A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sztem akkor is az 😊
jó persze itt elvileg élõben adja elõ ,de hát a "ha minden kötél szakad" címû sorozatban is azért megmutatta h tud színészkedni ha akar 😄
annyira bírtam ahogy pl. segített az embernek " bírd ki nyugi ...stb " szal tud a srác 😄 attól független persze így mûsoron keresztül rendesnek tûnik ,de mivan az álca alatt azt ki tudja? 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt honnan szeded? Kitaláltad, vagy mondta?
Esetleg ismered személyesen?
XDDD
De amúgy nem csodálkoznék, mert õ rendes ember 😊
Am tanítani kellene?? vagy mi?? XD
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
mintha leakarná smárolni a fiát 😄DDD
Amúgy ja, az tényleg a felesége: Shara
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
kóstoltam én már drága italt meg olcsó "szart" is mégis a drágát otthagytam és az olcsót fogyasztottam el 😄
#1113: igazi minõség 5 ezer felett kezdõdik.
pl. van bor 300 ftért és 5000ftért akkor kb 1000-2000 ft-ost vennék, az ára is legyen elfogadható de a minõsége is 😊
mind1 bear azóta már jól beb*szott XD
Nem a Bearnak számít a bor (bocs, pálinka) minõsége, hanem azoknak akik adják. Legalábbis sztem. Én legalábbis nem állnék elé valami vacakkal. A kettõ között azért van némi különbség!
és a találkozást egy magyar alapítvány szervezte, akik beteg gyerekeknek teljesítenek kívánságokat.
kicsit utána olvastam.
ez most olyan,hogy koncert után adják az autogrammot sokan ,azt mondhatnák h nincs idejük...
Bear meg tényleg mondhatta volna,hogy elfoglalt...
Hisz ha belegondolunk,hogy mekkora népszerûsége lehet,hogy tele van a mûsoraival a Discovery, és ez miatt mennyi levelet kaphat,és ha mindegyik találkára igent mondana,biztos nem tudnának vele forgatni új részeket 😄
A bumeráng által szervezett dologra mégis igen-t mondott. 😊
Arról nem tudok,hogy ki hogy állta a költségeket,a lényeg az,hogy teljesült a kissrác álma 😊
Aztán beb*szna,ha kiderülne,hogy Bear ezért még pénzt is kért el 😮
Amúgy néztem 2-kor ezt a mûsort, hát az a jégbeszakadós srác elég durva volt. Leszakadtak a körmei a hidegtõl, meg az erõlködéstõl, és akkor is képes volt nyugton maradni. Sztem kevesen bírták volna ki...
unokahúgomnak vérzett az orra ,mondtam neki h nyomja az orra alatt erõsen (vagyis tarsa nyomva),mind1 lehet rosszul írom de a lényeg mutattam neki,hogy bear hogyan csinálta a "ha minden kötél szakad" címû mûsorban 😄
kérdem na vérzik még?
válasz.: nem! köszi
😄 szóval fasza, örültem h tudtam mondani egy ilyet is ami segített 😊
tanárom meg anno szakközépben olyat mondott h a zoknit lekell venni azt a kislábbujjat nyomni XD - ez nem vált be még akkor sem, mindenki nevetett - fõleg mikor az igazgató véletlen benyitott azt nézte h a tanár miért fogja a srác lábát XDDDD
am ezt a technikát(amit Bear mondott) azt ti ismertétek és csak az én szegénységi bízonyítványom h ilyen tudatlan voltam eddig?
kis csávó beleesett a jeges vízbe, elkezdett pánikolva kapálózni, aztán eszébe jutott amit Bear a jegesvízben mondott, h nyugodjunk le, és ne pánikoljunk mert akk tovább szakad a jég és elsüllyedümnk, srác emiatt nem szakadt bele jobban, és így tudták kimenteni.
aztán 3 faszinak léket kapott a csónakja a nyílt tengeren, ott voltak x napig, mikor megláttak egy fúrótornyot, odaakartak úszni, mert azt hitték ott van mellettük, aztán az egyiknek ugyancsak Bear tanácsa ugrott be, h ne kezdjenek el úszni semmi felé, mert ott nyílt vizen a távolság kisebbnek tûnik. és tényleg vmi fasztudja hány mérföldre volt az a torony, ahova el nem bírtak volna úszni. aztán végülis megtalálták õket.
szóval már csak azért megéri nézni Bear mûsorait, mert senki nem tudhatja mikor lesz szüksége az õ tanácsaira ilyen szitukban. itt kapásból 4 életet mentett meg a mûsor, már ezért megérte sztem elkészíteni.