2894
1jg7xrt8fspr1wm98e1.png
  • BoneDragon
    Nem volt rossz. :)
  • Narxis
    Ha-ha jó rész volt. :D
  • [HUN]FaTaL
    Az első rész szerintem kifejezetten sz*r volt, a második tűrhető.
  • tigeroo
    hát ez az új haj nem valami előnyös pennynek, ígyis elég férfias a válla, fúj. na mindegy, ezek a részek elmentek egynek. remélem sheldon azért fog még órát tartani fiatalabbaknak ebben érzek nagy lehetőséget :D
  • BoneDragon
    Szerintem meg teljesen átlagos volt, a 2. is csak a felétől kezdett jó lenni. Onnantól viszont nagyon jó volt, rég röhögtem én is ennyit a sorozaton. :)
  • Narxis
    Hatalmas rész volt az első 2! :D
  • SzinesGeza
    "kevés a kockulás"?
    Sheldon minden egyes kiejtett mondata maga a kockaság. :)
  • RatBaG #2801
    a második viszont hatalmas volt. rég röhögtem tbbt-n ennyit.
  • tutituti
    elég félgőzzel indult az első rész :/
  • desigo
    Első rész után kicsit csalódott vagyok.
    Túl sok lett a picsáskodás,nyavalygás és kevés a kockulás.
  • desigo
    végre !
  • Narxis
    Nem ám! Holnap 2 rész is lesz, jeeeeeee
  • Jim Morrison
    Ugye nem felejtettétek el?
  • Narxis
  • MerlinW
    2014-Sep-22 The Big Bang Theory 08x01 The Locomotion Interruption
    2014-Sep-22 The Big Bang Theory 08x02 Season 8, Episode 2
    2014-Sep-29 The Big Bang Theory 08x03 Season 8, Episode 3
  • Totti5
    Ők tudják mennyit kaszál vele a csatorna, ennek függvényében miért dolgozzanak kevesebbért, ha többért is lehetne? félre tenni nem kell, egész életükre elegendő lóvét szedtek össze, már ha okosan használják fel, és ugye itt a reklám bevételek és egyéb dolgokról szó nincs... hiresek, sikeresek fu a szekért és a pénz nem csak a sorozatból jön be nekik.
  • [HUN]FaTaL
    Engem aztán nem zavar, hogy kiharcoltak maguknak több fizetést :) És azt sem mondtam, hogy nincs igazuk, a stúdió sokszor ennyit kaszál rajta.

Csak a "tesznek félre" ebben a kontextusban kicsit vicces. :)

Engem aztán marhára nem érdekel mennyit keresnek.
  • Malakai
    @fatal: Az-az irigy vagy, ennyi. :)
  • Darthmushroom
    Én valamelyik nap néztem retro horrort, tudom mit tettél tavaly nyáron és benne volt Leonard. szinte semmit nem változott pedig nem mai film már.
  • Renegade
    a több mindig jobb :)
  • [HUN]FaTaL
    Eddig mondjuk kaptak 300 ezer dollárt részenként, az évadonként 7 millió 200 ezer dollár. Hagy ne sajnáljam már őket, hogy mennyire alul voltak fizetve :)
  • Renegade
    ne feledd, hogy a sorozatszínészek nagy része eltűnik a süllyesztőben, ők jó eséllyel nem lesznek sikeresek a sorozat után, szóval a későbbiekre tesznek félre. :)
  • Darthmushroom
    hát igen valahol igazuk is volt, mivel messze az egyik legnézettebb sorozat. mondjuk már meg egyeztek szóval semmi nem gond nincs a forgatással kapcsolatban.
  • MerlinW
    Nem pénzéhes színészek, hanem okos emberek. A sorozat fut, a stúdiónak kell az anyag, ergo függ a színészektől, akikkel meg fog egyezni végül.

Ha te 100e-et keresnél a munkahelyeden és kiderülne, hogy kvázi pótolhatatlan vagy és kérhetnél 300e-et, akkor mit tennél? Mert ha nem tennél semmit, akkor te lennél a buta:)

A mozisztárok kapnak 20+ milliót egy moziért. Egy slágersorozat - ami egyébként is többet hoz a konyhára, mint egy mozi - főszereplői nyugodtan elkérhetnek 20-22 misit egy évadért.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 21:23:11
  • Szabi #2783
    Persze, de attól még durva... Vajon mennyi pénzt hozhat a készítőknek részenként, hogy a színészek ezt a fizetést reálisnak tartják... :)
  • Jim Morrison
    helyükben te is ezt tennéd :c
  • precision
    pénzéhes színészek... egy rész egy millió dollár? már anno a Friends -nél sem értettem ezt a bérezést...
    na mindegy, nem is erről van szó... pénz miatt sztrájkolni... szimpatikus...
  • Narxis
  • Jim Morrison
    teve/20140730-nem-allt-munkaba-az-agymenok-stabja.html
    :(
  • Jim Morrison
    :DD várom :D
  • ReszegKoldus
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem a Friends azért :D
  • mudvayne
    Ha Amy és Sheldon szexelni fognak egyszer, abból biztos gyerek lesz. Még Rajból tudom kinézni, hogy összehoz egy nem tervezet gyermeket. Másik két párból biztos lesz egy olyan, hogy sokáig próbálkoznak, és végül majd örökbe fogadnak egyet.
  • BoneDragon
    ...és még finoman fogalmaztál. :)
  • banok
    Majd leadják klingonul XD
  • Szabi #2772
    mondjuk az angol felírat hiányzik hozzá, a hadarósabb részeken van hogy lemaradok a poénról :D
  • jazzy
    Lehet rájöttek, hogy magyarul fos? :D
  • Szabi #2770
    és a VII/22 is :DD
  • Szabi #2769
    a Magyar Comedy Central-on angolul megy most a VII/21 :DD
  • Narxis
    Szerintem a Protonosok nagyon jók voltak, de a csajok miatt eltűnt a geek faktor és ezzel együtt talán a sorozat is "fáradtabb" lett, gyengébbek a poénok.

Heti 20 percet nem sajnálok rá de ha nem frissítik valahogy akkor lehet egyre kevésbé lesz érdekes és vicces.