A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mondják, mert már minden túlélés törvényei rész megnézése után, kiismeri az ember és tudja h milyen lehet kb.. És ja sztem is rendes 😉
oké oké, ez szép volt 😊
De sztem akkor is az 😊

hát már bocs de ez kb olyan mintha Jockey (Larry Hagman) egy iszákos gonosz ember lenne XD
jó persze itt elvileg élõben adja elõ ,de hát a "ha minden kötél szakad" címû sorozatban is azért megmutatta h tud színészkedni ha akar 😄
annyira bírtam ahogy pl. segített az embernek " bírd ki nyugi ...stb " szal tud a srác 😄 attól független persze így mûsoron keresztül rendesnek tûnik ,de mivan az álca alatt azt ki tudja? 😄
Tyler1
ja, én is jót nevetek ezeken a jelzõkön, mintha 100 év barátság után mondanának ilyeneket rá 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"mert õ rendes ember"

Ezt honnan szeded? Kitaláltad, vagy mondta?
Esetleg ismered személyesen?
XDDD
Ezt honnan szeded? Kitaláltad, vagy mondta? Nem hiszem, h mondta volna.
De amúgy nem csodálkoznék, mert õ rendes ember 😊

Jó tudom én csak hülyülök. Még a szüzességét is csak a feleségével vesztette el amúgy. Szóval.... tényleg nagy akaraterõvel rendelkezik ez az ember 😊 Xd
JA De BEar nem Pedo <#mf2>
😊

Jah... a fia hálát adhat az égnek hogy nem lánynak születet Xd. Remélem érted 😄
Hy all, vok újra csak nem tudtam lenni pár napig 😄
Am tanítani kellene?? vagy mi?? XD
"Vagy lehet tanítja õt smárolni" Hát nem nagyszerû apa? 😊

Vagy lehet tanítja õt smárolni xd. Engem senki nem tanított 😞
Jaja én is megfigyeltem 😄 De szájrapuszi most nem nagy ügy xd.
Tyler1
túlélõ párbajt is felnyomják netre? mert azt is jól elfelejtettem.

remélem fekerül netre is sajna most nincs discovery-m
Robez84
Vasárnap 17:00 kor lesz a Discoveryn az egyedül a rengetegben c. mûsor...érdekesnek ígérkezik. nézzétek!!! 😄 én fogom!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Tyler1
Pedo Bear <#banplz><#banplz><#banplz>

obazzzzz milyen kép ez már 😄
mintha leakarná smárolni a fiát 😄DDD
Tyler1

2 fia van, és ha érdekel, akkor nézd meg a blogján, ott van pár kép a családjáról is. Csak beírod google-ba, h Bear Grylls, és ott kiad egy olyat, h Bear's blog. Na, ott.
Amúgy ja, az tényleg a felesége: Shara

állítólag van fia azt hiszem 2 róluk van képetek??(igen pedofil buzi vagyok xD) nem csak kíváncsiságból😊

Tyler1
amúgy a videón rajta van a felesége is félig.

jó van na<#rinya> tényhogy rendes Beartõl és kurvára m1 mit kapott az a lényeg hogy srácnak öröm volt

Robez84
Marha! <#idiota>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

<#duhos2>

Szerintem Bearnek elég lenne egy 5literes mormon kannába pisi 😄 "túl élõ túrához " xD

Am ezen mit kell veszekedni?? xD Bear majd eldönti , hogy jó-e xD
ja csak mondom nem mindig van egyensúlyban a minõség az árral 😄
kóstoltam én már drága italt meg olcsó "szart" is mégis a drágát otthagytam és az olcsót fogyasztottam el 😄
Tyler1
meg ha már ilyen találkozót leszerveznek nekem, akk az a minimum, h olyat minõségi italt viszek, ami mutatja, h a magyarok még ebben is profik 😊

Tyler1
azaz.
#1113: igazi minõség 5 ezer felett kezdõdik.

én se de nem is vmi brutál drágát vennék 😄
pl. van bor 300 ftért és 5000ftért akkor kb 1000-2000 ft-ost vennék, az ára is legyen elfogadható de a minõsége is 😊
mind1 bear azóta már jól beb*szott XD
mama2 féle csodalámpa?:/

Nem érted, mit akarok.
Nem a Bearnak számít a bor (bocs, pálinka) minõsége, hanem azoknak akik adják. Legalábbis sztem. Én legalábbis nem állnék elé valami vacakkal. A kettõ között azért van némi különbség!

Tyler1
amúgy az nem bor hanem diópálinka 😊
és a találkozást egy magyar alapítvány szervezte, akik beteg gyerekeknek teljesítenek kívánságokat.

kicsit utána olvastam.

ja mert az összeg számít és nem az h adja a jelképes borocskát mi? <#levele>
100%, h magyar bor volt, és tuti valami márkás! Ha már egyszer fogadta õket, akkor elég bunkóság lett volna valami olcsó pancsot vinni 😊

fene tudja 😄 magyar címke volt rajta de h alatta milyen bor volt az más kérdés XD
Tyler1
az baszott volna be, ha nem magyar bort visz M.o.-ról 😊

Am jól láttam a videóban magyar bort vitt Bear-nek? 😄
hát most mûsor elõtt pár percet miért ne adott volna ? 😄 sztem kurvára nem kell hozzá kurva sok idõ meg elfoglaltnak lenni ^^
ez most olyan,hogy koncert után adják az autogrammot sokan ,azt mondhatnák h nincs idejük...
Tarajos Sül
Természetes,hogy a Bumeráng rendezte, legalábbis a saját honlapjukon van a videó, és a reggeli neo fm adásban volt róla szó, mondták,hogy "gyakorlatilag pár perc, és elérhetõvé válik a videó".
Bear meg tényleg mondhatta volna,hogy elfoglalt...
Hisz ha belegondolunk,hogy mekkora népszerûsége lehet,hogy tele van a mûsoraival a Discovery, és ez miatt mennyi levelet kaphat,és ha mindegyik találkára igent mondana,biztos nem tudnának vele forgatni új részeket 😄
A bumeráng által szervezett dologra mégis igen-t mondott. 😊
Arról nem tudok,hogy ki hogy állta a költségeket,a lényeg az,hogy teljesült a kissrác álma 😊

Aztán beb*szna,ha kiderülne,hogy Bear ezért még pénzt is kért el 😮
Én se tudtam, de ez lehet, h csak azt jelenti, h ketten vagyunk hülyék 😊
Amúgy néztem 2-kor ezt a mûsort, hát az a jégbeszakadós srác elég durva volt. Leszakadtak a körmei a hidegtõl, meg az erõlködéstõl, és akkor is képes volt nyugton maradni. Sztem kevesen bírták volna ki...

akkor beszállok én is!
unokahúgomnak vérzett az orra ,mondtam neki h nyomja az orra alatt erõsen (vagyis tarsa nyomva),mind1 lehet rosszul írom de a lényeg mutattam neki,hogy bear hogyan csinálta a "ha minden kötél szakad" címû mûsorban 😄
kérdem na vérzik még?
válasz.: nem! köszi

😄 szóval fasza, örültem h tudtam mondani egy ilyet is ami segített 😊

tanárom meg anno szakközépben olyat mondott h a zoknit lekell venni azt a kislábbujjat nyomni XD - ez nem vált be még akkor sem, mindenki nevetett - fõleg mikor az igazgató véletlen benyitott azt nézte h a tanár miért fogja a srác lábát XDDDD

am ezt a technikát(amit Bear mondott) azt ti ismertétek és csak az én szegénységi bízonyítványom h ilyen tudatlan voltam eddig?
berczely
Ma is lesz 14:00-tól aki lemaradt róla most pótolhatja!

Tyler1
tegnap volt a Dico-n ilyen mûsor, h életveszélyes helyzetekben, mennyire volt segítség amit pl. a Man vs. Wild-ban láttak.
kis csávó beleesett a jeges vízbe, elkezdett pánikolva kapálózni, aztán eszébe jutott amit Bear a jegesvízben mondott, h nyugodjunk le, és ne pánikoljunk mert akk tovább szakad a jég és elsüllyedümnk, srác emiatt nem szakadt bele jobban, és így tudták kimenteni.
aztán 3 faszinak léket kapott a csónakja a nyílt tengeren, ott voltak x napig, mikor megláttak egy fúrótornyot, odaakartak úszni, mert azt hitték ott van mellettük, aztán az egyiknek ugyancsak Bear tanácsa ugrott be, h ne kezdjenek el úszni semmi felé, mert ott nyílt vizen a távolság kisebbnek tûnik. és tényleg vmi fasztudja hány mérföldre volt az a torony, ahova el nem bírtak volna úszni. aztán végülis megtalálták õket.

szóval már csak azért megéri nézni Bear mûsorait, mert senki nem tudhatja mikor lesz szüksége az õ tanácsaira ilyen szitukban. itt kapásból 4 életet mentett meg a mûsor, már ezért megérte sztem elkészíteni.

neki a bor tetszett XD
háát.. lehet, de Bearnek is tetszett sztem 😊
Tyler1
ezt a Bumeráng szervezte, ez úgy megy, h a kis srác küldött nekik egy levelet, h ezésez van mi lenne ha..., így õk felvették a kapcsolatot Bear menedzserével, PR-osokkal, sajtósokkal, és így szerveztek neki egy elõadás elõtti találkozót. sztem még az utat sem õk fizették.

Ja, nagyon úgy tûnt...