The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a szembetegsége meg igazán szopó (már ha nem ps), ha nem figyelsz, vagy fáradt vagy, akkor az egyik szem leparkol szélre, cserébe lehet csinálni direkt is
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A sorozatban szerintem még nem volt nõje.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Viszont engem az lepett meg, hogy 189 cm. Nem hittem volna, hogy ilyen magas.
tegye fel a kezét az...:
-Aki szerint Sheldon szûz még.
Én mind a két kezem felteszem!😄
az is lehet, hogy van ilyen kaméleonos képessége és nála ez a "hülyülés" és ezzel járul hozzá a kép témájához... nemtom 😄
Bazinga!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
REAL MADRID

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Itt a gond. 😄
REAL MADRID
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
beírod keresõbe<#bohoc>#bohoc>
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Armin & Ayu fan
vki aki innen látta vélemény?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
REAL MADRID
PSN ID:misi2mezei
- ha még nem ajánloták vón -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ