A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként megvettem azt a Gore-tex kabátot amit mondtam. Hát sokkal jobb mint 1 átlagos esõ kabát. Csak sajnos a külsõ rétege elég öreg, ezért már nem az igazi. Viszont szerintem 1 vízesés mászást kibirna a kabát még így is 😛
De amúgy... hogyha gyakorolja az ember a túlélés akkor nem kell megvárni hogy az osztön jöjjön elõ. Az önvédelem is ilyen, ha megtámadnak ösztönösen véded magad, viszont ha gyakorlott vagy akkor nyugodtan és ésszel csinálsz mindent. Így nagyobb esély van rá hogy túléled.
Faterom meg anyám most pont ilyet tanult tanfolyamot végeztek, és õk is szájba fújtak 😄
ja hát ez olyan mint az én alapszabályom 😄 gyalogos átkelõhelyen akkor engedjük el a gyalogost ha jó nõ / anyuka a babakocsival XD
egyéb esetben ugye öregek ráérnek várakozni , fiatal srácok meg pláne XD
bocsi a pici offért 😊
Ez amúgy igaz.Nekünk is így tanították anno.Nem kell lesmacizni a bajba esett alanyt.Kivéve hogyha jó csaj 😄

no újraélesztésnél mikor anno tanultuk elsõsegélyen akkor fricskázták,hogy csak a filmekben kell a szájba fujni, normális esetben orrba kell 😄 erre itt mit látok? Bear hova fújja a levegõt? szájba -.-
1.rész
menti ki a csávót a teherautoból és elkell vágnia a bíztonsági övet , azért itt vártam,hogy az üveg egyik felére teker ruhát ,hogy a saját kezét nehogy elvágja 😊
Pyotr
Hát igen a húsevéstõl csak egy lépés a kannibalizmus😊

██

Tyler1
hát igen, az egész egy elmeharc a túlélési ösztönnel szemben. pl. ennél-e emberhúst, h túl élj...
volt egy repülõgép baleset a hegyekben, ahol az emberek kénytelen voltak a halott társaikat megenni, h túléljék. ezt Bear is említette, de készült belõle film is. elég durva.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát hosszú de a lényeg ott van és legalább látják,hogy mirõl van szó.
am 170megas egy rész 😄 tavaly 350 körül volt, no meg 30perces ez meg 22 perces,de ez így is jó... ma minimum az az egyik részt megnézem.
Tyler1
az hosszú lenne, de egy Bear Grylls az elejére elférne, h legalább a keresõ kidobja a topikot. utána már magára vessen, aki nyit egy újat neki.

Pyotr
az egyik részben elmondta hogy a túlélés kulcsa, hogy meddig vagy hajlandó elmenni ezekben a dolgokban!
Mesélt valami halyótöröttekrõl akik nem tudom már hány napig teknõsvért ittak igy maradtak meg.

██

a topicot nem kéne átnevezni?
Bear Grylls - Ha minden kötél szakad / a túlélés törvényei címre?
mert nehogy vki aztán hamarabb nyisson neki tökre feleslegesen topicot hiszen ezaz igazi XD
egyébként meglepõdtem ,hogy már 2 rész is van ,szóval dupla résszel nyitottak?
Tyler1
az a legkevesebb. nyers pisztrángot még én is megenném, meg a vizet a tevébõl 50 fokba, na de mikor a félig megemészett cuccból, meg az elefánt szarból facsarta ki a vizet, na az már gáz. kecskehere, marhaszem, birkaszar, döghús nyersen.....na ezek basznak oda.

de SAS-nél ezt beléjük verik, kikapcsolják az agynak ezt a receptorát, ami az undorért felel. megeszi vagy meghal, nincs kecmec 😊

yahm
egyébként meg a mûsor kedvéért bõven elég lenne ha adott dolgokból egy két falatot enne meg de õ van ,hogy 3-4 falatot is lenyel meg jóval többet 😄
tényleg annyira jó nézni ahogy eszi XD fõleg mikor a pisztrángot ette, és mondja " olyan mint a szusi " , még el is hittem 😄DDD
a teve gyomrából itta a "vizet" , ott is nem egy tenyérnyit hanem jóval többet pedig a mûsor kedvéért elég lett volna 1 is
Bear szereti az extrém dolgokat ezért vállalja be szerintem... nem csak a mûsor kedvéért csinálja <#smile>

jah
meg milyen már mikor kurva magasban biztosítókötél nélkül ment át egyik szikláról a másikra 😮
ha csak bemutatásról lenne szó akkor kötéllel csinálná meg és sztem az is fasza lenne
analfa
Azért nem hülye a csávó... amit nem tudna megcsinálni azt nem hiszem hogy bevállalná, bár már láttam egy két rizikós esetet amikor megcsúszott meg ilyenek...

De mégis megteszi minden részben. Ha nem is a worst case sceanrio-ban, akkor a túlélés törvényeiben.
Tylernek igaza van.Nem várhatjuk el Beartõl hogy tegye kockára az életét.

Tyler1
hát jólvan, én látom, nem is neked címeztem 😊

Hát jólvan én eztet tudom õk háborognak itt.
Tyler1
sokadszorra is: itt nem az a cél, h Beart kinyírják és túl kell élnie, hanem szituációkban ad tanácsot, h mikor mit tegyünk ha esetleg mi is adott helyzetbe kerülünk.
nézhettek youtube-on 10 perces "egy bõr székben tanácsadós" videót is, abban tényleg nem lesz semmi mû.
Bear illusztrálja a veszélyeket, de nem hülye h saját v a stáb életét kockáztassa, bár így is elég veszélyfaktor van minden epizódban.

el lehet menni kutyaiskolába, ott is elmagyarázzák BETANÍTOTT kutyákon, h mit kell tenni, nem basznak oda ordasfarkasos kóbor dögökhöz, h nesze öcsém szabadulj.

jó de védööltözetben csinálná és tényleg lenne valami veszély benne akkor én nem bánnám 😊
szuszpenzor azt kalap 😄
berczely
Ma van a nagy nap!!

Robez84
ebbe igazad van!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

De hiába beszélek, aki kifogást akar találni az fog is :S
Hát barátom sztem 10 emberbõl 1-2 merné megcsináli ezt a kutyás akciót. Gondolj bele kutya megharapja a nyakát vagy a.... férfiasságát mondjuk.... és utána már akkor úgy szólnak a kutyára ahogy akarnak a baj megtörtént.
mondjuk itt a kutyás részben kurvára nincs életveszélyben 😄 hiszen ha szólnak a kutyákna akkor tényleg megállnak és kérdéses h adott szituációban mûködik-e a dolog.
szal tényleg keresni kéne sikátorokat és vad kutyák közé menni 😄DD
Mi siralmas? Mi szar? A Holywood-i 100%-ig megjátszott filmek amiknek a fele számítógéppel van csinálva azok jobbak?
robi11
mekkora szar.

😄DDDDDDDddd
berczely
õõõ... ehhez most nem tudok mit hozzáfûzni... ez siralmas!<#zavart2>

luspaydavid
Végét majd nézzétek meg 😄

The Truck Is My Life

Egyiket most adták le szerdán.
Season 5 Episode 6
ez nálam régen nem új rész és pláne nem 3 hete adták le elõször 😄
Jhajjj........ -_- Ezeket mondom.

http://www.youtube.com/watch?v=1U2guJvODE4
http://www.youtube.com/watch?v=RX3VCvIulPc
Tyler1
ez már volt, emlékszem még mondta is a hó alatt, h sokan rossz fele kezdenek ásni, ezért köpni kell egyett, és azzal ellentétes irányban kell ásni. aztán a kamerája meg ott marad a hó alatt, azt keresi vagy 20 percig.

jég alatt úszik majd a parta megy és tüzet gyújt egybõl nem?
de érted 3 hete nem is lehet új rész mikor már most jön az új sorozata 😄 vmi ismétlést láthattál akkor sztem
Az más volt... ebben a részben Bear jég alatt úszik, meg be ássák õt a hó alá meg ilyesmi. Mesterségesen idézik elõ a veszélyeket kb a természetben.
Canadian rockies

ezt kb fél éve láttam, vagy az más rockies-rész volt?
Hogyha neked a 2-3 hete az régen van, akkor igazad van tényleg nem újak 😊

Am igen én már látam õket, ahogy felkerül netre megnézem. Georgia-s rész jó volt 😊 Hegyekben volt és a kötelébõl gyújtott tüzet 😄
ezek nem is újak 😄 régen megvoltak
Robez84
te már láttad õket ottó?😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Vagy western pacific-t vagy Gerogia-t vagy Canadian rockies-t vagy.... 😄
Van 1 csomó új rész.
robi11
oksa thx😄

Robez84
tölsd le a north australia részt ha ujjat akarsz!😄

robi11
ok mááá nem tudtam.

Robez84
mostmáá 18:00