2894
-
Skaternorbart #2853 Én nézem töretlenül, igaz hogy nyálasabb lett mint az első évadok mostanára, de jó ugyanazokat az arcokat látni hétről hétre, és szerintem azért még mindig mókásak :) -
#2852 Tegnap a film+-on (ha jól emlékszem) Csendes Terror magyar címen, amúgy pedig Drew Peterson 2012es film. Kaley Couco az egyik főszereplő. -
#2851 Ez jó rész volt. -
#2850 LOL ebbe csak sorozat színészek vannak :D a két csaj a két csávó is az :D de még az öreg asszony is az a közepén :D -
#2849 FélOFF:
-
davidragon #2848 +1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!belőlem pl a "vicces" madárfogós jelenetek inkább "jajj ne már" fejemet fogom érzést váltották ki nevetés helyett... -
Renegade #2847 szerintem is, + mintha a szereplők is kedvtelenül játszottak volna :( -
#2846 Kicsit gyenge rész volt. -
#2845 Hát én is már csak azért nézem, mert megszerettem pár karaktert. Szerintem a 4. évaddal bezárólag volt jó a sorozat. 5-6 évadot kb fapofával ültem végig. 7. évad felénél abba is hagytam, de a 8. évadnak adtam még egy esélyt így utólag bepótoltam a maradékot.. Azt kell, hogy mondjak az utóbbi 3 évadból szerintem ez egész jó eddig. Amondó vagyok még mindig, hogy nem kellett volna ennyi csajszit behozni. Elég lett volna Penny.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.29. 19:55:31 -
#2844 kb 6-7 résszel maradtam csak le...
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.11.29. 19:41:59 -
#2843 te bajod :D szerintem utána lévő évadok is jók. -
#2842 Én teljesen el is felejtettem tovább nézni.
Évad első két részét ha láttam :( -
gabesz012 #2841 Én még nézem, de a tizedik után már én is feltettem a kérdést magamnak, hogy miért is? Tavaly még tűrhető volt, de a vége felé már éreztem a változást -a vég közeledtét, amiről írtam is, hát sajnos azt a rossz vonalat folytatták. Baromira kár volt behozni állandónak a két csajt, meg ezt az eljegyzéses dolgot. Oké, hogy karakterfejlődés, de nekik, pont hogy nem kellett volna megváltozni, bogaras, geek fizikusok, könyörgöm. Persze, ennyi rész után már nehéz újat kitalálni, de sokkal inkább működőképes maradt volna a full antiszoc Sheldon+Penny, meg a szerencsétlenkedő Raj, Howard páros "ismétlése". Engem leginkább Bernadette és Lenörd irritál, előbbi jeleneteit konkrétan már áttekertem az idei részekben, de az utóbbi miatt Penny is sokkal szarabb lett. A Billy Bob Thorntonos rész volt egyedül kiemelkedőbb eddig, de sztem abban is több potenciál lett volna, mint amennyit sikerült kihozni belőle. -
#2840 ‘Big Bang Theory': Voice of Mrs. Wolowitz Dies -
#2839 szerintem jó a célközönség, a lego kortalan. van programozható lego készlet is, meg ugyanúgy vannak ritka, különleges gyűjtők mint sheldonék a képregényeket:D -
SzinesGeza #2838 Nagy ötlet. Mintha a sorozat és a Lego célközönsége ugyanaz a korosztály lenne. -
#2837 háát nemtom.
de amúgy a lego CUUSO big bang theory zöld utat kapott, jövőre jön a boltokba!
készlet:
-
SzinesGeza #2836 Sheldon a legidegesítőbb a sorozatban. Viszont a többiek poénjai ütnek. -
#2835 Adj neki még 1 esélyt. -
#2834 Pedig az utána következő 2 rész nagyon jó. -
#2833 most néztem meg a 6. részt, én abbahagyom. semmi jó poén nincs már szerintem, sheldon viszi a sorozatot a poénjaival dee ő meg elég keveset szerepel a képernyőn már. -
#2832 Nagyon jó rész volt. :D -
#2831 Le a kalappal előtte. Jó rész is volt. -
Renegade #2830 azt a lelkes mindenit userguidenak, fent van -
#2829 Thx, addig nem tok várni, sztem a Gotham, NCIS, NCIS LA után megnézem. Hátha addigra kikerül. -
#2828 Userguide
11 hours ago
Technikai problémák miatt jelenleg nem tudok fordítani, úgyhogy a felirat a megszokottól később lesz kész. A legrosszabb esetben a határidő szerda este, ha lesz némi szerencsém, akkor előbb be tudom fejezni. -
Renegade #2827 nahát, valaki takarított :) -
#2826 Mé nincs még magyar felirat? :((( -
#2820 4:42-től 5:25-ig :D
Utoljára szerkesztette: artschi, 2014.10.11. 11:40:26 -
SzinesGeza #2819
Sheldon pedig rég halott lenne a többiek nélkül. :)
-
Monoton #2818 Furgonos tényleg jó volt :D -
#2817 Ez a sorozat rég halott lenne Sheldon nélkül. :D -
#2816 Nagyon vicces volt a mai rész is, a furgonos részen behaltam. :D -
Renegade #2815 akkor nagy mázlista, hogy neki mindig jól fordít :) -
#2814 ráengedi google translate-re -
Renegade #2813 Nem tudom, hogy csinálja Userguide, de nagy pacsi neki, hogy az angol srt után gyakorlatilag csak percekben mérhető, hogy felkerüljön a magyar is :) -
#2812 -
#2811 pfff válogatósok :p -
#2810 most néztem meg első két részt, második jobb volt, de nekem ez se tetszett annyira :( -
Monoton #2809 Gyengécskének érzem eddig a 3 részt :(