A túlélés törvényei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Örülök neki.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

sparrow35
Gratulálunk ön nyert!

I want to be a mighty pirate ever!

LordVenom
Le a kalappal mit tud Bear. És az irigyei hiába akarják besározni. Õ nem isten,de az biztos,hogy a tudás a túlélésre ott van benne. Ezt el kell ismerni,akár egyedül,akár operatõrrel,de biztos nagybb esélye van bármit túlélni,mint annak,aki fikázza.
Másrészt szerény is,és tényleg jó a humora. Szinpatikus ürge.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Balumann
Najah, de magyar felirat gondolom nincs hozzá (még), angolul tudok vmennyire de sajnos a lényeget biztos nem érteném meg többnyire.

Torrenten fent van az összes. Külföldi oldalakon keress rá, eltart egy darabig mire lejön, de megéri

Balumann
Most sikerült megnéztem (letöltenem) egy részt, és sajnálom hogy azokban az idõkben amikor adják nem nézek tv-t (mást csinálok többnyire), mert nagyon jónak tûnik. Kerestem de nem találtam, gondolom nincs oylan oldal ahonnan le lehetne tölteni az eddig leadott részeket (mint pl. a The Unit -nak)? :(

XxTyl3rxX
én nagyon bírom a mûsort :D már kb 3x láttam az öszes részt, de akár hajnali 4kor megnézem és szarok rá h látni nem tudok !!!
amugy is imádom az ilyen túlélõ show-kat és mûsorokat, de Bear a legnagyobb arc!!!:D:D:D

Welcome to a World without rules!!!!

Olyan volt, hogy lakatlan szigeten volt, és egy maga (illetve a stáb :P) ácsolta tutajon vágott neki a tengernek.

Herold
A Holdon még nem járt.
Viccen kívül: olyan volt már, hogy hajótöröttként a tengeren hányódva hogy lehet túlélni?

Nem is akármilyen helyszínekkel ! :)
Norvégiára kiváncsi leszek. Az Antarktiszra meg pláne.

http://en.wikipedia.org/wiki/Man_vs._Wild

Elméletileg lesz még.
Csuhai G
A ma esti rész egy összefoglaló rész volt. Részletek voltak bevágva az eddigi részekbõl, témák szerint (pl hogy miket evett, miket ivott, stb). Ez kicsit "megijesztett". Csak nem azért készült ez a rész, mert vége lesz a sorozatnak? Ha átgondolom, akkor minden szélsõséges helyen járt már, tehát az esély nagyon meg van rá. :S
Valaki tud errõl valamit?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Azt én sem találtam

Hát ez nagyon rossz hír.:( És gondolom felirat sincs sehol.
Ha nem vagy regisztálva, sehogy. Ebben az évben már nem is lesz regisztráció.

És az ncore-ról hogy lehet tölteni?
Herold
A legújabb részeknek nagyon elbaszták a szinkronját. Nem tetszik a magyar hangja, és ez már a 3. ember aki szinkronizálja.

Arnoux
Ncore-on fent van az elsõ 2 évad magyarul. Feliratot én amúgy nem találtam a sorozathoz

Hali!
A Survivorman sorozathoz lehet valahonnan feliratot tölteni? Vagy szinkronosban letölteni? Az is jó.
Ha valaki tud valamit róla, azt megköszönném...
Lécci mond meg hogy melyik torrentrõl lehet letölteni. Mert én is nagy rajongója vagyok a mûsornak de nem minig tudom megnézni.
torrentrõl le tudod szedni angolul

helosztok!!!

nem tud vki egy olyan oldalt ahol lelehet tölteni a részeit ???

ha tudja vki
msn cimem:[email protected]

a feliratok.hu-n egy van a skót részhez, de az nem elsõ évad

amúgy ha kicsit tudsz angolul nem nehéz a szövege

sweech
nem hiszem, hogy van hozzá.

Arnoux
megvan az egész elsõ évad angolul. nem tudtok hozzá feliratot? csomo feliratos oldalt végignéztem de sehol sem találtam:(

Amúgy hány részt szinkronizáltak le mo-n?

sparrow35
+n (na jó befejeztem az álmodozást...)<#szomoru1>

sparrow35
Adják ki dvd Magyarországon!!!

európában ultimate survivor, amerikában man vs. wild

Annak a címe menekülés a légióba és a viasat exploleren megy.(én azt is nagyon szeretem)de a tulélés törvényei kicsit jobb azért.Amúgy az angol címe most ultimate survive vagy man vs wild?

keress rá, google

Arnoux
Ja lehet de akkor dr house megy, hétköznap délelõtt meg suli-.-

Willi Betz
Hajnali 1 órás?<#wow2>
Szerdánként este 9-kor a Discoveryn és hétköznaponként délelött 10-kor szintén a Discoveryn.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Arnoux
Imááádom ezt a sorozatot, már nagyon régóta próbálom nézni a tvben csak a hajnali 1 órás kezdés nem éppen jó. Pls valaki segítsen, honnan tudnám letölteni a részeket? Nagy meg szeretném nézni õket! :D

Willi Betz
*Szerdán

Willi Betz

Willi Betz
Váááá szeretem ezt a sorozatot,nagy fej a muki. Hétköznap 10:00-kor szokott menni a Discoveryn,meg szerán este 9-kor.

Doomista
tegnap lehugyálta a kendöjét csk hogy egy kicsit hüvösebben tartsa fejét,nem semmi XD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

John Cena
kemény a csávó én véletlenül se ennék:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ezt a fickót egy másik sorozatban is láttam a múltkor,ott a légióban volt valami haverjával,és végig kell csinálniuk a kiképzést vagy mi :)Nem tudom hogy annak mi a címe...

Doomista
jó volt a tegnapi rész,csak kár hogy 2x látta már xD jöhetnének uj részek :O

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Herold
Jó lett a banner!
De az ott nem az a bizonyos szakadék, aminek 5 méterrel arrébb vége van, de nem mutatták?

Ja még annyit, hogy nem tudom, hányan látták közületek a harmadik szezon részeit, azt hiszem azt még nem adták le a magyar adón, de ott már érzõdik egy kicsit a koncepcióváltás. Nem azon van a hangsúly, hogy ledobják, és visszajut a civilizációba, hanem egy részben több helyen is landol, találkozik a helyiekkel, segítséget is kap, stb.....szóval már tényleg a technikák bemutatásán van a hangsúly, és nem azon, hogy ha a következõ órában nem iszik, akkor szomjan hal. Persze ettõl függetlenül halálnyugodtan zabálja a skorpiókat :D

valami photoshop mester összehozhatná ezt a három képet frankón, "Man vs Wild" felirattal, az lenne az igazi banner:

pont úgy gondolkodok, mint te :D

én is azokat a tájakat szeretem a legjobban! kedvenc részeim az alaszkás, skót hegyvidékes, sziklás hegységes részek.

akármit is írnak a cikkben, elõttem még mindig nem tudták Bear-t bemószerolni. amúgy keressetek rá az életrajzára, egészen durva, miket mûvelt eddig..........rekordokat is tart.

sweech
xP

fasza a banner, de szerintem is jobb lenne valami sorozatból kiragadott kép, például amikor nyers halat zabál vagy ilyesmi

nekem msn-en is az van bent<#nyes>

Scottt
+FAV
Jó topik,mikor lesz legközelebb adása?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mr_no_NaMe
Nem csinálnál inkább valami havas/erdõs tájasat? :D