1344

Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • Dean Winchester
    hát most műsor előtt pár percet miért ne adott volna ? :D sztem kurvára nem kell hozzá kurva sok idő meg elfoglaltnak lenni ^^
    ez most olyan,hogy koncert után adják az autogrammot sokan ,azt mondhatnák h nincs idejük...
  • Tarajos Sül
    Természetes,hogy a Bumeráng rendezte, legalábbis a saját honlapjukon van a videó, és a reggeli neo fm adásban volt róla szó, mondták,hogy "gyakorlatilag pár perc, és elérhetővé válik a videó".
    Bear meg tényleg mondhatta volna,hogy elfoglalt...
    Hisz ha belegondolunk,hogy mekkora népszerűsége lehet,hogy tele van a műsoraival a Discovery, és ez miatt mennyi levelet kaphat,és ha mindegyik találkára igent mondana,biztos nem tudnának vele forgatni új részeket :D
    A bumeráng által szervezett dologra mégis igen-t mondott. :)
    Arról nem tudok,hogy ki hogy állta a költségeket,a lényeg az,hogy teljesült a kissrác álma :)

Aztán beb*szna,ha kiderülne,hogy Bear ezért még pénzt is kért el :O
  • mx18
    Én se tudtam, de ez lehet, h csak azt jelenti, h ketten vagyunk hülyék :)
    Amúgy néztem 2-kor ezt a műsort, hát az a jégbeszakadós srác elég durva volt. Leszakadtak a körmei a hidegtől, meg az erőlködéstől, és akkor is képes volt nyugton maradni. Sztem kevesen bírták volna ki...
  • Dean Winchester
    akkor beszállok én is!
    unokahúgomnak vérzett az orra ,mondtam neki h nyomja az orra alatt erősen (vagyis tarsa nyomva),mind1 lehet rosszul írom de a lényeg mutattam neki,hogy bear hogyan csinálta a "ha minden kötél szakad" című műsorban :D
    kérdem na vérzik még?
    válasz.: nem! köszi

:D szóval fasza, örültem h tudtam mondani egy ilyet is ami segített :)

tanárom meg anno szakközépben olyat mondott h a zoknit lekell venni azt a kislábbujjat nyomni XD - ez nem vált be még akkor sem, mindenki nevetett - főleg mikor az igazgató véletlen benyitott azt nézte h a tanár miért fogja a srác lábát XDDDD

am ezt a technikát(amit Bear mondott) azt ti ismertétek és csak az én szegénységi bízonyítványom h ilyen tudatlan voltam eddig?
  • berczely
    Ma is lesz 14:00-tól aki lemaradt róla most pótolhatja!
  • Tyler1
    tegnap volt a Dico-n ilyen műsor, h életveszélyes helyzetekben, mennyire volt segítség amit pl. a Man vs. Wild-ban láttak.
    kis csávó beleesett a jeges vízbe, elkezdett pánikolva kapálózni, aztán eszébe jutott amit Bear a jegesvízben mondott, h nyugodjunk le, és ne pánikoljunk mert akk tovább szakad a jég és elsüllyedümnk, srác emiatt nem szakadt bele jobban, és így tudták kimenteni.
    aztán 3 faszinak léket kapott a csónakja a nyílt tengeren, ott voltak x napig, mikor megláttak egy fúrótornyot, odaakartak úszni, mert azt hitték ott van mellettük, aztán az egyiknek ugyancsak Bear tanácsa ugrott be, h ne kezdjenek el úszni semmi felé, mert ott nyílt vizen a távolság kisebbnek tűnik. és tényleg vmi fasztudja hány mérföldre volt az a torony, ahova el nem bírtak volna úszni. aztán végülis megtalálták őket.

szóval már csak azért megéri nézni Bear műsorait, mert senki nem tudhatja mikor lesz szüksége az ő tanácsaira ilyen szitukban. itt kapásból 4 életet mentett meg a műsor, már ezért megérte sztem elkészíteni.
  • Dean Winchester
    neki a bor tetszett XD
  • Ghin
    háát.. lehet, de Bearnek is tetszett sztem :)
  • Tyler1
    ezt a Bumeráng szervezte, ez úgy megy, h a kis srác küldött nekik egy levelet, h ezésez van mi lenne ha..., így ők felvették a kapcsolatot Bear menedzserével, PR-osokkal, sajtósokkal, és így szerveztek neki egy előadás előtti találkozót. sztem még az utat sem ők fizették.
  • mx18
    Ja, nagyon úgy tűnt...
  • Survivorguy
    Hmmmm szerintem Bear meghívta őt az előadására.
  • mx18
    Ó,nekem egy közös kép is elég lenne :)
  • robi11
    hát én se:D
    de amit lehetne elkérnék tőle xD a túlélő felszerelését meg az összes dvd felvételét xd
  • Ghin
    Hát nem.. :)
  • Tyler1
    az nem em-BEAR xDD
  • Tarajos Sül
    Ennyi.
    Aki egy ilyen találkozást kihagy egy ilyen beteg kisfiúval(sőőt, még tudja is,hogy a fiú számára fontos, és ezek tetejében élete vége előtt örömet szerezhessen neki)AZ NEM EMBER !!!

#1088 Én is.

Én is szívesen találkoznék Vele.
    A legnagyobb gondom az lenne, hogy fordító/tolmács nélkül nem boldogulnék.
  • Ghin
    Azért Remélem meggyógyul ;)
  • Ghin
    Hát ja jó lenne vele találkozni.. De az biztos, h nem volt könnyű elintézni a gyerek szüleinek, de legalább ő boldogan huny el
    Nekem is meghozza a kedvem ha hangulat nullán van.. Máris jobb, meg h Bear Tényleg életvidám ember ;) Ja! És tényleg csak az irigység beszél egyesek kicsinyes megjegyzéseiből Bear iránt.. Egy embert nem lehet csak azért nem szeretni mert mások tisztelik és kedvelik.. Szal irigység :D
    És a kiscsávó is életvidám, sajnálom én is.. Na de neki teljesült az álma. Szép volt BEAR! ;)
  • robi11
    szerintem úgy alapjába véve nagyon szép videó volt...
    én is szívesen találkoznák Bear al:)
  • mx18
    Hát én ebben sajnos nem hiszek, bár biztos könnyebb megbirkózni a gondokkal annak aki hisz. De ha hiszel benne, akkor tényleg ad erőt :)
  • Survivorguy
    Szeretem a túlélés törvényeit azért, én is egy kezdő túlélő vagyok. Hegyeket mászok meg télen tavakba megyek stb :D Meg sokszor voltam már a halál markában, de szerintem nem magamat mentettem meg hanem Istennek köszönhetem hogy élek. Ő ad erőt ha kell :)
  • mx18
    Na ja, a Hortobágy aztán igazi kihívás :)
  • Tyler1
    ímélezzetek neki sokat, h jöjjön M.o.-ra túlélni, és máris lehet vele taálkozni :)
  • mx18
    Hát, én is nagyon szívesen találkoznék vele, de ha ez az ára, akkor inkább kihagyom.
    Amúgy a leírtak miatt lett a neved survivorguy, vagy csak mert szereted a Túlélés-t (a műsort)?
  • Survivorguy
    Persze ez a srác azért szarabb helyzetben van mint én voltam tudom.
  • Survivorguy
    Hát én is nagyon remélem hogy meggyógyul a srác. De ez a videó csak igazságtalanságot ébresztett bennem.
    Én is túléltem talán a világ legsúlyosabb Asztmáját, a roham mentő vitt és mentő helikoptert küldtek hozzám. Orvosok szerint csodával határos hogy életben maradtam. De Bear-el mégsem találkozhatok csak úgy.
  • mx18
    Egyetértek! nem tudom, minek kell őt fikázni, általában pont azok kritizálják, akik még egy műsorát sem nézték meg rendesen, és akik semmit sem tudnak róla.

Én alapból a műsorait is nagyon szeretem, de őt magát is, mert szerintem valahogy árad belőle az optimizmus, meg az életkedv, és sokszor van, h rossz passzban vagyok, megnézek egy túlélést,és jókedvre derülök tőle :)
    Szóval szerintem fantasztikus ember :)

Az a videó meg a gyerekkel... hát elég szomorú. Én is remélem, h meggyógyul!
  • NorBear
    Aki Bear-t szidja az nem csak a műsor koncepciójával nincs tisztában de a fickó múltjával sem.A srác nem szarral gurigázik.Megmászta a Mount Everestet a világ legjobb kommandójában is lehúzott jó pár évet (SpecialAirService) illetve szépen végig csinálta az idegenlégió alap kiképzését is :)
    És ha ez nem lenne elég egy hárompontos gerinctörést is túlélt és most lazán végig csinál mindenféle extrém dolgot.De úgy tűnik vannak nagyon féltékeny emberek akiknek önértékelési problémáik vannak vagy csak egyszerűen bunkók és szidják ezt a rendes fickót :S
  • Tyler1
    agytumor :S
    amúgy aranyos videó, remélem a srác meggyógyul.

#1074: sokszor meg lett már itt vitatva ez a csalós dolog. aki szerint csal és nem tartja hitelesnek, az buta mert nem látja át, h ez egy műsor, ami szabályokhoz van kötve.
    Steve Irwine-t is mindenki csalónak tekintette, én se bírtam, mert mindig direkt gecizett az állatokkal. Aztán a "tök biztonságos, veszélytelen" forgatáson egyszer csak meghalt.
  • Ghin
    Ja meg ,h sok hülyegyerek felteszi a Youtubera a Túlélés törvényeis videókat h bennevannak és Beart járassák le vele.. Mások meg dicsérik hozzászólásaikban.. Hát hányinger
  • Ghin
    Ezért is Respect bearnek , mondhatta volna , hogy más dolga van.. mehetett volna forgatásra vagy bármi és nem mondta h nem :)
    Ezért utálom mikor valaki leszidja Beart a semmiért, milyen kifogást tud rá találni h csalt volna túlélés tövényeiben? (van bizonyítéka?) vagy mikor csak úgy odaszól(akárkinek aki kedveli) Bear így-megúgy az ilyn eket utálom mikor velem is kötekednek h ezt meg ezt csinálta.. Mert h én kedvelem.. Ekkor suttyónak lenni :S
  • Robez84
  • Dean Winchester
    a bicajkerék kiszedés elég kemény :D minden kulcs nélkül?
  • Tarajos Sül

Ezt láttátok már?
    Sajnálom szegény kisfiút.
    A mai,vagy tegnapi(sztem ma :D )NEO FM reggeli adásban halottam a videóról,a kisfiú súlyos beteg(nem tudom mi pontosan) azt hiszem rák,vagy leukémia, és a kívánsága az volt,hogy találkozzon Bear-el :).
  • Ghin
    xD melyik szar hozzászólásra? Az enyém szar lenne? :)
  • robi11
    jaja arra meg a hasonló szarokra:D
  • robi11
    loooooooooooool:D
  • Ghin
    Kinek a hozzászólására irtad?? Am miért vagy hülye taknyos?? xD
  • Ghin
    Ez velem is így van és h érted h vki megmagyaráz neked?? Ez mindenkinek szól.. :)
  • Survivorguy
    Lehet hogy hülye kis taknyos vok de hogyha Bear-ről mondok valamit az úgy van :D