1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#984 az hosszú lenne, de egy Bear Grylls az elejére elférne, h legalább a kereső kidobja a topikot. utána már magára vessen, aki nyit egy újat neki. -
#983 az egyik részben elmondta hogy a túlélés kulcsa, hogy meddig vagy hajlandó elmenni ezekben a dolgokban!
Mesélt valami halyótöröttekről akik nem tudom már hány napig teknősvért ittak igy maradtak meg. -
Dean Winchester #982 a topicot nem kéne átnevezni?
Bear Grylls - Ha minden kötél szakad / a túlélés törvényei címre?
mert nehogy vki aztán hamarabb nyisson neki tökre feleslegesen topicot hiszen ezaz igazi XD
egyébként meglepődtem ,hogy már 2 rész is van ,szóval dupla résszel nyitottak? -
#981 az a legkevesebb. nyers pisztrángot még én is megenném, meg a vizet a tevéből 50 fokba, na de mikor a félig megemészett cuccból, meg az elefánt szarból facsarta ki a vizet, na az már gáz. kecskehere, marhaszem, birkaszar, döghús nyersen.....na ezek basznak oda.
de SAS-nél ezt beléjük verik, kikapcsolják az agynak ezt a receptorát, ami az undorért felel. megeszi vagy meghal, nincs kecmec :) -
Dean Winchester #980 yahm
egyébként meg a műsor kedvéért bőven elég lenne ha adott dolgokból egy két falatot enne meg de ő van ,hogy 3-4 falatot is lenyel meg jóval többet :D
tényleg annyira jó nézni ahogy eszi XD főleg mikor a pisztrángot ette, és mondja " olyan mint a szusi " , még el is hittem :DDDD
a teve gyomrából itta a "vizet" , ott is nem egy tenyérnyit hanem jóval többet pedig a műsor kedvéért elég lett volna 1 is -
NorBear #979 Bear szereti az extrém dolgokat ezért vállalja be szerintem... nem csak a műsor kedvéért csinálja -
Dean Winchester #978 jah
meg milyen már mikor kurva magasban biztosítókötél nélkül ment át egyik szikláról a másikra :O
ha csak bemutatásról lenne szó akkor kötéllel csinálná meg és sztem az is fasza lenne -
#977 Azért nem hülye a csávó... amit nem tudna megcsinálni azt nem hiszem hogy bevállalná, bár már láttam egy két rizikós esetet amikor megcsúszott meg ilyenek... -
Survivorguy #976 De mégis megteszi minden részben. Ha nem is a worst case sceanrio-ban, akkor a túlélés törvényeiben. -
NorBear #975 Tylernek igaza van.Nem várhatjuk el Beartől hogy tegye kockára az életét. -
#974 hát jólvan, én látom, nem is neked címeztem :) -
Survivorguy #973 Hát jólvan én eztet tudom ők háborognak itt. -
#972 sokadszorra is: itt nem az a cél, h Beart kinyírják és túl kell élnie, hanem szituációkban ad tanácsot, h mikor mit tegyünk ha esetleg mi is adott helyzetbe kerülünk.
nézhettek youtube-on 10 perces "egy bőr székben tanácsadós" videót is, abban tényleg nem lesz semmi mű.
Bear illusztrálja a veszélyeket, de nem hülye h saját v a stáb életét kockáztassa, bár így is elég veszélyfaktor van minden epizódban.
el lehet menni kutyaiskolába, ott is elmagyarázzák BETANÍTOTT kutyákon, h mit kell tenni, nem basznak oda ordasfarkasos kóbor dögökhöz, h nesze öcsém szabadulj. -
Dean Winchester #971 jó de védööltözetben csinálná és tényleg lenne valami veszély benne akkor én nem bánnám :)
szuszpenzor azt kalap :D -
#970 Ma van a nagy nap!! -
#969 ebbe igazad van! -
Survivorguy #968 De hiába beszélek, aki kifogást akar találni az fog is :S -
Survivorguy #967 Hát barátom sztem 10 emberből 1-2 merné megcsináli ezt a kutyás akciót. Gondolj bele kutya megharapja a nyakát vagy a.... férfiasságát mondjuk.... és utána már akkor úgy szólnak a kutyára ahogy akarnak a baj megtörtént. -
Dean Winchester #966 mondjuk itt a kutyás részben kurvára nincs életveszélyben :D hiszen ha szólnak a kutyákna akkor tényleg megállnak és kérdéses h adott szituációban működik-e a dolog.
szal tényleg keresni kéne sikátorokat és vad kutyák közé menni :DDD -
Survivorguy #965 Mi siralmas? Mi szar? A Holywood-i 100%-ig megjátszott filmek amiknek a fele számítógéppel van csinálva azok jobbak? -
#964 mekkora szar. -
Dean Winchester #963 :DDDDDDDDddd -
#962 őőő... ehhez most nem tudok mit hozzáfűzni... ez siralmas! -
#961 Végét majd nézzétek meg :D
-
Survivorguy #960 Egyiket most adták le szerdán. -
Dean Winchester #959 Season 5 Episode 6
ez nálam régen nem új rész és pláne nem 3 hete adták le először :D
-
Survivorguy #958 Jhajjj........ -_- Ezeket mondom.
http://www.youtube.com/watch?v=1U2guJvODE4
http://www.youtube.com/watch?v=RX3VCvIulPc -
#957 ez már volt, emlékszem még mondta is a hó alatt, h sokan rossz fele kezdenek ásni, ezért köpni kell egyett, és azzal ellentétes irányban kell ásni. aztán a kamerája meg ott marad a hó alatt, azt keresi vagy 20 percig. -
Dean Winchester #956 http://www.sg.hu/cikkek/77084/bear_grylls_ha_minden_kotel_szakad_a_discovery_channel_uj_sorozata -
Dean Winchester #955 jég alatt úszik majd a parta megy és tüzet gyújt egyből nem?
de érted 3 hete nem is lehet új rész mikor már most jön az új sorozata :D vmi ismétlést láthattál akkor sztem -
Survivorguy #954 Az más volt... ebben a részben Bear jég alatt úszik, meg be ássák őt a hó alá meg ilyesmi. Mesterségesen idézik elő a veszélyeket kb a természetben. -
Dean Winchester #953 Canadian rockies
ezt kb fél éve láttam, vagy az más rockies-rész volt? -
Survivorguy #952 Hogyha neked a 2-3 hete az régen van, akkor igazad van tényleg nem újak :)
Am igen én már látam őket, ahogy felkerül netre megnézem. Georgia-s rész jó volt :) Hegyekben volt és a köteléből gyújtott tüzet :D -
Dean Winchester #951 ezek nem is újak :D régen megvoltak -
#950 te már láttad őket ottó?:) -
Survivorguy #949 Vagy western pacific-t vagy Gerogia-t vagy Canadian rockies-t vagy.... :D
Van 1 csomó új rész. -
#948 oksa thx:D -
#947 tölsd le a north australia részt ha ujjat akarsz!:D -
#946 ok mááá nem tudtam. -
#945 mostmáá 18:00