1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
Survivorguy #1064 Úgy birom mikor valaki Bear-ről megmagyaráz valamit NEKEM :D -
Ghin #1063 Az előttemszóló kicsit eltévedt.. -
Ghin #1062 Csövi..
Miért ne forgatna még bear t.t. -t ??
Túlélt egy bolygót.. Huh, hát ez kicsit el lett túlozva de aki irta ő tudja.. Ezen a bolygón még kismillió hely van amin lehetne túlélősködni(annyiban van igaza h minden féle variációban túlélt már(hideg,meleg,esőerdő stb.)) ,de itt még van annyi sziget(hideg,meleg éghajlatú) vagy hegyekkel teli vidék, akár sivatag is.. A góbi sivatag például, az sem lenne rossz.. :) sztem nem fogja csak úgy otthagyni a Best műsort :) Nem is tom mit csinálnék xD :D -
#1061 Bear Grylls épp Kolontáron forgat:
-
raingun #1060 Kitaláltad, 8 mm akart lenni, amúgy gyorsan el lehet szórakozni a vékonyabbat, mert nem mindig sikerül 2-3 húzásra meggyújtani. -
mx18 #1059 Na, majd elolvasom mégegyszer azt a blogot, és megírom, mire jutottam... -
#1058 milyen műsort? a wcs-t csinálja már, no more man vs. wild. -
mx18 #1057 Ó, az kár... Amúgy tényleg kb mindent túlélt már (sajnos), de sztem is folytatja még, mert van egy blogja, amibe mintha azt írta volna, h most forgatják a 6. évadot. De nem biztos, nem mindent értettem pontosan, mert angolul van... -
#1056 dehogynem!
-
Survivorguy #1055 Am nincs igazad Bear még a mai napig is túlélőzik, csinálja a műsort. Valószínüleg most sincs otthon. -
#1054 nem lesz benne, abban 2 másik faszi lesz a fsz. Bear már nem túlélősködik, miután a konkrét bolygón mindent túlélt :) -
mx18 #1053 Hi!
Először is: haláli ez a videó, gratula hozzá!
Amúgy meg, nem tudja valaki, h benne lesz e a Bear abban az új műsorban? Túlélőpár-baj, vagy mi a címe. Remélem, benne, sztem ő a legjobb arc az egész Discoveryn :) -
Dean Winchester #1052 0,8mm vastag? :OOO
nem cm? :D -
raingun #1051 A méretében szokott különbség lenni. Nekem van egy eladó újonnan 2500ért. 8 centi hosszú és 0.8 mm vastag. A geometriából adódik hogy a fele akkora negyed annyit sem bír. (rövid, gyorsan elkopik, stb)
Írj ha érdekel. -
sanyiute #1050 fasza lett:D -
#1049 hát ezen összesírtam magam
-
#1048 A Dual Survival -ra gondolsz? -
#1047 looooool gecc gagyi műsorokkal akarják utánozni a túlélés törvényeit xD meg Beart. -
jhhk9 #1046 mi a különbség amúgy a sárga meg a kék szikravető között?:D itt nézzétek meg http://www.mountex.hu/webshop/outdoor_konyha/tuzgyujto_eszkozok -
#1045 semmiképpen ne a hentesnél próbálkozz :D
pl. vadász boltokban biztos találsz, sőt én tudok dohányüzletet ahol vannak vadászkések is :D -
jhhk9 #1044 Hol vannak ilyen kés boltok?:D kőne vmi jó túlélő kés féle -
#1043 az eleje hiányzik. -
Dean Winchester #1042 youtube
bear grylls soundtrack? :D
csak tipp, bocs ha rossz :D -
#1041 na kész a videó, már csak egy intrü kéne az elejére van pár vágókép is hozzá, csak zene kéne. gondoltam leszedek egy angol részt, és alá narrájuk, amolyna discovery-s módra.
de ha esetleg valaki tudja hol lelek egy soundtracket, az jó lenne :) -
#1040 túlélő párbaj amcsi promója
-
#1039 gyerekek nincs magyar felirat az új részekhez??? én nem találtam
Extreme Desert , Northern Australia -
-
Survivorguy #1037 Én is kíváncsi leszek :D Az az ökör meg cipő nélkül ment xd. -
#1036 Az fasza... akkor arra rákattanok :D -
#1035 off:
novemberben Túlélő párbaj címmel megint jön egy műsor a Discoveryn. sajnos Bear nem lesz benne, viszont 2 faszi(az egyik ilyen Bear-féle katona,túlélésszakértő manus, a másik meg nem tudom) fog különböző módon túlélőset játszani. -
Ghin #1034 Huh.. derég irtam ide :)
Remélem nézitek Ha minden kötél szakad műsort ;) -
Survivorguy #1033 Helikopter túl rdárga, 1 órára töb mint 300 ezer direkt megkérdeztem :D Siklóernyő jobb xd. -
sanyiute #1032 ez kivitelezhetőbb lenne a belvárosba inkább:P -
#1031 irány a vadon! -
#1030 helikopterből kiugrotok a Hortobágy felett, megpróbáltok kijutni onnan, felhasználtok egy egész szürkemarhát élelem-, és bundaforrásként, majd éjszaka egy gémeskútnál táboroztok, szigorúan saját építésű fekvőhelyen. aztán reggel elkaptok egy ürgét, megsütitek. tiszáig elgyalogoltok, ott tutajt építetek, letutajoztok pár kilómétert, amíg meg nem láttok egy üres csárdát, találtok kötelet, meg drótot benne, elviszitek mert kell az még vmire, és közben a korhadt ajtófélfából jó nagy zsíros termeszeket esztek meg, mert kell a sok fehérje. lehet növelni a veszélyfaktort vmi viperafajjal, vagy ilyesmi, de ne bántsátok csak mutassátok meg h kell elszaladni a vipera elől. majd drótból és kötélből s.o.s. jelet csináltok, amit épp meglát egy repülő és kivisz titeket a szarból.
ennyi ötlet jutott eszembe így perpillanat :DD -
#1029 én operatőr leszek, másik srác lesz a csávó:D
de nekem is benne kell majd lenni. vannak már ilyen ötleteim.:D -
GaryHalfton #1028 http://www.scribd.com/doc/39016452/Letapogatva -
#1027 [IMG][/IMG]
hétvégi kirándulás :D -
#1026 de csinálj ám vidit aztán rakd fel, had nézzük meg:D -
sanyiute #1025 Bearnél az alvó helyet csípem amikor csinálja kreatív és még jól is néznek ki amit csinált:D