1344

Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • Survivorguy
    Sziklamászás, vízbe ugrás bogár evés sárba sülyedés alvóhely készítés tűzgyujtás, amit eltudsz képzelni! :)
  • akyyy
    balekfeladatom egy ilyen túlélő filmet csinálni:D én leszek operatőr, másik srác meg a "szereplő". szóval ötleteket várok, miket érdemes csinálni?:P
  • Tyler1
    na csak kiderült az igazság.
    azért jók ezek a mindennapi helyzetek, mérges gáz, terrorfenyegetés... :DD
  • Dean Winchester
    Epizódok.:

1. Égő jármű / Vízi baleset
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Ezúttal egy lángoló kocsiból kell kiszabadulnia, majd egy kamionsofőrt kell kimentenie a lángok közül, mielőtt az égő jármű levegőbe repül… Amikor egy jet ski hajóval ütközik, vízbe veti magát, hogy segítséget nyújthasson a fullasztó pillanatokban…

2. Távvezeték / Kutyatámadás
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Ezúttal egy sofőr sebesül meg, akinek autója villanyoszlopnak csapódott. A mentést nehezíti, hogy egy 10000 voltos elektromos kábel zuhant a kocsi tetejére, és fogságban tartja mindkettejüket. Később két acsarkodó kutyát kell leráznia. A futás itt kevés, másképp kell túljárnia az eszükön…

3. Földrengés
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Epizódunkban földrengés rázza meg a várost, a menekülésben pedig Bear nyújt segítő kezet…

4. Süllyedő autó / Csörgőkígyó
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear ezúttal szárazföldön és vízen egyaránt bajba kerül. Először egy süllyedő autó utasait menti ki, majd nem sokkal távolabb egy kígyómarás áldozatba botlik…

5. Rossz fék / Erőszakos támadás
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Epizódunkban egy rablótámadást verünk vissza, majd Bear megmutatja, hogy kell megállítani egy fék nélküli autót az úton…

6. Dermesztő körülmények
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear vészhelyzeteitől a hideg is kiráz minket. Pláne akkor, ha véletlenül ránk csukódik egy ipari hűtőkamra ajtaja…

7. A sivatag fogságában / Tarantellapók
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Autónk ezúttal egy Isten háta mögötti sivatagi úton robban le. Segítségre nem számíthatunk, társaságnak is csak egy tarantulát kapunk…

8. Zuhanó lift / Áramszünet
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Irodaházunkban elszabadult a lift, mi pedig tehetetlenül állunk a fülkébe zárva. Csak ezt éljük túl… utána már jöhet az áramszünet…

9. Katasztrófahelyzet / Fuss az életedért
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear instrukcióinak segítségével törött lábbal is kijuthatunk a vadonból, és gyalogosan, fegyver nélkül is túljárhatunk támadóink eszén…

10. Országúti ámokfutó / Tömegpánik
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear ezúttal egy autós ámokfutóval kerül szembe és erősen kell összpontosítania, hogy elkerülje a halálos balesetet. Később egy kigyulladt éjszakai bárból kénytelen menekülni anélkül, hogy eltapossa a pánikba esett tömeg…

11. Mérges gáz / Égő ember
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Egy baleset során mérges gáz szabadul ki a levegőbe. Bear-nek ezúttal rögtönöznie kell: úgy kell szobáját átalakítani, hogy megvédje magát – és másokat is – a mérges gázfelhőtől. Később, egy közeli barbecue bulin tör ki a pánik, mikor az egyik résztvevő meggyullad. Természetesen Bear neki is segítségére siet….

12. Betörők / Terrorfenyegetés
    Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésről lépésre bemutassa, mi a teendőnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Éjszaka betörők lepik meg Bear-t, akinek harmadmagával kell menekülnie. Később egy robbantásra szánt épületben ragad…

forrás
  • Dean Winchester
    3.rész a vizibaleset / kígyóharapás :D
    tuti nem keverem :)
    nézz utána!
    norbear nem lehet h elszámozta és véletlen a 4.et a földrengést rakta fel hamarabb mint a vizibalesetest?
    de tökmind1 mert ha a vizimentést láttad akkro a földrengést nem :D ha meg a földrengést láttad akkor a vizibalesetest nem :D
  • Tyler1
    norbear is a földrengésest rakta fel 3.-nak szóval te keversz vmit nem?:D
  • berczely
    Tegnap este a hűtőházas rész volt!
  • Tyler1
    akk rosszul lettek feltöltve a megaupload-ra, én onnan szedtem le őket:
    1. égő jármű/vizi baleset
    2. távvezeték/kutyatámadás
    3. földrendés

és tegnap néztem a féknélküli kocsi/önvédelem részt. nem vágok már semmit xD
  • Dean Winchester
    3.ban az autó a vízben és kígyóharapás volt
    4.ben volt a földrengés :D most néztem meg vazze :/
  • Tyler1
    az a 3. volt.
  • Dean Winchester
    földrengés
  • Tyler1
    4.-ben mivan? azt nem láttam még asszem.
  • Dean Winchester
    biztos,hiszen nekem az első 4 rész megvan :D
  • Tyler1
    hát ezt kérdezem, h hányadik rész volt, mert én sem tudom hahóóó :DD
  • Dean Winchester
    ja hogy a hetit még nem is néztem :D ok :$
    akk 5-6.rész volt ugye?
  • Tyler1
    tegnap éjszaka ismételték :O
  • Dean Winchester
    lesz :D
  • Tyler1
    a féknélküli autó hányadik részben volt?
  • Tyler1
    sőt biztos, mert frissítés után jó lett...
  • Tyler1
    délután sikerült leszednem a megaupload-os 3. részt, most meg kiírta megint a hülyeségét a 4.nél, szóval sztem az oldallal van vmi. lehet néha rákell nyomni a frissítésre aztán jó.
  • NorBear
    Remélem nem kutyultam össze a többi résszel.Ha továbbra is gond van a letöltéssel szóljatok bátran :)

http://hotfile.com/dl/73490029/f10cb33/Bear_Grylls_-_Ha_minden_kotel_szakad_-_Foldrenges.avi.html
  • NorBear
    Oksi Dean holnap felrakom ;)
  • Dean Winchester
    nekem felrakhatnád
    mert nem szoktam torrentezni!
    ha felrakod akkor köszi szépen
  • NorBear
    ha kell a 3-as rész én felrakom nektek.De jobban jártok ha regeltek erre az oldalra:

http://bitzone-torrent.hu/browse.php?kersettszov=Bear+Grylls&cat=0

Itt minden rész fent van és lejön seperc alatt...
  • Tyler1
    ja ez nálam se fasza...
  • Dean Winchester
    3.rész
    http://www.megaupload.com/?d=O8RBKCDU
    The file you are trying to access is temporarily unavailable.
    nemvágom miért nemtudom tölteni :(
  • Tyler1
    vát? nálam jó.
  • Dean Winchester
    ??

The file you are trying to access is temporarily unavailable.
  • Tyler1
    kösz, pont kartam kérdezni, h senki nem pakolja fel a netre, mert eddig az összes részt lekéstem(de még az ismétlést is az a gáz) :)
  • shark11
    Ha valaki szeretné szinkronosan nézni a Bear Grylls: Ha mindn kötél szakad című sorozatot.
    Akkor itt egy link: http://www.megaupload.com/?f=H8I3X9O6, ahova egy feltöltő folyamatosan teszi fel az új részeket.
  • Survivorguy
    Egyébként megvettem azt a Gore-tex kabátot amit mondtam. Hát sokkal jobb mint 1 átlagos eső kabát. Csak sajnos a külső rétege elég öreg, ezért már nem az igazi. Viszont szerintem 1 vízesés mászást kibirna a kabát még így is :P
  • Survivorguy
    De amúgy... hogyha gyakorolja az ember a túlélés akkor nem kell megvárni hogy az osztön jöjjön elő. Az önvédelem is ilyen, ha megtámadnak ösztönösen véded magad, viszont ha gyakorlott vagy akkor nyugodtan és ésszel csinálsz mindent. Így nagyobb esély van rá hogy túléled.
  • Survivorguy
    Faterom meg anyám most pont ilyet tanult tanfolyamot végeztek, és ők is szájba fújtak :D
  • Dean Winchester
    ja hát ez olyan mint az én alapszabályom :D gyalogos átkelőhelyen akkor engedjük el a gyalogost ha jó nő / anyuka a babakocsival XD
    egyéb esetben ugye öregek ráérnek várakozni , fiatal srácok meg pláne XD
    bocsi a pici offért :)
  • NorBear
    Ez amúgy igaz.Nekünk is így tanították anno.Nem kell lesmacizni a bajba esett alanyt.Kivéve hogyha jó csaj :D
  • Dean Winchester
    no újraélesztésnél mikor anno tanultuk elsősegélyen akkor fricskázták,hogy csak a filmekben kell a szájba fujni, normális esetben orrba kell :D erre itt mit látok? Bear hova fújja a levegőt? szájba -.-
  • Dean Winchester
    1.rész
    menti ki a csávót a teherautoból és elkell vágnia a bíztonsági övet , azért itt vártam,hogy az üveg egyik felére teker ruhát ,hogy a saját kezét nehogy elvágja :)
  • Pyotr
    Hát igen a húsevéstől csak egy lépés a kannibalizmus:)
  • Tyler1
    hát igen, az egész egy elmeharc a túlélési ösztönnel szemben. pl. ennél-e emberhúst, h túl élj...
    volt egy repülőgép baleset a hegyekben, ahol az emberek kénytelen voltak a halott társaikat megenni, h túléljék. ezt Bear is említette, de készült belőle film is. elég durva.
  • Dean Winchester
    hát hosszú de a lényeg ott van és legalább látják,hogy miről van szó.
    am 170megas egy rész :D tavaly 350 körül volt, no meg 30perces ez meg 22 perces,de ez így is jó... ma minimum az az egyik részt megnézem.