szövegeket is :D -
Pierre75 #1103 Már van:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3637493/the-big-bang-theory-hu -
#1102 akkor csak átsiklottam felette -
#1101 angol az már tegnap volt. angol -
#1100 én még angollal se találkoztam -
#1099 mikor lesz felirat? :\ -
#1098 Orosz TBBT
oh my fucking god -
#1097 Jó rész volt. A végén Chuck Lorre szövege meg eléggé WTF :D -
artschi2 #1096 Új rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hotfile.com/dl/27781621/eefe862/the.big.bang.theory.s03e15.hdtv.xvid-fqm.avi.html -
#1095 senki nem akadt fent, csak meglepődtünk
engem aztán nem izgat a dolog, emiatt nem lesz az hogy nem nézem tovább a TBBT -t vagy ilyesmi :)
én is azt vallom, hogy amíg nem vonul ki az utcára egy szál semmiben "tüntetni" hogy "én b*zi vagyok", addig nem érdekel a dolog... otthon a saját lakásában azzal és azt csinál amit akar :) -
#1094 Hát erről tudnék vitatkozni, de tényleg off lenne nagyon, úgyhogy inkább hagyjuk. -
#1093 Én kb 6 éve konstatáltam, hogy Hollywoodban a színészeknek egy jelentős része homár. Azóta már nem lepődök meg semmin :)
NPH-n sem, jó színész nagyon, magánéletétől függetlenül hitelesen tud eljátszani szerepeket. -
#1092 senki nem mondta h probléma lenne vagy fennakadt volna, csak meglepődtünk
am ha utcán vonulásznak az adófizetők pénzén h de jó buzinak lenni akkor igenis dobálom őket, de ez már nagyon off... -
Monoton #1091 Én nem fennakadtam hanem meglepődtem. Az életbe nem gondoltam volna NPH-ről egy ilyen szerep után :D -
#1090 Most ki komolyan fennakadtatok ezen hogy buzik? Lol. Mondjuk nem lepődök meg, itthon még az a divat hogy tojással dobálják őket. -
#1089 baszki pedig Parsons milyen rendes forma... nembaj 1 buzit még elviselek... a kivétel erősíti szabályt ;) -
Monoton #1088 CSupa meglepetés ez nap :D -
ldavid #1087 én is tavaly tudtam meg NPH-ról, és mikor a következő HIMYM-et néztem, hát nem tudtam nem arra gondolni :D
de Parsonsnál is zavart eleinte -
#1086 Neil Patrick Harrist hallottam már de Jim Parsonst nem gondoltam volna
nem baj,több csaj jut nekünk xD -
#1085 Pontosan így történt velem is. Azután egy jó darabig nem is néztem a sorozatot :D:D Majd 1-2 hónap után túltettem magam majd folytattam. Ekkor fogadtam egyébként meg, hogy soha többet nem nézek utána színésznek, de te most ezt elrontottad.. Kösz szépen :D:D:D:D -
#1084 modjuk 37 évesnek se nézném sheldont :D -
#1083 ja, azt már láttam azóta :) -
#1082 Dr. Horrible's-ben se volt rossz :D -
#1081 engem totál meglepett... a how i met előtt nem láttam semmilyen filmben, ezért rágugliztam, hogy milyen filmjei voltak vagy vannak még, amikben meg tudom nézni, mert Barney szerepében jót alakított, és kíváncsi voltam, hogy másféle szerepben hogyan muzsikál
és akkor akadtam rá hogy bizony meleg... kidülledt a szemem keményen :D -
#1080 ennyi feleség után kétlem :D -
#1079 igaz :D -
#1078 engem nem lepett meg, mert szép lassan bizonyosodtam meg róla :D először csak gyanúm volt...:D -
Monoton #1077 A végén még Charlie Sheenről is kiderül :D -
#1076 ugyanilyen fejet vágtam én is mikor megtudtam mint ez a szmájli -
#1075 ez bizonyítja, hogy jó színész :D