The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
sima fordítás, ezt most speciel nem kell leszólni😊

tnm
Szépség és a geek sereg

sõt #673 alapján lehetne az angol cím is az, hogy
Penny's geeks

GregSB
"Lenörd és a haverok" <#idiota>

<#vigyor1> Ezt nem hiszem el 😄

REAL MADRID

passatgt
Õsrobbanás elmélet

Amúgy magyar címrõl tud már valaki valamit? Gondolom nem az eredeti címe marad nálunk.

REAL MADRID

davidka003
Ez a hivatalos.
Nem tudtad, hogy az oroszoknál még mindig hangalámondás van?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bár ez tuti nem hivatalos, nõi hang miatt, meg mintha mind ua lenne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jaa, hogy az.
Orosz szinkron 😄

davidka003
S01E15

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Most, hogy így mondod, nekem se ugrik be 😄 Melyik rész ?

davidka003
Na végignéztem az elsõ évadot szinkronnal.
Furcsa a szinkron de szokható. Volt olyan poén aminek így nem volt értelme de a nagy részén még így is röhögtem.
Nem is emlékeztem, hogy Sheldon-nak van egy ikertestvére a sorozatban.

dragon11
ez lol.. maradok az eredetinél felirattal.<#eljen>

😊

tnm
lol 😄

Sceleton
😄 én is szakadtam a röhögéstõl... 😄
Bulykin': Hát igaz mindenki úgy is feliratosan nézi majd. 😄
LasDen': Az eredetiben is Leonörd -öt mondanak, de azt vártam volna, hogy a szinkronosban Leonárd-ot mondanak.

Est Sularus oth Mithas!

fúbazmeg, lehet elkezdem megint nézni
kedvem lett hozzá, még talán idõm is lenne
Szabi84
hehe😄D ez jó

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

GregSB
"Alright everyone, I am in the NORTH POLE. Someone else can fix the ISS toilet. This malfunction has nothing to do with me."

http://twitter.com/wolowizard

😄DDDD

tnm
nekem is egybõl ez jutott eszembe, de mivel senki nem volt a közelembe, aki értette volna, jól el is felejtettem megemlíteni itt. 😞 pedig akartam. még azon is gondolkodtam, hogy a Wollowitz lehet-e valami oroszból származó név (biztos nem), mert ugye ez egy orosz gyártmányú WC lenne

Trisztin
azt hittem csak én kezdtem el rajta röhögni,mikor hallottam a hirekbe =) most örülök,hogy nem csak én vagoyk ilyen lökött =)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Szabi84
wolowitz😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Na megnéztem az összes szinkronos részt. Ez a sorozat még így is nagyon jó, hogy szar a szinkron.

desigo
Mekkorát röhögtem amikor ezt hallottam a rádióban 😊

Elromlott a WC a Nemzetközi Ûrállomáson + Képek
passatgt
lol és tényleg, én visszaszívtam😄

LasDen
de lenördöt mondanak amúgy is nem??? vagy legalábbis ahhoz hasonlót....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
nem lesz ez legyílkolva😛 mindenki feliratosan nézi úgyis<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sceleton
Atyám... Borzasztó a szinkron... Evvel fogják legyilkolni a sorozatot... 😞 Pedig nagyon jó kis sorozat.
Ez a "Leonörd" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hát igen... arra kíváncsi lennék, hogy Sheldon extra hosszú mondatait mennyi idõ alatt veszik fel. 😄

Est Sularus oth Mithas!

MR ME
énis max tv-be, de ahogy elnéztem lehet h jobb ha nem látok 1 részt se

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
wááXD spanyolul milyen durva már<#vigyor1><#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
én meg majd ha tívíbe lsz.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

davidka003
"amúgy biztos vagyok benne,hogy szinkronosan is megnézem....legalább egyszer"

Én már el is kezdtem. 😄

artschi
én nem merem <#banplz>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bulykin
én már töltöm<#idiota>

Trisztin
Sheldon szörnyûûûûûûû... amúgy biztos vagyok benne,hogy szinkronosan is megnézem....legalább egyszer 😉

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

artschi
nekem egyikhez sem passzol, fõleg Penny nem, az õ "csiripelõ" hangjához nem passzol a szinkron... kíváncsi leszek, hogy Sheldon végtelen hosszú mondatait hogyan szinkronizálják majd le.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bulykin
Leonard jó, de Sheldon😄 nagyon nem illik hozzá

LasDen
sztem annyira nem vész.....télleg hallottam már jobb szinkront, de mi úgyse azzal nézzük majd 😄 mondjuk sztem Leonardhöz nem Csõre Gábor kellett volna...túl erõs hang hozzzá....talán Simonyi Balázs jobb lett volna.... 😄

artschi
hát elég tré a magyar hang... nem is tré, inkább szar... maradok az eredeti hangnál...

Lenörd 😄D Nekem az övé sem tetszik, Adam Sandler szinkronhangja is ue.

REAL MADRID

davidka003
omg ez geci durva. Nagyon lol. Hogy a picsába tudtak ilyen szar szinkront csinálni hozzá.

magyar szinkron

eredeti hang

Nem kicsit jobb az angol pedig én szeretem a szinkronos dolgokat.

desigo
huuuh
az eredeti hang nem kicsit jobb <#eljen>
Bulykin
Lenörd omg<#wilting>
Sheldon szinkronja egy shit, csak Penny és Lenörd xD hangja tetszik, inkább maradok az eredetinél...

MR ME
nagyon szar
egyálltalán nem adja vissza azt a feelinget amiért készûlt ez a sorozat
kibaszott nagy bukás lesz ez itthon

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LasDen

Bulykin
<#wow2>szinkron?! kúrvakíváncsi vagyok...pm-ben linket pls^^

MR ME
1 lemez, ep 1-6, ez így nekem kevés

davidka003
Megjelent DVD-n magyar szinkronnal. A spanyoloknál jelent meg és van a DVD-n magyar, angol, spanyol hang. A magon fent van.

dragon11
#616:<#eljen>
#619:<#eljen>

Ja mert nem is zárásnak képzelték el, gondolták majd valaki megveszi a folytatást. Hát sajnos nem úgy lett 😞

REAL MADRID

MR ME
nem is tudtam h vége az Earl-nek 😞