2894
1jg7xrt8fspr1wm98e1.png
  • Skaternorbart
    Én nézem töretlenül, igaz hogy nyálasabb lett mint az első évadok mostanára, de jó ugyanazokat az arcokat látni hétről hétre, és szerintem azért még mindig mókásak :)
  • gibson9
    Tegnap a film+-on (ha jól emlékszem) Csendes Terror magyar címen, amúgy pedig Drew Peterson 2012es film. Kaley Couco az egyik főszereplő.
  • Narxis
    Ez jó rész volt.
  • Darthmushroom
    LOL ebbe csak sorozat színészek vannak :D a két csaj a két csávó is az :D de még az öreg asszony is az a közepén :D
  • MerlinW
    FélOFF:

• davidragon
    +1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    belőlem pl a "vicces" madárfogós jelenetek inkább "jajj ne már" fejemet fogom érzést váltották ki nevetés helyett...
  • Renegade
    szerintem is, + mintha a szereplők is kedvtelenül játszottak volna :(
  • Narxis
    Kicsit gyenge rész volt.
  • BoneDragon
    Hát én is már csak azért nézem, mert megszerettem pár karaktert. Szerintem a 4. évaddal bezárólag volt jó a sorozat. 5-6 évadot kb fapofával ültem végig. 7. évad felénél abba is hagytam, de a 8. évadnak adtam még egy esélyt így utólag bepótoltam a maradékot.. Azt kell, hogy mondjak az utóbbi 3 évadból szerintem ez egész jó eddig. Amondó vagyok még mindig, hogy nem kellett volna ennyi csajszit behozni. Elég lett volna Penny.
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.29. 19:55:31
  • desigo
    kb 6-7 résszel maradtam csak le...
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.11.29. 19:41:59
  • Jim Morrison
    te bajod :D szerintem utána lévő évadok is jók.
  • desigo
    Én teljesen el is felejtettem tovább nézni.
    Évad első két részét ha láttam :(
  • gabesz012
    Én még nézem, de a tizedik után már én is feltettem a kérdést magamnak, hogy miért is? Tavaly még tűrhető volt, de a vége felé már éreztem a változást -a vég közeledtét, amiről írtam is, hát sajnos azt a rossz vonalat folytatták. Baromira kár volt behozni állandónak a két csajt, meg ezt az eljegyzéses dolgot. Oké, hogy karakterfejlődés, de nekik, pont hogy nem kellett volna megváltozni, bogaras, geek fizikusok, könyörgöm. Persze, ennyi rész után már nehéz újat kitalálni, de sokkal inkább működőképes maradt volna a full antiszoc Sheldon+Penny, meg a szerencsétlenkedő Raj, Howard páros "ismétlése". Engem leginkább Bernadette és Lenörd irritál, előbbi jeleneteit konkrétan már áttekertem az idei részekben, de az utóbbi miatt Penny is sokkal szarabb lett. A Billy Bob Thorntonos rész volt egyedül kiemelkedőbb eddig, de sztem abban is több potenciál lett volna, mint amennyit sikerült kihozni belőle.
  • Jim Morrison
    ‘Big Bang Theory': Voice of Mrs. Wolowitz Dies
  • tigeroo
    szerintem jó a célközönség, a lego kortalan. van programozható lego készlet is, meg ugyanúgy vannak ritka, különleges gyűjtők mint sheldonék a képregényeket:D
  • SzinesGeza
    Nagy ötlet. Mintha a sorozat és a Lego célközönsége ugyanaz a korosztály lenne.
  • tigeroo
    háát nemtom.

de amúgy a lego CUUSO big bang theory zöld utat kapott, jövőre jön a boltokba!

készlet:

• SzinesGeza
    Sheldon a legidegesítőbb a sorozatban. Viszont a többiek poénjai ütnek.
  • Narxis
    Adj neki még 1 esélyt.
  • BoneDragon
    Pedig az utána következő 2 rész nagyon jó.
  • tigeroo
    most néztem meg a 6. részt, én abbahagyom. semmi jó poén nincs már szerintem, sheldon viszi a sorozatot a poénjaival dee ő meg elég keveset szerepel a képernyőn már.
  • BoneDragon
    Nagyon jó rész volt. :D
  • Narxis
    Le a kalappal előtte. Jó rész is volt.
  • Renegade
    azt a lelkes mindenit userguidenak, fent van
  • Narxis
    Thx, addig nem tok várni, sztem a Gotham, NCIS, NCIS LA után megnézem. Hátha addigra kikerül.
  • [HUN]FaTaL
    Userguide
    11 hours ago
    Technikai problémák miatt jelenleg nem tudok fordítani, úgyhogy a felirat a megszokottól később lesz kész. A legrosszabb esetben a határidő szerda este, ha lesz némi szerencsém, akkor előbb be tudom fejezni.
  • Renegade
    nahát, valaki takarított :)
  • Narxis
    Mé nincs még magyar felirat? :(((
  • artschi
    4:42-től 5:25-ig :D

Utoljára szerkesztette: artschi, 2014.10.11. 11:40:26
  • SzinesGeza

Sheldon pedig rég halott lenne a többiek nélkül. :)

• Monoton
    Furgonos tényleg jó volt :D
  • BoneDragon
    Ez a sorozat rég halott lenne Sheldon nélkül. :D
  • Narxis
    Nagyon vicces volt a mai rész is, a furgonos részen behaltam. :D
  • Renegade
    akkor nagy mázlista, hogy neki mindig jól fordít :)
  • Szabi #2814
    ráengedi google translate-re
  • Renegade
    Nem tudom, hogy csinálja Userguide, de nagy pacsi neki, hogy az angol srt után gyakorlatilag csak percekben mérhető, hogy felkerüljön a magyar is :)
  • Jim Morrison
  • Narxis
    pfff válogatósok :p
  • Jim Morrison
    most néztem meg első két részt, második jobb volt, de nekem ez se tetszett annyira :(
  • Monoton
    Gyengécskének érzem eddig a 3 részt :(