2894
1jg7xrt8fspr1wm98e1.png
  • BoneDragon
    Én már régóta ezt mondom, hogy rég kiveszett a sorozatból az, ami miatt szerettem. Ezzel szerintem sokan így vannak. Abba is hagytam az évad felénél, inkább már fájdalmas, mint vicces. Csak néha néha bekukkantok a topicba, hátha...
  • gabesz012
    Még érlelődött bennem a záró rész, de most véleményt alkotok. :) Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az egész évad jó volt, egészen az utolsó pár részig, valahogy nagyon eltűnt az eredeti hangulat ezekben, én még a gyengébb 4-5. évad környékén is jobban élveztem, mint az utolsó pár részt, így most nagyon kétkedve várom a 8-at. Baromira remélem, nem ez lesz az új irány... A két kevésbé főszereplő csajszit szerintem lehetne kicsit hanyagolni, Amy eleinte vicces volt, de mostanában valahogy csak ismétli magát, nem fejlődött sehova a karaktere. Igaz a Howard-Raj páros is sokkal rosszabb lett, mióta mellettük vannak a csajok. :( A Protonos rész sem kellett volna, oké, hogy az élet nem mindig móka, de az a rész sem nagyon illett a Tbbt univerzumába, még ha voltak is viccesebb pillanatok a részben.
  • Darthmushroom
    én se arra gondoltam h teljesen változón meg de szerintem jót tenne ha kicsit "komolyodna"
  • stargatelost
    Ha jól sül el, semmi gond, csak nehogy átessenek a "cápa" túloldalára (jump the shark). Aztán persze lehet, semmi nem lesz :D
  • Narxis
    +1
  • Darthmushroom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem valamennyi változás jót tenne a sorozatnak
  • stargatelost
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom eltelik a sorozatban is több hónap, hát remélem nem változik meg Sheoldon ettől a 'kiruccanástól'.
  • Jim Morrison
    az volt a legjobb rész :D jajj, hogy mennyire imádom ezt ^^
  • Narxis
    :DDDD
  • davidragon
    And play! :DDD
  • Malakai
    Szegény Amy... (még mindig) :)
  • Narxis
    Hát jah kb 2 hetente jön 1 szünet.
  • [HUN]FaTaL
    24 rész egy évad, szeptembertől májusig. Mit vártál? :D
  • Jim Morrison
    Annyira utálom, hogy egy csomószor nem jön új rész... Múltkor majd 1 hónap kihagyás volt, most megint nincs új rész...
  • precision
    :D :D
  • [HUN]FaTaL
    I don't know!! :DDD
  • Narxis
    Haha, jó rész volt. :D Szegény Sheldon. :DD
  • Count Adyn
    :D
  • karajjj
    csatlakozom, nekem az első évad szenvedés volt, azt daráltam 2 nap alatt, de megnéztem, mert érdekelt, hogy mit hoznak ki a karakterekből, Sheldon csak idegesítő volt, azóta viszont évről évre javul... :D
  • BoneDragon

• BoneDragon
    Ráadásul a jó kis bazinga beszólást is kivették már jó pár évad óta. Pedig az a kedvenc részem mikor kergetik egymást a labdák között és mindig felugrik, hogy bazingaaa! Zseniális rész volt.
  • Narxis
    Mondjuk van benne igazság mert az első pár évad olyan volt, hogy szinte mindegyik részt hangosan végig röhögtem. Az utóbbi 2 évad meg olyan jó meg lehet nézni, néha mosolygok rajta kategória. Lehet megszoktuk már Sheldont is...
  • davidragon
    szerintem pedig kb pont azóta fellegekben van a sorozat, szinte nincs egy gyenge rész.

(vagy csak azért tűnik így, mert a himym-rel párhuzamosan nézem!? )
  • ReszegKoldus
    Semmire
    Na jó esetleg arra, hogy ha azt nézem honnan indult a sorozat és most hol van, nehezen hiszem el, hogy kihúznak 10 évadot úgy, hogy senkinek nem lesz gyereke :)
  • modellmaker
    És ezt mire alapozod?
  • ReszegKoldus
    Csak ne hozzanak be gyereket (de úgyis be fognak)
  • BoneDragon
    Ha nem lenne sheldon brutálisan unalmas sorozat lenne, de az ő karakterét is kezdik kicsinálni. Azért még reménykedek.
  • Narxis
    Talán majd most újra jó lesz.
  • BoneDragon
    Hát szerintem már nem annyira jee, 4 évad óta elég gyenge lett a sorozat.
  • Narxis
    Ahhoz túl kíváncsi vok.
  • precision
    ne olvasd a kommenteket
  • Narxis
    Ritkán mert csak felidegesítenek a kommentek. :D
  • stargatelost
    Egy hetes hír :D Nem olvasol junkiet?
  • Narxis
    2017-ig biztosan folytatódik a The Big Bang Theory

jeeeeee
  • BoneDragon