1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
Ghin #1144 Azért mondják, mert már minden túlélés törvényei rész megnézése után, kiismeri az ember és tudja h milyen lehet kb.. És ja sztem is rendes ;) -
mx18 #1143 oké oké, ez szép volt :)
De sztem akkor is az :) -
Dean Winchester #1142 hát már bocs de ez kb olyan mintha Jockey (Larry Hagman) egy iszákos gonosz ember lenne XD
jó persze itt elvileg élőben adja elő ,de hát a "ha minden kötél szakad" című sorozatban is azért megmutatta h tud színészkedni ha akar :D
annyira bírtam ahogy pl. segített az embernek " bírd ki nyugi ...stb " szal tud a srác :D attól független persze így műsoron keresztül rendesnek tűnik ,de mivan az álca alatt azt ki tudja? :D -
#1141 ja, én is jót nevetek ezeken a jelzőkön, mintha 100 év barátság után mondanának ilyeneket rá :D -
Dean Winchester #1140 "mert ő rendes ember"
Ezt honnan szeded? Kitaláltad, vagy mondta?
Esetleg ismered személyesen?
XDDD -
mx18 #1139 Ezt honnan szeded? Kitaláltad, vagy mondta? Nem hiszem, h mondta volna.
De amúgy nem csodálkoznék, mert ő rendes ember :) -
Survivorguy #1138 Jó tudom én csak hülyülök. Még a szüzességét is csak a feleségével vesztette el amúgy. Szóval.... tényleg nagy akaraterővel rendelkezik ez az ember :) Xd -
Ghin #1137 JA De BEar nem Pedo -
mx18 #1136 :) -
Survivorguy #1135 Jah... a fia hálát adhat az égnek hogy nem lánynak születet Xd. Remélem érted :D -
Ghin #1134 Hy all, vok újra csak nem tudtam lenni pár napig :D
Am tanítani kellene?? vagy mi?? XD -
mx18 #1133 "Vagy lehet tanítja őt smárolni" Hát nem nagyszerű apa? :) -
Survivorguy #1132 Vagy lehet tanítja őt smárolni xd. Engem senki nem tanított :( -
Survivorguy #1131 Jaja én is megfigyeltem :D De szájrapuszi most nem nagy ügy xd. -
#1130 túlélő párbajt is felnyomják netre? mert azt is jól elfelejtettem. -
ricsa008 #1129 remélem fekerül netre is sajna most nincs discovery-m -
#1128 Vasárnap 17:00 kor lesz a Discoveryn az egyedül a rengetegben c. műsor...érdekesnek ígérkezik. nézzétek!!! :D én fogom! -
#1127 Pedo Bear -
Dean Winchester #1126 obazzzzz milyen kép ez már :D
mintha leakarná smárolni a fiát :DDDD
-
#1125 ez ilyen filmbe illő kép róluk :)
-
mx18 #1124 2 fia van, és ha érdekel, akkor nézd meg a blogján, ott van pár kép a családjáról is. Csak beírod google-ba, h Bear Grylls, és ott kiad egy olyat, h Bear's blog. Na, ott.
Amúgy ja, az tényleg a felesége: Shara -
sanyiute #1123 állítólag van fia azt hiszem 2 róluk van képetek??(igen pedofil buzi vagyok xD) nem csak kíváncsiságból:) -
#1122 amúgy a videón rajta van a felesége is félig. -
sanyiute #1121 jó van na tényhogy rendes Beartől és kurvára m1 mit kapott az a lényeg hogy srácnak öröm volt -
#1120 Marha! -
mx18 #1119 -
sanyiute #1118 Szerintem Bearnek elég lenne egy 5literes mormon kannába pisi :D "túl élő túrához " xD -
Ghin #1117 Am ezen mit kell veszekedni?? xD Bear majd eldönti , hogy jó-e xD -
Dean Winchester #1116 ja csak mondom nem mindig van egyensúlyban a minőség az árral :D
kóstoltam én már drága italt meg olcsó "szart" is mégis a drágát otthagytam és az olcsót fogyasztottam el :D -
#1115 meg ha már ilyen találkozót leszerveznek nekem, akk az a minimum, h olyat minőségi italt viszek, ami mutatja, h a magyarok még ebben is profik :) -
#1114 azaz.
#1113: igazi minőség 5 ezer felett kezdődik. -
Dean Winchester #1113 én se de nem is vmi brutál drágát vennék :D
pl. van bor 300 ftért és 5000ftért akkor kb 1000-2000 ft-ost vennék, az ára is legyen elfogadható de a minősége is :)
mind1 bear azóta már jól beb*szott XD
-
sanyiute #1112 mama2 féle csodalámpa?:/ -
mx18 #1111 Nem érted, mit akarok.
Nem a Bearnak számít a bor (bocs, pálinka) minősége, hanem azoknak akik adják. Legalábbis sztem. Én legalábbis nem állnék elé valami vacakkal. A kettő között azért van némi különbség! -
#1110 amúgy az nem bor hanem diópálinka :)
és a találkozást egy magyar alapítvány szervezte, akik beteg gyerekeknek teljesítenek kívánságokat.
kicsit utána olvastam. -
Dean Winchester #1109 ja mert az összeg számít és nem az h adja a jelképes borocskát mi? -
mx18 #1108 100%, h magyar bor volt, és tuti valami márkás! Ha már egyszer fogadta őket, akkor elég bunkóság lett volna valami olcsó pancsot vinni :) -
Dean Winchester #1107 fene tudja :D magyar címke volt rajta de h alatta milyen bor volt az más kérdés XD -
#1106 az baszott volna be, ha nem magyar bort visz M.o.-ról :) -
Survivorguy #1105 Am jól láttam a videóban magyar bort vitt Bear-nek? :D