Demigod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For the Empire!
Mostmár legalább tudom, hogy ha nem jön több egység, akkor vagy nyertem, vagy elhullottam 😄
Ahogy néztem a tündibündi tud teremteni egységeket meg még talán más demigod is. Bár szerintem azokat nem külön irányítod, csak annyi, hogy mindig a közeledben maradnak.
Amúgy kipróbáltam az íjász csókát is, az se kispályás és megfelelõ fejlesztésekkel lõtávon kívülrõl le tudja szedni a tornyokat 😊
Nekem sosem lesznek irányítható egységeim a hõsömön kívül? Mert ezek szaladtak minden fele, csak arra nem amerre kellett volna!
Elvileg a bázisod környékén van 1-2 portál, amibõl fixen jönnek a lények bizonyos idõközönként és el lehet foglalni Portal Flageket 1-2 helyen és akkor az ottlévõ portálból is a Ti lényeitek fognak jönni.
Ezen kívül a bázison lehet fejleszteni, hogy többféle lény jöjjön (utolsó elõtti fejlesztés asszem). Az elsõt érdemes kitolni amint elérhetõ, mert akkor hílerek fognak jönni.
Mindegy ez nem az én game-em már mondtam már nincs is a gépemen.
Next PC upgrade: 2022
Aztán ha fentvagy lev 6-8-on és van már 1-2 használható itemed akkor be lehet vállalni 1-2 üldözést, kényesebb szituációt. De az elején a legfontosabb, hogy mindig legyél a tûzhöz közel, hogy gyûljön az XP és a pénz, de ne túl közel, nehogy megégesd magad.
Fontos még, hogy a demigododnak megfelelõen játssz, mert van, amelyik tömegek irtására ideális, van amelyik kifejezetten ellenséges demigodok likvidálására jó, van, amelyik akkor igazán erõs, ha a minionokkal együtt közlekedsz.
Nagyon hasonló a The Great Strategy nevû war3 maphoz az egész, de akár az eléggé közismert DOTA nevû szintén war3 maphoz is lehetne hasonlítani.
mármint erre a verzióra gondolok: Demigod.READNFO-DEViSE
csak mert oda van írva, hogy mount image aztán bin mappából az exével indul, csakhogy nem indul
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Biztos ami biztos a loc\US-ben levõrõl csinálj biztonsági mentést.
Amúgy a játék tartalmaz magyar nyelvi fájlokat is, de fogalmam nincs, hogy lehetne elõcsalogatni.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Mert pl a Skirmish pályán 1 vs 1 nél elkezdek elõre nyomulni egyedül a fõ emberemmel mert mást nem lehet kijelölni azt irtom a népet elérek ilyen toronyhoz ami lõ engem ezerrel meghalok.Kezdem megint a kiindulási pontnál megint eljutok oszlopig megint megöl.És ez így megy a végtelenségig nemtudom hogy kell egységeket csinálni vagy lehet-e egyátalán szal kurva nehéz egyedül a fõ emberrel.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Toltam most egy Tournamentet nyertünk a gépi társakkal.De nem egy nagy szám.Többre számítottam.
Ezt már jó(pár) éve láttam Sacrifice néven az egykori Shiny Ent.-tõl.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A másik fele az rts szerüség azt meg érdeklödve várom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"