A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyéb esetben ugye öregek ráérnek várakozni , fiatal srácok meg pláne XD
bocsi a pici offért 😊
menti ki a csávót a teherautoból és elkell vágnia a bíztonsági övet , azért itt vártam,hogy az üveg egyik felére teker ruhát ,hogy a saját kezét nehogy elvágja 😊
volt egy repülõgép baleset a hegyekben, ahol az emberek kénytelen voltak a halott társaikat megenni, h túléljék. ezt Bear is említette, de készült belõle film is. elég durva.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
am 170megas egy rész 😄 tavaly 350 körül volt, no meg 30perces ez meg 22 perces,de ez így is jó... ma minimum az az egyik részt megnézem.
Mesélt valami halyótöröttekrõl akik nem tudom már hány napig teknõsvért ittak igy maradtak meg.
██
Bear Grylls - Ha minden kötél szakad / a túlélés törvényei címre?
mert nehogy vki aztán hamarabb nyisson neki tökre feleslegesen topicot hiszen ezaz igazi XD
egyébként meglepõdtem ,hogy már 2 rész is van ,szóval dupla résszel nyitottak?
de SAS-nél ezt beléjük verik, kikapcsolják az agynak ezt a receptorát, ami az undorért felel. megeszi vagy meghal, nincs kecmec 😊
egyébként meg a mûsor kedvéért bõven elég lenne ha adott dolgokból egy két falatot enne meg de õ van ,hogy 3-4 falatot is lenyel meg jóval többet 😄
tényleg annyira jó nézni ahogy eszi XD fõleg mikor a pisztrángot ette, és mondja " olyan mint a szusi " , még el is hittem 😄DDD
a teve gyomrából itta a "vizet" , ott is nem egy tenyérnyit hanem jóval többet pedig a mûsor kedvéért elég lett volna 1 is
meg milyen már mikor kurva magasban biztosítókötél nélkül ment át egyik szikláról a másikra 😮
ha csak bemutatásról lenne szó akkor kötéllel csinálná meg és sztem az is fasza lenne
nézhettek youtube-on 10 perces "egy bõr székben tanácsadós" videót is, abban tényleg nem lesz semmi mû.
Bear illusztrálja a veszélyeket, de nem hülye h saját v a stáb életét kockáztassa, bár így is elég veszélyfaktor van minden epizódban.
el lehet menni kutyaiskolába, ott is elmagyarázzák BETANÍTOTT kutyákon, h mit kell tenni, nem basznak oda ordasfarkasos kóbor dögökhöz, h nesze öcsém szabadulj.
szuszpenzor azt kalap 😄
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
szal tényleg keresni kéne sikátorokat és vad kutyák közé menni 😄DD
ez nálam régen nem új rész és pláne nem 3 hete adták le elõször 😄
http://www.youtube.com/watch?v=1U2guJvODE4
http://www.youtube.com/watch?v=RX3VCvIulPc
de érted 3 hete nem is lehet új rész mikor már most jön az új sorozata 😄 vmi ismétlést láthattál akkor sztem
ezt kb fél éve láttam, vagy az más rockies-rész volt?
Am igen én már látam õket, ahogy felkerül netre megnézem. Georgia-s rész jó volt 😊 Hegyekben volt és a kötelébõl gyújtott tüzet 😄
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Van 1 csomó új rész.