A túlélés törvényei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Másrészt szerény is,és tényleg jó a humora. Szinpatikus ürge.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
amugy is imádom az ilyen túlélõ show-kat és mûsorokat, de Bear a legnagyobb arc!!!:D:D:D
Welcome to a World without rules!!!!
Viccen kívül: olyan volt már, hogy hajótöröttként a tengeren hányódva hogy lehet túlélni?
Norvégiára kiváncsi leszek. Az Antarktiszra meg pláne.
Elméletileg lesz még.
Valaki tud errõl valamit?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A Survivorman sorozathoz lehet valahonnan feliratot tölteni? Vagy szinkronosban letölteni? Az is jó.
Ha valaki tud valamit róla, azt megköszönném...
nem tud vki egy olyan oldalt ahol lelehet tölteni a részeit ???
ha tudja vki
msn cimem:[email protected]
amúgy ha kicsit tudsz angolul nem nehéz a szövege
I want to be a mighty pirate ever!
Szerdánként este 9-kor a Discoveryn és hétköznaponként délelött 10-kor szintén a Discoveryn.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
De az ott nem az a bizonyos szakadék, aminek 5 méterrel arrébb vége van, de nem mutatták?

én is azokat a tájakat szeretem a legjobban! kedvenc részeim az alaszkás, skót hegyvidékes, sziklás hegységes részek.
nekem msn-en is az van bent<#nyes>#nyes>
Jó topik,mikor lesz legközelebb adása?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"