A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol vannak ilyen kés boltok?😄 kõne vmi jó túlélõ kés féle
akyyy
az eleje hiányzik.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

youtube
bear grylls soundtrack? 😄
csak tipp, bocs ha rossz 😄
akyyy
na kész a videó, már csak egy intrü kéne az elejére van pár vágókép is hozzá, csak zene kéne. gondoltam leszedek egy angol részt, és alá narrájuk, amolyna discovery-s módra.
de ha esetleg valaki tudja hol lelek egy soundtracket, az jó lenne 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tyler1
túlélõ párbaj amcsi promója

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Robez84
gyerekek nincs magyar felirat az új részekhez??? én nem találtam

Extreme Desert , Northern Australia

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
<#idiota>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Én is kíváncsi leszek 😄 Az az ökör meg cipõ nélkül ment xd.
Robez84
Az fasza... akkor arra rákattanok 😄

Tyler1
off:
novemberben Túlélõ párbaj címmel megint jön egy mûsor a Discoveryn. sajnos Bear nem lesz benne, viszont 2 faszi(az egyik ilyen Bear-féle katona,túlélésszakértõ manus, a másik meg nem tudom) fog különbözõ módon túlélõset játszani.

Huh.. derég irtam ide 😊
Remélem nézitek Ha minden kötél szakad mûsort 😉
Helikopter túl rdárga, 1 órára töb mint 300 ezer direkt megkérdeztem 😄 Siklóernyõ jobb xd.
ez kivitelezhetõbb lenne a belvárosba inkább😛

Robez84
<#taps><#eljen> irány a vadon!

Tyler1
helikopterbõl kiugrotok a Hortobágy felett, megpróbáltok kijutni onnan, felhasználtok egy egész szürkemarhát élelem-, és bundaforrásként, majd éjszaka egy gémeskútnál táboroztok, szigorúan saját építésû fekvõhelyen. aztán reggel elkaptok egy ürgét, megsütitek. tiszáig elgyalogoltok, ott tutajt építetek, letutajoztok pár kilómétert, amíg meg nem láttok egy üres csárdát, találtok kötelet, meg drótot benne, elviszitek mert kell az még vmire, és közben a korhadt ajtófélfából jó nagy zsíros termeszeket esztek meg, mert kell a sok fehérje. lehet növelni a veszélyfaktort vmi viperafajjal, vagy ilyesmi, de ne bántsátok csak mutassátok meg h kell elszaladni a vipera elõl. majd drótból és kötélbõl s.o.s. jelet csináltok, amit épp meglát egy repülõ és kivisz titeket a szarból.

ennyi ötlet jutott eszembe így perpillanat 😄D

akyyy
én operatõr leszek, másik srác lesz a csávó😄

de nekem is benne kell majd lenni. vannak már ilyen ötleteim.😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

http://www.scribd.com/doc/39016452/Letapogatva

Gary

Robez84
[/url][/img]

hétvégi kirándulás 😄

Robez84
de csinálj ám vidit aztán rakd fel, had nézzük meg😄

Bearnél az alvó helyet csípem amikor csinálja kreatív és még jól is néznek ki amit csinált😄

Sziklamászás, vízbe ugrás bogár evés sárba sülyedés alvóhely készítés tûzgyujtás, amit eltudsz képzelni! 😊
akyyy
balekfeladatom egy ilyen túlélõ filmet csinálni😄 én leszek operatõr, másik srác meg a "szereplõ". szóval ötleteket várok, miket érdemes csinálni?😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tyler1
na csak kiderült az igazság.
azért jók ezek a mindennapi helyzetek, mérges gáz, terrorfenyegetés... 😄D

Epizódok.:

1. Égõ jármû / Vízi baleset
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Ezúttal egy lángoló kocsiból kell kiszabadulnia, majd egy kamionsofõrt kell kimentenie a lángok közül, mielõtt az égõ jármû levegõbe repül… Amikor egy jet ski hajóval ütközik, vízbe veti magát, hogy segítséget nyújthasson a fullasztó pillanatokban…

2. Távvezeték / Kutyatámadás
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Ezúttal egy sofõr sebesül meg, akinek autója villanyoszlopnak csapódott. A mentést nehezíti, hogy egy 10000 voltos elektromos kábel zuhant a kocsi tetejére, és fogságban tartja mindkettejüket. Késõbb két acsarkodó kutyát kell leráznia. A futás itt kevés, másképp kell túljárnia az eszükön…

3. Földrengés
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Epizódunkban földrengés rázza meg a várost, a menekülésben pedig Bear nyújt segítõ kezet…

4. Süllyedõ autó / Csörgõkígyó
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear ezúttal szárazföldön és vízen egyaránt bajba kerül. Elõször egy süllyedõ autó utasait menti ki, majd nem sokkal távolabb egy kígyómarás áldozatba botlik…

5. Rossz fék / Erõszakos támadás
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Epizódunkban egy rablótámadást verünk vissza, majd Bear megmutatja, hogy kell megállítani egy fék nélküli autót az úton…

6. Dermesztõ körülmények
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear vészhelyzeteitõl a hideg is kiráz minket. Pláne akkor, ha véletlenül ránk csukódik egy ipari hûtõkamra ajtaja…

7. A sivatag fogságában / Tarantellapók
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Autónk ezúttal egy Isten háta mögötti sivatagi úton robban le. Segítségre nem számíthatunk, társaságnak is csak egy tarantulát kapunk…

8. Zuhanó lift / Áramszünet
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Irodaházunkban elszabadult a lift, mi pedig tehetetlenül állunk a fülkébe zárva. Csak ezt éljük túl… utána már jöhet az áramszünet…

9. Katasztrófahelyzet / Fuss az életedért
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear instrukcióinak segítségével törött lábbal is kijuthatunk a vadonból, és gyalogosan, fegyver nélkül is túljárhatunk támadóink eszén…

10. Országúti ámokfutó / Tömegpánik
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Bear ezúttal egy autós ámokfutóval kerül szembe és erõsen kell összpontosítania, hogy elkerülje a halálos balesetet. Késõbb egy kigyulladt éjszakai bárból kénytelen menekülni anélkül, hogy eltapossa a pánikba esett tömeg…

11. Mérges gáz / Égõ ember
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Egy baleset során mérges gáz szabadul ki a levegõbe. Bear-nek ezúttal rögtönöznie kell: úgy kell szobáját átalakítani, hogy megvédje magát – és másokat is – a mérges gázfelhõtõl. Késõbb, egy közeli barbecue bulin tör ki a pánik, mikor az egyik résztvevõ meggyullad. Természetesen Bear neki is segítségére siet….

12. Betörõk / Terrorfenyegetés
Bear Grylls ezúttal mesterséges környezetben bizonyítja rátermettségét. Egy túlélési kézikönyvet követve kelti életre a leírt vészhelyzeteket, hogy lépésrõl lépésre bemutassa, mi a teendõnk, ha – ne adj' Isten – a felsorolt esetek bármelyikébe mi keverednénk. Éjszaka betörõk lepik meg Bear-t, akinek harmadmagával kell menekülnie. Késõbb egy robbantásra szánt épületben ragad…

forrás
3.rész a vizibaleset / kígyóharapás 😄
tuti nem keverem 😊
nézz utána!
norbear nem lehet h elszámozta és véletlen a 4.et a földrengést rakta fel hamarabb mint a vizibalesetest?
de tökmind1 mert ha a vizimentést láttad akkro a földrengést nem 😄 ha meg a földrengést láttad akkor a vizibalesetest nem 😄
Tyler1
norbear is a földrengésest rakta fel 3.-nak szóval te keversz vmit nem?😄

berczely
Tegnap este a hûtõházas rész volt!

Tyler1
akk rosszul lettek feltöltve a megaupload-ra, én onnan szedtem le õket:
1. égõ jármû/vizi baleset
2. távvezeték/kutyatámadás
3. földrendés

és tegnap néztem a féknélküli kocsi/önvédelem részt. nem vágok már semmit xD

3.ban az autó a vízben és kígyóharapás volt
4.ben volt a földrengés 😄 most néztem meg vazze :/
Tyler1
az a 3. volt.

földrengés
Tyler1
4.-ben mivan? azt nem láttam még asszem.

biztos,hiszen nekem az elsõ 4 rész megvan 😄
Tyler1
hát ezt kérdezem, h hányadik rész volt, mert én sem tudom hahóóó 😄D

ja hogy a hetit még nem is néztem 😄 ok :$
akk 5-6.rész volt ugye?
Tyler1
tegnap éjszaka ismételték 😮

lesz 😄
Tyler1
a féknélküli autó hányadik részben volt?

Tyler1
sõt biztos, mert frissítés után jó lett...

Tyler1
délután sikerült leszednem a megaupload-os 3. részt, most meg kiírta megint a hülyeségét a 4.nél, szóval sztem az oldallal van vmi. lehet néha rákell nyomni a frissítésre aztán jó.

Remélem nem kutyultam össze a többi résszel.Ha továbbra is gond van a letöltéssel szóljatok bátran 😊

http://hotfile.com/dl/73490029/f10cb33/Bear_Grylls_-_Ha_minden_kotel_szakad_-_Foldrenges.avi.html

Oksi Dean holnap felrakom 😉

nekem felrakhatnád
mert nem szoktam torrentezni!
ha felrakod akkor köszi szépen
ha kell a 3-as rész én felrakom nektek.De jobban jártok ha regeltek erre az oldalra:

http://bitzone-torrent.hu/browse.php?kersettszov=Bear+Grylls&cat=0

Itt minden rész fent van és lejön seperc alatt...

Tyler1
ja ez nálam se fasza...

3.rész
http://www.megaupload.com/?d=O8RBKCDU
The file you are trying to access is temporarily unavailable.
nemvágom miért nemtudom tölteni 😞
Tyler1
vát? nálam jó.

??

The file you are trying to access is temporarily unavailable.
Tyler1
kösz, pont kartam kérdezni, h senki nem pakolja fel a netre, mert eddig az összes részt lekéstem(de még az ismétlést is az a gáz) 😊

Ha valaki szeretné szinkronosan nézni a Bear Grylls: Ha mindn kötél szakad címû sorozatot.
Akkor itt egy link: http://www.megaupload.com/?f=H8I3X9O6, ahova egy feltöltõ folyamatosan teszi fel az új részeket.