A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmmm szerintem Bear meghívta õt az elõadására.
Ó,nekem egy közös kép is elég lenne :)

robi11
hát én se:D
de amit lehetne elkérnék tõle xD a túlélõ felszerelését meg az összes dvd felvételét xd

Hát nem.. :)
Tyler1
az nem em-BEAR xDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tarajos Sül
Ennyi. <#hamm>
Aki egy ilyen találkozást kihagy egy ilyen beteg kisfiúval(sõõt, még tudja is,hogy a fiú számára fontos, és ezek tetejében élete vége elõtt örömet szerezhessen neki)AZ NEM EMBER !!!

#1088 Én is.

Én is szívesen találkoznék Vele.
A legnagyobb gondom az lenne, hogy fordító/tolmács nélkül nem boldogulnék. <#hamm>
Azért Remélem meggyógyul ;)
Hát ja jó lenne vele találkozni.. De az biztos, h nem volt könnyû elintézni a gyerek szüleinek, de legalább õ boldogan huny el <#worship>
Nekem is meghozza a kedvem ha hangulat nullán van.. Máris jobb, meg h Bear Tényleg életvidám ember ;) Ja! És tényleg csak az irigység beszél egyesek kicsinyes megjegyzéseibõl Bear iránt.. Egy embert nem lehet csak azért nem szeretni mert mások tisztelik és kedvelik.. Szal irigység :D
És a kiscsávó is életvidám, sajnálom én is.. Na de neki teljesült az álma. Szép volt BEAR! ;)<#taps>
robi11
szerintem úgy alapjába véve nagyon szép videó volt...
én is szívesen találkoznák Bear al:)

Hát én ebben sajnos nem hiszek, bár biztos könnyebb megbirkózni a gondokkal annak aki hisz. De ha hiszel benne, akkor tényleg ad erõt :)

Szeretem a túlélés törvényeit azért, én is egy kezdõ túlélõ vagyok. Hegyeket mászok meg télen tavakba megyek stb :D Meg sokszor voltam már a halál markában, de szerintem nem magamat mentettem meg hanem Istennek köszönhetem hogy élek. Õ ad erõt ha kell :)
Na ja, a Hortobágy aztán igazi kihívás :)

Tyler1
ímélezzetek neki sokat, h jöjjön M.o.-ra túlélni, és máris lehet vele taálkozni :)

Hát, én is nagyon szívesen találkoznék vele, de ha ez az ára, akkor inkább kihagyom.
Amúgy a leírtak miatt lett a neved survivorguy, vagy csak mert szereted a Túlélés-t (a mûsort)?

Persze ez a srác azért szarabb helyzetben van mint én voltam tudom.
Hát én is nagyon remélem hogy meggyógyul a srác. De ez a videó csak igazságtalanságot ébresztett bennem.
Én is túléltem talán a világ legsúlyosabb Asztmáját, a roham mentõ vitt és mentõ helikoptert küldtek hozzám. Orvosok szerint csodával határos hogy életben maradtam. De Bear-el mégsem találkozhatok csak úgy.
Egyetértek! nem tudom, minek kell õt fikázni, általában pont azok kritizálják, akik még egy mûsorát sem nézték meg rendesen, és akik semmit sem tudnak róla.

Én alapból a mûsorait is nagyon szeretem, de õt magát is, mert szerintem valahogy árad belõle az optimizmus, meg az életkedv, és sokszor van, h rossz passzban vagyok, megnézek egy túlélést,és jókedvre derülök tõle :)
Szóval szerintem fantasztikus ember :)

Az a videó meg a gyerekkel... hát elég szomorú. Én is remélem, h meggyógyul!

Aki Bear-t szidja az nem csak a mûsor koncepciójával nincs tisztában de a fickó múltjával sem.A srác nem szarral gurigázik.Megmászta a Mount Everestet a világ legjobb kommandójában is lehúzott jó pár évet (SpecialAirService) illetve szépen végig csinálta az idegenlégió alap kiképzését is :)
És ha ez nem lenne elég egy hárompontos gerinctörést is túlélt és most lazán végig csinál mindenféle extrém dolgot.De úgy tûnik vannak nagyon féltékeny emberek akiknek önértékelési problémáik vannak vagy csak egyszerûen bunkók és szidják ezt a rendes fickót :S

Tyler1
agytumor :S
amúgy aranyos videó, remélem a srác meggyógyul.

#1074: sokszor meg lett már itt vitatva ez a csalós dolog. aki szerint csal és nem tartja hitelesnek, az buta mert nem látja át, h ez egy mûsor, ami szabályokhoz van kötve.
Steve Irwine-t is mindenki csalónak tekintette, én se bírtam, mert mindig direkt gecizett az állatokkal. Aztán a "tök biztonságos, veszélytelen" forgatáson egyszer csak meghalt.

Ja meg ,h sok hülyegyerek felteszi a Youtubera a Túlélés törvényeis videókat h bennevannak és Beart járassák le vele.. Mások meg dicsérik hozzászólásaikban.. Hát hányinger <#conf>
Ezért is Respect bearnek , mondhatta volna , hogy más dolga van.. mehetett volna forgatásra vagy bármi és nem mondta h nem :)<#taps>
Ezért utálom mikor valaki leszidja Beart a semmiért, milyen kifogást tud rá találni h csalt volna túlélés tövényeiben? (van bizonyítéka?) vagy mikor csak úgy odaszól(akárkinek aki kedveli) Bear így-megúgy az ilyn eket utálom mikor velem is kötekednek h ezt meg ezt csinálta.. Mert h én kedvelem.. Ekkor suttyónak lenni :S
Robez84
<#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

a bicajkerék kiszedés elég kemény :D minden kulcs nélkül?
Tarajos Sül
http://www.youtube.com/v/HlkUe-FMsEM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ezt láttátok már?
Sajnálom szegény kisfiút. <#szomoru1><#szomoru1>
A mai,vagy tegnapi(sztem ma :D )NEO FM reggeli adásban halottam a videóról,a kisfiú súlyos beteg(nem tudom mi pontosan) azt hiszem rák,vagy leukémia, és a kívánsága az volt,hogy találkozzon Bear-el :).
xD melyik szar hozzászólásra? Az enyém szar lenne? :)
robi11
jaja arra meg a hasonló szarokra:D

robi11
loooooooooooool:D

Kinek a hozzászólására irtad?? Am miért vagy hülye taknyos?? xD
Ez velem is így van és h érted h vki megmagyaráz neked?? Ez mindenkinek szól.. :)
Lehet hogy hülye kis taknyos vok de hogyha Bear-rõl mondok valamit az úgy van :D
Úgy birom mikor valaki Bear-rõl megmagyaráz valamit NEKEM :D
Az elõttemszóló kicsit eltévedt..
Csövi..
Miért ne forgatna még bear t.t. -t ??
Túlélt egy bolygót.. Huh, hát ez kicsit el lett túlozva de aki irta õ tudja.. Ezen a bolygón még kismillió hely van amin lehetne túlélõsködni(annyiban van igaza h minden féle variációban túlélt már(hideg,meleg,esõerdõ stb.)) ,de itt még van annyi sziget(hideg,meleg éghajlatú) vagy hegyekkel teli vidék, akár sivatag is.. A góbi sivatag például, az sem lenne rossz.. :) sztem nem fogja csak úgy otthagyni a Best mûsort :) Nem is tom mit csinálnék xD :D
Bear Grylls épp Kolontáron forgat:

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Kitaláltad, 8 mm akart lenni, amúgy gyorsan el lehet szórakozni a vékonyabbat, mert nem mindig sikerül 2-3 húzásra meggyújtani.
Na, majd elolvasom mégegyszer azt a blogot, és megírom, mire jutottam...

Tyler1
milyen mûsort? a wcs-t csinálja már, no more man vs. wild.

Ó, az kár... Amúgy tényleg kb mindent túlélt már (sajnos), de sztem is folytatja még, mert van egy blogja, amibe mintha azt írta volna, h most forgatják a 6. évadot. De nem biztos, nem mindent értettem pontosan, mert angolul van...

Robez84
dehogynem!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Am nincs igazad Bear még a mai napig is túlélõzik, csinálja a mûsort. Valószínüleg most sincs otthon.
Tyler1
nem lesz benne, abban 2 másik faszi lesz a fsz. Bear már nem túlélõsködik, miután a konkrét bolygón mindent túlélt :)

Hi!
Elõször is: haláli ez a videó, gratula hozzá!
Amúgy meg, nem tudja valaki, h benne lesz e a Bear abban az új mûsorban? Túlélõpár-baj, vagy mi a címe. Remélem, benne, sztem õ a legjobb arc az egész Discoveryn :)

0,8mm vastag? :OOO
nem cm? :D
A méretében szokott különbség lenni. Nekem van egy eladó újonnan 2500ért. 8 centi hosszú és 0.8 mm vastag. A geometriából adódik hogy a fele akkora negyed annyit sem bír. (rövid, gyorsan elkopik, stb)
Írj ha érdekel.
fasza lett:D

Tyler1
hát ezen összesírtam magam<#nevetes2><#nevetes2><#taps>

http://www.youtube.com/v/qFisi18b6EI?fs

derdani
A Dual Survival -ra gondolsz?

robi11
looooool gecc gagyi mûsorokkal akarják utánozni a túlélés törvényeit xD meg Beart.

mi a különbség amúgy a sárga meg a kék szikravetõ között?:D itt nézzétek meg http://www.mountex.hu/webshop/outdoor_konyha/tuzgyujto_eszkozok
Tyler1
semmiképpen ne a hentesnél próbálkozz :D
pl. vadász boltokban biztos találsz, sõt én tudok dohányüzletet ahol vannak vadászkések is :D