2894
-
#2767 Én már régóta ezt mondom, hogy rég kiveszett a sorozatból az, ami miatt szerettem. Ezzel szerintem sokan így vannak. Abba is hagytam az évad felénél, inkább már fájdalmas, mint vicces. Csak néha néha bekukkantok a topicba, hátha... -
gabesz012 #2766 Még érlelődött bennem a záró rész, de most véleményt alkotok. :) Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem az egész évad jó volt, egészen az utolsó pár részig, valahogy nagyon eltűnt az eredeti hangulat ezekben, én még a gyengébb 4-5. évad környékén is jobban élveztem, mint az utolsó pár részt, így most nagyon kétkedve várom a 8-at. Baromira remélem, nem ez lesz az új irány... A két kevésbé főszereplő csajszit szerintem lehetne kicsit hanyagolni, Amy eleinte vicces volt, de mostanában valahogy csak ismétli magát, nem fejlődött sehova a karaktere. Igaz a Howard-Raj páros is sokkal rosszabb lett, mióta mellettük vannak a csajok. :( A Protonos rész sem kellett volna, oké, hogy az élet nem mindig móka, de az a rész sem nagyon illett a Tbbt univerzumába, még ha voltak is viccesebb pillanatok a részben. -
#2765 én se arra gondoltam h teljesen változón meg de szerintem jót tenne ha kicsit "komolyodna" -
#2764 Ha jól sül el, semmi gond, csak nehogy átessenek a "cápa" túloldalára (jump the shark). Aztán persze lehet, semmi nem lesz :D -
#2763 +1 -
#2762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem valamennyi változás jót tenne a sorozatnak -
#2761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom eltelik a sorozatban is több hónap, hát remélem nem változik meg Sheoldon ettől a 'kiruccanástól'. -
#2760 az volt a legjobb rész :D jajj, hogy mennyire imádom ezt ^^ -
#2759 :DDDD -
davidragon #2758 And play! :DDD -
#2757 Szegény Amy... (még mindig) :) -
#2756 Hát jah kb 2 hetente jön 1 szünet. -
#2755 24 rész egy évad, szeptembertől májusig. Mit vártál? :D -
#2754 Annyira utálom, hogy egy csomószor nem jön új rész... Múltkor majd 1 hónap kihagyás volt, most megint nincs új rész... -
#2753 :D :D -
#2752 I don't know!! :DDD -
#2751 Haha, jó rész volt. :D Szegény Sheldon. :DD -
#2750 :D
-
karajjj #2749 csatlakozom, nekem az első évad szenvedés volt, azt daráltam 2 nap alatt, de megnéztem, mert érdekelt, hogy mit hoznak ki a karakterekből, Sheldon csak idegesítő volt, azóta viszont évről évre javul... :D -
-
#2747 Ráadásul a jó kis bazinga beszólást is kivették már jó pár évad óta. Pedig az a kedvenc részem mikor kergetik egymást a labdák között és mindig felugrik, hogy bazingaaa! Zseniális rész volt. -
#2746 Mondjuk van benne igazság mert az első pár évad olyan volt, hogy szinte mindegyik részt hangosan végig röhögtem. Az utóbbi 2 évad meg olyan jó meg lehet nézni, néha mosolygok rajta kategória. Lehet megszoktuk már Sheldont is... -
davidragon #2745 szerintem pedig kb pont azóta fellegekben van a sorozat, szinte nincs egy gyenge rész.
(vagy csak azért tűnik így, mert a himym-rel párhuzamosan nézem!? ) -
#2744 Semmire
Na jó esetleg arra, hogy ha azt nézem honnan indult a sorozat és most hol van, nehezen hiszem el, hogy kihúznak 10 évadot úgy, hogy senkinek nem lesz gyereke :) -
#2743 És ezt mire alapozod? -
#2742 Csak ne hozzanak be gyereket (de úgyis be fognak) -
#2741 Ha nem lenne sheldon brutálisan unalmas sorozat lenne, de az ő karakterét is kezdik kicsinálni. Azért még reménykedek. -
#2740 Talán majd most újra jó lesz. -
#2739 Hát szerintem már nem annyira jee, 4 évad óta elég gyenge lett a sorozat. -
#2738 Ahhoz túl kíváncsi vok. -
#2737 ne olvasd a kommenteket -
#2736 Ritkán mert csak felidegesítenek a kommentek. :D -
#2735 Egy hetes hír :D Nem olvasol junkiet? -
#2734 2017-ig biztosan folytatódik a The Big Bang Theory
jeeeeee -
#2733 -
#2732 -
#2731 Tudtam. -
#2730 I knew it. -
#2729 I knew it. -
#2728 Jah, gondoltam is rá, hogy ez ugyanaz a márka lehet :D