1344
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1139146557/11391465571284280379.jpg\")
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
Survivorguy #344 Lehet hogy igazad van, bár én most általános iskolás vagyok nyolcadikos de kovakőről még nem beszéltünk, vagy csak nem emlékszem. -
mikor ősemberekről van szó történelemórám
kovakővel gyújtottak tűzet -
Survivorguy #342 Fordítási hiba? Bear szájából azt hallom hogy flint, ami bizony kovát jelent.... Szóval ő nevezi kovának, nem fordítási hiba... Hogyha azt mondaná hogy magnézium akkor sokan nem tudnák mért szikrázik. Kovát többen ismerik. Úgyhogy te most írtál 1 nagy hülyeséget már bocsi nem rosszból mondom :D
Mindenkit el üldözök az oldalról XD. -
Valamelyik nap éppen csorgott le egy folyóban, a hátizsákjába kapaszkodva, állítólag az tartotta fent csak éppen a vizes pulcsija rátapadt és látszott a mellény :D -
NorBear #340 "általános iskolában szerintem bent van a tananyagban"
Erre azért nem vennék mérget...főleg az oktatási rendszer gyászos állapotának ismeretében... -
"Csak kovakőnek nevezi"
ez csak fordítási hiba
hogy az egyszerű ember is tudja miről van szó
itthon a kovakőt tudja mindenki, hogy mire való
általános iskolában szerintem bent van a tananyagban -
NorBear #338 Nem vagy az...sőt jól kezelted a szitut....szépen bocsánatot kértél és ezzel elkerülted a további konfrontációt ami jó döntés volt szerintem.Nem azt mondom hogy mindíg meg kell hátrálni de ez egy olyan szituáció volt szvsz.
-
Survivorguy #337 Jó jó igazad van bocsánat.... Csak néha ilyen rossz hangualtban vagyok és elenséges vagyok de elnézést... -
ja! kellemes Húsvétot mindenkinek!! -
Nyugi már srácok...felfujtok egy lufit léghajóvá...
nem rossz ár érte tény és való 1500ft-t simán megér egy ilyen hasznos kis cucc...főleg ha olyan helyzetbe kerülsz az életedet mentheti meg...
ez nem zokni hogy kidobd egy hónap után.. köszönjük
-
Azemah #334 A gyengébbek kedvéért: http://www.youtube.com/watch?v=MZftcN8GiTY
Ugyanaz! Csak a lehúzó fém más!
-
Azemah #333 Te ne merd azt mondani hogy hazudok! Ki vagy te???
Ne oktass ki! Ha ennyire pofázni akarsz, akkor nézd meg jobban a részeket. Nekem megvan az összes évad összes rész, és igenis, ugyanilyen van neki!!! Szóval ne okoskodj.
És kapjátok be! A tököm se fog ideírkálni, ha ilyen bunkók vagytok. Márha lenne tököm. Vegyétek meg faszomtudja honnan. Leszarom. És az én kurvaanyámat, mert szóltam, hogy van olcsón!
-
Survivorguy #332 Neeee izéljél Bearnek is magnézium rúd van nagyon sajnálom.... Csak kovakőnek nevezi... Úgyhogy ne hazudjál de én nem akrom elbaszni az üzletet. -
Azemah #331 Mondok egy példát: Van egy csomó ikeás termékem itthon. Az ikea ugye svéd. Az egyik tányér alján ez áll: IKEA made in Vietnam, a másiknál: Romania, a harmadiknál: China. És így tovább. Attól hogy valami svéd, nem azt jelenti, hogy ott készül. Ezt a tűzgyújtó szerszámot a svédek találták ki úgymond, ebben a fizikai kivitelben.
Én Brooklyn-ból rendeltem egy cégtől, aki "svéd" néven árulta. Elég nagy cég, tehát biztos tudják. És ez nem megtévesztés. De ha gondolod kijavítom, ugyanúgy fog menni.
Jószándékúan írtam be a fórumra, hogy akinek kell, ne vegye meg többezrekért. Mert ugyanez, ugyanez a minőség, ugyanez a kivitel, esetleg a szín más. Ha ezért Bannolnak, hát legyen. -
megtévesztés ha svédnek árulod mikor valójában kínai gyártmány
különben is az sg-n tilos a reklám! minimum Ban jár érte
az árral semmi bajom
viszont
adidos az adidas helyett jobban megállná a helyét a mondatodban -
Azemah #329 Figyelj b@szki. Ha nem kell, akkor ne vedd meg. Nyiss egy paypal számlaszámot, vedd meg a kínaitól és ennyi. Én sem megyek be az adidas boltba reklamálni, hogy külföldről jóval olcsóbban megszerzem. Hanem akkor megveszem külföldről, aztán jónapot. Vagy ideér vagy nem, vagy átb@sznak, vagy nem... Menj be a Militaryba, és ott is add elő ezt a szöveget. Kíváncsi vagyok mit mondanának. Majd meséld el.
-
már ne haragudj, de ez nem svéd hanem kínai
itt kapni postázással együtt 470Ft-ért darabját
ha 10-et veszel akkor 350ft darabja
ugyanolyan ami a hirdetésedbe a képeken van
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26166
vagy mivel tudod bizonyítani, hogy eredeti svéd?
mert te így hirdeted:
Termékleírás
Igazi, eredeti svéd tűkő kovakő tűzgyújtó szerszám! -
Azemah #327 Survivorguy, ne rontsd már az üzletet :-) Ha ő ilyet akar, ami a Bear-nek van, hát akkor ilyet akar. Amúgy ez is magnézium rúd, csak van fogantyúja, meg rá van szerelve a lehúzó is. És csak 1500. Szerintem amire te gondolsz, az drágább is, és csak rúd, semmi nélkül... -
Azemah #326 Hajrá, hajrá! :-)Van még! Ha teszveszen vagy vaterán fenn vagy, akkor le is ütheted, vagy megbeszélhetjük itt is. Adj mail címet. -
Survivorguy #325 Elmentek a picsába már bocsi xd. Magnézium rúd többet ér, megbízahtó tartós stb... nem is olyan drága. -
lehet veszek tőled! -
ba32107 #323 Na így már más, ha fogy akkor még keresel is rajta -
Azemah #322 Nem, nem vicc. Belefektettem jó kis összeget, se szerintem tökre megérte. Már majdnem elfogyott, talán 30-40db van még. Teszveszen meg vaterán is árulom. Hát.. viszik mint a cukrot :-)
Itt a link: http://teszvesz.hu/item967687517_sved_tuzko_kovako_legolcsobban_uj.html -
hát nem tudom pontosan olyan 6-talán 7 méter volt de azér kb 15 percembe volt hogy merjek e :D:D:D mostmár simán merném!!:D -
Survivorguy #320 Ugortál már tengeri szikláról? :D És milyen magasból? Én most tervezem az első ugrásomat nyáron 5 méteres magasságból. -
Survivorguy #319 Bazmeg 3 ezer forintért lehet kapni magnézium rudat minden hegymászó boltba úgy szikrázik hogy beszarsz hova kell attól jobb? -
tehetnél fel képet 1500ér lehet hogy érdekelne a dolog..
köszi
-
ba32107 #317 _A?SDA_S:A -
Ugye ez most csak vicc??? -
Sokaltad az 5-6 ezres árat, ezért 100-150 ezer Ft értékben vettél ? :D -
Azemah #314 Sziasztok! Én is Bear mániás lettem... Elég sokat túrázgatunk, és már rég be akartam szerezni kovakövet, ami bear-nek is van. De eléggé sokalltam a military-s 5-6ezres árat. Aztán elég sok utánajárás után találtam egy külföldi gyártó céget, akiktől rendeltem eredeti svéd tűzkövet. De mivel 1-2 darabért szóba se állnak velem, ezért 100db-ot vettem :-) Szóval, akinek kell, 1500 darabja. Szerintem ez már elfogadható ár egy ilyen hasznos kis cuccért! Amúgy piros színű.
Ha szüksége van valakinek ilyenre, akkor írjon nyugodtan. -
kanu=kenu!:D -
Hát rávettek hogy ugorjak sziklárol a tengerbe :) jo volt!
Meg nyugati partot beutaztuk...
sokat sátoroztunk, egy grizzly medve lakta erdőben is laktunk persze a lakókocsiba...azér kicsit paráztam :)
Finom volt a Yellowstone-park is, kanuzás, vadvizi evezés, vizisí! Hihetetlen élmény!!!
-
Survivorguy #311 10 éve? hát jó rég volt, nah gyerünk mesélj valamit :) -
Hát Amerikába sok szép kalandom volt már..kb 10 éve...:(
Már visszamennék de haza sem jönnék többet az biztos.. -
Survivorguy #309 Nah mivan nagyon el csitultatok :D Mondjatok vmit mi volt a leg extrémebb dolog amit csináltatok életetekben? :D -
Survivorguy #308 Sziklás hegység, Rocky mountains amiről azt hittük csak angolul van..... -
Naponta van a tulélés törvényei (Discoveryn) kivéve vasárnap.
álltalába 13:00 kor, 19:00 kor és este 21:30 kor de az nem mindig..
-
milyen sziklás hegység..?? nem értem.. -
Survivorguy #305 Héééé srácok, nem tudom hogy észre vetéttek-e de a discoveryn naponta, sőt még éjszaka is nyomatják a Sziklás hegység részt..... Figyeljétek majd ezt sajnos a neten nem jelzik.