A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

IMÁDOM a sorozatot. Régebben egyik késõ este odakapcsoltam a Discoveryre és ment 1 fasza mûsor. Egy igen profi emberke jön le a skót hegyekbõl, és keresgéli a civilizációt.
Mivel az elején kapcsoltam oda persze, hogy végignéztem (amúgy is imádom az északi hegyes/erdõs vidékeket fõleg a bennük történõ barangolást).
Nagyon megfogott az egésznek a hangulata. Sztem nem kamu a sorozat és csak 2 ember van ott: Bear és az operatõr.
Egyszerûen elképesztõ, hogy miket tud ez az ember. Ha a holdra kerülne még ott is túlélné szerintem.
Azóta már nagyon sok részét láttam a sorozatnak és egyik se volt csalódás :D
Egy gond van vele...k*rva késõn van :)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
attól még tudja a dolgát, és kurva érdekes dolgokat tudhat meg az ember (nomeg...kitudja mikor lesz szükség ezekre a praktikákra<#idiota>#idiota>)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
#33 - nem vette el a kedvem,nem is érdekel,és szrtm igyis rengeteg tulélö technikára tanit meg...legalábbis leszintem.
meg aszem az exploreren vagy milyen csatornán láttam még egy pár mûsorban gryllst...
omg, ugye ezt nem gondolják komolyan? basszák meg, valahogy fel kell venni a mûsort D:
http://www.origo.hu/teve/20070724-bear-grylls-csalt-a-discovery-channel-a-tuleles-torvenyei-musoraban.html
És ba32107, olvastam a hozzáaszólásodat, s õszintén én csak akkor nézem, amikor elkapom, éppen szeretném tõled, vagy bárki mástól aki tudja a torrent címét, mert én is megnézném õket. Kösz elõre is...
nem azon van a lényeg, hogy ki van vele, hányan segítik meg ilyesmi, hanem amit bemutat, az valódi...
nem tudom te mikor ugranál bele egy jeges vízbe csak hogy megmutasd hogyan lehet nem megfulladni....
A sorozat honlapján vannak kvízek, ott pont azt csináltam, amit Bear a sorozatban, és meghaltam, mondván "amit egy tapasztalt sziklamászó ex-deszantos katona megcsinál azt te ne csináld"
sok érdekes dolgot meglehet tanulni belõle (pl. amikor egy tutajjal nekivágott az óceánnak egy szigetrõl, akkor egy kiskéssel fényjeleket adott le, amit többszáz kilóméterrõl is észrevesznek a hajósok...)
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
am. vmelyik részben mintha említené hogy a stáb eszi saját kajáját, õ meg még nem fogott semmit és éhezik... vagy lehet rosszul emléxem.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
máskor meg óriás hernyó lárváját ette, nah akkor átkapcsoltam mert én is éppen étkeztem :)
a sarki nyúl nyúzását se hiszem hogy egy átlagos túrista megkísérelné :) lehúzta a bundáját mint zoknit a lábról
de megtudhat belõle dolgokat az ember, pl. afrikában ha folyóhoz érsz ne folyás irányba indulj mert eltûnhet a folyó, hanem felfele
meg pár hasonló okosság
De ez hogy bemondja hogy survivor, kimegy a nagy vadonba, egyedül + a 10 fõs stáb, és túlél ott pár napot (ha jól gondolom a sorozat lényegét), hát elég vékonyka :D
.: mobilize.hu :.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tudom, ezek miért kellenek.........ettõl függetlenül szeretem a mûsort, és amíg van, nézni fogom.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Bennem az maradt meg nagyon, amikor a szaharában a homokvihar elõl egy kibelezett tevébe bújt el.........persze elõzõleg a félig megemésztett táplálékból, amit a gyomorból szedett ki, folyadékot préselt ki.
Azt bírom még nagyon, hogy tök lazán dumál a kamerába egy repülõben, aztán se szó se beszéd kiugrik.......így érkezik meg a helyszínekre állandóan.
I want to be a mighty pirate ever!
PS3 ID: kolb@szman
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Aki esetleg semmit sem hallott róla: arról szól a sorozat, hogy egy fickót (Bear Grylls) néhány alapvetõ cuccal (kés, kulacs, ruha) kidobnak (szó szerint) a világ legveszélyesebb, legelhagyatottabb tájain, és egy forgatócsoporttal kísérve bemutatja, hogyan élheted túl, ha éles helyzetbe kerülsz egy ilyen helyen. Volt már az Alpokban, a Szaharában, hogy a két végletet említsem..........eszik bogarakat, skorpiókat, beugrik sárgödrögbe, sziklamászik biztosítókötél nélkül........szóval marha jó az ürge.
Bear Grylls hatalmas arc. Poénos, szimpatikus, profi.........ki látta, ki nézi, ki szereti? Kedvenc részek, kedvenc jelenetek?