1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
Azemah #384 Szuper! Tényleg nagyon tetszett. Néztem már jópár ilyet, de nekem a tieid tetszenek a legjobban :-) Amúgy ti székelyek vagytok? Mert kicsit a beszédből arra a következtetésre jutottam. De lehet tévedek :-) -
Survivorguy #383 Köszi, örülök neki hogy tetszett remélem másoknak is legaláb ennyire tetszett :) És jah, lesznek még vidók, nem állok le :D
Aha apum kamerázott, tényleg jófej jókat röhögök rajta :D -
Azemah #382 Na, basszus, mégiscsak írok! Survivorguy nagyon állat vagy :-) Marhajók a videóid! És kérek mééég!!! :-D Nagyon tetszett! Apukád kamerázott? Marhajófej! Köszi, nagyon jó volt! :-) -
#381 próbálj csak meg vmi ilyesmit csinálni te debil!! -
Survivorguy #380 Nem tehet róla. -
Survivorguy #379 Szóval ne vegyétek komolyan. -
Survivorguy #378 Ne törődjetek vele srácok, ismerem a gyereket magába a jó istenbe is bele kötne mert otthon fel idegesítik őt :D -
#377 mi az átverés? ha arra gondolsz mire mi azt eddig is tudtuk -
#376 Huzzá vissza anyádba...!!! -
Haulin #375 sok bear imádó buzi. ez csak átverés, jujjj most leromboltam a lelkivilágotokat:D sok seggfej....:D -
#374 Ezt már belinkeltem lejjebb..de tényleg ez a legjobb!!! :D
én szét röhögtem magam rajta!!!XD -
#373 A túlélés törvényei Beeeermájszterral
ez eddig a legjobb videó -
Survivorguy #372 Köszönöm :D Merci mohamed XD. -
#371 hehe ez jó volt -
#370 -
Survivorguy #369 Hahaha köszi :) Örülök hogy sikerült úgymond jó kedvet alapoznom :D Majd legközelebb csinálok vmi komolyabbat, illetve vadabbat :D -
#368 "olgyák má meg itt" legjobb rész -
#367 De ezzel most megalapoztad a jókedvemet estére!:D -
#366 Jó-jó de legközelebb valami vadabb vidéken próbáld meg ahol nincs semmi emberre utaló nyom...:D am. nagyon fasza Grat! -
Survivorguy #365 Nah mivan srácok írjatok már valamit!!! Vagy nézzétek meg az új videómat, ez már nem olyan gagyi mint az előzők :)
http://www.youtube.com/watch?v=H2QVD0Qsd_U -
Survivorguy #364 Hehe hát van 1-2 fura ember xd. De azt ne mondjátok hogy ti még soha nem csináltatok ilyet vagy hasonlót :D Mondjuk érdekes lenne mindenki le írná ismerőséről a véleményét XD. -
NorBear #363 Istenem milyen gyökér embereket hord hátán a föld. Über gáz!!!! -
#362 Ökör...húzz el más topikba ilyenekkel! -
Haulin #361 snyúrik viki egy kurva cigány,baszni se tud , száma 06306806103 ingyen kurva szolgáltatás!!!!! 06306806103. Írta: Korbely Alexandra. utóirat k. szandi vagyok a kurva futtató. -
Haulin #360 ahhahhhahhhahhh ohhhh yeah snyúrik viki salgótarjánból.xxD -
Survivorguy #359 Magát a sziklamászást már próbáltam, elég jó sziklamászó vagyok de én olyan ramaty, szar hegyeken másztam eddig ami vagy omlik vagy hullik vagy törik.... Majd csinálunk róla felvételt. Nah de ilyen meredeket, és milyen magasat még soha nem másztam. -
#358 szted ők érdekli, hogy elbaszódik?
sztem volt a stábnál vagy 10db flint :D -
#357 Hát ja... majd probáld ki egyszer nagyon jó élmény!:D
ma nézem a Baja Sivatagos részt:D ti is nézzétek -
Survivorguy #356 Jaja, igazad van :D Minden sziklának van gyenge pontja, minden esetre kellett erő, ügyesség és bátorság hogy megmászd :) -
#355 Ahogy Bear mondaná:"Soha ne ítélj meg egy sziklát csak ha egy fél méterre állsz elötte" Azt megmondom hogy nagyon meredek volt a helyzet de lehetett rajt gyengébb pontokat találni:D -
Survivorguy #354 Vaóó ezt a sziklát megmásztátok, méghozzá kötél nélkül???? Gratulálok ez már valami, biztosan gyakorlott sziklamászók vagytok :) Én is az vagyok de ezt a hegyet nem biztos hogy vállaltam volna :D Talán ott jobb oldalt fent meglehet csinálni, bár igazság az hogy ekkora sziklát még nem is láttam szóval nem tudok róla véleményt mondani xd. -
#353 A minap mi is ketten a cimbimmel mentünk túlélni:) (túrázni)!
Nagyon jó volt sziklamászás is volt meg miegymás reggeltöl-estig barangoltunk a Keszthelyi hegység dombjain...:D legközelebb ottis alszunk,
de elötte beoltatom magam kullancs ellen..:D
-
Survivorguy #352 És ez a rész nincs szinkronosan szerintem, én is vártam meg kerestem mint a messiást de nincs. -
Survivorguy #351 Kössz srácok :D Jaja ottvan a fémlap de azzal nem szikrázik olyan jól mint a késsel, és az ujjam is felhójagosodott tőle. És szerintem a kova nem megy tönkre hogy késsel csiholom, Bear is azzal csinálja legtöbbször, viszont a kés éle valóban elbaszódik :D -
#350 Ezt a részt nem tudjátok hol lehet letölteni szinkronosban?? ha egyáltalán volt szinkron..?
-
#349 Ügyes vagy! De ott van a fémlap a gyújtó hátulján és akkor nem teszed tönkre se a kést se a kovát. -
NorBear #348 Nekem is tetszett de szerintem saját tűzgyujtó technikád még érdekesebbé tenné a videót :) -
#347 :D:D:D
Nagyon állat! -
Survivorguy #346 Hmmm igazad van, mire gondolsz a városi túlélés részre? Nekem nagyon bejött szeretem az ilyen különkiadásokat :D
Amúgy csináltunk 1 videót, nézzétek meg ha érdekel magnéziumrúddal tüzet gyújtok benne :)
http://www.youtube.com/watch?v=kfkSMyaEg2I -
#345 emberek.. mi van itt? egy b@szott kőről vitáztok?:D
ink véleményt kérek a mostani részről? kinek h tetszett?:D