The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
csókkal várta <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aztarohadt hogy néznek ki 😄DDD

REAL MADRID

Timber
nekem a Hancockban volt fura 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Johnnyt akárhányszor látom "civilben" mindig baromi furcsa, annyira megszoktam már a Leonard külsejét
Timber
Miket nem talalni meg a flickr-en? 😄

nagyobban 😊

😄 ez a mosoly 😛

es egy 1998as kep 😊

valamint 1997es... meg szoken 😄

Timber
nem 😊 a masodik oldal vegen van par foto... 😄

passatgt
õ lesz az új?

eovin
áááá akkor az elsõ részben alugranak Texasba Sheldon szülõházába...😄😄

Timber

Timber
En ezt talaltam season 3 promora de ebben nem latok semmilyen arnyekot 😊

Itt meg van par S03E01 kep 😊 Howard a piros kalapban uber 😛

eovin
Hát kerestem a googliban egy jó közös képet és akkor bukkantam rá, de én hülye nem mentettem le most meg nem találom...szóval ne vegyétek biztosnak a dolgot, de azért örülnék neki ha igazam lenne..😊

Bulykin
tényleg képt!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Am meg lassuk a plakátot 😄

REAL MADRID

Bulykin
én se hallottam még ilyenrõl😮
jól láttad?xD mert akkor már megírták volna sorozatjunkien😄 de legyen igazad, érdekes lenne

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
jah.. lol <#idiota>

Biztos Wolowitz mutterja 😄DD

REAL MADRID

passatgt
😮

nem tudtam róla, de utánanézek

eovin
Gyerekeeek!!!! Alig várom már az új évadot!!! De ki lesz az új csaj? Láttam pár plakátot ahol volt egy árnyékos alak, valami csajszi lesz a banda új tagja. Infózzatok lécci!!!

dragon11
megérdemli..😊 csak lenne má' szeptember😄

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin

dragon11
csak házi.😊 de az eredeti sem jobb..xD

ez egy akkora szar, hogy én szégyellném feltölteni (még az indára is)
LasDen
de az angolban a színész eleve elõnnyel indul... 😄 õ "benne van" a helyzetben és jobban bele tugyja élni magát, míg a szinkron színész csak elviekben teheti ezt...bár ott van segítségnek a színész viselkedése, de az se segít sokat.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igazából nem a fordítással van baj, hanem hogy megszoktuk.
De ha pl ha a teljes sorozatot felvennék újra, hogy a szereplõk magyarul tolják, akkor sztem simán jó lenne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

dragon11
Lehet van benne vlmi.😊 A lényeg h én maradok a feliratnál.😄😄 de legalább ezt szinkronizálják egy jó ideig, nem úgy mint a Chuckot..

az tényleg kurvaszar, de ha megszakadnak se tudtak volna normálisat csinálni, mert ez egy olyan sorozat amihez nem lehet
btw itt egy interjú a fordítóval, van benne pár érdekes dolog
dragon11
Megérdemli ám.😊 de magyar szinkronnal förtelmes.:-D nincs meg a "szaftja"<#eljen>

25th Annual Television Critics Association Awards
CBS series “The Big Bang Theory” won Outstanding Achievement in Comedy.
Its star, Jim Parsons, received the Outstanding Individual Achievement in Comedy award. <#eljen>
precision
<#eljen>

vmilyen szinten igaza is van, de azért mégis csak bosszantó néha amit szinkron névvel kiadnak a kezük közül

de az teljesen jogos, hogy aki angolul megszokta, nagyon nehéz elfogadnia bármilyen más szinkront... aki most látja elõször magyarul, az valszeg nem fog ennyit problémázni mint mi, de kevesebbet is fog kapni az egészbõl 😞

Bazinga!

webisztánra kommentelt a szinkron fordítója
precision
na, "jólvan", legalább nem csalódtam
a fos magyar szinkrongyártás újabb fos terméke 😄

még jó hogy mindent angolul nézek

Bazinga!

kurvajókép saved
Kaley arca kemény ^^
Szabi84
jó nagyon ez elsõ kép

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

GregSB
Nincs mögéjük rakva semmi, ugyanabban a "szobában" készült a kép ahol a sorozatot forgatják.

Ami miatt kicsit szürreálisnak hat az a sok extra fény (pl egy vaku hátulról is megvillantja õket, ezért világít Leonard fehéren) + PS retus amit a fotós használt.

tnm
jajj, de bénán rakták be azt a szobát mögéjük :SSS

Trisztin
Részemrõl ez a kedvenc képem:
tbbt
De ezeke is aranyosak (ha esetleg valaki még nem látta volna õket)
01
02
penny&sheldon
ez már talán túl közeli 😊
...ha már be kell érnünk szeptemberig a képekel,akkor legalább nézegessük is õket 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

passatgt
suberman

LasDen
nem értem... 😄 Sheldon superman cuccban, de mi az a B???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Casillas
akkor én nem nagyon bíznék benne 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

davidka003
Most emlékszek rá, mert nem rég láttam szinkronnal de amúgy nem emlékeztem rá. Sok résznél meg is lepõdtem, hogy jé ilyen is volt? <#wink>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Trisztin
hát nem emlékszel,a "A feje a lábam között volt 9 hónapig.." poénra 😊 ??

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

lehetne "A nagy bumm" is xD
passatgt
nem😊

Casillas
olvastad bárhol máshol winnie tippjén (!) kívül?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tnm
hát nem egészen. eredeti címnek van egy kis szexuális áthallása. pontosabban, hogy ezek a geek-ek (Sheldon-t kivéve persze) milyen módszerekkel/elméletekkel próbálnak csajokkal lefeküdni

Bulykin
"Laurie Metcalf a The Big Bang Theory évadnyitójában megint Sheldon anyukája lesz és többi kisebb szereplõ is vissza fog térni az évadban, például Kevin Sussman."